glugluglu
|
mojcek za Živo, res pridna punca, a ni to fajn ko prihajajo počasi v to fazo, da vse razumejo, povejo in, da se bo počasi dalo kaj z njimi zmenit. Pa sploh super za kakanje, naš kahlice ali wc-ja še vedno noče videt. Brez zobne paste tudi pri nas ni umivanja zob, ker drugače noče, mora imeti okus, pljunit pa še ne zna. Ampak ga moram pa še prepričevat, da ga jaz umijem. Sicer ugotavljam, da ga itak še sploh nisem učila ali pokazala pljunit ven zobno pasto, bomo poskusili. 3jemi, da ti veš kako so moji otroci veseli, ko rečem gremo v Mac-a, ja pakaj, malo pa treba, Tian pa itak obožuje ponfri. Tian je pa danes zbolel, ima vročino, je imel ponoči okoli 38, zjutraj 37,5, sedaj pa spet narašča, sicer do zdaj je prišlo na 38,5, ampak za njega je to veliko, spada med tiste, ki imajo redkokdaj ali pa bolj malo vročine. Pa sumljivo kašlja tako, da greva popoldan k zdravnici, sva naročena, da ga pogleda ali je to virus ali bo kaj za AB saj se vidi, da je bogi. Malo so nam načrti splavali po vodi, ampak bo, saj se je kar dolgo časa držal brez ornk bolezni.
|