|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.4.2010 21:50:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pakam je zdaj teta persida zginla?? Kaj nas je prišla sam mal podražit? Al pa mogoče za kres pripravlja user posted image  user posted image  user posted image  

Kaj je dečva ? Rajši mi sladoled prinesi ,da lahko maline jemuser posted image user posted image user posted image
ti dam kuj banana split user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 726
30.4.2010 21:50:45   
tasa_m

Kokica ima čas za debate samo kadar je v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ko bi vsi meli take službeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja, ker zvečer jo dragi napada user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 727
30.4.2010 21:51:42   
PERSIDA
Alo vedve me tri zgledamo kot ,da smo na grupnem user posted image .Dedi al so doma ,pa kot,da jih ni al ,pa okol skačejo me ,pa se nategavamo z računalnikom.Kaj mamo me to za ene dede? joj mene jojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 728
30.4.2010 21:53:14   
PERSIDA

pakam je zdaj teta persida zginla?? Kaj nas je prišla sam mal podražit? Al pa mogoče za kres pripravlja user posted image  user posted image  user posted image  

Kaj je dečva ? Rajši mi sladoled prinesi ,da lahko maline jemuser posted image user posted image user posted image
ti dam kuj banana split user posted image user posted image
user posted image

Hvala vseeno a bi raje samo sladoled mi grejo banane pri uhah ven .One ,ki pa ličijo na banane ,pa sem potrebna ko sahara vode ,pa še sedaj ko mam cajt je spiz.ouser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 729
30.4.2010 21:53:18   
Najaa

Kokica ima čas za debate samo kadar je v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ko bi vsi meli take službeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsaj eno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 730
30.4.2010 21:53:34   
Najaa

Alo vedve me tri zgledamo kot ,da smo na grupnem user posted image .Dedi al so doma ,pa kot,da jih ni al ,pa okol skačejo me ,pa se nategavamo z računalnikom.Kaj mamo me to za ene dede? joj mene jojuser posted image user posted image user posted image

A ne da? user posted image user posted image user posted image user posted image

No mojemu je pol oproščeno, ker dinarčke služi.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 731
30.4.2010 21:54:02   
PERSIDA

Zato,pa ma tak fajn linijo men se pošteno vidi ,da je suša na vseh področjihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 732
30.4.2010 21:55:34   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vsaj eno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se ne spomnim kdaj smo se nazadnje napadali pri nasuser posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 733
30.4.2010 21:57:20   
PERSIDA

A ne da? user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj doma ti tud kaj poje?user posted image Se vem moški tak skoz nekaj prepevajo user posted image samo res drugač zapojete kako doma?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 734
30.4.2010 21:58:15   
PERSIDA
Hitro povejte kaj poletna obuvala ste že vse kupile?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 735
30.4.2010 21:58:35   
Najaa

Kaj doma ti tud kaj poje?user posted image Se vem moški tak skoz nekaj prepevajo user posted image samo res drugač zapojete kako doma?

Seveda, skoz poje. Zdaj imam tri pevce doma. user posted image
Ma sej skoz dela. Skoz igra in poje tak da ga mam včasih že vrh glave. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 736
30.4.2010 21:59:16   
Najaa

Nika ima take mal odprte sandalčke iz massa, kupla ji bom pa še crockse za poleti. Ti si že kupila?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 737
30.4.2010 22:04:47   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 738
30.4.2010 22:05:26   
tasa_m

Zato,pa ma tak fajn linijo men se pošteno vidi ,da je suša na vseh področjihuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 739
30.4.2010 22:06:00   
tasa_m

mi imamo crokse pa ene sandalčke še poleti dobi oz. za mamino prvo plačo user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 740
30.4.2010 22:06:25   
tasa_m

Nika ima take mal odprte sandalčke iz massa, kupla ji bom pa še crockse za poleti. Ti si že kupila?

Naja pa to ji boš vzela spredaj odprte?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 741
30.4.2010 22:06:46   
Najaa

mi imamo crokse pa ene sandalčke še poleti dobi oz. za mamino prvo plačo user posted image

Kako hodi v croksih? A jih že zdej nosi?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 742
30.4.2010 22:06:48   
PERSIDA

Danes sem jih naročla na mm od pediped naslednji teden ,pa še grem v daichmanna gledat ene za 10 eur.Moramo zaenkrat met vse duplo ,ker še ne hodita in jih zunaj pustim ,da se plazita po alsfaltu po štirih te veš kaki so šuhiuser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 743
30.4.2010 22:07:04   
tasa_m
Seveda, skoz poje. Zdaj imam tri pevce doma. user posted image
Ma sej skoz dela. Skoz igra in poje tak da ga mam včasih že vrh glave. user posted image user posted image

user posted image user posted image
nikoli nam ni nič prav user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 744
30.4.2010 22:07:33   
tasa_m

Kako hodi v croksih? A jih že zdej nosi?

zdaj jih ma za doma. Vredi hodi, samo ko se vsede dol pol vem da bodo croksi leteli user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 745
30.4.2010 22:07:33   
Najaa

Kaj spredaj odprte? Crokse>? user posted image
Ti sandalčki so odprti sam ob straneh. Ma kmalu bodo še oni prevroči.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 746
30.4.2010 22:08:10   
tasa_m

Danes sem jih naročla na mm od pediped naslednji teden ,pa še grem v daichmanna gledat ene za 10 eur.Moramo zaenkrat met vse duplo ,ker še ne hodita in jih zunaj pustim ,da se plazita po alsfaltu po štirih te veš kaki so šuhiuser posted image user posted image
ki te ti delaš, da tak drago kupuješ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 747
30.4.2010 22:08:32   
tasa_m

Kaj spredaj odprte? Crokse>? user posted image
Ti sandalčki so odprti sam ob straneh. Ma kmalu bodo še oni prevroči.

user posted image ne,ne sandalčke sem mislila.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 748
30.4.2010 22:09:53   
tasa_m
No, za take sem slišala da ni fajn, ker ji lahko prsti naprej spležejo te pa ne vem ikake sandalčke ji naj kupim?

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=480

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 749
30.4.2010 22:10:57   
PERSIDA
Ma saj to je ko je vročina se jim itak v vseh potijo nogice.Pa valjda ne bom kupovala sandalčke za pupike ,da bota mela odprte na vseh stranehuser posted image .Ni mi všeč ,da pri takih ki komaj shodijo delajo take debele robusaste podplate ,da se še prej spotakne.Ne vem no tako je moje mišlenje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.