|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
1.5.2010 12:01:09   
jona klara
a ima katera od vas tak belo svetlo rumen izcedek, jaz sem prej nekaj opazila, nič ne peče, ne srbi...ne vem kaj je to

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
1.5.2010 14:26:39   
Arwenko
Jaz se moram v ponedeljek najprej na pregled naročit, potem bomo pa dalje videli. Danes sem en res močan plus nalulala na CB-ju, tako da verjamem da je to to. Sicer sva pa dopoldne povedala mojim staršem, mama je bila ful vesela, je kr solzne oči dobila, pa ni mogla nehat naju objemat, foter pa je bil relativno indifirenten, po pričakovanjih torej. user posted image

O NS, jaz se še odločam med Pušenjakom, Strah-ovo in Pelkičevo v MB, vsi so kolikor vem vredu, licenčni, itd. Kaj pa vem, po svoje bi mi Pelkičeva najbolj pasala, ker lahko iz službe skočim z mojim ne, bomo videli, to se mi zdi še tak daleč, jaz sem šele v 5. tednu ne. Upam, da bom vsaj prvi pregled imela tam v 8. in ne šele v 10. tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 1252
1.5.2010 17:23:15   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

a ima katera od vas tak belo svetlo rumen izcedek, jaz sem prej nekaj opazila, nič ne peče, ne srbi...ne vem kaj je to

Morda beli tok? Pač je rahlo obarvan. Morda ,ne vem.

Arwenko, no super za današnji konkretni plusek. user posted image user posted image user posted image

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

Neposredna povezava do sporočila: 1253
1.5.2010 18:49:14   
tasika12
Pozdravljene,

tudi jaz sem imela pred dnevi takšen izcedek, in srebeče ter boleče; ker so bili ginekologi na dopustu ta teden nisem morala nič, kot da sem vzela tale gel, ne vem točno kako se reče, ki se vstavi v nožnico - je čisto naraven. In moram reči da je sedaj bolje, bom pa na pregledu vprašala če lahko kaj druga uporabim.

Lp
Tasika

Neposredna povezava do sporočila: 1254
1.5.2010 20:39:37   
zaljubljena23
Jaz še se tudi odločujem za NS ali MB ali Ptujuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
2.5.2010 10:34:24   
KOLIBRI
Pozdravljene, punce!

Kako se počutite danes? Jaz imam rahel glavobol, ampak upam, da bo minilo.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
2.5.2010 11:10:29   
Arwenko
Dan...mene ful špika spodaj, že od včeraj zvečer, pa utrujena sem res ful. drugače pa kr ok, samo to špikanje me malo skrbi.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
2.5.2010 12:23:51   
BabyKitty
Lep nedeljski pozdrav vsem! user posted image

Včeraj sem imela naporen delovni dan, začela ob 6ih zjutraj, končala ob 8ih zvečer, vmes me je grabila panika, ker me je nekaj trebušček bolel user posted image

Drugače pa imam probleme z zamašenim nosom, ki je baje tudi tipičen znak nosečnosti user posted image in zanimivo, da imam čisto zamašen nos večinoma samo zvečer preden grem spat, čez dan je pa dokaj OK... oz. se mi čisto spuca user posted image

Sedajle grem pa spet na kosilo... že 14 dni jem samo po gostilnah... bi si prav želela kakšen domače skuhan obrok, pa mi ga noče noben skuhat user posted image sami se mi pa ne da, ker je toliko ostalega dela user posted image

Odštevam dneve do UZ-ja... še 3 dni pa pol user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
2.5.2010 15:40:27   
pinkalonca
živjo punce!

No pa je doletel še mene - rjav izcedek user posted image jutri imam pregled, zaenkrat še ne bom delala panike user posted image zdej nas je pa že veliko z izcedki user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
2.5.2010 15:47:35   
Arwenko
pinkalonca...drži se, saj bo user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
2.5.2010 16:26:29   
KatyK79
jona klara tudi jaz imam izcedek, bel oz. belo rumen, brez vonaj. se mi zdi da je ti čisto normalno. jaz ga imam že celo nosečnost.

Arwenko..ah to ni nič, bo minilo....držim pesti.

joj punce vas berem in vsaka ima nekaj....jaz sem pa skoraj brez znakov, vse kar imam so napete prsi in ta izcedek, drugega pa nič, ok pa spodaj me včasih ščiša, to je pa to.
nič, nič že od samega začetka.

ne vem povejte mi, da bi mogla v sp. delu kaj čutiti, kakšen pritisk, kepo, karkoli. tudi nobene napetkosti ne čustim ko imam zapete hlače.
ful me skrbi vse skupaj...kje je še 18.05.
najhuje bi mi bilo da bi prišla tja in da ne bi bilo utripa, groza....
uf se mi zdi da je čuden dan...turoben in spet preveč časa za črne misli.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
2.5.2010 17:10:02   
Arwenko
KatyK79...bodi srečna, da nimaš znakov, ni to ravno tak ful fajn user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
2.5.2010 18:02:43   
Elizabeta2
Pri meni je pa vse huje in huje..ampak se me damo :)...slabost 24ur na dan...zaspana 23 ur na dan...nimam apetita-drugače sem pravi gurman :D 20 ur na dan špikanja po trebuhu ...pa še zadnja dva dni opažam da ima urin tako močn vonj...bljak...a je to normalno?? pa še razpolženje mi niha iz minute v minuto..večino časa samo jočem :(..čeprav se vsi veselimo.čudno :/

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
2.5.2010 18:28:57   
KOLIBRI
Elizabeta, moj urin je imel kakšen teden zelo močan vonj user posted image , zdaj je pa normalen. Tako da je bilo to prehodno.

