|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
25.4.2010 20:00:20   
miklarom
beba - user posted image user posted image sem vesela da greješ dve najlepši pikici, sedaj pa naj pri tebi vstaneta nadaljnih 8,5 mesecev, držim pesti da uspeuser posted image user posted image

talika - super rezultat, si ponovila moje stanje od lani, ko sem tudi imela 6 najlepših in močnih zarodkovuser posted image , pa še za v škrinjo ti je ostalo, super sem veselauser posted image user posted image , zdaj pa ima da tudi tebi rata, tudi zate držim pestkeuser posted image user posted image

hvala za jutrišnje pestke, bom se pa spet full načakala,sploh ne vem kam se naj dama tri ureuser posted image ker morema bit ob 9.00 uri gor, in potem počakati do 12.00 da mi najinega pingota odmrznjejo in da nama lepo preživi , potem pa ga bodo dali mamici na toplo, da ga bomo greliuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
26.4.2010 7:33:52   
talika81
miklarom, sej bo hitro minilo, boš videla. bosta šla malo po Europarku si gledat kake stvari, pa boš videla, da bo hitro ura 12.

ja, sem ponovila tvoj rezultat in ja, še v skrinji jih je še nekaj. user posted image   user posted image

baby, mislim, da imaš danes transfer. vso srečo in naj te pričakajo lepe blastociste. user posted image user posted image user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
26.4.2010 8:00:23   
zaljubljena23
Najprej športnica, zelo mi je žal, da se ni izteklo tako kot se mora...Pa tako dober občutek sme imela zate...Drži se..

Beba in talika čez slabih 14 dni čakam na lepe novičke od vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom, vso srečo danes

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
26.4.2010 8:46:00   
talika81
športnica, veš, kaj sem jaz razmišljala? in tudi sestra jasna je včeri rekla enako.
glede na to, da so tebi vstavili dva user posted image , je čisto možno, da se je poslovil samo eden in da drugi še živi. vse je mogoče. kaj pa veš.

zaljubljena, ja, jaz tudi močno upam, da bom naslednji teden lahko povedala veselo novico. user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
26.4.2010 9:00:12   
daga79
športnica user posted image user posted image škoda pa tak fajn zanke si že imela .... bo pa v drugo

beba in talika super zaj pa lepo grejta pikici da se bodo dobro vgnezdile...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
26.4.2010 9:10:04   
športnica
joj punce moje kok ste ve fajn. škoda ker vas ne poznam osebno. no jst grem v četrtek tja, da vidim za naprej in da dam čez krvnega. če pa slučajno slučajno po nevem katerem čudežu en še živi, potem pa bo to res en velik velik čudež. in vas vse povabim na piknik user posted image user posted image user posted image da proslavimo user posted image user posted image user posted image

bom dons za vsak slučaj mal poklicala v ambulanto. lepo bodte, zunaj sonček. uživajte.
dons k meni pride mami in bova zunaj rožce sadile, da se mal zamotim, čeprav sem res že skor ok. že z mislimi naprej.

super ste in navijam za vas, da popravite povprečje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
26.4.2010 11:17:29   
MaxMara
Pozdravljene punce!

Sem nova tukaj, ampak že lep čas spremljam ta forum in moram rečt, da sem dobila že veliko koristnih informacij.user posted image user posted image

Sama sem tud že v postopku, trenutno jemljem Femoden, z injekcijami pa pričnem 10.5.2010.

Zanima me glede same punkcije, saj nekatere že imate izkušnje, anestezija da ali ne?

Lp,user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
26.4.2010 11:31:54   
talika81
MaxMara, dobrodošla med nami. user posted image  user posted image  user posted image

anestezija za punkcijo? jaz sem jo imela in mi ni žal. so pa punce, ki ti bodo povedale, da to ni nič groznega in da sploh ne boli.
to je čisto tvoja odločitev. lahko pa tudi vprašaš dr., kaj ti svetujejo. če imaš slučajno jajčnike malo bolj globoko, je boljš, da imaš narkozo.

