|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
28.4.2010 6:13:51   
športnica
dobro jutrooooooooo,

jaz nisem mogla spat. celo noč se se prebujala in gledal na uro kdaj bo jutro. no naredila sem še enkrat test. tokrat digitalni Clearblue in je spet plusek. user posted image user posted image user posted image . slikca v albumčku.

punce, jst vam ne znam povedat kok sm jst presrečna, moj je še vedno v tujini in se slišiva po telefonu in po skypu in kar vriska. vem, da moram počkati na jutri, da mi povedo kako in kaj, ampak punce jst sm prvič v življenjeu zagledala plusek in sem čist happy. močno upam da bo vse OK do konca.

jona, upam da jutri pridem pogledat že k vam na forum, k nosečkam. držim pesti v petek, da slišiš srčka. sej veš da bo vse ok in boš uživala lepo nosečnost. držim psti da bosta dva. user posted image user posted image user posted image

špica, še malo in proglasiš lepo novico, a? še en dan. madonca, tole zaporedje mi je všeč od jone naprej user posted image user posted image user posted image

spominčica, ti tudi. navijam zate. vsak dan si bližje zmagi. upam da se kaj zamotiš in ti hitro mine. držim pesti da bo plusek in ti ena srečna user posted image

amelia, verjamem da ko imaš enega že doma, je povsem drugače it v tele boje. je bila hčerkica tudi z IVF? hvala za navijanje. jst tut pravim, da je plusek plusek. ne pokaže se kr tako user posted image

teta m, uživaš kajne? zelenjavne župce, počivanje in sanjanje. upam da ti hitro minejo dnevi do UZja, da slišiš srček in se stopiš od veselja in sreče. jst bi po moje kr jokala user posted image user posted image user posted image

bebii, tudi tebi hvala in držim pesti da ti letos zraste en velik buši. mi smo s tabo in navijamo. še malo pa greš po zdravila. sej to bo hitr. se mi zdi da je bil ravnokar začetek marca tu, ko sem začela s femodenom. res gre hitr, ko si enkrat notr.

cukica, dobrodošla. tele punce so zakon, boš vidla user posted image user posted image user posted image

samo za vas in za pluske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 28.4.2010 6:16:56 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
28.4.2010 6:17:18   
špica84
dobro jutro.
no vidis sportnica,da se vse uredi.ja se malo pa ttudi jaz.ceprav je biv ze vceraj test pozitiven.
ampak bom pocakala na cetrtek in da ga s cb naredim

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
28.4.2010 7:48:23   
Teta M
Jutroooo!

Športnica: bravoooo....le tako naprej....pa čimveč počivaj,če še krvaviš,jaz bi celo na tvojem mestu poklicala že danes,če je možno priti dati kri,glede na tvoje stanje in krvavitev.....user posted image
Špica: a si ga že včeraj delalal? ja ti,ti....BRAVO!!!! ČESTITAM!!!! ni važno katerega si delala,če je pokazal plus,je plus....v to ni dvoma....user posted image user posted image user posted image

Jona je odprla april,jaz za njo,vedve za mano,še honey in spominčico čakamouser posted image

Joj kako prekrasen začetek dneva

Za vse vas pa user posted image  in user posted image za srečo!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
28.4.2010 7:50:01   
špica84
jaaaaaaaaaaaa jaz sem tudi noseckaaaaaaa

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
28.4.2010 8:12:40   
Teta M
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Špicaaaaa,sedaj pa lepo mirno počakat ponedeljek ko greš na krvnega....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
28.4.2010 8:16:47   
špica84
ja seveda user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
28.4.2010 8:19:31   
jona klara
špica-vauuuuuuuuuuu,saj ne morem verjeti, da ste me res tako ubogale in kr pridno kapljate nosečke, super, čestitam,bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

športnica- ni dvoma, ti si nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bebiiii-hvala in dober začetek ti želim, saj bo kmalu, pa saj veš imaš, da presenetiš s pluskom

