|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
4.5.2010 21:35:38   
zaljubljena23
Pika, super za srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
5.5.2010 6:56:42   
xoxox
Dobro jutro punce!

IZVIRNO SPOROČILO: pika555

Pozdravljene!
Danes sem prvič videla srček (6.teden), pa sem bila kar solzna1 res lep občutek.
Naslednji pregled imam 1.6., rok pa sem si prav izračunala- 24.12.

Pika555 a ni to že 7. teden? Sklepam, da si noseča 6t Xd. Kakor vem se to tako računa. Ko si noseča 6t 1d si v 7. tednu. Naj me prosim katera popravi, če nimam prav. user posted image In pa čestitke za user posted image pika555 in ostale, ki ste ga prvič slišale. user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
5.5.2010 7:41:55   
lidik
dobro jutro babike. Kako ste? Meni je danes tako slabo, da ne vem kako bom v službi zdržala. Ponavadi imam srečo me prime slabost ali proti koncu službe, ali ko že pridem domov, ufff danes pa še sploh od včeraj zvečer ni minila. user posted image user posted image user posted image Mah bo že.

Drugače pa xoxox glede tednov pa mislim da čisto pravo razmišljaš.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
5.5.2010 7:52:10   
xoxox
Pojdi domov lidik. Ne se matrat. Sploh ti, ki si že imela težave. Pojdi počivat. Delo lahko počaka.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
5.5.2010 7:53:09   
tasika12
Dobro jutro,

jaz se pa danes že veselim, imam prvi pregled, in sem seveda živna, vesela, in malo me je strah.
Upam da bo o.k. no., vam bom javila potem.

Lep dan.
Tasika

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
5.5.2010 7:53:53   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

Pojdi domov lidik. Ne se matrat. Sploh ti, ki si že imela težave. Pojdi počivat. Delo lahko počaka.

Malo še bom počakala. Sem zdaj pojedla eno sezamovo štručko in ponavadi je potem malo boljše. Če ne bo nič pomagalo bom pa res šla.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
5.5.2010 7:54:54   
lidik
tasika12 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na pregledu pa verjamem, da bo vse vredu. In pa seveda ko prideš nazaj le poročaj kako je bilo. Jaz pa grem še tudi samo 9-krat spat pa gremo na pregled. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
5.5.2010 8:07:38   
xoxox
Tasika12 vse bo vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da javiš kako je bilo. user posted image

Ja lidik ti samo še 9 dni. user posted image Jaz moram kar 14 dni čakat in še to, da sploh 1. vidim pikico. Meni se že meša. user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
5.5.2010 8:16:23   
KatyK79
pika555 - super za user posted image

tasika12 - itak bo vse ok in javi

xoxox - očitno sva na istem s pregledom, se vleče ane....men je tole čist mim.ko bom noseča v drugo bom hotla jih prej na prvi pregled, ne šele v 11.tednu.

lidik - sva že dve

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
5.5.2010 8:21:29   
natasa.jurman
Jutro punce!

Sem imela včeraj moj prvi pregled, in seveda tudi UZ user posted image .
no ja, glede na to, da sem noseča že 10 tednov in 4 dni, se je na uz lepo videl user posted image , videla pa sem tudi nogice, rokice, ritko, in glavico...,

V glaven ful sem vesela ker je vse v redu z user posted image .

Pošiljam vam user posted image pa se pišemo!!!!

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
5.5.2010 8:22:44   
lidik
xoxox ja sej ti čisto verjamem da je težko čakati. Sej meni je tudi čeprav je res samo še 9 dni in vem da bo hitro minilo, je to po drugi strani dolgo. AMpak kot smo se včeraj pogovarjale, samo da bo prvi pregled mimo, potem bo čas tekel še prehitro. 

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
5.5.2010 8:23:25   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: natasa.jurman

Jutro punce!

Sem imela včeraj moj prvi pregled, in seveda tudi UZ user posted image .
no ja, glede na to, da sem noseča že 10 tednov in 4 dni, se je na uz lepo videl user posted image , videla pa sem tudi nogice, rokice, ritko, in glavico...,

V glaven ful sem vesela ker je vse v redu z user posted image .

