|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
29.4.2010 8:34:46   
Arwenko
Moj šef bo vedel med prvimi, najbrž že v soboto, ker je pač moj foter user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.4.2010 8:34:57   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

xoxox hmmm kaj pa vem, to se boš pa sama odločila, kdaj bo tisti pravi čas in prava priložnost da poveš. Vsekakor pa se meni zdi dobro, da bi povedala kmalu, da bodo znali potem naprej ukrepati, glede na to, da imaš tudi veliko različnih nalog, ki jih moraš opravljati.

Bom počakala na prvi pregled in potem počasi začela zbirati pogum. Mogoče se do NS celo opogumim. user posted image

hi hi hi, boš videla kako hitro boš pogum dobila, ko ti bodo na NS povedali da je vse vredu in da mala pikica lepo in pridno raste in se razvija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kdo bo zdržal do NS??!! user posted image Meni se že sedaj meša do prvega pregleda. Tiste, ki ste že videle svojo pikico. Kakšni so bili občutki? user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.4.2010 8:38:33   
lidik

xoxox hmmm kaj pa vem, to se boš pa sama odločila, kdaj bo tisti pravi čas in prava priložnost da poveš. Vsekakor pa se meni zdi dobro, da bi povedala kmalu, da bodo znali potem naprej ukrepati, glede na to, da imaš tudi veliko različnih nalog, ki jih moraš opravljati.

Bom počakala na prvi pregled in potem počasi začela zbirati pogum. Mogoče se do NS celo opogumim. user posted image

hi hi hi, boš videla kako hitro boš pogum dobila, ko ti bodo na NS povedali da je vse vredu in da mala pikica lepo in pridno raste in se razvija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kdo bo zdržal do NS??!! user posted image Meni se že sedaj meša do prvega pregleda. Tiste, ki ste že videle svojo pikico. Kakšni so bili občutki? user posted image

hja, to ti pa tudi verjamem ja. Jaz sem pikico sicer že videla, samo je bilo prehitro še za srček, tako da se mi že tudi meša kdaj bo ta 14.5. da slišim še srček in da dobim res potrditev da je vse vredu.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.4.2010 8:40:40   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Moj šef bo vedel med prvimi, najbrž že v soboto, ker je pač moj foter user posted image user posted image user posted image

Hmmm veš arwenko mislim da najbolj veseli šef ob tej novički bo pa vseeno tvoj, ko bo poleg teda, da mu bo delavka pobegnila na porodniško celo dedi ratal. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.4.2010 8:43:01   
BabyKitty
Tajmi test morda ni pokazal zato, ker je koncentracija hormona prevelika... poglej v navodila ti piše... da je možno da moraš razredčiti urin... drugače pa sem jaz tudi že skoraj z gorenjske user posted image

Arwenko, moj šef je kriv za to da sm noseča user posted image ker imava skupaj firmo user posted image

Povedat mi bo pa najtežji doma... ker res nevem kakšno reakcijo naj pričakujem...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.4.2010 8:43:47   
xoxox

Jaz bi tudi takega šefa imela. user posted image

hja, to ti pa tudi verjamem ja. Jaz sem pikico sicer že videla, samo je bilo prehitro še za srček, tako da se mi že tudi meša kdaj bo ta 14.5. da slišim še srček in da dobim res potrditev da je vse vredu.

Jaz tudi komaj čakam 19.5. user posted image user posted image user posted image Bomo srčka poslušali in pikico videli. A mi zna katera povedati kako poteka prvi pregled?

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 981
29.4.2010 8:44:23   
Arwenko

Hmmm veš arwenko mislim da najbolj veseli šef ob tej novički bo pa vseeno tvoj, ko bo poleg teda, da mu bo delavka pobegnila na porodniško celo dedi ratal. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj foter bo ful v šoku...sploh ne vem kakšna bo reakcija ne, pa ne zaradi službe, pomoje ga bo takšna depresija primla, ker bo pa pol res imel feeling, da je star. V končni fazi, ima letos avgusta komaj abrahama, pa bo že dedek ne. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 982
29.4.2010 8:51:18   
lidik

Moj foter bo ful v šoku...sploh ne vem kakšna bo reakcija ne, pa ne zaradi službe, pomoje ga bo takšna depresija primla, ker bo pa pol res imel feeling, da je star. V končni fazi, ima letos avgusta komaj abrahama, pa bo že dedek ne. user posted image

ah to pa res ni star no. Ti mu kr povej, kako si vesela, da bo imel tvoj sonček mladega dedeka, pa mu bodo kr perutke zrastle. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.4.2010 8:57:23   
BabyKitty
Kaj nej potem jaz rečem... moj fotr še sanja o svojih novih otrocih... njegove punce so pa v povprečju 3 leta starejše od mene user posted image tam do max 30 let...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.4.2010 9:02:13   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

O, mag3, ravnokar sem vidla na seznamčku, da si iz Bele krajine user posted image user posted image .

