|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
23.4.2010 15:06:40   
zaljubljena23
Punce hvala vam...Ja čisto presenečenje tudi za naju...Sicer imam že dalj časa vse znake, ampak sem se prepričevala, da tole dela samo psiha...

Talika, nedelja naj bo zate uspešen dan...Prav tako tudi zate beba...

September, upam da se znebiš te bakterije...

Športnica, samo pozitivno...

Miklarom super za pingota, glej, moja zgodba se je od lani ponovila, tako se bo tudi tvoja in tokrat bova obe, jaz decembra, ti januarja držali v svojih naročjih zdravi štručki....user posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
23.4.2010 16:04:55   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: september1

IZVIRNO SPOROČILO: športnica

športnica, šccc vstran z negativnimi mislimi. vse bo okej, boš videla. naslednji teden boš zagledala en velik plus in to je to. a boš doma kej prej nardila test?

krvnega imam v četrtek, test nardim pa v sredo na 12. dan, če bo vse ok.

krvni je na 14 dan, ti pa delaš en dan prej na 12 dan?user posted image
no vglavnem navijam da bo +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spominčica, krvnega imam 29.4. to je 13. dan. na 12. dan pa lahko baje delaš test, a ni tako? ET sem imela 16.4.
ja naviajnje je važno. hvala user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 23.4.2010 16:35:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 4252
23.4.2010 17:25:46   
september1
športnica to je pa druga pesem če maš krvnega na 13 dan. 13 bo zate srečna številka, v to sem trdno prepričana.user posted image user posted image user posted image

zaljubljena a na isti dan si zagledala +? super, še enkrat čestitke.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
23.4.2010 18:20:02   
zaljubljena23
september, jp

Neposredna povezava do sporočila: 4254
23.4.2010 18:20:47   
športnica
joj september kaj bi dala da imaš prou. iz tvojih ust v božja ušesa user posted image user posted image user posted image že ratujem mal nervozna. tale do srede bo dolga. pa še mojga ne bo od jutr naprej cel teden. user posted image user posted image user posted image dobr da mam vas da tkole mal pokramljam. vsi kolegi bodo šli na dopust.

dons sm klicala zdravnico, da sem že od punkcije doma 14 dni in bi bila še naslednji teden. pa je rekla ni panike, do 30 dni lahko damo. ko boš zaključila pridi k nam in bomo naredili. me je kr na rit vrgl, ta pa je faca user posted image user posted image user posted image tko da bom kr še cel teden doma, pa mogoče še kak dan pol. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4255
23.4.2010 18:23:36   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

september, jp
23.4.2010, plusek....Pričakujeva te decembra...

sam tole je pa res čist hudo. na isti dan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
23.4.2010 19:24:01   
talika81
športnica, boš videla, da bo naslednji teden res en velik +. bodi optimist.

zaljubljena, sam to je pa res nekaj. na isti dan zagledaš +. to pa ni kar tako.

no, sej če bom jaz čez 14 dni zagledala +, bo tudi to po nekaj dni več kot enem letu - lani sem konec aprila tudi zalgedala +.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 4257
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 19:24:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4258
23.4.2010 20:29:48   
zaljubljena23
Punce hvala...

Hmm, kot pravim sem namerno čakala, da mi je zamujala teden dni, da sem lahko delala danes testek in ja, na najino presenečenje se je ponovila lanska zgodba...Ampak tokrat bo njen konec čist drugačen...

Dajmo punce, sem odprla novi val pluskov, zdaj pa mi morate samo slediti in v naslednjih dneh sporočati same lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
24.4.2010 11:31:25   
športnica
no evo, zjutraj je bilo še vse ok, belina, ravnokar sem šla na wc in opazila izcedek.user posted image user posted image user posted image sem si dala vložek da vidim kaj dogaja. tolk sm žalostna, kaj če je vsega konec? resnično upam da se ni začelo dogajati najhujše. sm 8.dan po ET.

grem počivat, čeprav zdej kar je je, ne morm nič pomagat. telo se je že odločilo kaj bo naredilo. pa še mojga ni, ker je danes šel v tujino za en teden. mi ne preostane druzga kot da grem mal počivat in kam film pogledat da mal odmislim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
24.4.2010 13:01:02   
september1
športnica ne user posted image user posted image user posted image user posted image ,to še nič ne pomeni. tudi jaz sem 6 dan dobila izcedek(rjavi) in je potem bilo vse ok.

