|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
1.5.2010 12:36:48   
Najaa
Jaz sem tud mela generalko omare. Je treba zamenjat robo ker tele temp. so pa presegle moje dolge hlače in majice. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 901
1.5.2010 12:39:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem tud mela generalko omare. Je treba zamenjat robo ker tele temp. so pa presegle moje dolge hlače in majice.  user posted image
ja, jaz sem si tudi zjutraj že dala kiklice in krl. hlače v omaro, puloverje pa v škatlo in pod posteljo user posted image user posted image

Upam,da nebom naslednji teden že spet škatle ven potegnila izpod postelje user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 902
1.5.2010 12:44:16   
Najaa
No takole ti povem, da moram res kako kilo shujšat, da bo šlo še ene par hlač na rit. user posted image Ker jaz sem točno to naredila. Dala ven, probala in cca polovico posravila nazaj. Za lepše čase. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 903
1.5.2010 20:45:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ali pa kik, tam majo tud fajne za še bolj fajno ceno! user posted image user posted image

ja Kik je tudio fajn. Sem pisala prošnjo v Kik pa upala da dobim pa nič od njih user posted image user posted image

te bi imela popust tam

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 904
1.5.2010 20:45:18   
KOKICA32

AAAAA pa kaj si nor, da dam 20€ za 6.parov nogavičk..
pa ded me z nogavičkami iz 12 štuka natera user posted image user posted image

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=5&p_id=355

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 905
1.5.2010 20:45:21   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Hitro povejte kaj poletna obuvala ste že vse kupile?
mi imamo crokse pa ene sandalčke še poleti dobi oz. za mamino prvo plačo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to bomo pili

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 906
1.5.2010 20:45:28   
KOKICA32

Kaj naša KOKICA se pa zvečer po novem nekemu drugemu razvedrilu posveča? user posted image
o, jeah user posted image user posted image   user posted image
pol pa si izgovore išče user posted image user posted image

Pa, ja, menda ja...imava že par dni tihe dneve...**** ga gleda!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 907
1.5.2010 20:45:29   
KOKICA32

Kaj naša KOKICA se pa zvečer po novem nekemu drugemu razvedrilu posveča? user posted image
o, jeah user posted image user posted image
pol pa si izgovore išče user posted image user posted image

Ja neki se je zadnjič pritoževala, da ni neke debate sam vidim, ona prav tako abstinira zvečer. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.5.2010 20:45:31   
KOKICA32

Kokica ima čas za debate samo kadar je v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ko bi vsi meli take službeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti, ti, ti,,,pa tvojo malco papam...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 909
1.5.2010 20:45:33   
KOKICA32

Kokica ima čas za debate samo kadar je v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ko bi vsi meli take službeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja, ker zvečer jo dragi napada user posted image

ja, ja!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 910
1.5.2010 20:45:39   
KOKICA32

Hitro povejte kaj poletna obuvala ste že vse kupile?

NE

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.5.2010 20:47:23   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

Kako smo? Vidim, da ste včeraj vdarile eno orng debato. Mene pa ni blo, sem TV gledala...Bedarija.user posted image Drugič mi naj ena sms pošlje. user posted image user posted image user posted image

Midva sva šla danes na kopanje na Ptuj, sva se tudi zunaj kopala..potem pa smo imeli piknik, no eni ga imajo še sedaj...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 912
1.5.2010 21:11:11   
leo**tia

tasa sam srčkani pa so tile čevlji a ne?

http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=52

ja, meni so ful lepi. user posted image samo ne vem če taki fancy čevlji spadajo na mojo razgrajačko user posted image user posted image user posted image user posted image

danes ko so mlaj postavljali v Lenartu se je jezla na gasilce ker nekaj niso delali OK, pol jo moj ati pogleda pa vpraša kaj se jezi, te pa je začela ploskat pa se smejat. user posted image

cer,no take sem mislila tiji kupit,,sam ne vem kak bojo zgledali cez nekaj dni,totalno uniceniuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.5.2010 22:31:49   
KOKICA32
Lahko noč!user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 914
1.5.2010 22:54:50   
leo**tia
lahko nocuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 915
2.5.2010 8:35:21   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image kokica zdaj pa bi lahko že vedela,da so petki naši user posted image  user posted image za vroče debate. Si marsikaj zamudila, sploh batino od Perside user posted image  user posted image  

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 916
2.5.2010 12:51:38   
Nina00
Dan!

