talika81
|
helou punce, končno sem uspela pridet do računalnika. beba, kako se počutiš? upam, da si se imela maksimalno lepo na pikniku. jaz sem imela lep dan, šli smo na lahek sprehod, drugače pa sem počivala. drugače pa ja, se strinjam s tabo, beba, bile smo dobra ekipa in ni vrag, da nam ne bi ratalo. športnica, super zate, da si se malenkost pobrala in da si se zakopala v delo, da odmisliš vse skupaj. boš videla, kako hitro boš zopet v postopku. no, da še jaz poročam, kako je bilo pri meni. danes me je pričakalo 6, po besedah dr. kovač, zelo, zelo lepih blastocist (je rekla, da tako dobrtih rezultatov že dolgo niso imeli). vstavili so mi eno blastocisto, imam pa tudi 5 zamrzjenčkov. test imam 7.maja, torej čez slabih 14 dni. sem bila zelo vesela, ko mi je dr. kovač povedala rezultat in še bolj, da so vsi zarodki lepo razvijali. je pa rekla sestra jasna, da naj bi se, če se bo (v kar seveda ne dvomimo, a ne?), blastocista ugnezdila iz jutri na torek in če baje do torka ne ugnezdi, se pol sploh ne bo. tako da držite pesti, da bo vse vredu. miklarom, zate pa je jutri dan D ... močno, močno držim pesti za jutri.