|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
30.4.2010 18:43:31   
Arwenko
Joj tajmi...pa so sigurni??? Saj si komaj 5 tednov bila noseča, pa lahko da pač srčka še ni ali pa kah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
30.4.2010 18:47:23   
zaljubljena23
Tajmi, po čem sklepaš da si imela SS?

Mag, midva bova ziher vprašala za spol...Sva preveč firbčna...

Jona klara, super za srčka...user posted image user posted image user posted image user posted image

xoxox, uživajta na luštnem ;)....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
30.4.2010 18:59:44   
Tajmi
No, da vam sedaj povem še najnovejše novice. Ko sem bila na urgenci, so mi naredili UZ in niso videli nosečosti. Potem so mi za vsak slučaj še vzeli kri. Prejle sem klicala, da so mi povedali kakšen je izvid. In rezultat: NIKOLI noseča.user posted image Sploh ne morem verjeti. Imela sem vse znake, test mi je 2x pokazal + ampak pri meni ne duhe ne sluha o nosečnosti. Še zdaj ne morem verjeti. Pol mi pa rečejo, da mi zgleda en hormon nagaja in sem zato imela znake in zato tudi +. In potem se sprašujem kako naj naslednjič vem, da bom noseča, če se na tester ne morem zanest. Jah no..takole se lahko telo in um poigra z nami. Žal na precej neprieten način. Bomo še naprej user posted image in upam, da kmalu postanem user posted image .

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
30.4.2010 19:00:48   
Arwenko
Tajmi, katere teste si pa delala?

(odgovor članu Tajmi)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
30.4.2010 19:02:11   
zaljubljena23
Tajmi kateri test pa si delala? So bile šibke ali močne črtice?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
30.4.2010 19:03:00   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

lidik, daj nehaj jaz sem tudi pomislila. Groza me je sicer. Pa se spomniš našega testa z verižico?? Je tudi kar malo sem, malo tja bingljala pa nikol se ni ustavilauser posted image user posted image user posted image  Oh katastrofa. Pa ponavadi so mi skos govorili da sem tko suha in kako bom zanosila ter rodila - no evo kako user posted image
Ne ne, jaz sem se odločla da bo samo eden, pa še mojega pomoje kap rukne če bi bla dvojčka.user posted image

no veš kaj, verjamem da bi najprej bil šok, ampak po mojem bi se kar hitro navadila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
30.4.2010 19:08:37   
aischa1
ne Mag3 to je moj ticker ko sem bila lani noseča in bi morala čes 2 tedna rodit pa se je žal slabo končalo pa ne vem odmaknit stran.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
30.4.2010 19:13:37   
KOLIBRI
Kako ne veš user posted image  - tam kjer si vpisala link, ga pač izbrišeš.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
30.4.2010 19:14:48   
KOLIBRI
Poleg tega ticker sam od sebe šteje dneve naprej - ne vem, zakaj bi se sam od sebe ustavil ravno na tisti dan, ko bi šlo nekaj narobe. user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
30.4.2010 19:25:22   
Tajmi
Uporabila sem test ClearBlue. Res, da je bila ena črtica bolj šibka kot druga ampak kljub temu sem verjela, da je to to. No vsaj za drugič vem, da bom morala biti bolj pazljiva. user posted image

Moto: vse se zgodi/ne zgodi z razlogom!!

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
30.4.2010 19:29:08   
Elizabeta2
Hvala Pinkalonca za pomoč :))

Pri meni je problem v tem da sem imela ovulacijo tik pred zadnjo menstruacijo in to tako močno,da sem bila v bolnici :(
In me malo skrbi če je možno da sem pred menstruacijo zanosila?.. :S Nevem tam nekje od 17-20 marca..je možno,da bi tedaj že zanosila in da mi niso prav zračunali zaradi zadnje menstruacije? Na izvidu mi piše vrečka 6,8, endometrij 13mm--v katerem tednu je značilna ta velikost?

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
30.4.2010 19:44:50   
Arwenko
Absolutno se vse zgodi z razlogom...ampak po takšni zgodbi človeka kr strah postane...user posted image

(odgovor članu Elizabeta2)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
30.4.2010 20:30:04   
pinkalonca
tajmi hudo mi je zate user posted image in res je - vse je za nekaj dobro pa če je še tako hudo, želim ti, da se hitro pobereta in gresta z življenjem naprej

Elizabeta pojma nimam o velikosti?? Baje je možno zanositi v času menstruacije samo ni mi jasno zakaj pa po tvojem ni možno, da si zanosila sredi aprila? Sej tako zgodaj se ponavadi še ne vidi ploda, le vrečko al kako že user posted image malo si preberi nosečnost po tednih, da boš vedla pri čem si user posted image

midva bova vprašala za spol že zaradi tega, da veš kako se pogovarjat z njim/njo user posted image oba pa čutiva da bo punčka - bomo vidli user posted image

(odgovor članu Tajmi)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
30.4.2010 20:55:28   
Elizabeta2

IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

tajmi hudo mi je zate user posted image in res je - vse je za nekaj dobro pa če je še tako hudo, želim ti, da se hitro pobereta in gresta z življenjem naprej

