|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.4.2010 23:22:15   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Persidauser posted image  user posted image  user posted image
pa daj jaz bom crknila od smeha, se mi zdi da sem zdaj tak malo spustila v hlače user posted image user posted image

Persida, če se boš z nama družla, ti bo hitro šla zaloga Zeve. user posted image

Te bomo še mogle par petkov tak dol vdarit vse ,da tašči sfali robeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 876
30.4.2010 23:22:16   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Evo Najaa ,da neboš samo ti mahnjena na punce ti povem kdo je men najalepša ženska na tem planetu Nadiya Bitckova al kak se napiše res ta ,pa je carica.Lepa ,pa še poklic ma tak ki ga jaz obožujem.PLESALKAAAAAAAA ja to sem se mogla zadret.Nekoč nekje boste še slišale svetovno znana plesalka Persida  Severuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Zakaj pa Sever? user posted image

A to misliš tisto blond plesalko, rusinjo ki živi v Slo?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 877
30.4.2010 23:22:21   
tasa_m

tasa sam srčkani pa so tile čevlji a ne?

http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=52

ja, meni so ful lepi. user posted image samo ne vem če taki fancy čevlji spadajo na mojo razgrajačko user posted image user posted image user posted image user posted image

danes ko so mlaj postavljali v Lenartu se je jezla na gasilce ker nekaj niso delali OK, pol jo moj ati pogleda pa vpraša kaj se jezi, te pa je začela ploskat pa se smejat. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 878
30.4.2010 23:23:36   
Najaa

ja, meni so ful lepi. user posted image samo ne vem če taki fancy čevlji spadajo na mojo razgrajačko user posted image user posted image user posted image user posted image

danes ko so mlaj postavljali v Lenartu se je jezla na gasilce ker nekaj niso delali OK, pol jo moj ati pogleda pa vpraša kaj se jezi, te pa je začela ploskat pa se smejat. user posted image

Ja to pa nisem pomisla, maš prav. Za naše lumpike so najboljše kakšne superge. Ej Nika tud pleza povsod, najraje na mizo! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 879
30.4.2010 23:23:53   
tasa_m

Evo Najaa ,da neboš samo ti mahnjena na punce ti povem kdo je men najalepša ženska na tem planetu Nadiya Bitckova al kak se napiše res ta ,pa je carica.Lepa ,pa še poklic ma tak ki ga jaz obožujem.PLESALKAAAAAAAA ja to sem se mogla zadret.Nekoč nekje boste še slišale svetovno znana plesalka Persida  Severuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
od kdaj se te ti sever pišeš?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 880
30.4.2010 23:25:05   
tasa_m

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Persidauser posted image  user posted image  user posted image
pa daj jaz bom crknila od smeha, se mi zdi da sem zdaj tak malo spustila v hlače user posted image user posted image

Persida, če se boš z nama družla, ti bo hitro šla zaloga Zeve. user posted image

saj je rekla da ma tašča zaloge tak da...Persida delaj se dobra tašči user posted image

Če slučajno zmanjka, bo pa moja babica štukala. user posted image

pa še moja...ji je zadnjič glih ati v lekarno hodo. Tak da zalog kolko hoćemo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 881
30.4.2010 23:25:31   
PERSIDA

Zakaj pa Sever? user posted image

A to misliš tisto blond plesalko, rusinjo ki živi v Slo?

Pa ne morem pravega napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja tista rusinja ja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 882
30.4.2010 23:26:11   
PERSIDA

od kdaj se te ti sever pišeš?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak se pišeš ,če smer zgubišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 883
30.4.2010 23:26:21   
tasa_m

Ja to pa nisem pomisla, maš prav. Za naše lumpike so najboljše kakšne superge. Ej Nika tud pleza povsod, najraje na mizo! user posted image

čuj pa tvoja pol ni tak user posted image kot moja. Ona ni več lumpika ona je že prava LUMPA!
Sem rekla da jo bom dala teti Persidi za par dni, ona ima mala dva tak spadenjena, moj mali razgrajač pa kot raztrešena banda user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 884
30.4.2010 23:26:42   
tasa_m

Tak se pišeš ,če smer zgubišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 885
30.4.2010 23:27:31   
PERSIDA

