|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
23.4.2010 16:03:55   
emibu
nincy29- sm točno vedla da bo ena to uprašala,ne iščem prau jogi teh mer...naj bi obstajali danes grem do ene ženske vrjetno ki ga ima joijoi problemi.

zaljubljena- useee čestitke in čim lepšo nosečnost pa da boste decembra že z malčkom odvijali darila pod smrečicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
23.4.2010 16:04:33   
emibu
ei nincy kdaj pa ti misliš kj rodituser posted image user posted image user posted image ???? MIslim pa dej pojt že nouser posted image user posted image user posted image Jst bi že rada bla na vrstiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
23.4.2010 16:25:21   
nincy29
aha ker prvič slišim za to mero veš..

am kdaj mislim it?ti povem da me je že v sredo proti večeru mal zvivalo  pa se je pol končalo.učiri je pa bilo hudouser posted image .
...sem od 23 pa do 1:30 bila non stop na wcju...dobesedno sem bila na 5 minut.pa špikalo me je use tak da niti ne povem.pa sem itak vedela da to me bebi sam heca in nebo nič in sem se že prav jezila naj se use ustavi da grem lahko spat!če pa bi še 1 uro tak na wcju bila bi popenila in bi direkt v bolnico šla in rekla naj kaj naredijo ker je bilo res mučno..sem mislna že vzglavnik si na wc nest pa kar tam spat

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
23.4.2010 16:32:52   
zaljubljena23
Punce fulll vam hvala...

Ja decembrčka bomo imeli, čeprav se mi zdi, da še čist ne dojemava....

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
23.4.2010 16:35:01   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Punce, še tukaj vam javim in pokažem zelo lepo slikico....

user posted image

PDP imam 21.12., gre za mojo 2.nosečnost (imamo že enega angelčka)...Lanska zgodba se ponavlja, ampak z razliko da bomo letos ziher trijeuser posted image user posted image user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa imamo že 2. decembrko - tudi BabyKitty je po dolgem času zagledala plus, tako da je april zgleda res en poseben mesecuser posted image December pa seveda tudiuser posted image Nenazadnje imam jaz in mislim, da še nekaj punc tu, takrat rojstni dan ... Pa seveda imamo že nekaj malih decembrčkovuser posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
23.4.2010 16:36:35   
donna22

Punce fulll vam hvala...

Po lastnih izkušnjah ti povem, da traja nekaj časa, da dojamešuser posted image user posted image Tako da se ne čudituser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4631
23.4.2010 17:30:00   
Aninchy

Punce fulll vam hvala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTIIIITAAAM!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
23.4.2010 18:03:23   
innes4
zaljubljena23...ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image ful lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image Decembra pa eno neprecenljivo darilo user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
23.4.2010 18:19:21   
zaljubljena23
Punce, hvala...

Donna, ti verjamem

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
23.4.2010 20:28:32   
egleria
zaljubljena iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
res zelo lepa novička.. si mi polepšala tale naporen dan..user posted image
želim ti lepo nosečnost pa zdravega bejbija! naj ti polepša božične in novoletne praznike!

Neposredna povezava do sporočila: 4635
23.4.2010 20:34:25   
zaljubljena23
egleria, me veseli, da je moj plusek pripomogel k lepšemu dnevu...Najlepša hvala

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
23.4.2010 21:46:07   
davorjeva pikica
zaljubljena23- iskrene cestitke...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4637
23.4.2010 22:08:09   
zaljubljena23
Hvala ;)

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
23.4.2010 22:29:15   
Zvezdici
zaljubljena - še čestitke od mene! In dobrodošla med user posted imageuser posted image user posted image

witch - tebi pa pošiljam neskončno user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image !! Upam zate, da naslednji mesec zagledaš + ter si polepšaš leto, ki prihaja!

Jaz grem, pa samo še spat! Sem čisto zbita!
Sem samo hotela vas pozdravit ter prebrat kaj je kaj novega.

Lahko noč punce!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

Neposredna povezava do sporočila: 4639
24.4.2010 0:18:47   
Aninchy
Hej!

