Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 9:20:17
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 meni bo zmanjkal utrogestana do krvnega imam ga samo se do nedelje Poiskusi tukaj povprašat če ga katera ima ampak na poseben post. Tudi meni ga je zmanjkalo prejšnjič in sem seveda zagnala celo paniko okoli tega. Se je ponudila ena punca da mi ga proda, pa sem vseeno še poklicala na SIII in mi je sestra rekla da ni panike če ga zmanjka. Takrat sem ga za par dni prenehala jemati, ko pa sem šla n krvnega mi jih je dalaše za ene par dni. Čez čas sem pa itak na Dabroston presedlala.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 9:48:03
|
|
|
|
Teta M
|
Špica: a nimaš v ponedeljek krvnega? če ja, potem je ok,če si ga daš samo še v nedeljo, tako je bilo tudi pri meni....pa sem ga potem na krvnem dobila še 2 škatli in to je to.... Drugače pa pokliči na kliniko in povej da ga bo zmanjkalo,meni so v prvem postopku rekle naj ga pridem iskati k njim,pa sem ga šla....Imaš pa opcijo da si preračunaj koliko tabletk še imaš,pa si magari kdaj daj po 1, namesto 2..... Dabrostona pa zdej več ne dajejo,tako da ko na krvnem dobiš še 2 škatli utrogestana in ko ju porabiš je zaključeno,nič več dabrostona ne predpisujejo,samo še buscopan.....
< Sporočilo je popravil Teta M -- 27.4.2010 9:50:44 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 9:57:46
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Špica: a nimaš v ponedeljek krvnega? če ja, potem je ok,če si ga daš samo še v nedeljo, tako je bilo tudi pri meni....pa sem ga potem na krvnem dobila še 2 škatli in to je to.... Drugače pa pokliči na kliniko in povej da ga bo zmanjkalo,meni so v prvem postopku rekle naj ga pridem iskati k njim,pa sem ga šla....Imaš pa opcijo da si preračunaj koliko tabletk še imaš,pa si magari kdaj daj po 1, namesto 2..... Dabrostona pa zdej več ne dajejo,tako da ko na krvnem dobiš še 2 škatli utrogestana in ko ju porabiš je zaključeno,nič več dabrostona ne predpisujejo,samo še buscopan..... [/quote Ja sej če je pa tko, pol pa....draga športnica, nimaš problema, spljoh. Kako lepo. Tetka M je vse preštudirala. Pridna. A mislte da se lahko že kaj veselim (čisto potiho, seveda) k sem že 4 dni čez rok za ?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 9:58:38
|
|
|
|
spominčica
|
Ja sej če je pa tko, pol pa....draga športnica, nimaš problema, spljoh. Kako lepo. Tetka M je vse preštudirala. Pridna. A mislte da se lahko že kaj veselim (čisto potiho, seveda) k sem že 4 dni čez rok za ? IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Špica: a nimaš v ponedeljek krvnega? če ja, potem je ok,če si ga daš samo še v nedeljo, tako je bilo tudi pri meni....pa sem ga potem na krvnem dobila še 2 škatli in to je to.... Drugače pa pokliči na kliniko in povej da ga bo zmanjkalo,meni so v prvem postopku rekle naj ga pridem iskati k njim,pa sem ga šla....Imaš pa opcijo da si preračunaj koliko tabletk še imaš,pa si magari kdaj daj po 1, namesto 2..... Dabrostona pa zdej več ne dajejo,tako da ko na krvnem dobiš še 2 škatli utrogestana in ko ju porabiš je zaključeno,nič več dabrostona ne predpisujejo,samo še buscopan..... Popravljam Ja sej če je pa tko, pol pa....draga športnica, nimaš problema, spljoh. Kako lepo. Tetka M je vse preštudirala. Pridna. A mislte da se lahko že kaj veselim (čisto potiho, seveda) k sem že 4 dni čez rok za ?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 10:13:33
|
|
|
|
jona klara
|
športnica- po mojem si , samo eden se je poslovil.....upam s tabo, kr naredi test. jaz sem pa se odločila da še bom do petka 3 krat 1 utrogestan vseeno vzela, čeprav sem imela 5 dni pavze, ko sem že zaključila je rekel profesor, sem klicala, da če mam lahk pojem ni pa nujn, dsa ta utrogestan tak ni neki takiga.....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 10:18:05
|
|
|
|
špica84
|
ma jutri bom poklicala na SIII da vidim kasj bojo rekle.drgac bom pa res nardila da bom parkrat samo po eno vzela,pa verjetno ne more bit nic narobe drgac pa sem prisla z sprehoda do lekarne in nazaj
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 10:25:49
|
|
|
|
špica84
|
za foro sem sla na stran vedevezevalke.in me prov preseneca kaj mi je vrglo ven hehehehe.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 12:08:41
|
|
|
|
jona klara
|
kaj pa špica
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 12:24:10
|
|
|
|
špica84
|
da bom v nasljednjih 9 dnevih izvedla za presenecenje.in da bom dons nekaj zvedla o zanositvi kar se bo potem tudi nadeljevalo-presenecanja namrec
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 18:25:42
|
|
|
|
cukica
|