Pošiljam vam user posted image pa se pišemo!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super !!!!!!!!!!!!!!! Čestitke za uspešen pregled. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa.jurman)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
5.5.2010 8:29:08   
BabyKitty
Čestitke za super preglede user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še za tiste, ki imate danes pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jaz pa že 2 dni sanjam grozne sanje, od strahu, da ne bi bilo kaj narobe... Včeraj sem sanjala da je bila kri na hlačkah, danes pa rjavi madeži in potem sem šl k ginekologu in mi je rekel, da sploh nisem noseča, da si zmišljujem...user posted image sem se zbudila čisto preplašena in prvo šibala na wc pogledat če je vse vredu user posted image

lidik, če ti je zelo slabo pojdi domov, ker si boš samo kakšno štalo naredila, ko se boš kaj zmotila, ker ne boš zbrana... no vsaj take so moje izkušnje user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
5.5.2010 8:32:55   
*Star*
mag3, hvala ti za tole , res iskreno. Bom zagotovo poskusila. Ker danes zjutraj sem se tuširala in umivala lase, ma še zdaj sama sebi smrdim, tud deodorant, fuuuuj. V bistvu ne znam razložit, ne da mi smrdijo te zadeve ampak me vonji dobesedno iritirajouser posted image .

*sava* glede Justa in Tea tree kreme ter tampončka pa lahko iz lastnih izkušenj povem, da je meni ta zadeva edina pomagala pri vnetjih. Meni so se neprestano ponavljala vnetja, me je mela G že malo dovolj, mi skos o hrani pridigala itd.... pa sem poskusila še s tem, si vstavila tampon s kremco za čez noč in zjutraj ko sem ga ven vzela, bolje da ti ne razlagam kakšen je bil tampon.

pika555, čestitke za srčka.
Evo, počasi smo se zvrstile že skoraj vseuser posted image

lidik ubogica moja, upam, da bo kmalu boljeuser posted image

DIANE, lepo da si se oglasila, še kaj nas pridi pogledat...in da ti kmalu spet ratauser posted image user posted image user posted image

Vse, ki vas kmalu čaka pregled, želim vam, da čim bolj uspešno opraviteuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
5.5.2010 8:37:46   
lidik
no punce, vam povem, da meni je očitno bilo narobe samo to, da je bil prazen želodček. Ker včeraj zvečer mi je namreč spet vsa hrana smrdela, tako da sem pojedla samo en kivi. In očitno je bilo to narobe, da sem za zvečer jedla sadje. NO zdaj ko sem pojedla to sezamovo štručko je že veliko boljše. No bom vasaj za drugič vedela kaj lahko in kaj ne. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
5.5.2010 8:44:56   
pinkalonca
jutro punce user posted image

pika555 in natasa.jurman čustitke za srčeke user posted image user posted image user posted image user posted image počasi se bomo pa res vse zvrstile user posted image no jst sm se danes naročila na ponovni UZ in ga imam 31.5. moram se pa naročiti še na prvi pregled pri G pa jih danes nisem dobila user posted image upam, da bom imela več sreče jutri user posted image

Kaj ve mislite o tem, da grem na službeno pot na Irsko v začetku junija user posted image bo najboljš če svojga G vprašam a ne user posted image takrat bom imela dopolnjenih 10 tednov in nekaj dni - torej bom v 11 tednu... jst ne bi rada komplicirala in sem rekla da bom šla, ampak kaj pa ve mislite - bi si morala premislit? Sej itak je najbolj pomembno kako se počutim a ne user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
5.5.2010 8:53:51   
BabyKitty
pinkalonca brez skrbi lahko greš... bolj bi bil problem, če bi šla kam v Afriko ali Azijo, ampak samo zato, ker če gre kaj narobe, da imaš dobro zdravstveno oskrbo in Irska tukaj pomoje ni problem... Ginekologi ipd. pa komplicirajo samo nekje konec 2. in potem 3. tromesečja... spet zaradi istega razloga... Če si želiš iti pojdi... če pa ne, pa izkoristi to za izgovor user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
5.5.2010 9:00:25   
Arwenko
Dan bejbe...a vam nekaj povem, jaz se danes sploh ne počutim nič noseče, tak normalno in fajn se počutim. user posted image

