|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.5.2010 21:33:01   
PERSIDA
cita - lahko gre v vrtec samo moraš povedat tako kot je tasa rekla.Kaj ,pa ne sme ? 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.5.2010 21:33:15   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj pa dela on na porokah?

ženo se bo,samo Cita to v šifah govori user posted image user posted image

Aja pa nč ne vem s kom se bo ženo kej novega našouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image manj tečno al kako???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.5.2010 21:34:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Aja pa nč ne vem s kom se bo ženo kej novega našouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image manj tečno al kako???
aja, ti tudi ne veš?
UPS sem vedela, da bi morala bit tiho user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.5.2010 21:34:11   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image AJA!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.5.2010 21:34:13   
KOKICA32

Natakar je v Wellnesu posledica tega da ga ni skoraj nič doma pol pa veš kako je fajn pa smo brez varstvauser posted image

Ufff, to pa ja...mam mamo in sestro, ki delata v gostinstvu...pa vem, kaj so to delovni vikendi in prazniki.user posted image

pa mene ne? Kaj si na mene pozabla? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No ja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.5.2010 21:34:25   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kaj me pride kera božat ,da lahko zaspim user posted image  al,pa mi kera vašega odstopiuser posted image ?

Po mojga si lahko kuj prideš...sva v "tišini"

user posted image user posted image user posted image user posted image A mi bo tisto dobro solato naredo za lahko noč?user posted image

Pa zdržiš bit tak dolgo tiho? Jaz tega ne zdržim .

Saj mam Valentina za to, da se pogovarjam z njim...user posted image V službi pa še tak preveč govorimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se moram tudi poboljšat ,ker ga samo kritiziramuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.5.2010 21:34:38   
tasa_m
persidica a ti bi mela moškega sam zarad solate? user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
3.5.2010 21:34:45   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Kaj me pride kera božat ,da lahko zaspim user posted image  al,pa mi kera vašega odstopiuser posted image ?

kateri je katerega razp......? user posted image

Trezika to ni vprašanje-moški žensko user posted image user posted image user posted image stalno in povsod user posted image

ups user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.5.2010 21:35:01   
trezika

persidica a ti bi mela moškega sam zarad solate? user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.5.2010 21:35:08   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image A mi bo tisto dobro solato naredo za lahko noč?user posted image

Saj mam Valentina za to, da se pogovarjam z njim...user posted image V službi pa še tak preveč govorimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ga upravičenouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.5.2010 21:35:16   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image

ma nam dogaja

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.5.2010 21:35:19   

cita - lahko gre v vrtec samo moraš povedat tako kot je tasa rekla.Kaj ,pa ne sme ? 

Draga moja Persida bi bila prej gotova kaj lahko kot kaj ne sme...imamo strogo dieto zarad zaprtja sva bile v bolnici boščika moja mala vse polnozrnato samo vodo pit melko brez laktoze vse mlečne stvari mislim brez laktoze...vsako jutro na teščke 1dcl donata in sirup ko se spomnim mi je tok hudo kaj vse so ji delali v bolnici lubici mojiuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.5.2010 21:35:28   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
3.5.2010 21:35:44   
tasa_m

jaz ga upravičenouser posted image

STALNO draga moja, stalno! user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
3.5.2010 21:36:15   
KOKICA32

Draga moja Persida bi bila prej gotova kaj lahko kot kaj ne sme...imamo strogo dieto zarad zaprtja sva bile v bolnici boščika moja mala vse polnozrnato samo vodo pit melko brez laktoze vse mlečne stvari mislim brez laktoze...vsako jutro na teščke 1dcl donata in sirup ko se spomnim mi je tok hudo kaj vse so ji delali v bolnici lubici mojiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
to pa sploh nisem vedela

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
3.5.2010 21:36:48   

aja, ti tudi ne veš?
UPS sem vedela, da bi morala bit tiho user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sva imela sedaj pred kratkim obletnico pa mi je napisal draga moja za vedno si in boš v mojem srčku LJUBIM TE CMOKCAAAAkakšo je romantičen en dan prej pa zjala nad njegauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
3.5.2010 21:38:21   
PERSIDA
tasa - te ,pa ,če si že na poziciji še mene priporočaj za krompir nalagatuser posted image ,ker stroja mi ni več za gonit.

Moj dragi sin ima v krvi blago ,ker si cele dneve cote okrog glave al ,pa nog vlači.Najraje ma mamine kavbojke .Upam,da ga ne bom kdaj v hlačnici našlauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
3.5.2010 21:39:15   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sva imela sedaj pred kratkim obletnico pa mi je napisal draga moja za vedno si in boš v mojem srčku LJUBIM TE CMOKCAAAAkakšo je romantičen en dan prej pa zjala nad njegauser posted image user posted image user posted image
iiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image
samo te pa ga moam vprašat kaj časa z poroko? user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
3.5.2010 21:39:33   

user posted image user posted image user posted image user posted image
to pa sploh nisem vedela

Hvala...res ko se spomnim kako je bilo hudo ko je kakala nikomur ne privoščim tega ne jokala tulila je zraven ko je mogla kakat kri je imela zraven fulll je boga sedaj pa lahko rečem da je stanje boljše vsaj malo malo ampak se pa res pazimo kolikor se le da sej se pregreši malo malo ampak drugače pa kar strogo če pa ne bo bolje v roku 3 mesecev pa nazaj v bolnico pa na mučne priskave so nam povedal...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
3.5.2010 21:40:33   

iiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image
samo te pa ga moam vprašat kaj časa z poroko? user posted image user posted image

ti kar dajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
3.5.2010 21:40:35   
tasa_m

tasa - te ,pa ,če si že na poziciji še mene priporočaj za krompir nalagatuser posted image ,ker stroja mi ni več za gonit.

Moj dragi sin ima v krvi blago ,ker si cele dneve cote okrog glave al ,pa nog vlači.Najraje ma mamine kavbojke .Upam,da ga ne bom kdaj v hlačnici našlauser posted image
jako močno pozicijo mam ja user posted image user posted image user posted image
čuj ko ga bom jaz nalagama se bom nate spomnila kak uživaš doma ker si dobila podaljšano! Čuj kaj si že dobila odgovor al kak zdaj to mislijo tak dugo pošiljat? user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
in kateri sin? Si pozabila da imaš dva?

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 3.5.2010 21:41:05 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
3.5.2010 21:40:54   
PERSIDA
cita- jaz bom mojga k tvojemu poslala ,da ga malo reda naučiuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
3.5.2010 21:41:17   

user posted image user posted image user posted image naša pa čist nora na slinčke

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
3.5.2010 21:42:07   

cita- jaz bom mojga k tvojemu poslala ,da ga malo reda naučiuser posted image

zmenjeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
3.5.2010 21:42:53   
PERSIDA
tasa - ni še odgovorauser posted image ,čakam čakam,čakam,čakam,.....user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.