|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
28.4.2010 18:44:14   
mag3
Dobrodošla Arwenko. user posted image user posted image user posted image  Seveda te bomo vzele medse. Na koncu decembra boš ti, ok?

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 951
28.4.2010 18:44:21   
*dotika*
Arwenko, čestitike in dobrodošla seveda user posted image user posted image

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 952
28.4.2010 18:48:01   
mag3

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT.OTROK , SPOL , NASLEDNJI PREGLED(NP), NS, SRČEKuser posted image , PREBIVALIŠČE

1.12.2010
user posted image tedy,
26, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image , Lj   (? 25.11.2010 ?)
user posted image **NiNa**, 29, 2.user posted image , 1user posted image
, P 4.5.2010, user posted image , G
orenjska

user posted image  natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1 user posted image , P 4.5.2010, Sevnica
user posted image
 thevenus, 1user posted image , NS 25.5.2010

2.12.2010
user posted image Baby Kitty, 21, 1.user posted image , 0user posted image , P 6.5.2010, NS 19.5.2010, Kranj 
user posted image miskula, 33, 1.user posted image , 0user posted image , P 6.5.2010, NS 21.5.2010 
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image , P 7.5.2010, Novo mesto

3.12.2010
4.12.2010
5.12.2010
user posted image  Loona, 24, 1user posted image , 0user posted image , P 28.5.2010, NS 24.5.2010, Lj

6.12.2010
user posted image mag3, 33let, 2user posted image , 1user posted image ,
P 17.5.2010, NS 24.5.2010, Bela krajina
user posted image
Anonimna, 2user posted image 1user posted image , P 12.5.2010, Celje
user posted image Mjavmjav, 1user posted image , 0user posted image ,
P 5.5.2010, Vrhnika

7.12.2010
8.12.2010

9.12.2010
10.12.2010
user posted image  tulipan13, 33, 2user posted image , 1user posted image , P 5.5.2010

11.12.2010

user posted image  
Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , P 28.4.2010
user posted image  fuego, 29, 1user posted image , 0user posted image , P 5.5.2010
user posted image KatyK79, 30, 1user posted image , 0user posted image , P 18.5.2010, NS 27.5.2010, LJ

12.12.2010
13.12.2010
14.12.2010
user posted image  *
Star*, 24, 1user posted image , 0user posted image , P 24.5.2010, NS 3.6.2010, LJ
user posted image  *srečka*, 32, 2user posted image , 1user posted image , P 13.5.2010, Nm

15.12.2010

user posted image  Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image , P 14.5.2010, CE
user posted image  Mety1, 31, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska

16.12.2010
user posted image  Anabel85, 25, 1user posted image , 0user posted image , P 4.5.2010, Primorska

17.12.2010
18.12.2010
user posted image  tasika12,

19.12.2010
20.12.2010
user posted image  kar_ena, 25, 1user posted image , 0user posted image , P 3.5.2010 
user posted image  Frutiq, 32, 2user posted image , 1user posted image , P 3.5.2010, NG 

21.12.2010
user posted image zaljubljena23, 2user posted image , 1user posted image , P 3.5.2010

22.12.2010

user posted image  ManUr, 1user posted image , Mb

23.12.2010
user posted image aprill, 2user posted image , 1user posted image , P 7.5.2010

24.12.2010
user posted image  Pika555, 25, 1user posted image , 0user posted image , P 4.5.2010

25.12.2010
user posted image  *Sava*, 31, 2user posted image , P 12.05.2010
user posted image pinkalonca, 28, 1user posted image , 0user posted image , P 3.5.2010
user posted image xoxox, 25, 1user posted image , 0user posted image ,
P 19.5.2010

26.12.2010
27.12.2010
user posted image *dotika*, 30, 4user posted image , 0user posted image  , P 3.5.2010, NM
user posted image KOLIBRI, 1user posted image , 0user posted image   
user posted image  Tajmi, 1user posted image

28.12.2010
29.12.2010
30.12.2010

31.12.2010

5.01.2011
user posted image  Arwenko, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ce

SKUPAJ NAS JE SREČK user posted image
DECEMBERKE 2010: 34 !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  
Z nami so bile:

mićauser posted image user posted image
DIANEuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ 

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 953
28.4.2010 18:55:47   
KatyK79
Arwenko - čestitam in dobrodošla

xoxox - glede na to da se v službi odlično zastopimo bom jaz povedala po 1.pregledu v 11. tednu oz. po NS v 12. tednu.

aja punce, a se katere že od prej poznate ali šele od sedaj ko se je odprla ta rubrika? mam občutek da se ene že dolgo poznate??!!