< Sporočilo je popravil september1 -- 24.4.2010 13:11:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 4261
24.4.2010 13:04:53   
športnica
september, kakšen izcedek si dobila? tako kot mentruacija ali bolj roza in medle barve? pa te je tudi tako šraufalo kot pred M? mene ful šraufa. upam da se tole ustavi, čeprav tako čutim kot pred M, to pa po moje ne pomeni izcedek ampak pričetek M.user posted image user posted image user posted image mogoče je pa še kaj upanja da ostane vsaj eden? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4262
24.4.2010 13:13:42   
september1
aha dva so ti vstavili( sem pozabila) lahko pa da se en "poslavlja" en pa bo še vseen ostal. mela sem skoz rjav izcedek in tud šraufalo me je.

Neposredna povezava do sporočila: 4263
24.4.2010 18:06:26   
športnica
no jst sm že dobila menstruacijo. nobenga izcedka več. ampak prava rdeča mentruacija in znjo skupaj ta prave bolečine. dons je res grozn dan.user posted image user posted image user posted image že cel dan se pobiram in se spodbujam da pač bomo šli še enkrat. nam tokrat ni bilo usojeno.

ostale punce, držte se

Neposredna povezava do sporočila: 4264
24.4.2010 18:09:16   
talika81
športnicauser posted image  user posted image  user posted image pa ne no. mogoče se je pa res poslovil en zarodek, tako kot je rekla september.
drugače boš pa v naslednjem krogu ziher srečka user posted image .

beba, kako se počutiš?

midva pa imava jutri dan D ... sem že kar malo nestrpna ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 4265
24.4.2010 20:39:21   
športnica
punce, mi lahko plis lahko pomagate s spodnjimi vprašanji

• ali moram na krvni test v vsakem primeru? je to njihov sistem in na ta način oni zaključijo primer in moraš it na vsak način tja?
  • kako hitro si lahko po neuspelem poskusu spet na vrsti? vem da mora telo tudi počivati vmes. če drug teden pokličem, kakšen scenarij mislite da dobim? maj in junij počivanje. potem pa že lahko začnem z femodenom v juliju? bi to šlo?
  • so trenutno kakšne čakalne vrste? majo oni tudi vmes dopust cel mesec tako kot v LJ?

hvala za support, sem ža malo bolje.

< Sporočilo je popravil športnica -- 24.4.2010 20:40:18 >

(odgovor članu talika81)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4266
    25.4.2010 7:10:52   
    beba75

športnica na krvni test greš vseeno, ker s tem se postopek zaključi in da oni vejo pri čem so, za dalje pa se tako tam že vsaj okvirno zveš. Jaz sem že čez mesec dni dobila  pošto potem pa tako razgovor in spet vse isto, torej čez mesec pa pol sem že jedla femoden. Zdaj gre zelo hitro, skoraj nič počitka. Delajo pa v MB skozi ni kolektivnih dopustov ( vsaj lani ni bilo).

talika držim pesti za naju danes. Tebi da te pričaka čim več blastocist, jaz pa bi želela dober rezultat in da bi tudi jaz lahko počakala na 5dan z ET.

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 4267
    25.4.2010 7:31:47   
    športnica
    beba ful hvala. to me res pomiri, da lahko načrtujem naprej. edino to me je pokonc spravl. karkoli drugega si govorim ni bilo nič bolje.

< Sporočilo je popravil športnica -- 25.4.2010 7:34:04 >

(odgovor članu beba75)
    Neposredna povezava do sporočila: 4268
    25.4.2010 7:35:51   
    športnica

IZVIRNO SPOROČILO: beba75

športnica na krvni test greš vseeno, ker s tem se postopek zaključi in da oni vejo pri čem so, za dalje pa se tako tam že vsaj okvirno zveš. Jaz sem že čez mesec dni dobila  pošto potem pa tako razgovor in spet vse isto, torej čez mesec pa pol sem že jedla femoden. Zdaj gre zelo hitro, skoraj nič počitka. Delajo pa v MB skozi ni kolektivnih dopustov ( vsaj lani ni bilo).

talika držim pesti za naju danes. Tebi da te pričaka čim več blastocist, jaz pa bi želela dober rezultat in da bi tudi jaz lahko počakala na 5dan z ET.

