*sava*
|
Diane, super, da si tako pozitivna. Pa srečno pri novih 'bojih'. Pa le javi, kdaj bo uspelo!! Evo, jaz sem pa ugotovila, kaj mi povzroča blazne skorajšnje dvige želodca. Postana hrana. Oz. taka, ki že nekaj časa stoji. Npr. solata mi super paše, ampak ko jo pojem in skledo odnesem v kuhinjo, mi se pa prav vzdiguje, ko tisti kis voham. Bljek. Zdravila pa... Po mojem mnenju je treba najti neko zdravo mejo. Npr. se najdejo kakšne mame, ki so čisto zatravmirane, ko njihov otrk faše antibiotik, ker le ti pobijajo poleg vsega slabega tudi vse dobro. In sem že slišala za primere, ko kaka ni dala antibiotika svojemu otroku, kljub temu da je zdravnik napisal oz. je še nekaj dni počakala, če bi šlo samo na bolje. Jaz osebno takih ljudi ne razumem in jih nikoli ne bom. Najbrž si zbereš takega zdravnika, ki mu zaupaš, da ne predpisuje antibiotikov za prazen nič, v drugačnem primeru ga pa menjaš. Sama sem pa npr. ful skeptična do telih npr. Just zadev. Pa da ne bo katera zdaj hudo, moja tašča in še kaka priženjena sorodnica bi si odrezale levo roko, da bi mi le dokazale, da to res pomaga. Ampak meni enostavno ne. Mogoče tudi zato, ker štartam z mislijo: ma, te kremce so en kup nevemčesa, pa še smrdijo mi. Pol se najbrž izgubi placebo učinek. Moja svakinja namaže tampon s tea tree kremo in po njenem ji pozdravi vsa vnetja, poleg tega ji je tudi vse pms znake 'požrla' in trebuh jo ob m ne boli. In ker zdaj tudi meni zadeva ratuje vedno bolj sirčku podobna in sama sebe voham (kar mi je sploh najbolj obupno - bi še med službo šla pod tuš), bom šla lepo po Canesten, da si zadevo porihtam do prvega pregleda. Zdaj grem pa do konca pospravit kuhinjo. Upam, da se je vonj že razkadil, da mi ne bo treba še školjko pucat.
|