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 954
28.4.2010 18:58:50   
BabyKitty
Arwenko dobrodošla! user posted image user posted image

Mene pa grlo boli user posted image pa tako blazno slabo mi je... ležim v postelji že od 15.00 user posted image pa še mojga še ni iz službe da bi me mal potolažu user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 955
28.4.2010 19:04:31   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79

aja punce, a se katere že od prej poznate ali šele od sedaj ko se je odprla ta rubrika? mam občutek da se ene že dolgo poznate??!!

Jaz poznam par punc s prejšnjih tem, večino pa ne.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 956
28.4.2010 19:05:28   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Mene pa grlo boli user posted image pa tako blazno slabo mi je... ležim v postelji že od 15.00 user posted image pa še mojga še ni iz službe da bi me mal potolažu user posted image

Oooo, boga. Pocartaj se in pazi nase in svojo pikico. user posted image  Pa kak čajček za grlo.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 957
28.4.2010 19:15:55   
*dotika*
O, mag3, ravnokar sem vidla na seznamčku, da si iz Bele krajine user posted image user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 958
28.4.2010 19:40:10   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

O, mag3, ravnokar sem vidla na seznamčku, da si iz Bele krajine user posted image user posted image .

Kaj pa ti??

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
28.4.2010 20:12:35   
lidik
xoxox verjemi da vem kako je to, ko dobiš vedno več dela. Jaz poleg tega, za kar sem bila sploh sprejeta na to delovno mesto opravljam sedaj še tisoč in eno stvar zraven. In vedno ko je kaj novega in je seveda kakšno izobraževanje sem jaz prijavljena, ker itak da to jaz dobim tako da ko kličem za prijavit me vedno vpraša: pa kaj že spet boš ti to dobila. Tako da verjemi da bo pri nas tudi kriza, samo vseeno imam srečo da je bila šefica zelo vesela. Držim pesti da bo pri tebi isto. user posted image user posted image user posted image user posted image

mag3 takšne reakcije starejših sestric je pa zelo lepo slišati, sem vesela da je hčerkica tako lepo sprejela in da seveda tako lepo pazi na tebe in na malo pikico

Arwenko pa še v tretje user posted image user posted image user posted image user posted image . Super vesela sem da si se nam pridružila. Seveda da te vzamemo zraven, veš kako sem vesela da si prišla. Sej vidiš, da se tudi jaz nisem mogla od vas posloviti, tako da z veseljem pridi !!!!!!!!

KatyK79 kar nekaj nas je takšnih, ki smo skupaj čvekale že v temah Upajmo skupaj. Smo pa itak bile skoz skupina čvekic, ki nismo zdržale brez RR, tako da zdaj pa z veseljem na tej temi nadaljujemo. Smo pa vesele vsake nove (ki ni bila z nami na drugih temah), tako da nič ne skrbi, ampak kar pridruži se nam pri čvekecu. ,

BabyKitty upam, da bo grlo kmalu dobro. Pa tudi upam, da je tvoj sedaj že doma, da te je že malo pocarkljal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 960
28.4.2010 20:31:28   
Arwenko
Jaz kr ne dojamem tega...resnično ne. Kako dolgo pa je pri vas trajalo, da ste dojele?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 961
28.4.2010 20:50:01   
xoxox
Pismo ste se spet razpisale. Da mi ne bi dež za čez vikend priklicale.

Arwenko
sem ti rekla, da te pričakujem pri nas decemberkah. Je ful luštno pri nas. Sploh glede na to, da se pri januarkah še nič ne dogaja in bi verjetno sama s sabo čvekala.  Aja kdaj sem dojela? Še vedno nisem. Mislim, da bom resno dojela šele na prvem pregledu, ko bom zagledala svojo pikico.

KatyK79 jaz punce poznam z drugih tem, tako osebno pa nobene. No mogoče pa katero poznam pa še ne vem. Bomo videle na srečanju. Itak smo pa vesele vsake nove. Vse enkrat začnemo. In potem se ne ugasnemo. Iz katerega konca kokoške pa si če smem vprašat?

BabyKitty čuvaj sebe in svojo pikico. Kar počivaj brez slabe vesti. Pa upam, da tvoj čim prej pride, da te malo pocarta.