Pri nas nič novega. Brin še vedno popoldne in proti večeru zakuri. Pa mu dopovedujem, da imamo tudi brez tega dovolj toplo, a se ne da. Starejši še vedno zdrav. Držim pesti, da čim dlje traja, čeprav vem, da mu kaka viroza tudi maja ne uide.

Sem pa tudi jaz naredila generalko garderobne omare - svoje in od malih dveh. Za kaj več pa ni bilo energije. Se Brin še vedno zbuja 7 - 10x na noč, tako da res upam, da bo, ko bo spet zdrav, šel nazaj na 2x na noč. Je bilo prav super! Pol bom pa začela delat na tem, da bi fant kdaj tudi celo noč prespal user posted image  Se mi zdi, da je zadnji od marčevskih malčkov, ki še nikoli ni prespal cele noči.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 917
2.5.2010 13:07:03   
Nina00
pol pa sem starega naterala da je šel si omaro pospravit in vse cunje ki jih ne nosi dat vstran. Saj se je "samo" za 4. vrečke črne našlo user posted image pa še to nebi dal, nekatere majce so že tak razvešene ble ampak je on še nebi dal vstran ker si je to majco kupo tam pa tam. Mislim ded user posted image user posted image user posted image

A sta najina kaj v sorodu? user posted image  user posted image  user posted image  Se sploh ne vidi več kaj je bilo na majci, ampak njemu se zdi še super user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 2.5.2010 13:12:19 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 918
2.5.2010 13:09:05   
Nina00

No takole ti povem, da moram res kako kilo shujšat, da bo šlo še ene par hlač na rit. user posted image Ker jaz sem točno to naredila. Dala ven, probala in cca polovico posravila nazaj. Za lepše čase. user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  Kako znano! Imam v omari na polici spredaj tisto kar mi je prav, zadaj pa tisto kar čaka, da mi bo spet prav. Samo na žalost je sprednji kupček še vedno precej manjši od zadnjega user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 919
2.5.2010 13:11:38   
Nina00

user posted image  user posted image  user posted image kokica zdaj pa bi lahko že vedela,da so petki naši user posted image  user posted image za vroče debate. Si marsikaj zamudila, sploh batino od Perside user posted image  user posted image  
Sem prebrala in mislim, da bo Persida morala tudi meni malo taščine zaloge poslat user posted image
Si pa moram zapomnit, da naslednji petek ne zamudim user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 920
2.5.2010 20:09:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dan!

Pri nas nič novega. Brin še vedno popoldne in proti večeru zakuri. Pa mu dopovedujem, da imamo tudi brez tega dovolj toplo, a se ne da. Starejši še vedno zdrav. Držim pesti, da čim dlje traja, čeprav vem, da mu kaka viroza tudi maja ne uide.

