Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.4.2010 12:40:04
|
|
|
|
twetka
|
Zaljubljena, js sem imela isto težave zdej tri mesece, ko sem se po eno uro trudla ležat pa noge v luft, pa kr neki in me je tam spodi vse peklo, pa srbelo, obupno sem se počutila, zdej ko pa nisem ta mesec se je pa izboljšalo. Star, sej ta mesec je bil sproščen in sploh se nisem obremenjevala kako in kaj, sam zdej me je zanimalo če ste imele ta mesec kakšno posebno tehniko. Ful puncam je ratalo ta mesec, mislim da ste vse skup postavle rekord. zdej smo pa mi na majčicah na vrsti.
< Sporočilo je popravil twetka -- 29.4.2010 12:42:02 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.4.2010 12:51:47
|
|
|
|
didi82
|
jst sm se odločila, da bom test delala kr v soboto, če je sevede še ne bo.... sporočim.... nimam pa nobenga filinga, da bi bila srečka , kot sem že napisala zaradi nobenih znakcov, razen tega, da me vseskozi špika po trebuhu in malo boleče brdavičke na dotik....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.4.2010 12:52:47
|
|
|
|
lidik
|
twetka kot so ti že punce rekle, čimmanj zaradi tega spreminjat svoje navade in delati neko stvar, samo zato, da bo ratalo. Midva sva tud že prej poskusila vse - od položajev, nog v luft, pa nikol ni nič pomagal. Zdaj sva pa uživala, nič mislila na to, pa je bilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.4.2010 12:53:17
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: didi82 jst sm se odločila, da bom test delala kr v soboto, če je sevede še ne bo.... sporočim.... nimam pa nobenga filinga, da bi bila srečka , kot sem že napisala zaradi nobenih znakcov, razen tega, da me vseskozi špika po trebuhu in malo boleče brdavičke na dotik.... didi82 pa pozabila si povedat izostanek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.4.2010 12:53:36
|
|
|
|
twetka
|
Didi, mogoče je to znak, ker ponavadi če imaš 1001 znak nisi nosečka, tako da mogoče to brez znakov je dober znak. haha zakompicirala zadevo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.4.2010 12:54:23
|
|
|
|
didi82
|
v torek bi morala dobit....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.4.2010 12:55:32
|
|
|
|
didi82
|
ja sam res, še prejšnji mesec fulll boleče prsi, trebuh bolel nenormalno, slabo, skoz na wc-ju ma ni da ni, pa se prikaže ta rdeči hudič....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.4.2010 12:55:54
|
|
|
|
twetka
|
No v soboto ti bo kr lepo realno sliko pokazalo, če tečke nebo. Navijam za plusek, da se april lepo konča z barvo roza. hahahaha omg, sem šla PDP računat, če bi zdej ratalo, hahahaha in mi pokaže 14.1.2011, na ta datum ima moj rd, ne moreš verjet, kolk veselja, bi bilo, če bi zdej ratalo.
< Sporočilo je popravil twetka -- 29.4.2010 13:06:14 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 29.4.2010 16:27:37
|
|
|
|
didi82
|
no pa me spet nekaj zvija po trebuščku, kot da bo zdej zdej prišla... tud jst sm si zračunala in bi bil moj PDP 31.12.. lep datum a ne.... mah ne vem zakaj se telo heca z nami, sem pa čisto sproščena, kar bo pač bo... vem, da če mi ne bo sedaj uspelo, mi bo po HSC, ki ga imam junija.... potem pa bova šla z mojim v akcijo in bova po cele dneve, pa še bojo imel prosto pot, da se bojo lahko usidral.. he he.... joj kakšne mam pomoje da mi že vročina škoduje.... nisem pa mojmu še nič povedala, da ni ..... če sem slučajno bo ful ful veliko presenečenje..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 2:40:54
|
|
|
|
witch
|
Punce moje ne morem spati pa strasim tukaj po rr.. v soboto držim pesti in upam na plusek.. Jaz pa se sekiram kaj je to z mano.. Ker je bila M vedno na datum, zdaj je pa kar ni. Me je začelo spet v trebuhu zvijati.. Ah kak si želim da je uspelo. Jutri imava obletnico pa bi bil plusek lepo darilo. PDP pa bi imela na fantov roj dan pa bi dobil se lepše darilo. Nič gremo spat pa vas še jutri kaj pogledam. Strelka zjutraj lulaš če se ne motim. Pošiljam ti pikepoke za plusek.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 6:33:13
|
|
|
|
lidik
|
witch kaj nisi ti na dopustu No moram priznati, da si pridna, ker si prišla vseeno pogledat gor. Torej to pomeni, da boš za vajino obletnico poskusila še s CB-jem? Jaz sem prepričana, da ti je uspelo, ker sej veš kaj ti že skoz govorim - jaz te hočem med decembrkami !!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 7:25:02
|
|
|
|
strelka1987
|
hei hei bejbe, witch danes ne bom lulala, ker nočem vidit NIČ-a...bom rajši jutri, ko bo tud moj dragi z mano, pa če ne bo nič, mi bo vseen mal lažje...tko, da bomo midve skupi lulale, pa obe bomo nalulale plusek sem pa jaz zamenjala teste in bom testirala z baby check mini...bomo vidli, če bo to kej pomagal se še tipkamo!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 8:15:13
|
|
|
|
lidik
|
punce, kaj vam nekaj povem. Meni je danes v službi crknil računalnik !!!! In danes še sreča da ene sodelavke ni, da sem lahko na njenem računalniku. In da vam ne povem - ko pokličem računalničarja mi pove, ja v ponedeljek pride serviser. Ja hudiča in kaj bom v ponedeljek delala. V luft gledala??????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 11:01:26