beba in talika držim pesti za vaju danes. upam na najboljši izzid user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
    Neposredna povezava do sporočila: 4269
    25.4.2010 9:07:52   
    miklarom
    športnica - user posted image user posted image user posted image

talika in beba - srečno obema danes, naj vaju pričaka čim več blastocist, in lepo sprejmite svoje pikiceuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 4270
    25.4.2010 13:11:52   
    športnica
    punce moje,

jst sm že bolje, nič jokala danes user posted image user posted image user posted image sem šla s psi na dooooolg sprehod navsezgodaj zjutraj. zdej sm se pa vrgla v generalko stanovanja. danes je na vrsti spalnica, to ful rada počnem, sploh pa se zamotim, da ne mislim na slabe stvari. pa še stran ful rada mečem stvari k jih ne rabmo več user posted image user posted image user posted image tko da tole je ta prava terapija zame. jutr mamo kolektivca, torek praznik, v sredo pa pičim v službo, da bo tale teden čimprej minil. ne bom izkoriščala bolniške, grem raje v službo, da mi ne bodo naprej metal da sem bila več kot 14 dni. bom to raje koristila takrat ko bom res potrebovala počitek. user posted image user posted image user posted image

sem se odločila da grem vseeno v četrtek na test, da se zraven še malo pogovorim in povprašam če naju lahko dajo že kar naprej. tako bom bolj mirna, ker bom vedela da imamo načrte že za naprej.

talika in beba kako sta? kakšne novice imata za nas? jst še kr navijam in se še ne bom poslovila od tukaj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 25.4.2010 13:13:04 >

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 4271
    25.4.2010 16:05:52   
    beba75

Evo mene! Pričakalo me je 1optimalen zarodek in dva po 3in4 celice razvit. Vstavili so mi dva. Sem rekla da bi počakala do 5dne, pa je dr. Kovačeva rekla da v laboratoriju nebi nič pridobili, da je boljše če so pri meni. V to sicer najbolj ne verjamem, je pa res da bi se še ta ko je vredu lahko nehal razvijat in bi propadel. Tak da kaj jaz vem kaj bi bilo boljše, samo zdaj tak kar je je. Zdaj samo pozitivno naprej, pa ni user posted image da se vsaj eden nebi obdržal pri meni!

Smo se pa danes tolk lušn imeli, full dobra ekipa nas pacient in zdravnikov( oni so tak zmerom dobre volje), smo se tolko presmejale tak da zdaj pa bo res nam vsem "ratalo", saj smeh je pol zdravja!

Neposredna povezava do sporočila: 4272
    25.4.2010 16:22:58   
    športnica
    beba super. oba lepo čuvaj in pejt počivat. user posted image user posted image user posted image
    zanima me kaj pomeni dva po 3in4 celice razvit? imaš še zamrznjenčke?

(odgovor članu beba75)
    Neposredna povezava do sporočila: 4273
    25.4.2010 19:30:28   
    talika81
    helou punce, končno sem uspela pridet do računalnika.

beba, kako se počutiš? upam, da si se imela maksimalno lepo na pikniku. jaz sem imela lep dan, šli smo na lahek sprehod, drugače pa sem počivala.
    drugače pa ja, se strinjam s tabo, beba, bile smo dobra ekipa in ni vrag, da nam ne bi ratalo.

športnica, super zate, da si se malenkost pobrala in da si se zakopala v delo, da odmisliš vse skupaj. boš videla, kako hitro boš zopet v postopku.

no, da še jaz poročam, kako je bilo pri meni. danes me je pričakalo 6, po besedah dr. kovač, zelo, zelo lepih blastocist (je rekla, da tako dobrtih rezultatov že dolgo niso imeli). vstavili so mi eno blastocisto, imam pa tudi 5 zamrzjenčkov.
    test imam 7.maja, torej čez slabih 14 dni. sem bila zelo vesela, ko mi je dr. kovač povedala rezultat in še bolj, da so vsi zarodki lepo razvijali.
    je pa rekla sestra jasna, da naj bi se, če se bo (v kar seveda ne dvomimo, a ne?), blastocista ugnezdila iz jutri na torek in če baje do torka ne ugnezdi, se pol sploh ne bo.

tako da držite pesti, da bo vse vredu.

miklarom, zate pa je jutri dan D ... močno, močno držim pesti za jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 4274
    25.4.2010 19:37:51   
    športnica
    talika, zelo sem vesela, da imata tako dober rezultat. to da imaš 5 zamrznjenčkov pa je tudi super. tale postopek ti bo itak ratal, že vidim user posted image user posted image user posted image in navijamo user posted image user posted image user posted image , za drugega otročka pa se ti še špikat ne bo treba. user posted image user posted image user posted image

punce uživajte,

(odgovor članu talika81)
    Neposredna povezava do sporočila: 4275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
    Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
    Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......