|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
27.4.2010 9:20:17   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

meni bo zmanjkal utrogestana do krvnega imam ga samo se do nedelje

Poiskusi tukaj povprašat če ga katera ima ampak na poseben post. Tudi meni ga je zmanjkalo prejšnjič in sem seveda zagnala celo paniko okoli tega. Se je ponudila ena punca da mi ga proda, pa sem vseeno še poklicala na SIII in mi je sestra rekla da ni panike če ga zmanjka. Takrat sem ga za par dni prenehala jemati, ko pa sem šla n  krvnega mi jih je dalaše za ene par  dni. Čez čas sem pa itak na Dabroston presedlala.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
27.4.2010 9:48:03   
Teta M
Špica: a nimaš v ponedeljek krvnega? če ja, potem je ok,če si ga daš samo še v nedeljo, tako je bilo tudi pri meni....pa sem ga potem na krvnem dobila še 2 škatli in to je to....
Drugače pa pokliči na kliniko in povej da ga bo zmanjkalo,meni so v prvem postopku rekle naj ga pridem iskati k njim,pa sem ga šla....Imaš pa opcijo da si preračunaj koliko tabletk še imaš,pa si magari kdaj daj po 1, namesto 2..... Dabrostona pa zdej več ne dajejo,tako da ko na krvnem dobiš še 2 škatli utrogestana in ko ju porabiš je zaključeno,nič več dabrostona ne predpisujejo,samo še buscopan.....

< Sporočilo je popravil Teta M -- 27.4.2010 9:50:44 >

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
27.4.2010 9:57:46   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Špica: a nimaš v ponedeljek krvnega? če ja, potem je ok,če si ga daš samo še v nedeljo, tako je bilo tudi pri meni....pa sem ga potem na krvnem dobila še 2 škatli in to je to....
Drugače pa pokliči na kliniko in povej da ga bo zmanjkalo,meni so v prvem postopku rekle naj ga pridem iskati k njim,pa sem ga šla....Imaš pa opcijo da si preračunaj koliko tabletk še imaš,pa si magari kdaj daj po 1, namesto 2..... Dabrostona pa zdej več ne dajejo,tako da ko na krvnem dobiš še 2 škatli utrogestana in ko ju porabiš je zaključeno,nič več dabrostona ne predpisujejo,samo še buscopan.....
[/quote

Ja sej če je pa tko, pol pa....draga športnica, nimaš problema, spljoh. Kako lepo. Tetka M je vse preštudirala. Pridna.
A mislte da se lahko že kaj veselim (čisto potiho, seveda) k sem že 4 dni čez rok za user posted image ?

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
27.4.2010 9:58:38   
spominčica
Ja sej če je pa tko, pol pa....draga športnica, nimaš problema, spljoh. Kako lepo. Tetka M je vse preštudirala. Pridna.
A mislte da se lahko že kaj veselim (čisto potiho, seveda) k sem že 4 dni čez rok za ?
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Popravljamuser posted image

A mislte da se lahko že kaj veselim (čisto potiho, seveda) k sem že 4 dni čez rok za user posted image ?

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
27.4.2010 10:13:33   
jona klara
športnica-user posted image user posted image po mojem siuser posted image , samo eden se je poslovil.....upam s tabo, kr naredi test.

jaz sem pa se odločila da še bom do petka 3 krat 1 utrogestan vseeno vzela, čeprav sem imela 5 dni pavze, ko sem že zaključila je rekel profesor, sem klicala, da če mam lahk pojem ni pa nujn, dsa ta utrogestan tak ni neki takiga.....

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
27.4.2010 10:18:05   
špica84
ma jutri bom poklicala na SIII da vidim kasj bojo rekle.drgac bom pa res nardila da bom parkrat samo po eno vzela,pa verjetno ne more bit nic narobe
drgac pa sem prisla z sprehoda do lekarne in nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 3106
27.4.2010 10:25:49   
špica84
za foro sem sla na stran vedevezevalke.in me prov preseneca kaj mi je vrglo ven hehehehe.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
27.4.2010 12:08:41   
jona klara
kaj pa špica

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
27.4.2010 12:24:10   
špica84
da bom v nasljednjih 9 dnevih izvedla za presenecenje.in da bom dons nekaj zvedla o zanositvi kar se bo potem tudi nadeljevalo-presenecanja namrec

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
27.4.2010 18:25:42   
cukica
A mogoče katera ve kako dela sestra Mira.Jaz sem danes dobila m in bi se rada naročila za postopek.Pa se mi ni noben javil,sem poslala email pa tud nič,se bojim,da ne bo prepozno,ko jo bom dobila,....
Hvala za odgovor in lep pozdrav,....