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
28.4.2010 8:25:12   
spominčica
Jutro

Tole jutro je pa polno čudovitih novic user posted image user posted image user posted image user posted image  same nosečke...
Pri meni belina še traja -zdaj je 7 dan- in upam da bo trajala do januarja. Ful sem happy ker ste nalulale pluske. Najraje bi šla lulat tudi sama,mogoče je obdobje pluskovuser posted image user posted image  ampak vem, da je še absolutno prezgodaj. Prejšnjič ravno tako nisem hotla bit razočarana, pa sem šla samo na krvnega.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
28.4.2010 8:34:54   
bibk
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa punce kolk ste vi pridne same ++++++++++++++++++++ lulate....bravo bravo bravo bravo.... kako je lepo tolko lepih novic prebrat .... kako bi bla na vašem mestu user posted image  ... pa sej bo... v tretje gre rado pravijo user posted image user posted image user posted image ... tako da komaj čakam avgust....
Čestitke vsem ....

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
28.4.2010 8:53:11   
špica84
spomincica raje pocakaj.jaz sem bila ze prevec firbcna user posted image user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
28.4.2010 8:57:38   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

spomincica raje pocakaj.jaz sem bila ze prevec firbcna user posted image user posted image

Ja saj vem.
Na strani http://www.ivf.ca/duedate.php izračuna da naj bi prvo beto delala 1.5 tako da se bom mogoče opogumila takrat, če seveda user posted image  ne bo presenetila prva.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
28.4.2010 10:00:55   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Jutroooo!

Športnica: bravoooo....le tako naprej....pa čimveč počivaj,če še krvaviš,jaz bi celo na tvojem mestu poklicala že danes,če je možno priti dati kri,glede na tvoje stanje in krvavitev.....user posted image
Špica: a si ga že včeraj delalal? ja ti,ti....BRAVO!!!! ČESTITAM!!!! ni važno katerega si delala,če je pokazal plus,je plus....v to ni dvoma....user posted image user posted image user posted image

Jona je odprla april,jaz za njo,vedve za mano,še honey in spominčico čakamouser posted image

Joj kako prekrasen začetek dneva

Za vse vas pa user posted image  in user posted image za srečo!

hvala teta. bom počakala na jutri. krvavitev semmi je ustavila. 3 dni sem imela močno, včeraj pa že bolj na easy. danes nič več. itak se mi noben ne oglasi, ko kličem tja, razen če kličem sestro med 13h in 14h. pol je pa po moje že vseen če grem jutri. ful jih je težko dobit. mate ve kakšno direktno cifro?

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
28.4.2010 10:08:11   
špica84
evo klicala na Siii in so rekli naj si po 1 dajem.sportnicaq kaaj pa ce probas tu v lj iti na krvni in jim pac javis rezultat,da sse ne vozis tko dalec

Neposredna povezava do sporočila: 3138
28.4.2010 10:08:42   
Teta M
Športnica: SIII oddelek ima cifro 01 5226261......

Neposredna povezava do sporočila: 3139
28.4.2010 10:32:06   
upanje81
Punce, bravo za vsako posebej, človek je kar boljše volje četudi ni še v postopku, bom pa kmalu:-))
Upam, da se tako pozitivno stanje tudi nadaljuje...................
Jona Klara držim pesti za petek in itak da bo vse vredu.!
Lep sončen pozdrav vam želim.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
28.4.2010 10:32:57   
baguSka
Pa sej ne morem verjetn........ vsakic ko odprem forum je kaksna nova nosecka, zdej pa kar dve!!!??? Madonca, pa ni lepsega kot take novicke resno. Ze zato se splaca prit pogledat na forum kaj dogaja 'z nasimi' puncami.... user posted image user posted image user posted image In danes je ta neizmerna sreca celo dvojna........ huhh. Ne znam vam povedat kako iz dna duse vam privoscim vsem po vrsti!!! In nej absolutno tako ostane od zdej naprej in prav VSE lulajo samo pluse!!!user posted image user posted image user posted image

