|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: maj / junij 2010 IVF/ICSI
30.4.2010 17:04:03   
športnica
u pol smo tm tm. jst sm 78.
a jone še kr ni? upam da je vse ok in že proslavlja in kaže slikco naokoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 126
30.4.2010 17:32:29   
spominčica
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 127
30.4.2010 17:42:10   
Teta M
Punce pokukajte na forum Decemberke 2010,tam se je naša Jonči pofočkala in povedala novice.....
Pozabila pa na nas.....ti,ti.....user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
30.4.2010 17:47:10   
Teta M
Honey: a ne boš delala testa? Če je še belina,jaz mislim da si ti naslednja naša nosečka....Po starosti pa sva obe 35 let....jaz sem jih ta mesec napolnila in si poklonila najlepše možno darilo..ravno na 3.4.ko imam RD sem imela punkcijo,pridelala samo 2 celici, ampak sem nosečaaaaaaaaa......Tako da zate tudi mislim da si naslednja srečka nosečka....Jaz sicer še čisto malo trepetam do 10.5. ko imam prvi UZ,ampak verjamem da bo vse ok...pa videli bomo koliko srčkov se bo videlo....user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 129
30.4.2010 19:02:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica
Glede čakanja na GKLj.....mislim da tu veliko vlogo igrajo leta. Zdi se mi, da se jim prav nič grozno ne mudi če maš 24 let.

Se ne strinjam. Jaz sem bila januarja na operaciji, konec marca sem oddala papirje za konzilij in dobila odgovor 9.4. - stara sem bila pa 24!

Kaksni operaciji suzi!? Mogoce je tale komentar od spomincice bolj ciljal ne sam postopek...?

Januarja sem imela laparoskopijo in histeroskopijo, v začetku marca sem imela datum pri dr. D, potem pa še enkrat konec marca. Takrat smo dali papirje na konzilij in 9.4. sem dobila pošto.  Konec aprila sem začela s postopkom. Pri meni je šlo ful na hitro, pa čeprav sem bila stara 24.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
30.4.2010 19:17:29   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Punce pokukajte na forum Decemberke 2010,tam se je naša Jonči pofočkala in povedala novice.....
Pozabila pa na nas.....ti,ti.....user posted image

punce oprostite, nisem nikakor pozabila na vas....nikoli verjamete ali ne sem prvo napisala k decemberkam, potem sem mislila k po ivf nosečkam in valda k vam....pa mi je računalnik neki nagajo pol sem vse pusztila na miru in sma šla v trgovino, sedaj sem mislila pa me že kregateuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa res dane szmedena, prijetno,,,,

imamo enega srčka, ne dva!!!! velik piko 13 mm, v četrtek imam pri mojmu gineku, takrat povem kaj več.....sicer pa je bila danes zdravnica, ki je delala uz zelo slabe volje, mi je rekla ne da nam grejo nosečnice na živce, je pa praznik in tudi mi smo ljudje ter da bi ona raje bila na morju tako kot so drugi.....meni v obraz med uz, namesto da bi me razveselila z srčekom in nasmeškom, sem jo morala ekstra vprašati, če je srček, da mi je povedala, res čist mimo, pa sem mislala počakati na tomaževiča, mi je bilo pol žal sem ga pa srečala je bil full vesel, ko sem mu povedala, nasmejan ni primerjave z uno kozo, pa je tudi jutri dežurn pa se nič ne pritožuje.....

v glavnem sem vesela zelo, da bi le še naprej tako bilo, vsega nisem danes brala, vidim da ste veliko pisale,,,bom jutri, komaj čakam ono skupino novih nosečk z srčeki, pa verjetno boste že padle v januar!

za ostale pa močno navijam, držim pesti, bodite močne in optimistične, kmalu bo za vami in takrat vam pade hud kamen z ramen in boste rekle, pa saj ni bilo tako hudo

športnica- kako si? držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spominčica- ti si tudi novauser posted image tista kovina v ustah pove vse.-....user posted image user posted image user posted image

ne se jezit name, ker vas imam rada in vas nisem nikoli pozabila, bom še z vami tudi, vi pa čimprej na ono stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 131
30.4.2010 19:19:04   
baguSka
o ti mladinka ena...user posted image user posted image user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
30.4.2010 19:20:48   
baguSka
ti ti joncica!!!user posted image user posted image user posted image

LOVE YOU!!!user posted image JST SM NEIZMERNO SRECNA ZATE!!!user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 133
30.4.2010 19:25:52   
špica84
jona lepo to za srcka.
spomincicca jst tut mislim da si srecka user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 134
30.4.2010 19:45:53   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ti ti joncica!!!user posted image user posted image user posted image