Elizabeta pojma nimam o velikosti?? Baje je možno zanositi v času menstruacije samo ni mi jasno zakaj pa po tvojem ni možno, da si zanosila sredi aprila? Sej tako zgodaj se ponavadi še ne vidi ploda, le vrečko al kako že user posted image malo si preberi nosečnost po tednih, da boš vedla pri čem si user posted image

midva bova vprašala za spol že zaradi tega, da veš kako se pogovarjat z njim/njo user posted image oba pa čutiva da bo punčka - bomo vidli user posted image

Hmmmm meni je to vse skupaj tok zakomplicirano :DD
Nevem kako bi bilo možno da bi zanosila sredi aprila in bi se že videla vrečka,če mi nekateri pravijo da se do 6 tedna nič ne vidi na ultrazvoku...ahjoj...boga moja ginekologinja z mano in mojimi vprašanji :D bo tak odpoved dala :P

Neposredna povezava do sporočila: 1239
30.4.2010 21:19:33   
pinkalonca
kokr jst vem se plodu ne vidi - vidi se pa vrečka kjer raste plod, rumenjakova vrečka al kako se reče user posted image gestacijska vrečka ja, po 7 tednu naj bi se že videl plod ter slišal srček.

uglavnem preberi si še malo če ti bo kaj bolj jasnouser posted image
http://bibaleze.si/clanek//nosecnost/zanosila-sem.html
http://www.ringaraja.net/nosecniski_koledar.html

(odgovor članu Elizabeta2)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
30.4.2010 21:35:19   
Anonimen
Elizabeta2 meni je na UZ 7 tednov in 5 dni izmeril dvojčka en je meril 11 mm in eden 12mm.

Neposredna povezava do sporočila: 1241
30.4.2010 22:14:24   
BabyKitty
Tajmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno v novih bojih user posted image

Mene tudi firbec matra kaj bo... pa mi je po pravici povedano čisto vseeno... punčke so bolj pridne, fantki pa bolj navihani, ampak punčke ratajo lahko že dolgočasne, s fantki ti pa ni nikol dolgčas user posted image bom pa na nuhalni zihr vprašala... še malo manj kot tri tedne, pa bomo že vedl pr čem smo user posted image danes sem delala tisti test z verižico, ki je gotovo zelo zanesljiv user posted image in je bilo prvo punčka, potem sem ustavila in še enkrat je bil fantek, potem sem pa še enkrat ustavila, je pa na miru stalo... a to pomeni, da bosta dva, fantek in punčka? user posted image user posted image Si morem potem že zdej narest zalogo tabletov za živce user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
30.4.2010 22:36:50   
zaljubljena23
Punce, a ve ste se že vse naročilo na NS? Jaz s tem še kar odlašam...Čakam, kaj bo prinesel pregled pri mojem G...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
1.5.2010 7:25:16   
Arwenko
Jutro in lep vikend vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1244
1.5.2010 7:32:59   
pinkalonca
jutro punce user posted image
sem samo hotla rečt, da za spol še ne sprašujte na NS ker so se že tolkim zmotili da je skor škoda spraševat user posted image boljš kasnej ko se že vidi premoženje med nogicami user posted image

lepo preživite vikend, jst že komaj čakam ponedeljek user posted image
zaljubljena jst se še nisem naročila, se bom potem po ponedeljku user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
1.5.2010 7:46:01   
KOLIBRI
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Punce, a ve ste se že vse naročilo na NS? Jaz s tem še kar odlašam...Čakam, kaj bo prinesel pregled pri mojem G...

Jaz se še nisem, saj imam prvi pregled pri ginekologinji šele čez en mesec, ko bom ravno vstopila v 11. teden. user posted image

Mislite, da bo prepozno, če se takrat šele naročim na NS? V katerem tednu približno se sploh dela NS?

Mene pa danes prsi ne več samo bolijo, ampak zraven še ful srbijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1246
1.5.2010 7:57:28   
zaljubljena23
Kolibri, ti boš ravno v te tedne takrat prišla, ko se dela NS..:A že maš na gledano kam bi šla? POzanimaj se o čakalnih vrstah, če ni neke sile, komot počakaš do takrat in se takrat naročiš, drugače bi se jaz že zdaj...

Pinkalonca, pol sva že dve takšni, ki čakata na ponedeljek...

Lep vikend vam želim....Pri sebi upam na boljši spanec, saj že od srede zelo slabo spim...Pa nočne more imam, ki pa niso povezane s pikico...Kdo bi vedel, kaj se dogaja v moji podzavestiuser posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
1.5.2010 8:34:50   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Pinkalonca, pol sva že dve takšni, ki čakata na ponedeljek...

Pa še ena, ki nestrpno čaka na ponedeljek user posted image . Samo še dvakrat spat user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

Neposredna povezava do sporočila: 1248
1.5.2010 8:44:22   
jona klara
tajmi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res mi je žal zate, držim pesti za nov boj, da ga čimprej dobiš, pridnouser posted image pa boš kmaluuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
1.5.2010 8:45:00   
jona klara
jaz se bom v ponedeljek naročila na ns verjetno v domžale k strahovi, če ne bo prehude gužve......

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?