A mogoče katera ve kako dela sestra Mira.Jaz sem danes dobila m in bi se rada naročila za postopek.Pa se mi ni noben javil,sem poslala email pa tud nič,se bojim,da ne bo prepozno,ko jo bom dobila,.... Hvala za odgovor in lep pozdrav,....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 18:36:08
|
|
|
|
špica84
|
cukica danes verjetno ni noben skor delal na gk,ker je praznik.samo dezurni.tko da bojo jutri zihr odgovoril
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 18:40:28
|
|
|
|
Rakica_80
|
Cukica, ti kr jutri lepo pokliči zjutraj in se naroči, danes je praznik in ne delajo. Nič ne bo prepozno Jupiiiiiiiii spet smo v nizkem štartu Boš imela s terapijo ali brez?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 18:43:39
|
|
|
|
cukica
|
Bebiii s terapijo mam,ma komaj čakam,da grem po pingota,ker si ju želim met pr seb,....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 18:57:23
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kmalu, kmalu Upam, da se bomo spet kaj srečale gor Če ne pa na pikniku
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 18:59:12
|
|
|
|
cukica
|
Ja upam,da se nas bo kej nabralo za piknik,...sam midve si piševe,...ja upam,da se vidimo in da bo tokrat res prišlo do ,pa res do konca,....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 19:05:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja seveda da se nas bo nabralo Tokrat, nama je usojeno v V to bodi prepričana
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 19:09:45
|
|
|
|
cukica
|
ja naj se nama uresniči ta velika želja in tudi vsem ostalim,....Ja jaz mislim da bo prišlo do transferja tam enkrat 15 maja,....če bo tko kot septembra,...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 19:59:56
|
|
|
|
športnica
|
punce hvala za čestitke in navijanje. mi res veliko pomeni. jaz tole še malo jemljem z rezervo. bomo videli kaj bodo rekli v četrtek, kar bo zame končna potrditev, glede na krvavitve v zadnjih dneh. krvavitev se mi sicer počasi ustavlja in po moje bo jutri že OK.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 20:18:28
|
|
|
|
špica84
|
jupiiiiiii si bova se naprej druzbo delale
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 20:19:43
|
|
|
|
spominčica
|
Seveda bomo navijale zate!!!! Absolutely!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 21:03:51
|
|
|
|
jona klara
|
baguska,spominčica,športnica,špica,honey,cukica,bebiii....in vse ostale navijam za vas, držim pesti da v aprilu,maju,juniju res zagledate in ste in gremo skupi na un forum......za mene pa držte pesti v petek, da slišim ,sem že napeta,imela prejšnjo noč skoraj celo in danes enih 6 ur migreno, superca, pol še drisko, ker sem pila neko sirotko,....bljek,bljek res je polna luna..... športnica itak si , dva pluska ne lažeta res lepo presenečenje.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 21:36:14
|
|
|
|
Teta M
|
Športnica: ko sem jaz v prvem postopku dobila rjav izcedek in takoj drugo jutro naredila CB test,mi ni niti malo pokazalo ali pa vsaj nakazalo na plus,pa še takoj se mi je ulilo-res prava krvavitev....pri tebi pa se vidi...tako da vseeno lepo upaj do konca,jutri naredi še en test, če bo isto, potem je to dober znak in boš na krvnem dobila potrditev.... Jonči:vse bo ok na UZ,boš videla.....boš jokala od sreče.... ,pa še pri tako visoki BHCG ni za izključit da bi bila dva....joj,komaj čakam tvojih novic...še prej pa... Špica: si ti na vrsti v četrtek da se polulaš in narediš test,ma ti si že nova srečka nosečka..... Druge punce:navijam za vas in držim pesti da tudi vam uspe in čimprej zagledate pluske...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 22:01:01
|
|
|
|
Amelia
|
Ulala, se dogaja na tejle strani Športnica veliko žensk krvavi pa so vseeno noseče, plusek je plusek, ni kaj!!! Jona klara držim pesti za petek, itak da boš zagledala , boš videla, to je tako lep občutek... Jaz pa nimam več krčev, 1 dan po ET na ful, zdaj pa nič,..kaj pa vem kaj naj si mislim, se pa res ne da primerjat trepetenja sedaj, ko že imam hči, kot pa takrat. Itak sem skoz tolk zasedena, da dnevi kar bežijo....saj bom še pozabila test delat
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 23:02:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
Športnica, kaj sem jaz to videlaaaa Jaz ti povem, da si nosečka Plus je plus, danes si že 12 dan od ET in ti ne laže test, ni rečeno, da ti je en odmrl, dosti punc tudi krvari močno pa imajo na koncu celo dva bebija Držim pesti
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 27.4.2010 23:04:53
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jona Klara, itak da bo srček, v to ne dvomim Ti se samo sprosti in uživaj, zaupaj tvojemu plodeku
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?