|
nadaljevati, pustiti, se prilagoditi, .... 2.5.2010 9:56:26
|
|
|
|
eva Ana
|
Saj več ne vem kako naprej... Bom skušala biti čim bolj kratka in jedrnata. Partner ima iz prvega zakona 12let starega otroka, ki živi sicer pri mami in je vsak drugi vikend pri nama. Meni je groza ko to vse skupaj gledam. Mali je razvajen tak, da to ni res! . Ne more na wc, brez da atija ni zraven, ne more pot tuš, brez atija, ne more jest brez atija....ne spi, če ati ne spi zraven njega, ne igra se s sosedovimi fanti, če atija ni zraven...eh brezveze. Samo TV in računalnik, tu je lahko sam vsaj 10 minutKar zadeva hrano, je mogoče 10 stvari in ne poskusi čisto nič drugega. Pije samo jabolččni sok in ker ge je recimo zadnjič zmanjkalo ni pil celo popoldne do naslednjega jutra nič! Kaka voda al pa drugi sok, ni šans! . Ampak, to sem dala iz glave jaz skuham kar mislim in to je to če boš jedel jej, drugače pa nič! Šola...nobenega reda. Kako sprotno učenje, al ap vsaj pogledat zvezek, al pa med počitnicami da bi se kaka knjiga odprla, ni šans! BRUHAM!!! In mojemu se prav vidi, kako je obremenjen, ko je pri nama; ker samo razmišlja kaj naredit, da bo mali zadovoljen. Pa skoz bi mogli nekam it, itd... No in sedaj imava tudi midva 8 mesečno punčko. Ugotavljam, da se čist nič ne ukvarja z njo. Do 16.00 pride iz službe domov, se naje, gre za eno uro spat, ker je utrujen in potem je ura 17.30, pol spije kavo in enega pokadi. Mala se pa gre ob 18.00 kopat, ker gre med 18.30 in 19.00 spat. Povprečno je na dan z njo max 30 minut!!!! Groza mi je! Ko je pa vikend, pa on spi do 9.00 10.00, ... in tam ob 12.00 komaj začne funkcionirat! In spet se skozi vikend skoraj nič ne ukvarja z njo, 2 uri na vikend!! Da bi pa kam šli kot družina, pa itak ne pride v poštev. Razen takrat, ko je njegov tamali pri nama. Evo, takrat pa jaz nočem it! Očitno ne dojame da smo mi trije tudi familija! Vsi pogovori ...nikam ne prideva in full sem žalosta zaradi tega. Vedno sem na koncu jaz kriva vega! Aha, pa še nekaj, ko se je k meni preselil, je privlekem 3 albume slik od nejgovega otroka in od časov ko je z bivšo imel prfektno familijo. Verjamete ali ni jaz, on in najina malčica pa še nimamo niti ene fotografije da bi bili vsi trije skupaj! Kako naprej, mi sploh zna kdo svetovat? Prej sva bila idealen par pogovori, pogovori, vse sva znala reši, sedaj pa tega več ne zmoreva
|
|
|