PERSIDA
|
Čer. Ja vikend minil v znamenju obiskov.Včeraj smo se še greli na sončku ,danes smo ,pa skoraj bunde oblekli.Pol,pa ni čudno,da se teh prehladov ne moremo rešit.Bavca še smrkata ,Tomaž še kašlja zraven ampak še nekak spita ponoči.Danes mogoče ne bosta ,ker jima noskov nisem spucala s sesalcem. Drugač,pa sta zadnje čase zelo utrujena čez dan tak,da spita malo več kot ponavadi.Da bom lahko jutri z njima spala sem si kosilo že danes pripravla edino juhico še naredim. Opažam ,da vedno več hočeta jest sama in se prav razjočeta ,če imam kaj takega ,da jima ne dam.Mislim ,da bom redno začela uvajat ,da sama jesta.Pol,pa še rabim eno čistilko zadi,ampak moram začet to uvajat ,ker se mi ne ,da kregat z njima .Še preveč stvari jima moram dopovedovat ,šmirgla me tak noben - naredita itak po svoje .Poslušata tisto kar je za njiju dobro. Da se mi bo zmešalo od tulenja ,da morata zapret predale ne rabim govorit.Ma derem se za to ,da se jih nekaj prime ,ker res mi je najbolj odvratno da kam pridemo ,pa začneta predale odpirat. Crkjena sem na koncu dneva res tak,da niti prave besede ne najdem kak.Ati itak pizdi na nas kaj mu vse naštimamo .Najbolj žalostno ,pa je ,da Tomaž sploh noče k njemu .Ma res tako rada bi otroku dopovedala ,da ga ima ati isto rad ko mami ampak sem mu že na vse načine prigovarjala ampak enostavno beži od njega.Eh dečve res včasih se marsikj sprašujem zakaj,kako,ko si za vse sam ,pa hočem in se trudim po najboljših močeh ,da bi tudi njega spoštovala.Res ,da sta še sedaj tako majhna samo vem ,da že marsikaj čutita in vesta.No upam,da bo konec dober in bomo vsi srečno živeli do konca svojih dni . Zdaj,pa že knjige pišem.Grem jaz zdaj ajo,ajo ,ker budilke so nastavljene na 6,oo .Izjemoma smo danes postavli rekord do 8.30 s prekinitvami rahlimi .Pridne bit drage moje.Nočko.
|