terida
|
Dober večer, punce! Spet je teden minil preden sem si lahko vzela malo več časa za vas... To soboto gremo na eno poroko. Ker smo komot, smo se odločili, da Eriko pustimo pri nonah in gremo samo mi trije (saj bi tudi Primoža tam pustila, če bi lahko ). V Gorici je že od torka, ima prave počitnice. Ona seveda uživa 100/h, meni se je pa kar srce trgalo, ko smo jo pustili dol. Kaj vem, se mi zdi, da se jaz vsakič slabše počutim, ko jo puščam kje. Ona pa je prava mala ciganka - briga jo kje sva midva, še vpraša ne po naju Je pa imela eno malo nesrečo - se je spekla na pokrovu sveče na pokopališču. Ji je tašča baje non-stop razlagala, da tega ne sme tikat, pa je vseeno morala poskusit. To je bilo včeraj - jo je kar fejst peklo, zdaj je baje že dosti bolje. Jah, kaj se če, tudi kakšno takšno neumnost je treba dat skozi... Da ne govorim kako je stanovanje prazno, ko je ni. Prav čudno je, res, ene 1000-krat na dan se spomnim nanjo... Imam pa zdaj več časa in sem se končno spravila naredit nekaj stvari, ki sem jih že predolgo odlašala - npr. "okrasit" njeno sobo. Dolgo sem kolebala med lastnimi poslikavami in nalepkami in se na koncu odločila za slednje. Že tako sem si komaj vzela čas to naredit, če bi izbrala poslikave, bi bila stena še vedno prazna. Mojih planov je itak več kot je časa, tako da čeprav Erike ni, utegneva naredit samo ta nujne stvari (npr. si kupit obleke za ohcet). Balkon tako še vedno žalostno čaka, da ga bodo kakšne rožice polepšale Pa še zadnja novost z naših koncev: Primož ima že dva zobka! V zadnjih par dneh sta mu na plano pokukali obe spodnji enki. Že Erika je bila dokaj hitra z zobmi (mislim, da je prvega dobila pri petih mesecih in pol), Primož je pa prav pretiraval, saj nima še niti pet mesecev! Mogoče mi pa hoče povedat, da bi kaj drugega jedel, kot vedno samo to moje dolgočasno mleko Uf, skoraj bi pozabila. Srečanje je uspelo pa čeprav smo prišle samo tri. Kar naj vas bo sram vse ostale! Prav lepo je bilo spet videt Dinki (ki se ji, mimogrede, nosečnost popolnoma nič ne pozna) in spoznat Pomlad (ki je v živo prav tako simpatična kot je slišat - samo videz me je zmedel, vedno sem si jo predstavljala kot kratkolaso blondinko , ampak res!). Sem pa študirala, da bi drugič morali prit tudi partnerji - se bomo lahko vsaj načvekale v miru In evo še slikca: Da ne boste mislile - to je daleč najlepša od vseh, ki sem jih naredila. Res niso bili več razpoloženi takrat, Erika je zaradi difuzne svetlobe čisto na vseh slikah mižala. mergetka, čestitke za vrtec! To je res super! Jaz pa še vedno trepetam, baje odločbe dobimo šele enkrat maja... Zdaj pa držim pesti, da bo porod potekal kot mora in boš kmalu držala svojo štručko v rokah! Kak občutek je to, da veš, da greš naslednji dan rodit? Se mi zdi prav zanimivo... Dinki, kako kaj NS? A ste potem Titka vzeli s sabo? Me prav zanima kako se je njemu zdelo. Zofy, aleži, kako kaj Primorska? Kaj poje? tina50, joj kako te razumem. Tudi pri nas je Erika veliko manj zahtevna od Primoža. Ti imaš pa še oba doma, kajne? zate. Upam, da je angina že mimo. Javi se nam še kaj! Lona, ja, hiša ima gotovo svoje prednosti. Tudi jaz jo včasih pogrešam... Glede Taje in živalic - po moje je obdobje, ker tudi Erika gre skozi nekaj takega. Sosedi od tašče imajo koze, pa se jih je zadnjič zelo hitro naveličala, kar ji ni podobno. In tudi tisti otroški ZOO je ne gane več. Pa ga je včasih oboževala. Se nič ne bojim, da ne bo marala živali. Gotovo me bo že čez par let poskusila prepričat, da bi imeli doma kakšnega kužka ali pa vsaj muco ek76, super, da je NS pokazala, da je vse ok. da bo še naprej tako! Dobro, da imaš rok šele konec leta - bo takrat obdobje trme že mimo san, lepo, da si se oglasila. Jaz bi šla stavit, da si že rodila, ker se tako dolgo nisi nič javila. Poganjalec je tudi pri nas zakon. Kakšnih vratolomnosti še ne uganja, a se zna peljat kak meter ali dva z dvignjenimi nogami. Super je, res. Čestitke Ubanu Evo, zdaj pa ne jamrat, da nimate kaj čitat
|