|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
6.5.2010 13:42:00   
vitae

KOLOSEJ 12.5

-mini
-mk8
-princeska
-bjondi-pa upam da boš zdj prpelala žigija sabo..se pravi žiga+fotoaparatuser posted image user posted image
-mony
- vitae

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
6.5.2010 13:59:14   
tecka
Oj, oj.
Da ne bo Mini samauser posted image user posted image user posted image
Mi smo tudi imeli za kosilo golaž in polento (Srečko prvič). Sem mislila, da bo mali pljuval ven čebulo, pa je tako odpiral usta, da sploh ni utegnil drobiti kruhauser posted image

Manna - še eno pametovanje glede hranjenja. Ja, čim večkrat jej enako kot ona. Jaz jem kar z isto žlico kot Srečko, čeprav je zobozdravnik v MŠ rekel da je to zeloooo narobe, ker otrok tako dobi tvoje bakterije v usta. Sem ful pazila na to, pa mi ni uspelo... Najprej probam jaz in je njaaaammmmiiiii, potem dobi še Srečko in bolj ko se spakuje, bolj jaz hvalim. Če pa nimamo obroka skupaj, mu pa kar dajem za probat mojo hrano. Saj ni nič takega - jogurt ego, ki ga njemu ne dajemo, pa kruh (če je na kruhu "strup", mu ga pač ne dam), kakšna juha ali ostanki kosila. Čim dlje pa se probaj izogibati "strupom", da ne boš čez mesec ali dva rekla, da je samo hrenovke ali pa krofe npr.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.5.2010 14:22:37   
mini86
evo nism se mogla odločt kaj nj nardim...al pečena jabolka al ta puding iz jabolki in je zmagu puding..se že kuha..poročam kako je uspel

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.5.2010 14:45:27   
Janci F
Po dolgem času se ponovno javljam, berem vas sicer redno, samo bolj poredko kaj napišem.

Imam pa eno vprašanje in sicer zanima me, če imajo vaši user posted image  kdaj nočne more?

Pri nas smo imeli ene 3 tedne nazaj, skora en teden nočnih mor, potem pa je bil nekaj časa mir.
Zdaj se pa spet občasno pojavljajo in sem postala pozorna katere dni ima more in sem ugotovila, da takrat ko se zelo veliko dogaja ali pa ga nekdo  drug pazi. Včeraj ga je popoldne pazila moja mami in smo spet imeli jok oktrog polnoči.

Te more pa izgledajo tako, da se nekje med 22 in 24 uro začne v spanju jokati in potem ga nikakor ne morem potolažiti ali zbuditi. Seveda ga zbujam na nežen način in ponavadi se pomiri tako, da ga imam v naročju in mu pojem uspavanke.

Ali ima še kakšna druga takšne težave? In kakšen predlog?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
6.5.2010 14:49:07   
bačko
Janci naša je imela ene dvakrat take more.Sem jo kar zbrihtala in potem se je umirila in potem zaspala nazaj.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
6.5.2010 14:53:03   
mini86
janci-to niso nočne more ampak kokr si opazila da ji ima takrat ko se veliko dogaja-to u bistvu je čisto normalno ker v spanju podoživlja kar se mu je čez dan zgodilo..nč nj te ne skrbi..to je le ena izmed faz ki bo minila

ok "jabolčni" puding skuhan..ni zanč ni pa tok dobr kokr rabarbarin..pa še en zanč vanilijev puding mam..sm pol kr iz dveh nardila da ga hitrej porabm..pa še rozine sm not fliknla..

prej sva jedla lubenico..no js sm jo jedla ker je marcel ne marauser posted image user posted image upam da si bo polet premisluuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
6.5.2010 15:10:00   
smrketa24

KOLOSEJ 12.5

-mini
-mk8
-princeska
-bjondi-pa upam da boš zdj prpelala žigija sabo..se pravi žiga+fotoaparatuser posted image user posted image
-mony
- vitae
- smrkea24

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
6.5.2010 15:13:25   
Mala_princeska

KOLOSEJ 12.5

-mini
-mk8
-princeska
-mony
- vitae
- smrkea24

jeeeeee spoznala bom smrketo user posted image user posted image user posted image (slončki veselja, ne bom te na skočila user posted image ) in mateja, prov super bo da bom videla modrega dirkača user posted image sej on že hodi, a ne?

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
6.5.2010 15:14:09   
Mala_princeska
Ostale vas že poznam user posted image user posted image user posted image
super bo user posted image user posted image user posted image kumi čakam

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
6.5.2010 15:21:51   
Mala_princeska
Mini trenirkice brez patenta najdeš na:
http://search.nextdirect.com/search?p=Q&lbc=nextdirect&uid=517797493&ts=custom&w=*&af=%20gatt2:3%20cat:184&isort=score&method=and&view=list&nxtv=000&nxti=0&lang=en&country=si&curr=eur

Next-u, če boš pridna in če so ti všeč ti jih naročim, ker imam MC user posted image user posted image user posted image
Full pohvalijo njihove trenirkice, barve so obstojne,...

Pa tukaj jih imaš:
Slovenski proizvajalec SEEVIL

http://www.otroskaoblacila.si/art/baby-trenirka/baby-trenirka-06301

Neposredna povezava do sporočila: 1510
6.5.2010 15:22:08   
bačko
Kdaj se dobite?V sredo?Mogoče pa prideva!

