metuljcek321
|
populis, odlično za 10ko! Tko se dela. 10 points, baby Kako kaj opekline? Si že rjava kot čokolada al še vedno rdeča kot paradižnik? Akrobatka Lara je v redu? neboglasnica, trampolin je zakon, a ne? Glih prejle mi je sodelavka razlagala, kakšen muskelfiber ima od skakanja po njem med dopustom. rebeca, thanks za nalepkice - you're d best, bejbi! Almera, Lanova viroza je šla bye-bye? I hope so. Upam, da kmalu poštimaš in šibneš na bolniško ter se spočiješ od vožnje. Ej, dobra si, tolk km - uf, uf. Mi smo zdaj prav med dopustom domov prišli, bili za en dan doma, potem pa z MOJO karo nazaj - da bo vsaj malo kilometrov naredil. Kmalu bo star 4 leta in ima 20 000 km ... je tak čist mestni avtek, ni kaj - he, he. glugluglu, mi smo zadnjič tudi šli k dr-ju na morju - Bernardin. Je prvi dan morja ful jokala neutolažljivo, nisva vedela, kaj dogaja & je ugotovil zdravnik, da ima samo zamašen nosek, ki ga je treba redno čistit s fiziološko - the more, the better! In zdaj pucamo s pumpico, pucamo in pucamo in pucamo, da se kar kadi. slikce - ihaaaaa, odlične! IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Zimska: si si kaj odpočila? Možek? Pomaga? zate Ja, otroci spijo, jaz pa ležečki z enim učem na RR in z drugim na Bradu Pittu (Joe Black), kaj češ boljšga. men tukej zgleda absolutno nartaboljše - sexy as hell pa congrats za uživancijo mojček, 8 tablet? Ojej, revca. Si danes OK? 3jemi, tvoja glava = boljše? Inigo, kako si zažurirala, mladenka naša? Happy b'day, baby! Last but not least: postala teta ... svakinja rodila fantka Petra (5. otrok ) ... in pazi zdaj to, kakšne datume imajo v familiji: 2. 5. - rojen Peter 3. 5. - možev rd 4. 5. - obletnica poroke 5. 5. - rd bratca To pa je datumska usklajenost, kajne?