Sem pa tudi jaz naredila generalko garderobne omare - svoje in od malih dveh. Za kaj več pa ni bilo energije. Se Brin še vedno zbuja 7 - 10x na noč, tako da res upam, da bo, ko bo spet zdrav, šel nazaj na 2x na noč. Je bilo prav super! Pol bom pa začela delat na tem, da bi fant kdaj tudi celo noč prespal user posted image  Se mi zdi, da je zadnji od marčevskih malčkov, ki še nikoli ni prespal cele noči.
user posted image user posted image user posted image user posted image zate in
user posted image user posted image user posted image za Brina!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 921
2.5.2010 20:10:17   
tasa_m

pol pa sem starega naterala da je šel si omaro pospravit in vse cunje ki jih ne nosi dat vstran. Saj se je "samo" za 4. vrečke črne našlo user posted image pa še to nebi dal, nekatere majce so že tak razvešene ble ampak je on še nebi dal vstran ker si je to majco kupo tam pa tam. Mislim ded user posted image user posted image user posted image

A sta najina kaj v sorodu? user posted image  user posted image  user posted image  Se sploh ne vidi več kaj je bilo na majci, ampak njemu se zdi še super user posted image
user posted image user posted image čuj mogoče user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 922
2.5.2010 20:10:47   
tasa_m

user posted image  user posted image  user posted image  Kako znano! Imam v omari na polici spredaj tisto kar mi je prav, zadaj pa tisto kar čaka, da mi bo spet prav. Samo na žalost je sprednji kupček še vedno precej manjši od zadnjega user posted image
user posted image user posted image
še ena taka, še ena... se tolažim da bom shujšala zdaj ko grem v službo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 923
2.5.2010 20:11:08   
tasa_m

Sem prebrala in mislim, da bo Persida morala tudi meni malo taščine zaloge poslat user posted image
Si pa moram zapomnit, da naslednji petek ne zamudim user posted image
user posted image user posted image user posted image tak se govori

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 924
2.5.2010 22:03:17   
PERSIDA
Čer.
Ja vikend minil v znamenju obiskov.Včeraj smo se še greli na sončku ,danes smo ,pa skoraj bunde oblekli.Pol,pa ni čudno,da se teh prehladov ne moremo rešit.Bavca še smrkata ,Tomaž še kašlja zraven ampak še nekak spita ponoči.Danes mogoče ne bosta ,ker jima noskov nisem spucala s  sesalcem.
Drugač,pa sta zadnje čase zelo utrujena čez dan tak,da spita malo več kot ponavadi.Da bom lahko jutri z njima spala sem si kosilo že danes pripravla edino juhico še naredim.
Opažam ,da vedno več hočeta jest sama in se prav razjočeta ,če imam kaj takega ,da jima ne dam.Mislim ,da bom redno začela uvajat ,da sama jesta.Pol,pa še rabim eno čistilko zadi,ampak moram začet to uvajat ,ker se mi ne ,da kregat z njimauser posted image .Še preveč stvari jima moram dopovedovat ,šmirgla me tak noben - naredita itak po svojeuser posted image .Poslušata tisto kar je za njiju dobro.user posted image
Da se mi bo zmešalo od tulenja ,da morata zapret predale ne rabim govorit.Ma derem se za to ,da se jih nekaj prime ,ker res mi je najbolj odvratno da kam pridemo ,pa začneta predale odpirat.
Crkjena sem na koncu dneva res tak,da niti prave besede ne najdem kak.Ati itak pizdi na nas kaj mu vse naštimamo user posted image .Najbolj žalostno ,pa je ,da Tomaž sploh noče k njemuuser posted image .Ma res tako rada bi otroku dopovedala ,da ga ima ati isto rad ko mami ampak sem mu že na vse načine prigovarjala ampak enostavno beži od njega.Eh dečve res včasih se marsikj sprašujem zakaj,kako,ko si za vse sam ,pa hočem in se trudim po najboljših močeh ,da bi tudi njega spoštovala.Res ,da sta še sedaj tako majhna samo vem ,da že marsikaj čutita in vesta.No upam,da bo konec dober in bomo vsi srečno živeli do konca svojih dniuser posted image .
Zdaj,pa že knjige pišem.Grem jaz zdaj ajo,ajo ,ker budilke so nastavljene na 6,oo user posted image .Izjemoma smo danes postavli rekord do 8.30 s prekinitvami rahlimiuser posted image .Pridne bit drage moje.Nočko.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.