Sicer me malo špika spodaj, pa joške me bolijo, drugeča sem pa čisto super-druper-cool. user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
5.5.2010 9:02:51   
pinkalonca
user posted image dobro si napisala BabyKitty user posted image ne vem še ali si želim ali ne user posted image drugače mi ni problem, ampak sodelavec s katerim grem je rahlo težko prebavljiv user posted image drugače pa to pot potrebujem za svoje delo in mi bo prišlo prav če grem user posted image uglavnem, pomojem se bom na koncu odločila na podlagi počutja user posted image se pa strinjam glede zdravstva ja, zagotovo je Irska much better user posted image

sm pozabila prej povedat da jst tut kiham user posted image user posted image
danes ponoči sem se v spanju obrnila na trebuh - v zadnjem času je to pogosto, pa me je zbudila grozna slabost OMG tolk mi je blo slabo kr nism vedla kaj narest, pol sm se pa dala na hrbet pa je po nekaj minutah minilo user posted image očitno ne bom mogla več na trebuhu spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
5.5.2010 9:03:53   
pinkalonca
arwenko super user posted image user posted image naj tako tudi ostane user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
5.5.2010 9:05:14   
*sava*
Dober dan, ali ima še katera čisto neproduktiven teden? Jaz sem prav obupna. Se moram zdajle prav prisilit, da bom kaj naredila. Pa imam občutek, da sem že lačna, pa sem zjutraj jedla. No, res da je minilo že dve uri in pol, ampak sej nisem novorojenček.

Star, sej pravim, da ima najbrž veliko pri tem placebo učinek. Meni npr. ni tea tree krema od justa prav nič na tamponu pustila, ker probala sem tudi jaz. Tako da ... Pač, vsak po svoje in vsakemu kaj drugega pomaga.

Čestitke vsem za srčke in uspešne preglede!! Mene prav zanima, za koliko dni sem falila pdp. Bomo videli...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
5.5.2010 9:07:43   
lidik
punce naj vas nekaj vprašam. A ve ste že kaj garderobo menjale? Jaz bi namreč nujno rabla nove hlače, pa ne vem ali naj si kupim normalne malo večje, ali naj si že kupim kakšne nosečniške. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa sej niti ne vem kam jih it iskat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
5.5.2010 9:09:57   
Arwenko
Jaz imam totalno neproduktiven teden, čeprav se mi zdi, da je bolj kot nosečnost krivo vreme.

Garderobe še nisem menjala, zaenkrat ni potrebe. Glede na mojo veliko konfekcijsko številko večjih hlač že skoraj ne morem kupit, tako da ko bo tak daleč bom šla kr na nosečniške. Jaz bom pomoje kar v H&M zavila, se mi zdi ima največjo in dokaj ugodno ponudbo.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
5.5.2010 9:10:34   
BabyKitty
lidik če rabiš nove, pojdi raje po nosečniške... mene vse moje hlače že rahlo tiščijo okoli pasu... pa sem se zredila le za 1 kilo... kaj šele bo user posted image škoda kupovati kaj drugega... 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
5.5.2010 9:17:02   
lidik
Ja arwenko sej tudi jaz imam tisto ta najbolj veliko številko. No v glavnem zaenkrat sej pravim potrebe po nosečniških hlačah še nimam, ker jaz imam namreč problem da rit in noge imam ful močne, medtem ko v pasu me skoraj nič ni, tako da tudi če mi bo malo trebušček zrastel bo ravno za v tiste hlače ko so mi pol za noge in rit prav. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa res tudi jaz študirala da bi šla po nosečniške, ker škoda zdaj drugih kupovat za to, da jih bom čez kakšen mesec spet menjala.

Arwenko ti vem da si iz Celja kaj poleg H&M lahko grem še v katero drugo trgovino iskat? Ker jaz sem sicer zadnjič v H&M-u že malo gledala - tako bolj iz radovednosti pa so imeli mogoče tri vrste različnih hlač - pa še to same male številke, ko jih lahko jaz ravno na nos dam, ni šans da jih čez rit spravim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?