Sem imela okno na stežaj odprto, pa se mi je zdel, da slišim neke zvoke... in glej ga zlomka, čez neki časa prižgem luč in v kinderpetu lepo drema naša MAČKAAAA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ijoooj, tak sem jo nagnala, njej pa prov nič jasnouser posted image
Še dobro, da še nimam prave posteljnine gor, ampak samo pokrit jogi, da se ne praši... morem pa priznat, da je blo lepo neki živga not videt...user posted image user posted image

Nič punce, šibam spat, mi je zdej pritisk narasel na 1000!user posted image Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
24.4.2010 9:50:58   
Tincy90
Aninchy-user posted image user posted image user posted image evo maš predčasnega babyja.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
24.4.2010 9:55:35   
Zvezdici
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je malo posteljo pogrel za prihajajočega člana.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
24.4.2010 10:15:36   
Ribica **
Ena prošnja - na faksu delamo raziskovalno nalogo o mobilnih operaterjih pa rabim študente/študentke, ki bi izpolnili krajšo anketo o tem (je anonimna). Vseeno je, ali ste redni ali izredni študent, samo da ste na UNI LJ, dodiplomski študij (oz. 1 st. po bolonji). Pošljem na mail.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
24.4.2010 10:25:41   
emibu
nincy 29- Ahaaa no kr kmalu pejst veš ni treba več čakatuser posted image user posted image user posted image bi jst tut že šla sam dokler si bom želela vrjetno nebo nč pol me bo pa kr naenkrat presenetl kr vem da bo tkouser posted image user posted image

zaljubljena 23- Decembrčki so super,sam poglej mene jst sm 4.12 mislim punca od fare neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aninchy- pr teb je muc not spal pr men pa činčila sam da jst sm skor živčnga fasala sm čist popenla (nemoorm pomagat sam bom vrjetno do konca zaščitniška mamica do svojga sinčkauser posted image user posted image da bi me vidle kak sm se učeri pr kosilu razburla eno mamo v vasi k je pač odvetnica joiii waaau ei in zdej se usi čudvajo k da je prva in zadnja k je odvetnica mislim mi je kr prtisk dvigval na stolu,pol pa še da je bebico k se je jokala kr pustila v postlci in če jo je hotu kdo drug potolažt je bl ajeznauser posted image user posted image user posted image ???? takrat mi je pa vrgl prtisk na 300 se mi zdi sm rekla da kok je lahko taka **** vrjetn je mela mala krče bi jo usaj po trebuščku pobožala al pa neki ja ne ker pol bi se razcrtalauser posted image user posted image user posted image ??? ma dej ženska ni normalno in pol so me skor usi nazijal da ona je izobražena da ve kaj dela itd??? dej ne seri no zrd mene je lahko bog k mi je še kr prfukjena huuuuuuh sm mogla  dat to iz sebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
24.4.2010 10:45:35   
egleria
emibu lahk je ne vem kk izobražena ženska sam očitno nima nekega pretiranega materinskega čuta.. pa očitno se je samo napiflala pravo o ostalem pa nima pojma

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
24.4.2010 10:49:46   
emibu
mislim men je že hudoo k drukga otročka vidim jokat ne da bi svojga pustila kr že tak nemore nč sam jokala vrjetno ni za brezvezeuser posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
24.4.2010 10:54:44   
uršula83

Punce, še tukaj vam javim in pokažem zelo lepo slikico....

user posted image

PDP imam 21.12., gre za mojo 2.nosečnost (imamo že enega angelčka)...Lanska zgodba se ponavlja, ampak z razliko da bomo letos ziher trijeuser posted image user posted image user posted image

Zaljubljena, najlepši datum pdp-ja imaš user posted image
To pa zato ker je moj sinček rojen na ta lep prvi zimski dan.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
25.4.2010 12:29:08   
Aninchy
Ku kuc!

Kaj ste vse čist prezaposlene za pisat?? No, sej jst sm tud... V bistvu ne morem pisat s kornetom v roki... tak da mal kasnejuser posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
25.4.2010 14:40:48   
emibu
aninchy-jao jaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa dej nehi se že filat sej boš postala en vlki kornetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
25.4.2010 18:46:27   
nincy29
sam javim se da povem da sem še zmiri v 1 kosuuser posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?