|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.4.2010 21:32:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Persida kaj ga serješ? SEVEDA DA DOBIŠ PODALJŠANO! Če je ona moja cimra dobila, ker je njena mala bla lena te boš še ti dobila! Drugače pa tote zdravnike skup polamamo user posted image  user posted image  user posted image  

To mi delajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 701
30.4.2010 21:32:21   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Znano. Pa dej ga zgrabi in pelji ven na kres.
Jaz bi tud lahko šla, mam varstvo sam še od RD nisem čisto prišla h sebi in bom raje doma. user posted image

ma je reko da bo me on bilokam pelo na kres, pa mu rečem: OK v Lj. pa mi reče od kdaj te majo žabari kres user posted image user posted image user posted image user posted image (seveda mišljeno v hecu)

Samo malo, kaj v MB pa nimate kresa? user posted image user posted image   user posted image user posted image
Sem slišala danes, da je neka ladja začela po Dravi vozit. Vidiš, po ljubljanici pa nič ne vozi. user posted image user posted image   user posted image

ja, mamo kres, samo ko je reko bilo kam da me pelje, sem rekla kr tak iz glave Lj. Se nisem nič druga spomnila.
Ja, neka ladjica je začela vozit, bove morale z Lijo it to nasl.teden preučit user posted image

Če si takoj iz glave rekla pomeni, da si res zelo želiš priti h meni na obisk. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 702
30.4.2010 21:32:24   
Najaa

Čer dečve.
Otroci spijo ,odpravla obisk sedaj,je kar malo pasalo počvekatuser posted image .Ata ,pa je danes prišel s fure sedaj,pa je šel na kresovanje.Pa rečte ,da nima moj fajn deklineuser posted image ?
Ja nič ,jaz še mam malo cajta preden mrknem.Sem popoldan spala eno uro z bavcema ,pa sem še malo svežauser posted image .
Drage moje ,če mi ne rata dobit podaljšane porodniške potem je to naš zadnji skupni mesec.Ja kar grabi me.

Danes je bil en krasen dan še več takih bi reklauser posted image .Tudi mojadva mata včasih kake fantastične dneveuser posted image .

Ja nič ste še za kaki čvek?

user posted image user posted image user posted image user posted image za najboljšo deklino!
Jaz sem za čvek, ker sem sama doma, če odštejem spečega napol dojenčka, kakor jo je danes poimenovala ena prijateljica. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 703
30.4.2010 21:32:27   
Najaa

Če rabite velik kres mi mamo štalo za skurit user posted image ,tak,da ,če bi radi eno fajn kresovanje še mate čas pridirkajte ,ker se mi še ne spiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na glas se režim!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 704
30.4.2010 21:32:46   
tasa_m

Zdaj sem se tak coca cole napila ,da se mi spahuje zapop....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
jaz bi tud coca colo zdaj pila...pa kak pirček cuj user posted image user posted image pa mam sam pir, coca colo pa si lahk narišem user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 705
30.4.2010 21:33:13   
Najaa

tasa - vidva s T.,si ,pa lahko v postli naredita en kres sedaj ko ni Lije ,da bi motla iskrenjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vroča ljubimca!!! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 706
30.4.2010 21:33:17   
Najaa

Persida kaj ga serješ? SEVEDA DA DOBIŠ PODALJŠANO! Če je ona moja cimra dobila, ker je njena mala bla lena te boš še ti dobila! Drugače pa tote zdravnike skup polamamo user posted image  user posted image  user posted image  

To mi delajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam s taso! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 707
30.4.2010 21:33:37   
tasa_m
Če si takoj iz glave rekla pomeni, da si res zelo želiš priti h meni na obisk. user posted image

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 708
30.4.2010 21:33:53   
Najaa

Zdaj sem se tak coca cole napila ,da se mi spahuje zapop....user posted image user posted image user posted image
jaz bi tud coca colo zdaj pila...pa kak pirček cuj user posted image user posted image pa mam sam pir, coca colo pa si lahk narišem user posted image

a zato mešaš pivo s tisto drugo bezalko pijačo?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 709
30.4.2010 21:34:18   
tasa_m