LOVE YOU!!!user posted image JST SM NEIZMERNO SRECNA ZATE!!!user posted image

tudi jaz tebe lov juuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa res je ne lažem.....računalnik me je zmedu, veš da ne bi na vas pozabila, ko smo ble skos skupi....pa še naprej bomo, res že komi čakam baguska, da boš še tiuser posted image da bova naprej debatirali...pohiti no, ne biti skoz na morju.....jaz te bom pa vspodbujala pa papci vitamine, pij čajčka

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
30.4.2010 19:46:57   
jona klara
baguska- hvala za tvoje tople besede, pa hvala vse punce, ker ste mislile tako zalooooooo name, vse vas mam rada zelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 136
30.4.2010 19:47:18   
jona klara
hvala špicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 137
30.4.2010 19:49:27   
športnica
jona, super. no takšne novice smo čakali. res lepo. sem ful vesela zate. tisto zdravnico pa pozabi, naj ti ne pokvari dneva. danes je res lep dan, slišala si srček, vse je u redu, nosečka si, jutri bo že mesec maj, vreme je krasno...to je pa ogromno in še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image

jst sm ok, spet mam mal generalke po stanovanju, da hitreje mine user posted image user posted image user posted image počitim se ok, non stop malce špikanja spodaj, ampak to je že od 3. dneva po ET. tko da me sploh ne moti več in sem že navajena user posted image user posted image user posted image nimam kej kot počakat na četrtek, da grem spet v MB. tokrat si bom zapisala vsa vprašanja, ker potem ko sem notri vse pozabim.user posted image user posted image user posted image sicer pa bom šla že v ponedeljek na samoplaniškega da vidim, če se je beta kaj spremenila in kako. upam na najbolje, pripravljena sem pa na najslabše.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 138
30.4.2010 19:51:14   
baguSka
ah pr men slabo kaze... ce bo slo tkole naprej, si bom mogla drucga deca najdt, ce bom kdaj otroka hotla met. ve pa kr uzivejte v svojimi busiji in se vazite se zame!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 139
30.4.2010 19:53:02   
baguSka
pridna si sportnica, tud jz ravno vlecem poletne cunje iz omare in jih v kufer zlagam za na morje... user posted image

sicer pa tud zate drzim MOOOCNOOOO pesti, da bo beta najlepsa na svetu!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 140
30.4.2010 19:56:27   
športnica
o baguška, upam da res. hvala. jst vam resnično pravim, da naredim piknik, če tole rata. in vas vse povabim. držte me za besedo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
30.4.2010 19:57:39   
baguSka
drzimo user posted image a lahko pridem sama?? jst bom kr samska verjetno (p)ostala... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 142
30.4.2010 19:58:54   
špica84
ja en piknik bi se res prilegel

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
30.4.2010 19:58:56   
jona klara
športnica- hvala joj kako mislim nate in držim pesti, da bi le beta presenetila, to pa verjamem da je bilo zate razočaranje kar so ti povedali, potrpi še do ponedeljka potem pa boš vedela na čemu si, upajmo še naprej skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 144
30.4.2010 20:01:02   
jona klara
za piknik se pa priporočam, saj lahko pijem vodo in jem zelenjavo.......nič pregrešnega iz kod pa si ?oz v katerem koncu slo bo piknik?

Neposredna povezava do sporočila: 145
30.4.2010 20:01:33   
baguSka
joncka, jaz pa sem opazla da se tvoj PDP kr ornk datumsko ujema s tvojim prihodom na RR... ravno letno dni razlike.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 146
30.4.2010 20:07:07   
športnica
sem iz bežigrada, piknik pa še nevem kje bo user posted image user posted image user posted image odvisno kolk vas bo user posted image user posted image user posted image punce najprej počakmo.

baguška, kaj zdej to govoriš, da boš samska (p)ostala? kaj ga biskaš?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 147
30.4.2010 20:10:45   
baguSka
dost ga mam. resno. ne da se mi vec.

Neposredna povezava do sporočila: 148
30.4.2010 20:18:43   
športnica
kaj pa to kr iznenada? dej no. ne smeš tako govort. moraš bit optimistična. povsod so slabi dnevi in trenutki. pejta nekam skup in uživajta, pa čeprou samo na sprehod, izlet al pa večerjico. mal se pocartajta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 149
30.4.2010 20:25:05   
baguSka
ej ne da se mi vec. cist zares ne. skoz je neki. vedno vec je tistih slabih trenutkov, kot dobrih. pa sva se mela zdej par dni cist kul, pa ga pol cist userje. in pozabim na vse te lepe trenutke. in ga prou ne morem vec... vedno bolj gre cez mojo mejo in danes je sel KREPKO CEZ!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?