|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.4.2010 23:06:17   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kaj zaj tasa bo kaki konkretni za mene al ne?Nekaj me začneš rajcat pol,pa nič te naredi do konca ,da sfršimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja pa kaj pa bi ti mela?
sem ti dla enega mačota s tatujem gor...kaj pa onemu manjka?

zdaj pride en za mojo dušico user posted image user posted image

user posted image aaaaaaa. aaaaadddaaaam user posted image

Tebe adam na kavču čaka s pištolco pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 851
30.4.2010 23:08:13   
tasa_m
pa še en kavbojc zate..
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 852
30.4.2010 23:08:27   
Najaa

Kaj zaj tasa bo kaki konkretni za mene al ne?Nekaj me začneš rajcat pol,pa nič te naredi do konca ,da sfršimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja pa kaj pa bi ti mela?
sem ti dla enega mačota s tatujem gor...kaj pa onemu manjka?

zdaj pride en za mojo dušico user posted image user posted image

user posted image aaaaaaa. aaaaadddaaaam user posted image

Tebe adam na kavču čaka s pištolco pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej tale je pa res malo T. podoben.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 853
30.4.2010 23:08:50   
tasa_m

sem pogledala, nič ni pokonci user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 854
30.4.2010 23:09:21   
Najaa
Gleda katera In prišel je Joe Black na A kanalu? Ful mi je všeč ta igralka, pa ne vem, kera je že. user posted image No sej bo zdej konec pa bo pisalo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 855
30.4.2010 23:09:37   
tasa_m
Zanjih 5.objav na RR pa smo me tri. Prave frajerke smo user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 856
30.4.2010 23:09:47   
Najaa

sem pogledala, nič ni pokonci user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 857
30.4.2010 23:10:06   
Najaa

Zanjih 5.objav na RR pa smo me tri. Prave frajerke smo user posted image  

In zgodovina se ponavlja... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 858
30.4.2010 23:10:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Gleda katera In prišel je Joe Black na A kanalu? Ful mi je všeč ta igralka, pa ne vem, kera je že. user posted image No sej bo zdej konec pa bo pisalo.

Claire Forlani. user posted image Pa tak znana mi je bla. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 859
30.4.2010 23:11:04   
tasa_m

Misliš njo?
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 860
30.4.2010 23:11:32   
tasa_m

aha, si že našlauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 861
30.4.2010 23:11:56   
Najaa
o tasa kak si hitra! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 862
30.4.2010 23:12:17   
Najaa

aha, si že našlauser posted image

ja, je glih blo konec. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 863
30.4.2010 23:14:04   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam ,da me nebo policija iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak sem ga zbrisala ,da res nebom mela problemovuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 30.4.2010 23:17:21 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 864
30.4.2010 23:14:40   
Najaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Persida, tebe pa res meče! Pa polna luna je že mimo! 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 865
30.4.2010 23:15:14   
PERSIDA
Najaa s tabo je vse vredi ,da so ti ženske všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 866
30.4.2010 23:17:05   
Najaa

Najaa s tabo je vse vredi ,da so ti ženske všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ne, to ni bilo tako mišljeno. user posted image user posted image user posted image Sploh pa, na izbiro je bil v filmu še Brad Pitt, ki mi je bljak, pa Anthony Hopkins, ta pa je malo prestar, ali ipak legenda no. No... the point is, da ni pointa. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 867
30.4.2010 23:17:09   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Persidauser posted image  user posted image  user posted image
pa daj jaz bom crknila od smeha, se mi zdi da sem zdaj tak malo spustila v hlače user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 868
30.4.2010 23:19:46   
Najaa

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Persidauser posted image  user posted image  user posted image
pa daj jaz bom crknila od smeha, se mi zdi da sem zdaj tak malo spustila v hlače user posted image user posted image

Persida, če se boš z nama družla, ti bo hitro šla zaloga Zeve. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 869
30.4.2010 23:19:56   
tasa_m
zdaj sem dobila poročilo, da naja ni sprejela mojega mmsja. user posted image user posted image
Milomater so hitriuser posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 870
30.4.2010 23:20:10   
Najaa
tasa sam srčkani pa so tile čevlji a ne?

http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=52

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 871
30.4.2010 23:20:27   
tasa_m

Persida, če se boš z nama družla, ti bo hitro šla zaloga Zeve. user posted image

saj je rekla da ma tašča zaloge tak da...Persida delaj se dobra tašči user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 872
30.4.2010 23:20:54   
Najaa
No Tija ima ene take iz massa, za pol te cene. user posted image Oz nima jih več Tija, zdej čakajo na Niko. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 873
30.4.2010 23:20:56   
PERSIDA
Evo Najaa ,da neboš samo ti mahnjena na punce ti povem kdo je men najalepša ženska na tem planetu Nadiya Bitckova al kak se napiše res ta ,pa je carica.Lepa ,pa še poklic ma tak ki ga jaz obožujem.PLESALKAAAAAAAA ja to sem se mogla zadret.Nekoč nekje boste še slišale svetovno znana plesalka Persida  Severuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 874
30.4.2010 23:21:27   
Najaa

saj je rekla da ma tašča zaloge tak da...Persida delaj se dobra tašči user posted image

Če slučajno zmanjka, bo pa moja babica štukala. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.