(odgovor članu MaxMara)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
26.4.2010 12:14:51   
beba75

MaxMara punkcija brez anestezije, nikoooliii! Je res kaj ti je napisla talika, samo če pa gluh nimaš vse noter po "jusu" pa grozno grozno boli. Jaz sem se sedaj nazadnje zbudula iz narkoze pa še niso bili fertik, se je zakompliciralo, pa takih bolečin v življenju še nisem doživela. Pa sem že marsikaj dala skozi, zlomljeno sem imela že vse kar je mogoče, pa šraufe...itd.
Odločitev je seveda samo tvoja, vendar ti jo priporočam saj ne škodi postopku. Ja pa seveda dobrodošla med nas!

talika ja sem se imela zelo fajn-smejalno še celo nedeljo, pa šše danes. Res skozi sem tak dobre volje, same pozitivne misli tak sedaj pa  mora uspeti. Pa tebi bo tudi, imam neki tak občutek ki se ponavadi ne zmoti( tudi september sem tako rekla).
Drugače pa kar počivam, sem nekako utrujena in moram žez dan odspati vsaj 2uri da sem do večera še lahko budna( kot kakšna nosečnicauser posted image user posted image user posted image ). Špika me tak malo malo doli ravno tolko da se nekaj dogaja.

miklarom če se ne moti greš ti danes po pingota! Ej to bomo skupaj na krvnem testu, potem pa bomo skupaj vozičkale. Enkrat tu drugič tam. Ker sem tak prepričana da bo uspelo!

športnica za tebe pa , nikoli se ne ve čudeži se dogajajo, tak da dokleer ti na krvnem ne rečejo da je konec imej upanje.

(odgovor članu MaxMara)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
26.4.2010 12:53:56   
zarja1
Miklaromka srce, zdaj že greješ.........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
26.4.2010 13:27:56   
sonček33
Miklca, ma vesela se za vaju.

Zarja, a si dobro?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
26.4.2010 15:57:21   
zarja1
Sonček sem odličnouser posted image . Pa vi? Nikec?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
26.4.2010 17:33:23   
el.k
Pozdravljene punce!

Sem  Tudi jaz nova tukaj  že lep čas spremljam ta forum in moram rečt, da sem dobila že veliko koristnih informacij. Zanima me če je katera že imela dieto po Montignac? Drugač pa se že en mesec držim dijete Mišek:

Sama sem tud že v postopku, trenutno jemljem Femoden, z injekcijami pa pričnem 24.5.2010.

MaxMara zanima me a si v postopku v Mb in kater list imaš?

Hvala punce, ker si pomagamo en drugemu. user posted image user posted image user posted image

Lp,

< Sporočilo je popravil el.k -- 26.4.2010 17:34:29 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
26.4.2010 18:35:00   
miklarom
mi grejemo eno lepo pikico, ki je preživela odmrznitev in sedaj upamo da ostane pri meni nadaljnih8,5 mesecev, test pa imamo 10.5. user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
26.4.2010 18:40:09   
el.k
miklarom Čestitke 10.5 pa ti želimuser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
26.4.2010 18:48:11   
miklarom
hvala, in upam da sem ponovi lanska zgodba, a tokrat s srečnim koncemuser posted image

(odgovor članu el.k)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
26.4.2010 19:39:00   
sami0804
Miklarom,si bom drznila ,da ti napišem par besed,čeprav ne pašem več na to temo.
Šokirala me je tvoja žalostna zgodba in močno,močno stiskam pesti,da bi bilo pa v tretje tisto ta pravo.Upam,da bodo v MB držali besedo in ti res pomagali z najboljšim nadzorom.

Športnica,sem šla gledat nazaj papirje,ker od tega je že dobrih šest let...V glavnem po uspešni punkciji,oploditvi in preživelih zarodkih,so mi dva vstavili.Ker je bil to moj prvi IVF,sem seveda cele dneve preležala.Kljub temu sem štiri dni po ET-ju začela krvavet.Imela sem terapijo z Dabrostonom in ko sem poklicala v amb.so mi samo rekli 4 tablete na dan in počivat.Test sem imela 11 dan.Seveda sem šla z najbolj črnim scenarijem,toda bil je pozitiven.In obdržala sta se oba zarodka!!!(čeprav je potem eden odmrl).Misli pozitivno in veliko sreče.

