Mubi
|
Živjo! No da se še jest danes javim . Ko se en dan ne bom, boste vedle da sm v P.... k drgač itak skos vidim kle na netu Učeri zvečer ste me tko nasmejale....Moj dragi se je lotil spomladanskega čiščenja (mi še pospravlat ne pusti več ), jest sm pa na kavču z računalnikom na kolenih brala vaše komentarje in sm se prou jokala zravn. Vse to o britju, kakanju in podobnem.... hehe No, kar se tiče mene, sm se tut lotla britja tam spodi - z ogledalčkom.....pa sm bla čist ogorčena, ker sm opazla, da so se mi na notranji strani stegen (kamor se pač ne vidim sama) začele delat strije - tiste ta vijolčne . Joj mene te strije tko u slabo voljo spravjo da ni res..... Mi bo bl zarad tega nerodno tm na porodni, kot pa zarad neobritih nog hehe No uglavnem ko sem vas brala in se tko zlo nasmejala zravn sm šla potem samo še povečerjat in spat. Pa nism mogla ker me je trebuh tko zlooo bolel....pa nism vedla a od smeha al kej druzga..... No in pol končno zaspim, pa se ob enih ponoč zbudim....oz. me je zbudila ena čudna, do zdej neznana bolečina.... sm se kr mal ustrašla, ampak se ne preveč sekirala in nazaj zaspala. Ne vem kok časa je minil, a bolečina me je spet zbudla in spet in spet..... Moj že vs paničen k sm stokala, da kaj je narobe, če morva slučajno km it Njegov najbl pogost vprašanje v zadnjem mesecu Pa sm rekla da ne vem, da vrjetn ne. Pa je biu sam še bl živčn. hehe No ampak pol k mi je uspelo ob treh nazaj zaspat sm končno uspela in se zbudila šele zjutraj. No zdele mam pa spet kr mal probleme.....mislm, nonstop otrdeva trebuh pa u križu špika..... ne vem, na uro pa ne gledam na kok časa.....si govorim da bom začela ko bo bolj boleče....sam pol se pa bojim da ne bom prepozn začela gledat..... joj kok problemov mi že zdej dela mali, kaj šele bo hehe aja sm se zdej spomnla....ve, ki ste drugorodke.....a veste mogoče, a je res, da ne smeš pridit rodit oz. ni dobr pridit rodit z nalakiranim nohti na roki? Ne vem, jest ne morm bit en dan brez da bi imela vsaj nekaj laka vsaj na konicah nohta.....čist sm obsedena s temi poslikavami pa to...drugče imam svoje nohte, ne umetne....ampak me je kolegica, ki je rodila septembra opozorla, da nej si pred porodom ne lakiram, ker baje gledajo tm neki pod nohti kožo al kaj jest vem..... je res tako? Sam pomoje če imam samo belo konico ni panike al kaj..... No če katera kej ve o tem oz. je kej slišala, bi bla vesela odgovora
|