|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:22:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:23:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:23:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4178
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:23:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4179
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:25:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4180
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:26:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4181
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
3.5.2010 21:27:32   
nanka

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Ravnkokar sem imela reševalno misijo, Natka si je vrgla mivko v oči, človek bi res moral imeti pri otrocih vsaj srednjo medicinsko šolo, še dobro da imam bogato domačo lekarno, kjer ne manjkajo niti umetne solze.

Napiši kako se to reši, nekak čutim na vodi da se zna to tudi nam zgodit.

Držat mu roke stran, da si ne menca oči, in zalit mu oči s fiziološko, da se spere ven. Bolj ko joka bolj je, ker se hitreje spere s solzami.

Točno tako, jaz sem jo nesla pod tuš in ji spirala oči, zraven pa dodala kapljice za oči ( umetne solze), ko ji je uspelo razpreti učke sem ji z gazico čisto narahlo sčitila, je imela pa polne oči...

Neposredna povezava do sporočila: 4182
3.5.2010 21:27:37   
glugluglu

Populis - iščem prav apartma za 7-10 dni, ker mi je to najbolj komot. Relacije so itak tako majhne, da smo lahko nekje fiksno nameščeni in potem skačemo Firence, Pisa, itd, vsak dan nekam

dobra si: user posted image +2luser posted image pa skakat po Toskaniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4183
3.5.2010 21:28:34   
nanka
Almera nimam pojma, ker dlje kot do Hrvaške ne pridemo, vprašanje če bomo letos sploh kam šli, nakbrž ne

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
3.5.2010 21:29:05   
neboglasnica
Juhej!

Najprej HVALA za vaše besede, smo se pomenili in upam da uredili.

Tako. Najbolj aktualna tema je dopust, kakopak, saj grem samo še 37 x v službo, al kako? In ker sem letos zanalašč pustila dragega, da kar uredi, smo ostali povsod brez. Kam pa zdaj???? Ideja? Moj bi seveda šel najrajši na Hrvaško, meni je načeloma vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 4185
3.5.2010 21:31:16   
nanka
Ej pri nas se jutri začne zares, jutri Tjaša piše prvi predmet na maturi, esej, zdaj bomo pa trepetali do 15.7., šolo pa je zaključila, samo še dva predmeta nima zaključena ker je med oceno.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
3.5.2010 21:35:04   
neboglasnica

Ej pri nas se jutri začne zares, jutri Tjaša piše prvi predmet na maturi, esej, zdaj bomo pa trepetali do 15.7., šolo pa je zaključila, samo še dva predmeta nima zaključena ker je med oceno.

Tjaša, Tjaša, drži se!!!!! Bomo navijale! Itak.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
3.5.2010 21:36:24   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Juhej!

Najprej HVALA za vaše besede, smo se pomenili in upam da uredili.

Tako. Najbolj aktualna tema je dopust, kakopak, saj grem samo še 37 x v službo, al kako? In ker sem letos zanalašč pustila dragega, da kar uredi, smo ostali povsod brez. Kam pa zdaj???? Ideja? Moj bi seveda šel najrajši na Hrvaško, meni je načeloma vseeno.

pri nas je organiziranje počitnic tudi bolj v moji domeni, drugače bi ostajali bolj doma. Eni pač niso za take stvari, pri drugih je pa obratno.

kaj pa imate raje apartma?, hotel?, mobilne hišice so pa itak že vse zasedene.
ostanejo vam last minute variante, se kar da marsikaj dobiti, pa kakšne akcije so še kje.

Neposredna povezava do sporočila: 4188
3.5.2010 21:36:43   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Tjaša, Tjaša, drži se!!!!! Bomo navijale! Itak.

Enako!

Neposredna povezava do sporočila: 4189
3.5.2010 21:39:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

kaj pa imate raje apartma?, hotel?, mobilne hišice so pa itak že vse zasedene.
ostanejo vam last minute variante, se kar da marsikaj dobiti, pa kakšne akcije so še kje.