Če rabite velik kres mi mamo štalo za skurit user posted image ,tak,da ,če bi radi eno fajn kresovanje še mate čas pridirkajte ,ker se mi še ne spiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na glas se režim!

psssst boš Niko zbudila oz,. pardon dojenčka user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 710
30.4.2010 21:34:30   
tasa_m

a zato mešaš pivo s tisto drugo bezalko pijačo?user posted image

jop user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 711
30.4.2010 21:34:32   
Najaa

user posted image

so you're welcome, ampak najprej sem jaz na vrsti, da pridem na toti štajerski konec a ne? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 712
30.4.2010 21:35:03   
Najaa

psssst boš Niko zbudila oz,. pardon dojenčka user posted image user posted image

ne, sej so trojna vrata zaprta. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 713
30.4.2010 21:35:11   
tasa_m

tasa - vidva s T.,si ,pa lahko v postli naredita en kres sedaj ko ni Lije ,da bi motla iskrenjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vroča ljubimca!!! user posted image

user posted image
vroča ljubimca vsak na svoji strani user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 714
30.4.2010 21:35:34   
tasa_m

user posted image

so you're welcome, ampak najprej sem jaz na vrsti, da pridem na toti štajerski konec a ne? user posted image

Da, kot bi Lija rekla user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 715
30.4.2010 21:35:35   
Najaa
Kaj naša KOKICA se pa zvečer po novem nekemu drugemu razvedrilu posveča? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 716
30.4.2010 21:35:56   
tasa_m

Kaj naša KOKICA se pa zvečer po novem nekemu drugemu razvedrilu posveča? user posted image
o, jeah user posted image user posted image   user posted image
pol pa si izgovore išče user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 30.4.2010 21:37:43 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 717
30.4.2010 21:36:21   
Najaa

user posted image
vroča ljubimca vsak na svoji strani user posted image

Mogoče sta prevroča, da bi bla skupaj. Bi eksplodirala.

Pa s kje jemlješ te smajlije? Super so! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 718
30.4.2010 21:36:55   
Najaa

o, jeah user posted image user posted image

Ja neki se je zadnjič pritoževala, da ni neke debate sam vidim, ona prav tako abstinira zvečer. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 719
30.4.2010 21:38:57   
tasa_m

ja, verjetno res... user posted image user posted image
sem ga že obdelala za danes user posted image user posted image ma vroča ljubimka danes mir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smajlije jemlem iz http://www.picturesanimations.com/#s

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 720
30.4.2010 21:39:41   
tasa_m

o, jeah user posted image user posted image

Ja neki se je zadnjič pritoževala, da ni neke debate sam vidim, ona prav tako abstinira zvečer. user posted image

jo bo treba v roke vzet, toto našo kokico user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 721
30.4.2010 21:41:24   
Najaa

ja, verjetno res... user posted image user posted image
sem ga že obdelala za danes user posted image user posted image ma vroča ljubimka danes mir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smajlije jemlem iz http://www.picturesanimations.com/#s

Ajaaaaa, pridna! user posted image user posted image user posted image Pol si pa zaslužiš pijačo in čvek.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 722
30.4.2010 21:43:18   
tasa_m
pakam je zdaj teta persida zginla?? Kaj nas je prišla sam mal podražit? Al pa mogoče za kres pripravlja user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 723
30.4.2010 21:48:13   
PERSIDA

pakam je zdaj teta persida zginla?? Kaj nas je prišla sam mal podražit? Al pa mogoče za kres pripravlja user posted image  user posted image  user posted image  

Kaj je dečva ? Rajši mi sladoled prinesi ,da lahko maline jemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 724
30.4.2010 21:49:14   
PERSIDA
Kokica ima čas za debate samo kadar je v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ko bi vsi meli take službeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.