Lidik upam, da bo res vse vredu. Hvala za vzpodbudne besede. Bom pomojem povedala po 1. pregledu. Ali raje počakam na NS?

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 962
28.4.2010 20:52:32   
*sava*
Dober večer. Babe, jaz vas ne dohajam.user posted image En dan me ni, pa je napisanega tooooliko.user posted image

Skratka, mi smo se potepali. Zdajle sicer še ne spita, se po posteljah motovilita, ampak bo kmalu tišina. Jutri gremo tudi na izlet, tako da upam, da me jutri ne bodo (tako kot so me danes) kar trije iz službe klicali: si ti v pisarni. Ja, ne, saj sem povedala, da me ne bo... Za moje v službi bo tudi kar malo presenečenje, sploh ko naj bi zdaj ful stvari prevzela jaz, ampak bomo že nekako našli neko kompromisno pot.

Drugače pa dobrodošle vse nove! Jaz nekih znakom nosečnosti nimam: če odštejem smrdce in lulanja na pol ure. Joške mogoče malo bolj občutljive, pa še to samo občasno. Tako da najbolj bom dojela, da sem noseča, ko bom imela prvi pregled. Vsaj obakrat do sedaj je bilo tako...

Nič, grem gledat fuzbal. In čakat, da pride moj domov - je letel na pošto.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 963
28.4.2010 21:18:33   
BabyKitty
Arwenko če še ne dojemaš... jaz še vedno ne dojemam pa sem že skoraj v 10. tednu user posted image mi je vse tko nadrealistično user posted image nč ni blo z mojim počivanjem, sem morala v trgovino, pa tudi s crklanjem ne, ker ima lubi neke opravke... tako da zame več sreče prihodnjič user posted image

(odgovor članu *sava*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
29.4.2010 6:53:16   
KOLIBRI
Arwenko, čestitke in dobrodošla!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 965
29.4.2010 7:25:47   
Tajmi
Punce lepo prosim dajte mi pomagat tole obrazložit. Včeraj sem šla v drogerijo po kozmetiko in sem spotoma vzela test, kjer sta dva testa skupaj (mislim da se reče first duo sign). Pa sem za foro naredila ponovni test (prvi test sem z Clearblue naredila v torek) in na mojo veliko presenečenje je bila samo ena črtica user posted image . Ok potem sem si rekla, da je mogoče to zato ker sem spila ogromno vode in je bil tudi urin popolnoma prozoren. No, potem se mal pomirim in zvečer pred spanjem ponovno naredim test in spet samo ena črtica. GROZAAAA. Sem mislila, da me bo pobralo od žalosti. Na srečo sem se spomnila, da sem imela še en test (Clearblue) katerega sem sklenila narediti naslednji dan zjutraj - torej danes pred službo. No in res ga naredim in zagledam magični plusek user posted image . Sicer je bila vodoravna črtica ful modro obarvana in izrazita (ta črtica označuje da nisi noseč), navpična črta pa bolj rahlo vidna ampak vidna. Sem bila zjutraj prav smešna ko sem 5 min strmela v test in gledala al je plusek al ni, ali je druga črtica v plusku dovolj močna ali ne....

Kaj mislite kaj bi to lahko bilo? Najraje bi šla kar do moje ginek. ampak kaj ko je na dopustu do ponedeljka.

Sploh ne vem kaj naj si mislim. Sej pozitivno razmišljam in pikici govorim naj se drži ampak me sedaj že pošteno skrbi. MOram pa še povedati, da tudi ko sem prvič delal test (torej v torek) sem imela eno črtico v plusko bolj rahlo ampak vidno.

Tolaži me le, da imam kar nekaj znakov: boleče bradavice, špikanje, utrujenost, menstruacija mi zamuja 9 dni...

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 966
29.4.2010 7:38:58   
xoxox
Glede na to, da ti zjutraj pokaže plusek ampak bolj slabo viden ni čudno, če ti zvečer ne pokaže nič. Zna biti, da je razlika v testu, saj so eni bolj občutljivi kot drugi. Je pa tudi to, da je v jutranjem urinu večja koncentracija tega hormona, zato je najzaneslivejši rezultat (sploh na začetku) iz jutranjega urina. Upam, da sem te pomirila. Probaj čez kakšna 2 dni ponovno delati test, vendar ga naredi zjutraj. Boš videla, da bo še vedno lep plusek ali user posted image , samo močnejši. user posted image In sporoči rezultat. Boš videla, da sem imela prav. user posted image