Jaz tudi nimam znakov (tok, tok), ampak po drugi strani se isto sprašujem - menda je ja vse v redu?! Upam, da bo srček konec meseca! user posted image

POnavljam vprašanje od prejšnjič, ko ga ni nobena opazila user posted image : kdaj so se vam začele slabosti?

(odgovor članu Elizabeta2)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
2.5.2010 19:45:37   
jona klara
kolibri-meni so se začele slabosti v 4 tednu, zdaj sem v  sedmem, pa je že malo bolje, trenutno, bomo vidli kaj še bo.

moji znaki- prsi že mal bolj napete, trebuh fajn napihnjen, malce že poknila koža na trebuhu, hitro odfrčala v biotopik kupila drugo kremo in se je kr porihtalo, ker sem imela full rdečih nitk,grozn.
V želodčku pa tudi ni prijetno skozi malo, v maternici nič ne čutim, sem pa včasih brez razloga žalostna, kr neko skrb začutim....spanje tudi ni najboljše

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
2.5.2010 22:45:39   
BabyKitty
KOLIBRI... slabosti so se začele nekaj po user posted image ... ampak nikoli niso bile kritične... slabo mi je tako, kakšno urco na dan, ne sili me na bruhanje ipd... samo pač na vsake toliko se slabše počutim... bolj moteča je zaspanost in utrujenost, ker nimam več energije za vsakdanje zadeve... tudi telovadit ne morem, ker sem preveč utrujena... 

Neposredna povezava do sporočila: 1266
3.5.2010 7:47:18   
Frutiq
Dobro jutro nosečke!

Ne morem verjet tistim, ki se pritožujete, da vam ni slabo....user posted image Bodite raje srečne!!! Brez skrbi, ni nič narobe z vami, pač lažje prenašate kot druge.user posted image Tudi jaz nimam posebnih težav, razen tega da mi postane malo slabo, ko sem lačna. POtem nekaj pojem in je takoj bolje. Pa v trebuhu non stop špika. Samo to je črevesje, ki se pripravlja na umikuser posted image . Je bilo enako pri prvi nosečnosti, tako, da se sedaj ne sekiram prav nič. Zato kar pogumno, pa brez panike vsem, ki vas skrbijo te stvari!user posted image

Jupi, jaz pa imam ob 10h prvi pregled! Upam, da slišimuser posted image .

Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil Frutiq -- 3.5.2010 7:48:12 >

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
3.5.2010 7:59:25   
witch
lidik, star, xoxox kako ste? Pa ostale? Jaz močno držim pesti za vaše pikice user posted image user posted image user posted image
Da se še vam potožim.... tako močno si želim priti med vas, pa me telo kar nekaj zajebava user posted image 22.4. bi naj dobila user posted image pa je do danes še ni... Naredila sem 3 FS in 1 CB bi pokazali velik NIČ user posted image Nimam nobenega znaka za user posted image in ne za user posted image user posted image malenkost me prsi bolijo, blega toka, ki je bil ga ni več user posted image , ja pa celo brado imam v mozoljih, ki pa jih prej skoraj nikoli ni user posted image
Upam, da če mora priti da bo prišla, če ne pa se naj že enkrat pokaže ta plusek... Če ne prej, bom 17. ko imam pregled pri G vedela na čem sem..
Čuvajte svoje pikice in se beremo še kaj user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
3.5.2010 8:26:11   
BabyKitty
Frutiq držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

witch upam, da boš kmalu prišla do odgovorauser posted image user posted image user posted image user posted image

Še 3x grem spat, pa bom vidla svojga srčka user posted image sem nestrpna kot otrok, ki čaka na božič user posted image pred mano je spet naporen dan... bo treba preživeti... spet na lovu za stanovanjsko opremo user posted image user posted image user posted image bo pa upam, da hitro minil in bom bližje četrtku user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
3.5.2010 8:26:28   
witch
lidik sporoča, da ji je v službi crknil računalnik in da vas pride pogledat ko bo lahko user posted image da ne bomo v skrbeh kje se skriva user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
3.5.2010 8:27:17   
elaaa
http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Hvala.

PS witch - dober moto!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
3.5.2010 8:38:10   
miskula
Dobro jutro!user posted image

Praznični vikend smo preživeli, nič posebnega, vikend kot vsaki vikend. user posted image
Berem, da ima vsaka drugačne nosečniške simptome user posted image . Tudi meni je slabo če ne pojem takoj zjutraj nekaj in popoldan in za večerjo. V soboto zvečer in včeraj pa mi je bilo grozno slabo čez cela dan. Ampak ven nisem dala nič.user posted image

Uf kar nekaj vas ima danes že prvi pregled, srečke.user posted image  Jaz pa čez 3 dni, saj vem da bo kmalu četrtek tukaj pa itak imam pregled že ob 8.00 uri. Jeeeeeeeeeeuser posted image

No lepo čvekajte še naprej ker vas je lepo brati.

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
3.5.2010 8:38:37   
*Star*
Oj moje srečke!!

Jaz sem imela lepo miren vikend do včeraj - spet rjav izcedek.
Tko da danes ob 13h takoj šibam k ginekologinji.

Zdaj pa moram it ker mam veliko dela.user posted image

Objemčke pošiljam vsem vam..........

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
3.5.2010 8:39:29   
BabyKitty
miskula potem sva čisto na istem user posted image moj pregled je tudi v četrtek ob 8ih user posted image

*Star* držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
3.5.2010 8:40:33   
KOLIBRI
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Nimam nobenega znaka za user posted image in ne za user posted image user posted image malenkost me prsi bolijo, blega toka, ki je bil ga ni več user posted image ,

Pri meni je bilo enako. Tudi jaz upam, da čim prej zveš kako in kaj, čakanje je res mučno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?