|
|
|
|
didi82
|
ewo mene, mislm, da bo vsak čas prišla tečka, ker sem imela že en majčekn rozast flekec...pa tudi po trebuščku me že kar pošteno zvija....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 11:04:37
|
|
|
|
jacki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik Ja hudiča in kaj bom v ponedeljek delala. V luft gledala?????? Lidik, men se zdi prov SUPER ideja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 11:35:26
|
|
|
|
lidik
|
didi82 pa ne no, mogoče to pomeni kaj drugega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 11:36:30
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: jacki IZVIRNO SPOROČILO: lidik Ja hudiča in kaj bom v ponedeljek delala. V luft gledala?????? Lidik, men se zdi prov SUPER ideja ja sej sliši se res ne slabo, samo šefica ne vem če se bo strinjala s tem. Ona namreč ne razume da če ti tehnika zataji imaš zvezane roke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 11:46:30
|
|
|
|
twetka
|
Heloo pupe kako ste kaj???? Nekam tiho je danes tu, zgleda vsi na sončku zuni. Js pa vedno bolj ko razmišljam, bolj sem nervozna, ne vem kaj mi je, do včeri sem bla čist ok, zdej ko je še pa 5 dni do menstre, me je pa začelo malo mučit pa skbet, ker me res skrbi a bo sploh prišla. jao sem jezna, ker sem čist pozabla vprašat v mb kaj potem naredim, če je nebo da bi jo sprožila in da se lahko naročim na pregled. Po moje bi bil čudež če bo sploh prišla sama od sebe, res sem nervozna, najraje bi zavrtela 5 dni naprej, da bi vidla kako in kaj. Pluska sploh ne pričakujem, bolj me skrbi kaj bom, ker je nebo. Ful bi pa rada hitr opravla s temi pregledi in si res želim da pride in da pokličem pa se naročim pa dam skozi potem bom bolj mirna, če bo vse ok in bom lahko šla sproščena v nove boje. Najbolj me skrbi to, da bojo rekli da počakam, da pride in ko pride se takrat naročim, to pa lahk pri meni traja tudi pol leta da bi sploh prišla sama od sebe. Razmišljam a bi začela dabroston jemat ko ga imam doma tri škatljice, da jo dobim in se potem naročim, ne vem, malo sem v dilemi. Mah, bo že naslednji petek bo že vse kristalno jasno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 12:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ola Prav en lep sončen pozdravček No jaz sem delala danes test CB in imam malo hecen rezultat!!!!!! spodnja polovica + je lepo obarvana, zgornja pa samo obris +,noter pa je prazno!!!!!!!!No kaj bi rekle na to??????je pa danes recimo 13 dan od O(recimo tako)in sem mislim ,da ravno v tistem procentu ,ko pokaže še nerealno sliko!Jutri ponovim testek in vam javim! Povejte mi ali CB lahko pokaže tudi kakšen drug hormon,ker verjetno me malo muči tudi ščitnica,nimam pa še izvida. bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 12:29:59
|
|
|
|
športnica
|
jutri naredi digitalni clearblue test, kjer ni nobene dileme al je plus komaj viden ali ne. tam ti pokaže jasen plus ali pa jasen minus. vmesne variante ni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 13:07:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica jutri naredi digitalni clearblue test, kjer ni nobene dileme al je plus komaj viden ali ne. tam ti pokaže jasen plus ali pa jasen minus. vmesne variante ni. Ja kje se pa tega kupi???? bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 13:23:25
|
|
|
|
*dotika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: športnica jutri naredi digitalni clearblue test, kjer ni nobene dileme al je plus komaj viden ali ne. tam ti pokaže jasen plus ali pa jasen minus. vmesne variante ni. Ja kje se pa tega kupi???? bm Sanolabor recimo, pa v lekarni sigurno. Jaz bi morda počakala do nedelje, da bo še več hormona. Sicer pa mislim ,da si na dobri poti. Aja, pa srečno.
< Sporočilo je popravil *dotika* -- 30.4.2010 13:24:22 >
Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 30.4.2010 17:07:18
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: športnica jutri naredi digitalni clearblue test, kjer ni nobene dileme al je plus komaj viden ali ne. tam ti pokaže jasen plus ali pa jasen minus. vmesne variante ni. Ja kje se pa tega kupi???? bm v malo bolj založeni lekarni, čeprav bi jih mogl met že povsod.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.5.2010 7:22:40
|
|
|
|
strelka1987
|
hei hei, no da poročam, danes je 30 dan od zadnje , naredila sem test, ki je pokazal en velik NIČ še ni, ni pa niti znakov da kmalu bo... počakam še par dni potem kličem ginekologa witch upam, da imaš ti boljše novice!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 1.5.2010 7:49:23
|
|
|
|
majčii
|
no aprilčice, pa se nam je iztekel mesec,... najprej bi vsem aprilskim nosečkam zaželela eno lepo in nepozabno (v pozitivnem smislu) nosečnost, veliko uživanja in cartanja, predvsem pa zdrave nato pa majčicam zaželela veliko in pozitivnih misli :) Pri nas nič novega... 31.dan... 7 dan po ovulaciji,... bt rahlo nad 37,0 rjav izcedek,... čakamo,... lep praznični dan :)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?