< Sporočilo je popravil xoxox -- 29.4.2010 7:39:47 >

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Tajmi)
Neposredna povezava do sporočila: 967
29.4.2010 7:51:35   
Frutiq
Ej, dobro jutro punce! Koliko ste se načvekale odkar me ni bilo tukaj! Ste pa res prave čvekeuser posted image Pa koliko novih!user posted image user posted image user posted image Kar tako naprej! Jaz sem non stop ful utrujena. Ne vem kako bo šlo naprej, če se bo tako nadaljevalo. Saj niti v službi ne morem razmišljat, ampak bi kar zaspala za mizouser posted image
Tajmi, če ti pokaže plusek je sigurno, da si user posted image , tudi če je še tako slabo viden, zato kar pogumno naprej!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 968
29.4.2010 7:59:59   
KatyK79
xoxox - kateri konc kokoške....ta je dobra. no jaz sem iz okolice Lj., pod Krimom user posted image

a je še kater iz Lj. regije???

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 969
29.4.2010 8:08:18   
lidik
xoxox hmmm kaj pa vem, to se boš pa sama odločila, kdaj bo tisti pravi čas in prava priložnost da poveš. Vsekakor pa se meni zdi dobro, da bi povedala kmalu, da bodo znali potem naprej ukrepati, glede na to, da imaš tudi veliko različnih nalog, ki jih moraš opravljati.

*sava*
upam, da je uspelo da si odpeketala na izletek in da se boste imeli fino. Pa glede na to, kako lep sonček je zunaj v to sploh ne dvomim. In kam se boste oz. ste se odpravili?

BabyKitty kaj res nisi včeraj prišla nič na svoj račun? No potem pa počitek prestavi na danes in pa seveda na carkljanje naj tvoj dragi tudi ne pozabi. user posted image user posted image user posted image

Tajmi naj ti jaz povem, da pri meni je bil na CB-ju že močan plus, ko je bila na FS duo še zelo medla črtica, tako da po mojem, če ga boš čez par dni delala, pa to zjutraj, bo tudi tam se črtica pokazala.

Frutiq ja smo čvekice taprave ja. Ja veš tudi jaz sem sedaj veliko bolj utrujena kot sem bila prej. Prej sem bila namreč skoz v gibanju in polna energije. Zjutraj ob šestih sem začela in se nisem do kakšnih desetih, enajstih zvečer umirila - zdaj pa komaj ob sedmih začnem vsaj približno normalno funkcionirati, pa ko pridem iz službe moram sigurno za kakšne pol ure počivat, da lahko potem še naprej kaj migam. Se pa tolažim s tem, da ne bo to skoz trajalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 970
29.4.2010 8:10:05   
xoxox
Jaz sem tudi iz okolice Ljubljane. Podrobneje povem, ko bom povedala domačim, da sem user posted image . Ne bi rada, da kdo zve preko foruma. user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 971
29.4.2010 8:15:44   
Tajmi
Nosečke moje, hvala da ste me pomirile. Bom v soboto naredila spet test in upam na močnejši plusek. Vsekakor vam javim.

Jest prihajam iz Gorenjske. Je še katera iz tega konca Slo?

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 972
29.4.2010 8:21:31   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

xoxox hmmm kaj pa vem, to se boš pa sama odločila, kdaj bo tisti pravi čas in prava priložnost da poveš. Vsekakor pa se meni zdi dobro, da bi povedala kmalu, da bodo znali potem naprej ukrepati, glede na to, da imaš tudi veliko različnih nalog, ki jih moraš opravljati.

Bom počakala na prvi pregled in potem počasi začela zbirati pogum. Mogoče se do NS celo opogumim. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 973
29.4.2010 8:27:46   
Frutiq
Jaz bom v službi povedala po NS. Ne bi namreč rada, da bi me potem vsi pomilovali in hoteli nekaj pomagat, če bo NS pokazala, da je kaj narobe in bo treba ukrepatiuser posted image . No, saj vem, da ni nič narobe z mojo pikico, ampak za vsak slučaj...

< Sporočilo je popravil Frutiq -- 29.4.2010 8:28:12 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 974
29.4.2010 8:31:18   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Bom počakala na prvi pregled in potem počasi začela zbirati pogum. Mogoče se do NS celo opogumim. user posted image

hi hi hi, boš videla kako hitro boš pogum dobila, ko ti bodo na NS povedali da je vse vredu in da mala pikica lepo in pridno raste in se razvija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?