Kaj pa ti??

Belokranjka, poročena v NM user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.4.2010 9:02:19   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Kaj nej potem jaz rečem... moj fotr še sanja o svojih novih otrocih... njegove punce so pa v povprečju 3 leta starejše od mene user posted image tam do max 30 let...

hmmmm ja ti imaš pa dve možnosti: če ti je všeč zamisel o njegovih novih otrocih potem mu lahko rečeš  "se že veselim da se bo polbrat/polsestra igrala s svojim nečakom/nečakinjo" - če ti pa ideja ni všeč pa rečeš - "upam, da ne bodo tvoji otroci mlajši od tvojih vnučkov" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BabyKitty drugače pa nič se ne sekiraj kaj ti bodo tvoji domači rekli - važno da si vidva to želita, da se bo vajina želja uresničila in seveda da bo to vaju osrečilo, saj bo to vajina družinica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.4.2010 9:10:55   
BabyKitty
Ma ja sej vem... ampak še vseeno je čisto drugače če veš, da so bližnji veseli s tabo... mama vem, da ne bo in to mi je dost vseen... verjetno tudi ne bo vedela mojega novega naslova, ker pač nisva v dobrih odnosih... oče mi pa zelo veliko pomeni, saj živiva sama že od majhnega... težko mi bo šlo z ust... verjetno bom ko bom dobila prvo slikco rekla nekaj v stilu: Zdej ti bom zlo ego poškodvala ampak, tole je tvoj vnuk (bomo raj v moškem spolu user posted image )... imam pa občutek da to nekako že pričakuje, saj imamo doma vsi neko noro ljubezen do otrok user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.4.2010 9:14:21   
miskula
Hojla punce.
A ste že vse delate, nimate nič prostih dni pred prazniki? user posted image
No, tudi jaz zdaj pridno delam.
Za mojo nosečnost skoraj že vsi veso. Če niso zvedli od mene, so pa od drugih, daj se novice hitro širijo. user posted image

Točno čez en teden bom pa tudi jaz videla svojo pikico, komaj čakam.user posted image

Čestitke vsem novim srečkam nosečkamuser posted image user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 988
29.4.2010 9:17:02   
*Star*
Zdajle ste mi pa dale dela z branjemuser posted image

Arwenko, fuuul sem vesela, da si se nam pridružilauser posted image user posted image  
In moj oči bo tudi šele letos imel abrahama pa bo že dedekuser posted image  

Meni je pa tud malo slabo pa še v službi sem, ko bi se najraje uleglauser posted image
Bolje da vam ne govorim, kako je pri meni v službi... namreč veliko večino dela, ki ga opravljam, ga opravljam samo jaz, kar pomeni, da tudi če sem par dni odsotna, moram vse nadomestiti, ker me vse čaka. Kako bom ubogo revico, ki me bo nadomeščala vse to naučila, se mi tud sanja ne. Šef bo pomoje kar šokiran... pomoje bo malo vesel, pa tudi zelo v skrbeh. Jah jaz jim ne morem pomagati ko pa tko organizirajo delo...
Povedala jim bom pa šele pomoje v 4. mesecu, ker s 1. julijem moram dobiti drugo polovico povišice, in se bojim, če prej povem, da mi je ne bojo dali...user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 989
29.4.2010 9:19:50   
lidik
BabyKitty jaz sem prepričana, da se bo tvoj oče veselil skupaj z vama. Sploh če je tako, kot ti praviš, da imate vsi radi otroke. Ti čisto verjamem, da ti bo šlo težko iz ust, ampak jaz sem prepričana, da sploh ne bo tako hudo kot pričakuješ. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti, da se bo veselil svojega vnukeca. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 990
29.4.2010 9:21:08   
lidik
miskula jaz sem bila prejšnji teden v bolniški, pa si ne morem sedaj še dopusta privoščiti, ker bi to bilo pa že res preveč. Je pa res, da se ne naprezam kaj veliko, sej ne morem kar tako na hitro začet s polno paro - bi bil prevelik šok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.4.2010 9:38:20   
pinkalonca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toliko sem napisala, vsem odgovorila potem mi pa napiše da je session time out in mi vse zbriše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tolk ste napisale da sem predolgo časa brala in pisala user posted image

