|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 9:34:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4101
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 9:35:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4102
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
3.5.2010 10:06:08   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Da vidiš izraz na obrazu, ko se udobno namesti na oprsje, seven hevenuser posted image

si mislim ja ... je dragi zjutraj umiral od smeha, ko je gledal Aleksandra:  sem mu glih jakno oblačila in je sedel na previjalki - je mali štefnal po zadrgi na moji srajci (spodaj imam bluzico z vezenimi rožicami), kar naenkrat je spustil zadrgo do popka, zagleda rožice in kar naenkrat "vauuu!" in se z nosom zakoplje direkt v oprsje.

Dragi je kuj komentiral "Ojej, že zdaj ... kaj bo šele počel, ko bo starejši! user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4103
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 10:16:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4104
3.5.2010 10:34:53   
neboglasnica
user posted image user posted image user posted image , sem ravnokar izvedela, da sem totalno zaj... prevajanje tv dnevnika in ker me ni bilo, mi grozi disciplinska komisija in posledično odvzem licence. Prisežem, da sploh nisem vedela, da bi morala v četrtek prevajat. Drugače bi seveda šla, saj sem bila doma. 

Neposredna povezava do sporočila: 4105
3.5.2010 10:38:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image user posted image user posted image , sem ravnokar izvedela, da sem totalno zaj... prevajanje tv dnevnika in ker me ni bilo, mi grozi disciplinska komisija in posledično odvzem licence. Prisežem, da sploh nisem vedela, da bi morala v četrtek prevajat. Drugače bi seveda šla, saj sem bila doma. 

Pa so te sploh obvestili?  Ne vem, se o tem obveščate pisno, ustno ...? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
3.5.2010 10:40:32   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Pa so te sploh obvestili?  Ne vem, se o tem obveščate pisno, ustno ...? user posted image

Baje, da so mi poslali mail. Saj nimam kaj, oni imajo zabeleženo, da sem prejela mail in to je to.

Ma, ne bom morila, grem kar v en kot, se zjokat, potem pa čakat, kakšne bodo posledice.

Imejte precej lepši dan kot je moj!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 10:45:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4108
3.5.2010 11:34:05   
3jeMi

user posted image

kolk mam pa jst rd mami, moja moja....

Staš je tule videt čisto blažen user posted image  

super slikce, GR user posted image

res... user posted image user posted image user posted image

joj, pa rokice in prstki... to je meni tako všeč, ko mulčki pridejo pa te tako nežno pobožajo... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
3.5.2010 11:35:20   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Ojej, držim pesti da boš lahko zadevo uredila in razjasnila.user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mogoče ti je mail v spam zabrisalo!

o ti bog... tudi jaz držim pesti, da bo vse ok... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4110
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 11:35:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4111
3.5.2010 11:47:15   
Majuska

Baje, da so mi poslali mail. Saj nimam kaj, oni imajo zabeleženo, da sem prejela mail in to je to.

Ma, ne bom morila, grem kar v en kot, se zjokat, potem pa čakat, kakšne bodo posledice.

Imejte precej lepši dan kot je moj!

A ponavadi jim odgovoriš na mail?

Ma daj nehat, kakšen kot pa jokat ... najprej preverimo opcije, kaj lahko narediš, menda ne boš kar takoj vrgla puške v koruzo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4112
3.5.2010 12:59:18   
3jeMi
kje ste babike...

... jaz sem popucala klele kar sem imela... danes pa že dogaja na polno, prejšnji teden ne vem, če nas je bilo 10 v celem štuku, danes pa kar gomazi tod okoli user posted image ...

o joj, s'rota moj otrok... sem šla pogledat kaj danes jedo za kosilo... rdečo peso... ne, da bo samo danes bolj rdeče kakal, ker se je je včeraj full napokal, še jutri bo tako... user posted image

aja, prej ste bile pri joških in naših otrocih... user posted image ... se jaz enkrat preoblačim, pridem v dnevno ravno v gibanju, da si navlečem še majico, torej je bil modr še dobro viden, mali me pogleda in reče: Ooooo, mamaaa... samo, še zažvižgat bi mogel, pa bi se polulal od smeha... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
3.5.2010 13:08:15   
metuljcek321
Hello, hello, bejbike!