Bravo in cestitke obema novopecenima noseckama!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
28.4.2010 11:17:08   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Športnica: SIII oddelek ima cifro 01 5226261......

hvala za cifro. sem klicala in pravi da mi oni ne morejo pomagat ker nisem bila pri njih. sicer je bila ful prijazna gospa. bi pa rabila it v svetovanje po napotnico in potem v laboratorij, ampak je rekla da bi v tem primeru se mogla zglasit še pri moji ginekologinji dr. pintar ki je pa ta teden ni, tako da bi lahko prišla na test šele 3.5.. tok pa ne bom čakala, grem raje jutri v MB in tam uredim.

še nekaj me zanima, a prvi UZ pa je že pri osebni ginekologinji, ane? in nič več v MB. če bo vse kul, se v MB zgodba konča in vse nadaljujem v LJ? se bom mogla naročiti prej za UZ, je tako?

< Sporočilo je popravil športnica -- 28.4.2010 11:18:02 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
28.4.2010 11:22:12   
špica84
v lj je tko da je prvi uz na kliniki sele potem te spustijo k svoji ginekologinji.
jaz sem pa sedaj ugotovila da je moja ginekologinja na dopusttu do 30.6,tako da bo skrajni cas da si omislim novo,ker ta dela po 4 ure

Neposredna povezava do sporočila: 3143
28.4.2010 11:32:23   
baguSka

v lj je tko da je prvi uz na kliniki sele potem te spustijo k svoji ginekologinji.

ja pr Resu je tud tko..

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
28.4.2010 11:33:29   
baguSka

jaz sem pa sedaj ugotovila da je moja ginekologinja na dopusttu do 30.6,tako da bo skrajni cas da si omislim novo,ker ta dela po 4 ure

jah potem bi blo pa res fajn, da zamenjas.. ker je ze fajn, da mas skozi vso nosecnost enega, ki te spremlja od zacetka do konca.. ne!?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
28.4.2010 11:36:53   
špica84
sem ugotovila.sam k bolj slabo poznam gin. v lj.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
28.4.2010 11:37:22   
mojškra
ŠPORTNICA IN ŠPICA- čestitke čestitke juhuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

Ostale pa se približujeteuser posted image držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
28.4.2010 11:40:04   
baguSka

sem ugotovila.sam k bolj slabo poznam gin. v lj.

sej tud vsi ne vzamejo vec.. najboljs da poklices tja in ti oni povejo kdo se spremlja paciente. in potem od teh izberes nekoga! magari povprasas na forumu, punce sigurno vejo.. user posted image

lahko jim pa tud email posljes narocanje.spec.gin.amb@kclj.si in jih vprasas kdo se sprejema nove paciente... in ne rabis klicat tja.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
28.4.2010 11:51:00   
Teta M
Športnica: tako kot je špica napisala,v Lj.je tako da narediš 1.UZ še na neplodnostni kliniki,tam kjer so nam delali Uz ko so spremljali rast foliklov....vse te podatke dobiš na krvnem,vse ti razložijo kaj in kako,dajo številko za naročiti se na UZ in če je vse ok na tem 1.UZ pri njih te odstopijo k tvojemu osebnemu ginekologu....

Špica: kaj pa če probaš kar ostati pri svoji ginekologinji/ginekologu,ki jo imaš na neplodnostni....po moje bi bilo lažje se dogovoriti kar z njo/njim....govorim v primeru da boš menjala ginekologa....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
28.4.2010 11:55:54   
špica84
jah teta m res nevem kaj naj naredim.napotnico za nepl. imam sicer se za eno leto.mogoce bo resnicno najboljse da tako naredim,ker se mi mal dolga zdi do junija user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?