uglavnem arwenko dobrodošlaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prelepih 9 mesecev ti želim!!!
tajmi ne skrbi, jst testa še nisem delala popoldne ravno zaradi tega da ne bi slučajno zagledala samo eno črtico ker te to totalno zapsihira user posted image zihr si nosečka le raven hormona je bila mogoče prenizka popoldne
hmmm o čem ste še govorile.... aja šefici bom povedala po prvem pregledu ker name računa za neko nadomeščanje porodniške pa da ne bo potem ogenj v strehi ko bodo zvedeli da grem tudi jst na porodniško user posted image
mag3 jst se z baby oljem od bubchena mažem že kakšen teden, ker so moje prsi eksplodirale pa sem si kar rekla da mi nič ne škodi če se že mažem user posted image

uf imela sem napisano še ful več, pa se zdej ne spomnim, kaj ste še govorile user posted image lep dan vam želim, jst bi šla najrajš spat pa umiram tuki za računalnikom v službi user posted image user posted image še dobro da je jutri petek user posted image v ponedeljek pa UZ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 992
29.4.2010 9:38:52   
BabyKitty
hehe... moj dragi sestavlja lestvico kdo bo najbolj vesel novice user posted image drugače pa odštevam dni do četrtka, ko bom vidla svojo pikico... samo še upam lahko da bo vse vredu user posted image

Punce šefi vam pa ne bodo nič rekli, tudi če si bodo mislili svoje...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 993
29.4.2010 9:47:30   
xoxox
Uf... ste se pa razpisale. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Punce šefi vam pa ne bodo nič rekli, tudi če si bodo mislili svoje...

Kar naj si mislijo svoje. Glavno, da meni ne rečejo nič. Si tudi jaz marsikdaj mislim svoje pa sem tiho. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 994
29.4.2010 10:04:13   
lidik
BabyKitty in koga ima na vrhu lestvice? user posted image user posted image user posted image user posted image

Za četrtek sem pa prepričana da bo vse vredu in da boš videla srčka in to, da se tvoja mala pikica lepo pridno razvija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 995
29.4.2010 10:12:47   
KatyK79
tud meni se meša od tega čakanja, kje je še 18.05., res v življenju se mi ni še nobena stvar tako vlekla...
čakam da slišim tik-tak in vidim malo bitje in da se pomirim in začnem malo  bolj uživat v teh občutkih.
ampak po moje se pa začne dejnasko dojmat takrat ko ga čutiš kako se giblje.
ooooooo koki čakam na to, pa da bom mela bušija, čeprav mladi mamice ki jih poznam pravijo da bom mela še vsega dovolj.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 996
29.4.2010 10:21:53   
Arwenko
Ufgh, jaz bom pomoje šele v juniju imela prvi pregled, ker moj G naroča med 8. in 10. tednom kolikor jaz vem user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 997
29.4.2010 10:26:00   
lidik
Arwenko ja sej tudi moj naroča tako - in jaz sem naročena v 10.tem tednu, tako da se kr načakaš ja. Sam boš videla, jaz sem prepričana, da je pa potem toliko lepše, ker je pikica že toliko večja in sigurno se sliši srček in si potem toliko bolj vesel, ko vse to vidiš. Sigurno se splača čakat. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 998
29.4.2010 10:37:37   
Anonimen
Ojla dečve....se še jaz malo javim..
Očitno je bila zadnjič le kratkotrajna enodnevna krvavitev, tako da ni bilo hujšega...Jutri se naročim pri ginekologinji in predvideni datum poroda, ki sem ga izračunala je 6.12. 2010.
Sem pa groznoooo zaspana in občasno mi je popoldne in zvečer slabo. Jemljem Tifol, čeprav ga v nobeni od prejšnjih nosečnosti nisem.
Smrdijo mi cigareti, čeprav sem prej kadila. Paše pa mi in pojem na tone paradižnika, pomaranč in jabolk...user posted image Mi je mož takoj ko je videl enkrat moj večerni obrok dejal...pa ti si zihr noseča...;)

LP
anonimnauser posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
29.4.2010 11:07:31   
Arwenko
Jaz imam pa novi ticker user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?