Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 6:13:51
|
|
|
|
športnica
|
dobro jutrooooooooo, jaz nisem mogla spat. celo noč se se prebujala in gledal na uro kdaj bo jutro. no naredila sem še enkrat test. tokrat digitalni Clearblue in je spet plusek. . slikca v albumčku. punce, jst vam ne znam povedat kok sm jst presrečna, moj je še vedno v tujini in se slišiva po telefonu in po skypu in kar vriska. vem, da moram počkati na jutri, da mi povedo kako in kaj, ampak punce jst sm prvič v življenjeu zagledala plusek in sem čist happy. močno upam da bo vse OK do konca. jona, upam da jutri pridem pogledat že k vam na forum, k nosečkam. držim pesti v petek, da slišiš srčka. sej veš da bo vse ok in boš uživala lepo nosečnost. držim psti da bosta dva. špica, še malo in proglasiš lepo novico, a? še en dan. madonca, tole zaporedje mi je všeč od jone naprej spominčica, ti tudi. navijam zate. vsak dan si bližje zmagi. upam da se kaj zamotiš in ti hitro mine. držim pesti da bo plusek in ti ena srečna amelia, verjamem da ko imaš enega že doma, je povsem drugače it v tele boje. je bila hčerkica tudi z IVF? hvala za navijanje. jst tut pravim, da je plusek plusek. ne pokaže se kr tako teta m, uživaš kajne? zelenjavne župce, počivanje in sanjanje. upam da ti hitro minejo dnevi do UZja, da slišiš srček in se stopiš od veselja in sreče. jst bi po moje kr jokala bebii, tudi tebi hvala in držim pesti da ti letos zraste en velik buši. mi smo s tabo in navijamo. še malo pa greš po zdravila. sej to bo hitr. se mi zdi da je bil ravnokar začetek marca tu, ko sem začela s femodenom. res gre hitr, ko si enkrat notr. cukica, dobrodošla. tele punce so zakon, boš vidla samo za vas in za pluske
< Sporočilo je popravil športnica -- 28.4.2010 6:16:56 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 6:17:18
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro. no vidis sportnica,da se vse uredi.ja se malo pa ttudi jaz.ceprav je biv ze vceraj test pozitiven. ampak bom pocakala na cetrtek in da ga s cb naredim
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 7:48:23
|
|
|
|
Teta M
|
Jutroooo! Športnica: bravoooo....le tako naprej....pa čimveč počivaj,če še krvaviš,jaz bi celo na tvojem mestu poklicala že danes,če je možno priti dati kri,glede na tvoje stanje in krvavitev..... Špica: a si ga že včeraj delalal? ja ti,ti....BRAVO!!!! ČESTITAM!!!! ni važno katerega si delala,če je pokazal plus,je plus....v to ni dvoma.... Jona je odprla april,jaz za njo,vedve za mano,še honey in spominčico čakamo Joj kako prekrasen začetek dneva Za vse vas pa in za srečo!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 7:50:01
|
|
|
|
špica84
|
jaaaaaaaaaaaa jaz sem tudi noseckaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 8:12:40
|
|
|
|
Teta M
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Špicaaaaa,sedaj pa lepo mirno počakat ponedeljek ko greš na krvnega....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 8:16:47
|
|
|
|
špica84
|
ja seveda
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 8:19:31
|
|
|
|
jona klara
|
špica-vauuuuuuuuuuu,saj ne morem verjeti, da ste me res tako ubogale in kr pridno kapljate nosečke, super, čestitam,bravo športnica- ni dvoma, ti si nosečka bebiiii-hvala in dober začetek ti želim, saj bo kmalu, pa saj veš imaš, da presenetiš s pluskom
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 8:25:12
|
|
|
|
spominčica
|
Jutro Tole jutro je pa polno čudovitih novic same nosečke... Pri meni belina še traja -zdaj je 7 dan- in upam da bo trajala do januarja. Ful sem happy ker ste nalulale pluske. Najraje bi šla lulat tudi sama,mogoče je obdobje pluskov ampak vem, da je še absolutno prezgodaj. Prejšnjič ravno tako nisem hotla bit razočarana, pa sem šla samo na krvnega.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 8:34:54
|
|
|
|
bibk
|
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa punce kolk ste vi pridne same ++++++++++++++++++++ lulate....bravo bravo bravo bravo.... kako je lepo tolko lepih novic prebrat .... kako bi bla na vašem mestu ... pa sej bo... v tretje gre rado pravijo ... tako da komaj čakam avgust.... Čestitke vsem ....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 8:53:11
|
|
|
|
špica84
|
spomincica raje pocakaj.jaz sem bila ze prevec firbcna
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 8:57:38
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 spomincica raje pocakaj.jaz sem bila ze prevec firbcna Ja saj vem. Na strani http://www.ivf.ca/duedate.php izračuna da naj bi prvo beto delala 1.5 tako da se bom mogoče opogumila takrat, če seveda ne bo presenetila prva.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 10:00:55
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Jutroooo! Športnica: bravoooo....le tako naprej....pa čimveč počivaj,če še krvaviš,jaz bi celo na tvojem mestu poklicala že danes,če je možno priti dati kri,glede na tvoje stanje in krvavitev..... Špica: a si ga že včeraj delalal? ja ti,ti....BRAVO!!!! ČESTITAM!!!! ni važno katerega si delala,če je pokazal plus,je plus....v to ni dvoma.... Jona je odprla april,jaz za njo,vedve za mano,še honey in spominčico čakamo Joj kako prekrasen začetek dneva Za vse vas pa in za srečo! hvala teta. bom počakala na jutri. krvavitev semmi je ustavila. 3 dni sem imela močno, včeraj pa že bolj na easy. danes nič več. itak se mi noben ne oglasi, ko kličem tja, razen če kličem sestro med 13h in 14h. pol je pa po moje že vseen če grem jutri. ful jih je težko dobit. mate ve kakšno direktno cifro?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 10:08:11
|
|
|
|
špica84
|
evo klicala na Siii in so rekli naj si po 1 dajem.sportnicaq kaaj pa ce probas tu v lj iti na krvni in jim pac javis rezultat,da sse ne vozis tko dalec
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 10:08:42
|
|
|
|
Teta M
|
Športnica: SIII oddelek ima cifro 01 5226261......
