spelchy
|
Ojla punce , ne morem verjet, kako ste ene tu gor pridne s predlogi in pisanjem. Js žal nimam časa, če mi uspe, vas preberem, pa še to ne uspe vedno vse. Pri nas smo ok, še vedno delam, v polnem zagonu, komaj čakam teh nekaj prostih dni zdaj, bomo vrt in sobico upam da do konca uredili . Cel teden sem imela opomnik, da se prijavim v MŠ v LJ porodnišnici, in noben dan ni uspelo, skos blo tok dela ... upam, da če pokličem v ponedeljek ali sredo da še ne bo prepozno da pridem notri za maj. Sem videla, da nas bo kar nekaj. Ogledan imam termin za ob 18ih, ker uradno sicer delam do 16ih, iz službe ne grem nikoli pred 17h, potem je pa treba prit še od Bežigrada do porodnišnice in parkirat, za kar pa upam, da bo ena ura dovolj. Mi lahko ena na ZS pošlje geslo pa mal opiše postopek glede teh naših slikc. Sem že enkrat prej prosila, pa nisem še nič dobila, zdj sem pa vidla, da do sredine maja treba dat kej gor, sicer ne bo nič. Imam že kak mesec pripravljene slikce :) Tko da prosim eno dobro dušo, da si vzame čas za eno ZS. Imam pa eno priporočilo za vse, meni se ful obnese. Pravijo da zdaj na koncu bodo problemi z zaprtjem in slabokrvnostjo (eno z drugim) ipd, pa da te tablete z železom, ki jih predpisujejo, precej zapirajo, in da na koncu, ko že itak vse tišči in pritiska, je najmanj, kar želimo, da nas še prebava heca in da nas klistirajo v porodnišnici ... uglavnem, js sm v dm-ovi knjižici kupončkov (Babybonus) videla to Algeo, sem že prej slišala za njih, ampak nisem nek fan teh prehranskih dopolnil. Pred zanositvijo sem jemala CentramedMami, pol mi je pa G po treh mesecih nosečnosti rekla, naj do rojsta jem Elevit, ker da je boljši, saj vsebuje kalcij, in ne vsebuje joda, kot ga Centramed. No, in sem od takrat jemala po eno tableto vsake 2-3 dni ... pač malo na svojo pest, ker se mi je zdelo nesmiselno, če pišejo, da je folna bistvena samo do 12t, zakaj bi to jedla celo nosečnost. In sem bla na zadnjem laboratoriju malo slabokrvna, pa tko, utrujena in napihnjena . Uglavnem, probala sam tole Algeo (luškana brošurca zakaj je dobra za nas nosečke je tule) in je res super. Tko prebava, kot počutje, mali je pa itak zlo živahen bil že odkar čutim brcike, zadnje dni se mi pa zdi, da sploh nič ne počiva. Priporočam res . Martinčka; glede gugalnika tudi sama iščem nekaj za v sobico, da bo komot za ponoči, ko se bova dojila, pa tudi čez dan za uspavat. Če kaj najdeš, javi prosim. Lepe praznike želim vsem, dejte mal bušije na sončka, našmu prov paše, kake to dela pol :) Pa upam, da kmalu spet najdem kaj cajta, da se kaj oglasim. Lp,