Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 13:42:00
|
|
|
|
vitae
|
KOLOSEJ 12.5 -mini -mk8 -princeska -bjondi-pa upam da boš zdj prpelala žigija sabo..se pravi žiga+fotoaparat -mony - vitae
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 13:59:14
|
|
|
|
tecka
|
Oj, oj. Da ne bo Mini sama Mi smo tudi imeli za kosilo golaž in polento (Srečko prvič). Sem mislila, da bo mali pljuval ven čebulo, pa je tako odpiral usta, da sploh ni utegnil drobiti kruha Manna - še eno pametovanje glede hranjenja. Ja, čim večkrat jej enako kot ona. Jaz jem kar z isto žlico kot Srečko, čeprav je zobozdravnik v MŠ rekel da je to zeloooo narobe, ker otrok tako dobi tvoje bakterije v usta. Sem ful pazila na to, pa mi ni uspelo... Najprej probam jaz in je njaaaammmmiiiii, potem dobi še Srečko in bolj ko se spakuje, bolj jaz hvalim. Če pa nimamo obroka skupaj, mu pa kar dajem za probat mojo hrano. Saj ni nič takega - jogurt ego, ki ga njemu ne dajemo, pa kruh (če je na kruhu "strup", mu ga pač ne dam), kakšna juha ali ostanki kosila. Čim dlje pa se probaj izogibati "strupom", da ne boš čez mesec ali dva rekla, da je samo hrenovke ali pa krofe npr.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 14:22:37
|
|
|
|
mini86
|
evo nism se mogla odločt kaj nj nardim...al pečena jabolka al ta puding iz jabolki in je zmagu puding..se že kuha..poročam kako je uspel
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 14:45:27
|
|
|
|
Janci F
|
Po dolgem času se ponovno javljam, berem vas sicer redno, samo bolj poredko kaj napišem. Imam pa eno vprašanje in sicer zanima me, če imajo vaši kdaj nočne more? Pri nas smo imeli ene 3 tedne nazaj, skora en teden nočnih mor, potem pa je bil nekaj časa mir. Zdaj se pa spet občasno pojavljajo in sem postala pozorna katere dni ima more in sem ugotovila, da takrat ko se zelo veliko dogaja ali pa ga nekdo drug pazi. Včeraj ga je popoldne pazila moja mami in smo spet imeli jok oktrog polnoči. Te more pa izgledajo tako, da se nekje med 22 in 24 uro začne v spanju jokati in potem ga nikakor ne morem potolažiti ali zbuditi. Seveda ga zbujam na nežen način in ponavadi se pomiri tako, da ga imam v naročju in mu pojem uspavanke. Ali ima še kakšna druga takšne težave? In kakšen predlog?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 14:49:07
|
|
|
|
bačko
|
Janci naša je imela ene dvakrat take more.Sem jo kar zbrihtala in potem se je umirila in potem zaspala nazaj.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 14:53:03
|
|
|
|
mini86
|
janci-to niso nočne more ampak kokr si opazila da ji ima takrat ko se veliko dogaja-to u bistvu je čisto normalno ker v spanju podoživlja kar se mu je čez dan zgodilo..nč nj te ne skrbi..to je le ena izmed faz ki bo minila ok "jabolčni" puding skuhan..ni zanč ni pa tok dobr kokr rabarbarin..pa še en zanč vanilijev puding mam..sm pol kr iz dveh nardila da ga hitrej porabm..pa še rozine sm not fliknla.. prej sva jedla lubenico..no js sm jo jedla ker je marcel ne mara upam da si bo polet premislu
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:10:00
|
|
|
|
smrketa24
|
KOLOSEJ 12.5 -mini -mk8 -princeska -bjondi-pa upam da boš zdj prpelala žigija sabo..se pravi žiga+fotoaparat -mony - vitae - smrkea24
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:13:25
|
|
|
|
Mala_princeska
|
KOLOSEJ 12.5 -mini -mk8 -princeska -bjondi-pa upam da boš zdj prpelala žigija sabo..se pravi žiga+fotoaparat -mony - vitae - smrkea24 jeeeeee spoznala bom smrketo (slončki veselja, ne bom te na skočila ) in mateja, prov super bo da bom videla modrega dirkača sej on že hodi, a ne?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:14:09
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Ostale vas že poznam super bo kumi čakam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:22:08
|
|
|
|
bačko
|
Kdaj se dobite?V sredo?Mogoče pa prideva!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:23:55
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Glede cifr pr Nextu so tam nekje kot H&M po moje, Seevil pa moja biba nosi trenirkico št. 80 - res pa da sem jo že kuhala, Seevil v Straži pri Nm imajo industrijsko prodajalno in se naleti tud na akcije - sama sicer še nisem bila tam, sam so ostale uporabnice pohvalile. Sem ti kaj pomagala, ali si že kje drugje za trenirkice brez patenta zapravljala?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:24:25
|
|
|
|
bačko
|
Imam pa eno vprašanje? Ali ima katera od vas doma Forda C-Maxa?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:25:45
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Kdaj se dobite?V sredo?Mogoče pa prideva! Dej noooo dej no PRIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GOOOO GOOOOOO GOOOOOOOOO..... ob 10h če se ne motim, jaz lahko celo prej do tja pridem...... daj no da te spoznam.....vožnja pa le niu problem, to si tud dokazala sama (nisem pozabla) al pa bodi zapečkarca mal heca mora bit