Pa smo nazaj v civilizaciji in med računalniki ... online againuser posted image

Morje je blo 1A super, jaz bi šeeeeeeee. Too bad, da se vse lepo tko hitro neha - smrk, smrk.

Anja je bila carica marica, uživala 100/uro, padala naokoli zaradi vseh bagrov, traktorjev, avtobusov, itd. Ima pa tudi novo simpatijo - fantka Amarja - ouje, Amar-Amor ... to mi deli, bejbiuser posted image  Bom nalepla kakšno slikco in the evening.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Kva je to za eno vreme danes? Še nebo joka, k je blo treba it nazaj v službouser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4114
3.5.2010 13:30:08   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Aja, Metuljček - sva dobila avtorsko pogodbo za fotke za Itchy feet - dragi je ful ponosen, na najine prve objavljene fotkeuser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4115
3.5.2010 13:38:31   
metuljcek321
populis, odlično za 10ko! Tko se dela. 10 points, babyuser posted image  Kako kaj opekline? Si že rjava kot čokolada al še vedno rdeča kot paradižnik? Akrobatka Lara je v redu?

neboglasnica, trampolin je zakon, a ne? Glih prejle mi je sodelavka razlagala, kakšen muskelfiber ima od skakanja po njem med dopustom.

rebeca, thanks za nalepkice - you're d best, bejbi!

Almera, Lanova viroza je šla bye-bye? I hope so. Upam, da kmalu poštimaš in šibneš na bolniško ter se spočiješ od vožnje. Ej, dobra si, tolk km - uf, uf. Mi smo zdaj prav med dopustom domov prišli, bili za en dan doma, potem pa z MOJO karo nazaj - da bo vsaj malo kilometrov naredil. Kmalu bo star 4 leta in ima 20 000 km ... je tak čist mestni avtek, ni kaj - he, he.

glugluglu, mi smo zadnjič tudi šli k dr-ju na morju - Bernardin. Je prvi dan morja ful jokala neutolažljivo, nisva vedela, kaj dogaja & je ugotovil zdravnik, da ima samo zamašen nosek, ki ga je treba redno čistit s fiziološko - the more, the better! In zdaj pucamo s pumpico, pucamo in pucamo in pucamo, da se kar kadi.

slikce  - ihaaaaa, odlične!

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Zimska: si si kaj odpočila? Možek? Pomaga? zate user posted image user posted image user posted image

Ja, otroci spijo, jaz pa ležečki z enim učem na RR in z drugim na Bradu Pittu (Joe Black), kaj češ boljšga. user posted image

men tukej zgleda absolutno nartaboljše - sexy as helluser posted image

pa congrats za uživancijo

mojček, 8 tablet? Ojej, revca. Si danes OK? 3jemi, tvoja glava = boljše?

Inigo, kako si zažurirala, mladenka naša? Happy b'day, baby!

Last but not least: postala teta ... svakinja rodila fantka Petra (5. otrokuser posted image ) ... in pazi zdaj to, kakšne datume imajo v familiji:
2. 5. - rojen Peter
3. 5. - možev rd
4. 5. - obletnica poroke
5. 5. - rd bratca

To pa je datumska usklajenost, kajne?user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4116
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:06:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:09:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4118
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:09:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4119
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:12:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4120
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:15:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4121
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:17:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4122
3.5.2010 14:20:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Last but not least: postala teta ... svakinja rodila fantka Petra (5. otrokuser posted image ) ... in pazi zdaj to, kakšne datume imajo v familiji:
2. 5. - rojen Peter
3. 5. - možev rd
4. 5. - obletnica poroke
5. 5. - rd bratca

To pa je datumska usklajenost, kajne?user posted image

hudoooooo user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:22:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4124
   [Brisano sporočilo]
3.5.2010 14:22:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

spanje dojenčka
nataly33

Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?

DA (40%)

NE (60%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!