glugluglu
|
zimska, jaz sem tudi enkrat dobila alergijo na Hiconcil že proti koncu jemanja, po drugi škatli, to se zna zgoditi, da je potem preveč in reagira. Čevlje jaz dostikrat na pamet kupujem, nimam časa letat po Lj. z otroci, med tednom težko, ker se nam popoldan druge stvari dogajajo, med vikendi je pa tudi kaj, varstva pa nimam kar tako. Tukaj pri nas pa ni veliko izbire. In potem skočim na hitro po službi v BTC, ali kar namesto malice-med malico. Vedno vprašam, če se da zamenjat, ampak sem vedno kar zadela, enkrat mislim, da sem morala zamenjat. Lahko pa tako narediš, da njegovo stopalo orišeš na papir, izrežeš, potem pa to pomeriš v tistih merilnikih v trgovini. Aja pa še, če ima visok nart, je treba upoštevat, to moram gledat še pri Marku, ker enih čevljev zaradi tega niti gor ne spravi, čeprav so ta prave številke. umpalumpa, kaj se dogaja neboglasnica , samo oni so pa tudi malo čudni, da so te kar brez potrditve čakali in kar bili ziher, da prideš? Kaj pa, če bi bila na dopustu, nekje v tujini? Kako so pa vedeli, da si dosegljiva? Kakšnega organizatorja ali kdorkoli pa to že je pa imajo no, ali je bilo kaj zanalašč saj vsak pameten za take stvari, ki niso tako redne preveri, če so vsi dosegljivi. Ti povem folk je bil na dopustu in nekdo tam tudi ni opravil svojega dela tako kot bi mogel.
|