Neposredna povezava do sporočila: 3110
27.4.2010 18:36:08   
špica84
cukica danes verjetno ni noben skor delal na gk,ker je praznik.samo dezurni.tko da bojo jutri zihr odgovoril

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
27.4.2010 18:40:28   
Rakica_80
Cukica, ti kr jutri lepo pokliči zjutraj in se naroči, danes je praznik in ne delajo. Nič ne bo prepoznouser posted image
Jupiiiiiiiii spet smo v nizkem štartuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Boš imela s terapijo ali brez?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
27.4.2010 18:43:39   
cukica
Bebiii s terapijo mam,ma komaj čakam,da grem po pingota,ker si ju želim met pr seb,....user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
27.4.2010 18:57:23   
Rakica_80
Kmalu, kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se bomo spet kaj srečale goruser posted image Če ne pa na piknikuuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
27.4.2010 18:59:12   
cukica
Ja upam,da se nas bo kej nabralo za piknik,...sam midve si piševe,...ja upam,da se vidimo in da bo tokrat res prišlo do user posted image ,pa res do konca,....

Neposredna povezava do sporočila: 3115
27.4.2010 19:05:50   
Rakica_80
Ja seveda da se nas bo nabralouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tokrat, nama je usojenouser posted image user posted image vuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V to bodi prepričanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
27.4.2010 19:09:45   
cukica
ja naj se nama uresniči ta velika želja in tudi vsem ostalim,....Ja jaz mislim da bo prišlo do transferja tam enkrat 15 maja,....če bo tko kot septembra,...

Neposredna povezava do sporočila: 3117
27.4.2010 19:59:56   
športnica
punce hvala za čestitke in navijanje. mi res veliko pomeni. jaz tole še malo jemljem z rezervo. bomo videli kaj bodo rekli v četrtek, kar bo zame končna potrditev, glede na krvavitve v zadnjih dneh. krvavitev se mi sicer počasi ustavlja in po moje bo jutri že OK.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
27.4.2010 20:18:28   
špica84
jupiiiiiii si bova se naprej druzbo delale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3119
27.4.2010 20:19:43   
spominčica
Seveda bomo navijale zate!!!! Absolutely!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3120
27.4.2010 21:03:51   
jona klara
baguska,spominčica,športnica,špica,honey,cukica,bebiii....in vse ostale navijam za vas, držim pesti da v aprilu,maju,juniju res zagledateuser posted image in steuser posted image in gremo skupi na un forum......za mene pa držte pesti v petek, da slišimuser posted image ,sem že napeta,imela prejšnjo noč skoraj celo in danes enih 6 ur migreno, superca, pol še drisko, ker sem pila neko sirotko,....bljek,bljek res je polna luna.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
športnica itak siuser posted image , dva pluska ne lažeta res lepo presenečenje.

Neposredna povezava do sporočila: 3121
27.4.2010 21:36:14   
Teta M
Športnica: ko sem jaz v prvem postopku dobila rjav izcedek in takoj drugo jutro naredila CB test,mi ni niti malo pokazalo ali pa vsaj nakazalo na plus,pa še takoj  se mi je ulilo-res prava krvavitev....pri tebi pa se vidi...tako da vseeno lepo upaj do konca,jutri naredi še en test, če bo isto, potem je to dober znak in boš na krvnem dobila potrditev....user posted image
Jonči:vse bo ok na UZ,boš videla.....boš jokala od sreče....user posted image ,pa še pri tako visoki BHCG ni za izključit da bi bila dva....joj,komaj čakam tvojih novic...še prej pa...
Špica: si ti na vrsti v četrtek da se polulaš in narediš test,ma ti si že nova srečka nosečka.....
Druge punce:navijam za vas in držim pesti da tudi vam uspe in čimprej zagledate pluske...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
27.4.2010 22:01:01   
Amelia
Ulala, se dogaja na tejle straniuser posted image user posted image user posted image

Športnica veliko žensk krvavi pa so vseeno noseče, plusek je plusek, ni kaj!!!user posted image user posted image user posted image

Jona klara držim pesti za petek, itak da boš zagledala user posted image , boš videla, to je tako lep občutek...

Jaz pa nimam več krčev, 1 dan po ET na ful, zdaj pa nič,..kaj pa vem kaj naj si mislim, se pa res ne da primerjat trepetenja sedaj, ko že imam hči, kot pa takrat. Itak sem skoz tolk zasedena, da dnevi kar bežijo....saj bom še pozabila test delat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
27.4.2010 23:02:52   
Rakica_80
Športnica, kaj sem jaz to videlaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ti povem, da si nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Plus je plus, danes si že 12 dan od ET in ti ne laže test, ni rečeno, da ti je en odmrl, dosti punc tudi krvari močno pa imajo na koncu celo dva bebijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
27.4.2010 23:04:53   
Rakica_80
Jona Klara, itak da bo srček, v to ne dvomimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti se samo sprosti in uživaj, zaupaj tvojemu plodekuuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?