DO sedaj smo bili vedno v apartmaju, se še najbolj splača. Jaz sicer že tri leta navijam za hotel, ker je velikokrat en otrok do 12. leta zastonj ali 50 % cene; drugi do 6. leta zastonj ipd.... Moj bi šel itak v apartma. Ma ja, najrajši bi videla kakšno preizkušeno varianto. Kam greste pa vi?

Neposredna povezava do sporočila: 4190
3.5.2010 21:42:19   
nanka
ji bom povedala, čeprav za njo ni stersno, vsaj tako pravi, midva sva pa druga pesem, mislim da se jaz sekiram za obe, so pa to res čudni občutki, ko prvega otroka spraviš do kruha ( no ja skoraj, vem da jo čaka še fax) ampak po drugi strani sem bila pa jaz pri njenih letih že poročena, ona je imela že skoraj leto in na svojem. počasi stopa na svojo pot, niče več ni najina mala pučka

Neposredna povezava do sporočila: 4191
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:43:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4192
3.5.2010 21:44:40   
glugluglu
Mi gremo v Hotel Corinthia, Baška, Mark 50%, Nina 50%, Tian zastonj, problem hotelov je, da težko dobiš velike-družinske ali pa povezane sobe.

pa sem zdaj gledala, vse je nekam zasedeno, tole sem našla, 3. in 4. stran

http://www.potovanje.si/last_minute.asp

Neposredna povezava do sporočila: 4193
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:44:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
3.5.2010 21:51:33   
neboglasnica

Neboglasnica - tukaj na RR je na strani reklama za biseri jadrana.com (pa malo poglej). Drugače imaš pa itak celo Evropo na razpolago - meni je ful luštna tudi Provansa - imaš z avtom tja cca 8 do 10 ur, cene apartmajev pa tam tam kot pri nas, hrana v trgovinah je pa enaka cena.
Saj bom nehala, ampak meni je totalno mimo na Hrvaško hodit, ker grem lahko vsakič kam drugam za enako ceno. Midva sva kampirala po provansi in so cene kampov nižje kot na Hrvaški, lani smo bili na Gardi in smo imeli apartma za 700€ (za 4 osebe, ampak smo bili v feragosti, pa zadnji dan smo iskali namestitev). Drugače so cene apartmaja za en teden od 350 - 400€ naprej, hrana v trgovinah stane enako kot pri nas, pa še kaj novega vidiš in doživiš - Gardaland, Aquasplash, itd, i

Ja ja, saj vem, da sva o tem že govorili. Samo mene močno ovira tuji jezik. Ti se kar smej, mene je res strah, kaj če kateri resno zboli, jaz koza pa ne bom znala povedati, kaj ji/mu je. Ma, nekaj bomo že našli.

Ajajaj, mene pa po enem tednu še vedno grlo boli, zdaj pa na drugi strani.

Neposredna povezava do sporočila: 4195
3.5.2010 21:53:23   
glugluglu
almera, to je tudi meni zanimivo, da nekaj vidiš in, da si čisto nekje drugje, kjer je drug način življenja, samo , da bi se vsak dan vozila z otroci mi pa tudi ne paše, naši otroci bi znoreli. Zdajšnje počitnice mi bodo pa itak najbolj pasale, da nekje poležavam s kakšno knjigo, pa kakšen izlet po otoku. Ma saj stalno govoriva, da bi šli kam drugam, sploh Italija, ki je blizu, ne samo na Hrvaško. Res pa je, da gremo vedno kam drugam, nikoli na isti konec.

Neposredna povezava do sporočila: 4196
3.5.2010 21:55:06   
nanka
Almera ja Slo se začne z esejem. Tjaša gre študirat Bibliotekarstvo in informtiko, pa je noter, samo še matura ji manjka.

Neposredna povezava do sporočila: 4197
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 21:57:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
3.5.2010 21:58:06   
nanka
Nam pa dopust nese samo do Hrvaške, meni je dopust ležanje na plaži, kopanje v morju in dobra knjiga. Samo tega ni bilo že par let, moji otroci pa tudi niso navdušeni nad vožnjo, se jim po 2 urah zmeša, meni pa tudi. Se bomo pa drugo leto podali na Gardo, Gardaland, mogoče celo s šotorom, samo da bo Natka vsaj 3 stara da bo imela kaj od tega.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 22:00:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?