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 10:32:06
|
|
|
|
upanje81
|
Punce, bravo za vsako posebej, človek je kar boljše volje četudi ni še v postopku, bom pa kmalu:-)) Upam, da se tako pozitivno stanje tudi nadaljuje................... Jona Klara držim pesti za petek in itak da bo vse vredu.! Lep sončen pozdrav vam želim.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 10:32:57
|
|
|
|
baguSka
|
Pa sej ne morem verjetn........ vsakic ko odprem forum je kaksna nova nosecka, zdej pa kar dve!!!??? Madonca, pa ni lepsega kot take novicke resno. Ze zato se splaca prit pogledat na forum kaj dogaja 'z nasimi' puncami.... In danes je ta neizmerna sreca celo dvojna........ huhh. Ne znam vam povedat kako iz dna duse vam privoscim vsem po vrsti!!! In nej absolutno tako ostane od zdej naprej in prav VSE lulajo samo pluse!!! Bravo in cestitke obema novopecenima noseckama!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 11:17:08
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Športnica: SIII oddelek ima cifro 01 5226261...... hvala za cifro. sem klicala in pravi da mi oni ne morejo pomagat ker nisem bila pri njih. sicer je bila ful prijazna gospa. bi pa rabila it v svetovanje po napotnico in potem v laboratorij, ampak je rekla da bi v tem primeru se mogla zglasit še pri moji ginekologinji dr. pintar ki je pa ta teden ni, tako da bi lahko prišla na test šele 3.5.. tok pa ne bom čakala, grem raje jutri v MB in tam uredim. še nekaj me zanima, a prvi UZ pa je že pri osebni ginekologinji, ane? in nič več v MB. če bo vse kul, se v MB zgodba konča in vse nadaljujem v LJ? se bom mogla naročiti prej za UZ, je tako?
< Sporočilo je popravil športnica -- 28.4.2010 11:18:02 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 11:22:12
|
|
|
|
špica84
|
v lj je tko da je prvi uz na kliniki sele potem te spustijo k svoji ginekologinji. jaz sem pa sedaj ugotovila da je moja ginekologinja na dopusttu do 30.6,tako da bo skrajni cas da si omislim novo,ker ta dela po 4 ure
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 11:32:23
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 v lj je tko da je prvi uz na kliniki sele potem te spustijo k svoji ginekologinji. ja pr Resu je tud tko..
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 11:33:29
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 jaz sem pa sedaj ugotovila da je moja ginekologinja na dopusttu do 30.6,tako da bo skrajni cas da si omislim novo,ker ta dela po 4 ure jah potem bi blo pa res fajn, da zamenjas.. ker je ze fajn, da mas skozi vso nosecnost enega, ki te spremlja od zacetka do konca.. ne!?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 11:36:53
|
|
|
|
špica84
|
sem ugotovila.sam k bolj slabo poznam gin. v lj.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 11:37:22
|
|
|
|
mojškra
|
ŠPORTNICA IN ŠPICA- čestitke čestitke juhuuuuuuu Ostale pa se približujete držim pesti
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 11:40:04
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 sem ugotovila.sam k bolj slabo poznam gin. v lj. sej tud vsi ne vzamejo vec.. najboljs da poklices tja in ti oni povejo kdo se spremlja paciente. in potem od teh izberes nekoga! magari povprasas na forumu, punce sigurno vejo.. lahko jim pa tud email posljes narocanje.spec.gin.amb@kclj.si in jih vprasas kdo se sprejema nove paciente... in ne rabis klicat tja.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 11:51:00
|
|
|
|
Teta M
|
Športnica: tako kot je špica napisala,v Lj.je tako da narediš 1.UZ še na neplodnostni kliniki,tam kjer so nam delali Uz ko so spremljali rast foliklov....vse te podatke dobiš na krvnem,vse ti razložijo kaj in kako,dajo številko za naročiti se na UZ in če je vse ok na tem 1.UZ pri njih te odstopijo k tvojemu osebnemu ginekologu.... Špica: kaj pa če probaš kar ostati pri svoji ginekologinji/ginekologu,ki jo imaš na neplodnostni....po moje bi bilo lažje se dogovoriti kar z njo/njim....govorim v primeru da boš menjala ginekologa....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.4.2010 11:55:54
|
|
|
|
špica84
|
jah teta m res nevem kaj naj naredim.napotnico za nepl. imam sicer se za eno leto.mogoce bo resnicno najboljse da tako naredim,ker se mi mal dolga zdi do junija
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?