Neposredna povezava do sporočila: 1511
6.5.2010 15:23:55   
Mala_princeska
Glede cifr pr Nextu so tam nekje kot H&M po moje, Seevil pa moja biba nosi trenirkico št. 80 - res pa da sem jo že kuhala,
Seevil v Straži pri Nm imajo industrijsko prodajalno in se naleti tud na akcije - sama sicer še nisem bila tam, sam so ostale uporabnice pohvalile.

Sem ti kaj pomagala, ali si že kje drugje za trenirkice brez patenta zapravljala? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1512
6.5.2010 15:24:25   
bačko
Imam pa eno vprašanje?
Ali ima katera od vas doma Forda C-Maxa?

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.5.2010 15:25:45   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Dej noooo dej no PRIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image GOOOO GOOOOOO GOOOOOOOOO.....

ob 10h če se ne motim, jaz lahko celo prej do tja pridem......

daj no da te spoznam.....vožnja pa le niu problem, to si tud dokazala sama (nisem pozabla) al pa bodi zapečkarca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal heca mora bit

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
6.5.2010 15:28:18   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Dej noooo dej no PRIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image GOOOO GOOOOOO GOOOOOOOOO.....

daj no da te spoznam.....vožnja pa le niu problem, to si tud dokazala sama (nisem pozabla) al pa bodi zapečkarca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal heca mora bit

Bom videla kako bo!Nič ne obljubim.

Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.5.2010 15:32:58   
Mala_princeska

Imam pa eno vprašanje?

žal ne....
samo Cliota in enga starga Peugeot-ka user posted image

no no ti nas kar preseneti s srečanjem user posted image

Mini evo še tole: pa če katero drugo zanima, da ne bo zgledalo, da katero od vas sovražim user posted image user posted image user posted image

"Seevil:
Svoje izdelke tržimo v zgoraj omenjeni poslovalnici v Straži, trgovini v Mercatorjevem nakupovalnem centru v Novih Jaršah v Ljubljani in spletni trgovini www.otroskaoblacila.si. Odzovete se našemu prijaznemu vabilu z obiskom v najbližji prodajalni, da skupaj doživimo prijetno izkušnjo." kopirano z njihove spletne strani

Lenika si ti kaj več pri njih kupovala, ker vem da si z mojega konca?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
6.5.2010 15:35:36   
mini86

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Bom videla kako bo!Nič ne obljubim.

se pravi da te ne bo ane, ane..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
6.5.2010 15:36:28   
mini86

Imam pa eno vprašanje?

js ne samo s-max je pa moj avto k bi ga mela..

opa a sm najdla mingrede eno željo za roj.danuser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
6.5.2010 15:38:09   
mini86
princeska-ok sj boš rekla da sm zbirčna ampak mi nobene niso všeč..no pr nextu bi se najdlo kej samo so pa drageuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1519
6.5.2010 15:39:38   
mini86

Mini evo še tole: pa če katero drugo zanima, da ne bo zgledalo, da katero od vas sovražim user posted image user posted image user posted image

neeee itak maš mene najraš..in vem da si ti med glavnimi za moje roj. presenečenje-poleg bačkota in bjondi..če je pa še kera med glavnimi pa se ne morm spomntuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1520
6.5.2010 15:42:53   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

neeee itak maš mene najraš..in vem da si ti med glavnimi za moje roj. presenečenje-poleg bačkota in bjondi..če je pa še kera med glavnimi pa se ne morm spomntuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hm.....spljoh ne vem kdaj imaš rd user posted image user posted image user posted image
babe o čem ve to....hitr mi napište zs user posted image user posted image user posted image ups....pa da naum presenečenja pokvarla user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
6.5.2010 15:43:10   
Janci F

Imam pa eno vprašanje?

opa a sm najdla mingrede eno željo za roj.danuser posted image user posted image

Jaz si tudi želim s-maxa. user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
6.5.2010 15:47:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Imam pa eno vprašanje?

Jaz si tudi želim s-maxa. user posted image

Pa kva je na tem s-maxu, da bi ga kr imele? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem hitr pogledat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
6.5.2010 15:49:09   
tadejluka
Mogoče midva tud prideva, če se Blažu nos pozdrav tacajt!

Neposredna povezava do sporočila: 1524
6.5.2010 15:51:31   
Mala_princeska
aja dolžna sem vam glede moje tavelike....kaj mi je šla naredit in to pri svojih rosnih 6. letih - najprej mi je pred časom v vrtcu fejst zagodla in ni hodila več k zborčku, vzgojiteljica je mislila da sva se s tamalo zmenili, da ne bo več hodila (verjela otroku) jst pa čist ven padla in sem se sprijaznila pač da ne bo imela te dejavnosti.
tamala pa po skoraj treh tednih ko ni bila v vrtcu včeraj domov prinese vabilo na jutrišnji nastop z zborčkom in meni "hladokrvno" reče: veš mami spet sem šla na pevske

uuuuuu sem mislila, da bom zakuhala, kaj šele bo potem v šoli user posted image a je že pri 6. letih taprva puberteta al kaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......