Ostalih ne bom naštevala,ker ne bi rada katere izpustila,ampak za vse,ki ste že nosečke,za vse,ki ste že v postopkih in tudi tiste,ki ste še na začetku poti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Ko se sedaj "jezim" z mojima dvema malima razbojnikoma(dr.Reljić mi je na drugem ET-ju povedal,da so "naši" vsi taki),se spomnim dnevov v amb.MB in kljub vsem težavam,ki so skupne pacientkam v tej ambulanti,mi je še vedno toplo pri srcu,ker so res NAJBOLJŠI!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
26.4.2010 19:45:40   
MaxMara
Miklarom jaz tud držim pesti zate! user posted image user posted image

el.k sem v Mb ambulanti, list pa imam oranžne barve, št. 20, pa ti?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
26.4.2010 19:52:04   
športnica
sami dobrodošla in hvala za spodbudne besede in tvojo zgodbo, sej vem da je skoraj vse možno, in so se dogajali tudi čudeži. pa čeprav krvavim na polno že 3 dni. danes sem klicala na kliniko in mi je zdravnica rekla naj jutri 11. dan naredim test, če bo medla črtica, ali vsak malo nakazovalo da kaj vidim, pravi naj nadaljujem z utrogestanom in pridem na test v četrtek. če pa ne, pa naj neham z zdravili in v četrtek le pokličem. sem iz ljubljane in pravi, da ni nujno prit na test, če je test doma negativen. nato pa se dogovorimo za nov termin.

je pa rekla da je vse možno, res verjetno da ne bo nič, lahko pa je en ali pa celo dva. jaz sem se že pobrala in jutri res nimam nobenih pričakovanj zato nimam kaj izgubiti.

miklarom čestitke. zdej pa uživaj in držimo pesti.

punce lep večer.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
26.4.2010 21:11:19   
pikachu
pozdravljene!

Najprej objemčki zate športnica user posted image user posted image user posted image , ampak vse eno držim pesti da je pa eden pikec ostal pri tebi.

talika
super za lepe pingote in pa pikico ki jo lepo greješ držim pesti da nam naslednji teden javiš lepo novičko.

beba pesti tudi zate, da nam javiš kar dvojno veselo novičko.

miklarom tudi tebi stiskam pestke da nam 10.5. sporočiš najbol lepo novičko.

Dobro došli MaxMara in el.k

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Neposredna povezava do sporočila: 4295
26.4.2010 21:45:11   
el.k
MaxMara jaz imam modro 22? Oh to je moj prvi postopek in me je zelo srah punkcije, Et-celic...user posted image .Drugač pa sem pozitivno naravnanauser posted image Pri kateremu zdravniku si?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
26.4.2010 21:49:26   
naja6
miklarom;ne morem si kaj,da ti ne bi zaželela sreče,sreče in še enkrat sreče,če se ne motim,si bila lani med nami na forumu,a se žal ni izteklo po načrtih,skratka ČESTITAM TI ZA DANES in res srčno upam da pa vam tokrat uspe

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
27.4.2010 7:42:22   
športnica
drage moje,

jst sm že čist zmedena. danes sem delala tet, tako kot mi je rekla včeraj zdravnica po telefonu. je 11. dan po ET, s tem da od sobote naprej ( 3 dni ) krvavim na polno. jst se vsa tresem in sem že tisočkrat prebrala navodila clearblue, če se slučajno motim in ali narobe vidim, ker sem še jutranja. ampak a ni tole plus? sliko sem dala v moj album, malce megleno, ker je slikana s telefonom, ampak mislim da se vidi.

to je čisti čudež zame. jst pa na polno migala zadnj 3 dni in se nič čuvala. bom jutri naredila za vsak slučaj še enkrat, v četrtek grem pa vseeno na krvnega, da mi potrdijo, ker še vedno ne verjamem.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
27.4.2010 8:00:11   
daga79
MADONAAAAAAAAAA

naredi še enega čez kak dan jaz pa držim pesti da ni bil fejk...mogoče pa je res mali čudež.....držim pesti da se je obdržal eden borec ...

Neposredna povezava do sporočila: 4299
27.4.2010 8:06:17   
talika81
športnica, AAAAAAAAAA ... sem šla gledat v album slikico ... in jaz tudi vidim drugo črtico ... mislim, da se čudeži dogajajo ....
tako kot ti je rekla daga, ponovi test še čez dan ... in mogoče je res, da se je vsaj eden obdržal ...

močno, močno držim pesti, da bi bilo to res. user posted image user posted image user posted image

miklarom, user posted image   user posted image   user posted image . srečno vse do konca ...

baby, kje si? kako si?

dobrodošle vse nove med nami na forumu. midva pa greva danes mal k sosedom pogledat, če majo kaj ugodnega za naju - greva mal v metro in ikeo. da si učke napaševa in da si nagledava mal opremo za najino stanovanjce.

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......