čuj pa tvoja pol ni tak user posted image kot moja. Ona ni več lumpika ona je že prava LUMPA!
Sem rekla da jo bom dala teti Persidi za par dni, ona ima mala dva tak spadenjena, moj mali razgrajač pa kot raztrešena banda user posted image user posted image

po kom le ma to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 886
30.4.2010 23:29:09   
tasa_m

po kom le ma to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj, kako čudno vprašanje... ja po ateju. Komu pa te. Če bi bila po mami, bi bila tak mirna, pridna in vse samo pozitivne stvari da sploh nebi vedeli da jo imamo... user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 887
30.4.2010 23:30:41   
Najaa
Zdaj pa grem, ker je Low Baterry in se mi ne da it po polnilec. Lahko noč, babe žabe. Danes je bil res pester večer. Persida, večkrat pejdi z bavcema spat, da boš zvečer čila in spočita. Lepo se mejte jutri, ko je dan vseh nas, hudih delavk. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 888
30.4.2010 23:31:47   
tasa_m
Danes sem Obraze al kaj že je za nekoi revijo gledala in noter Werner z njegovo Kanesas (al kak) in njegovo ženo in piše kako skrben očka je da je tamalo cel čas nosil po trgovini, ko je mamica izbirala oblekce, čeveljčke, zapestinice in špangice za tamalo. Ja, to pa je rs super očka ko otroka po trgovini nosi. NJimaš kaj težko opravilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 889
30.4.2010 23:31:47   
PERSIDA

joj, kako čudno vprašanje... ja po ateju. Komu pa te. Če bi bila po mami, bi bila tak mirna, pridna in vse samo pozitivne stvari da sploh nebi vedeli da jo imamo... user posted image

Te ,pa jaz tebe nena poznam kera siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 890
30.4.2010 23:32:19   
PERSIDA
user posted image

Bejbe I love you .Do jutri NOČKOuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 891
30.4.2010 23:32:30   
tasa_m

Zdaj pa grem, ker je Low Baterry in se mi ne da it po polnilec. Lahko noč, babe žabe. Danes je bil res pester večer. Persida, večkrat pejdi z bavcema spat, da boš zvečer čila in spočita. Lepo se mejte jutri, ko je dan vseh nas, hudih delavk. user posted image
nočko.
Saj men se je tud že na miški spraznila,. še mi komaj miška dela user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 892
30.4.2010 23:32:52   
tasa_m

Te ,pa jaz tebe nena poznam kera siuser posted image user posted image user posted image
boma se mogle spoznat ja user posted image user posted image kr vidim da maš napačno osebo v misilih user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 30.4.2010 23:33:12 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 893
30.4.2010 23:33:36   
PERSIDA

Danes sem Obraze al kaj že je za nekoi revijo gledala in noter Werner z njegovo Kanesas (al kak) in njegovo ženo in piše kako skrben očka je da je tamalo cel čas nosil po trgovini, ko je mamica izbirala oblekce, čeveljčke, zapestinice in špangice za tamalo. Ja, to pa je rs super očka ko otroka po trgovini nosi. NJimaš kaj težko opravilo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa naj tvoj lijo nosi kak boš veselauser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa ponosna kak je bil pridnuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 894
30.4.2010 23:34:21   
tasa_m
Pa še jaz, pa še jaz.

Lahko noč...se tipkamo jutri.

Jutri grem na fuzbal: Jarenina:NK Olimpija. Sem že zadnjič mislila da proti Lj. špilajo, pa so špilali proti Celjanom. user posted image user posted image

Nič stari je šel,...šibaaam user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 895
30.4.2010 23:34:23   
PERSIDA

nočko.
Saj men se je tud že na miški spraznila,. še mi komaj miška dela user posted image user posted image

Zaj,pa drugo miško vklopiuser posted image user posted image user posted image Res zdaj,pa nočka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 896
30.4.2010 23:35:30   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa naj tvoj lijo nosi kak boš veselauser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa ponosna kak je bil pridnuser posted image
ja pa paparace bom prosla če lahk mal poslikajo jaz pa bom se nastavljala kak šlpangice iščem

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 897
1.5.2010 12:17:33   
tasa_m
Živel 1.Maj
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 898
1.5.2010 12:20:54   
tasa_m
Dan,dan.
Evo, raport do popoldneva: zjutraj spala do 8.30, mater je pasalo user posted image pol pa sem starega naterala da je šel si omaro pospravit in vse cunje ki jih ne nosi dat vstran. Saj se je "samo" za 4. vrečke črne našlo user posted image pa še to nebi dal, nekatere majce so že tak razvešene ble ampak je on še nebi dal vstran ker si je to majco kupo tam pa tam. Mislim ded user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa jaz perem že 3.stroj cunj, da še to porihtamo pol pa je reko da me bo nekam pelo na kosilo, te pa šibama via Lenart po žabico. Komaj čakaaaaammm user posted image user posted image

Lepo bodite, bodite na sončku zunaj je lep dan user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 899
1.5.2010 12:35:57   
Najaa

Živel 1.Maj
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.