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:28:18
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: bačko Kdaj se dobite?V sredo?Mogoče pa prideva! Dej noooo dej no PRIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GOOOO GOOOOOO GOOOOOOOOO..... ob 10h če se ne motim, jaz lahko celo prej do tja pridem...... daj no da te spoznam.....vožnja pa le niu problem, to si tud dokazala sama (nisem pozabla) al pa bodi zapečkarca mal heca mora bit Bom videla kako bo!Nič ne obljubim.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:32:58
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Imam pa eno vprašanje? Ali ima katera od vas doma Forda C-Maxa? žal ne.... samo Cliota in enga starga Peugeot-ka no no ti nas kar preseneti s srečanjem Mini evo še tole: pa če katero drugo zanima, da ne bo zgledalo, da katero od vas sovražim "Seevil: Svoje izdelke tržimo v zgoraj omenjeni poslovalnici v Straži, trgovini v Mercatorjevem nakupovalnem centru v Novih Jaršah v Ljubljani in spletni trgovini www.otroskaoblacila.si. Odzovete se našemu prijaznemu vabilu z obiskom v najbližji prodajalni, da skupaj doživimo prijetno izkušnjo." kopirano z njihove spletne strani Lenika si ti kaj več pri njih kupovala, ker vem da si z mojega konca?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:35:36
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: bačko Kdaj se dobite?V sredo?Mogoče pa prideva! Dej noooo dej no PRIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GOOOO GOOOOOO GOOOOOOOOO..... ob 10h če se ne motim, jaz lahko celo prej do tja pridem...... daj no da te spoznam.....vožnja pa le niu problem, to si tud dokazala sama (nisem pozabla) al pa bodi zapečkarca mal heca mora bit Bom videla kako bo!Nič ne obljubim. se pravi da te ne bo ane, ane..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:36:28
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Imam pa eno vprašanje? Ali ima katera od vas doma Forda C-Maxa? js ne samo s-max je pa moj avto k bi ga mela.. opa a sm najdla mingrede eno željo za roj.dan
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:38:09
|
|
|
|
mini86
|
princeska-ok sj boš rekla da sm zbirčna ampak mi nobene niso všeč..no pr nextu bi se najdlo kej samo so pa drage
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:39:38
|
|
|
|
mini86
|
Mini evo še tole: pa če katero drugo zanima, da ne bo zgledalo, da katero od vas sovražim user posted image user posted image user posted image neeee itak maš mene najraš..in vem da si ti med glavnimi za moje roj. presenečenje-poleg bačkota in bjondi..če je pa še kera med glavnimi pa se ne morm spomnt
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:42:53
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 Mini evo še tole: pa če katero drugo zanima, da ne bo zgledalo, da katero od vas sovražim user posted image user posted image user posted image neeee itak maš mene najraš..in vem da si ti med glavnimi za moje roj. presenečenje-poleg bačkota in bjondi..če je pa še kera med glavnimi pa se ne morm spomnt hm.....spljoh ne vem kdaj imaš rd babe o čem ve to....hitr mi napište zs ups....pa da naum presenečenja pokvarla
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:43:10
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Imam pa eno vprašanje? Ali ima katera od vas doma Forda C-Maxa? js ne samo s-max je pa moj avto k bi ga mela.. opa a sm najdla mingrede eno željo za roj.dan Jaz si tudi želim s-maxa.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:47:18
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Imam pa eno vprašanje? Ali ima katera od vas doma Forda C-Maxa? js ne samo s-max je pa moj avto k bi ga mela.. opa a sm najdla mingrede eno željo za roj.dan Jaz si tudi želim s-maxa. Pa kva je na tem s-maxu, da bi ga kr imele? grem hitr pogledat
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:49:09
|
|
|
|
tadejluka
|
Mogoče midva tud prideva, če se Blažu nos pozdrav tacajt!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 6.5.2010 15:51:31
|
|
|
|
Mala_princeska
|
aja dolžna sem vam glede moje tavelike....kaj mi je šla naredit in to pri svojih rosnih 6. letih - najprej mi je pred časom v vrtcu fejst zagodla in ni hodila več k zborčku, vzgojiteljica je mislila da sva se s tamalo zmenili, da ne bo več hodila (verjela otroku) jst pa čist ven padla in sem se sprijaznila pač da ne bo imela te dejavnosti. tamala pa po skoraj treh tednih ko ni bila v vrtcu včeraj domov prinese vabilo na jutrišnji nastop z zborčkom in meni "hladokrvno" reče: veš mami spet sem šla na pevske uuuuuu sem mislila, da bom zakuhala, kaj šele bo potem v šoli a je že pri 6. letih taprva puberteta al kaj?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......