|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
23.4.2010 19:54:17   
Martinčka
Mišu zdajle sem se spomnila, da je meni zdravnica rekla da dajejo ta aspirin tudi kadar je imela katera ženska prej splav da se zarodek ni prijel in da pomagajo v tej smeri... ma sej veš, vsako zdravilo ima svoje prednosti in slabosti! in jaz verjamem da ne bi kar tako dobila zdravil, tako da jaz bi jih na tvojem mestu jemala! in res kot praviš-čim manj brat po internetu ker se res gor vse čudo piše... sej vse izhaja iz neke resnice, ampak sej vemo da nam že nasplošno bolj padejo negativni odgovori v oči in se res ne splača sekirat ampak le pojdi še na 3d ter po drugo mnenje!
midva sva pa danes kupila eno dudikouser posted image  sva čisto ponosnauser posted image

jaz pa sem našla eno fajn spletno stran in naročila dve nori oblekiciuser posted image  www.melijoe.com poštnina do slovenije znaša 15eur za ups (dostava v dveh dneh)!
sem naročila eno oblekico za 1mesec ter eno noro lepo od Kenzo-ta za 3 mesce! ju dobim v torek in že komaj čakam:)
ampak ta spletna stran bo bolj v uporabi med akcijami:) user posted image  zdaj imajo kar lepo znižane, ampak ker so znamke so še cene vedno kar hude... no za dve oblekici s poštnino sem dala 85 eur zdaj ko sta bili 40% znižani...

a ste vidle pri poročilih da so našli v gozdu mrtvega novorojenčka? meni je šlo kar na jokuser posted image ... sem se primla za bušija ker me je kar stisnilo da je kdo zmožen česa takšnegauser posted image ...

DanijelaNeli jutri pa jaz delam špargljevo juho... komaj čakam.. moj dragi pa malo manjuser posted image

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
23.4.2010 20:19:50   
spelchy
Ojla punce user posted image ,

ne morem verjet, kako ste ene tu gor pridne s predlogi in pisanjem. Js žal nimam časa, če mi uspe, vas preberem, pa še to ne uspe vedno vse.

Pri nas smo ok, še vedno delam, v polnem zagonu, komaj čakam teh nekaj prostih dni zdaj, bomo vrt in sobico upam da do konca uredili user posted image .

Cel teden sem imela opomnik, da se prijavim v MŠ v LJ porodnišnici, in noben dan ni uspelo, skos blo tok dela user posted image  ... upam, da če pokličem v ponedeljek ali sredo da še ne bo prepozno da pridem notri za maj. Sem videla, da nas bo kar nekaj. Ogledan imam termin za ob 18ih, ker uradno sicer delam do 16ih, iz službe ne grem nikoli pred 17h, potem je pa treba prit še od Bežigrada do porodnišnice in parkirat, za kar pa upam, da bo ena ura dovolj.

Mi lahko ena na ZS pošlje geslo pa mal opiše postopek glede teh naših slikc. Sem že enkrat prej prosila, pa nisem še nič dobila, zdj sem pa vidla, da do sredine maja treba dat kej gor, sicer ne bo nič. Imam že kak mesec pripravljene slikce :) Tko da prosim eno dobro dušo, da si vzame čas za eno ZS.

Imam pa eno priporočilo za vse, meni se ful obnese. Pravijo da zdaj na koncu bodo problemi z zaprtjem in slabokrvnostjo (eno z drugim) ipd, pa da te tablete z železom, ki jih predpisujejo, precej zapirajo, in da na koncu, ko že itak vse tišči in pritiska, je najmanj, kar želimo, da nas še prebava heca in da nas klistirajo v porodnišnici ... uglavnem, js sm v dm-ovi knjižici kupončkov (Babybonus) videla to Algeo, sem že prej slišala za njih, ampak nisem nek fan teh prehranskih dopolnil. Pred zanositvijo sem jemala CentramedMami, pol mi je pa G po treh mesecih nosečnosti rekla, naj do rojsta jem Elevit, ker da je boljši, saj vsebuje kalcij, in ne vsebuje joda, kot ga Centramed. No, in sem od takrat jemala po eno tableto vsake 2-3 dni ... pač malo na svojo pest, ker se mi je zdelo nesmiselno, če pišejo, da je folna bistvena samo do 12t, zakaj bi to jedla celo nosečnost. In sem bla na zadnjem laboratoriju malo slabokrvna, pa tko, utrujena in napihnjena user posted image . Uglavnem, probala sam tole Algeo (luškana brošurca zakaj je dobra za nas nosečke je tule) in je res super. Tko prebava, kot počutje, mali je pa itak zlo živahen bil že odkar čutim brcike, zadnje dni se mi pa zdi, da sploh nič ne počiva. Priporočam res user posted image .

Martinčka; glede gugalnika tudi sama iščem nekaj za v sobico, da bo komot za ponoči, ko se bova dojila, pa tudi čez dan za uspavat. Če kaj najdeš, javi prosim.

Lepe praznike želim vsem, dejte mal bušije na sončka, našmu prov paše, kake to dela pol :) Pa upam, da kmalu spet najdem kaj cajta, da se kaj oglasim.
Lp,

Simon 11.07.2010

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
23.4.2010 20:44:32   
Kiwa
Spelchy, jaz sem včeraj klicala v lj.porodnišnico, da sem se naročila za MŠ, ki se začne 3.5. Te moram razočarat, termin ob 18h je zaseden. Tudi jaz sem hotela it ob 18h, ker delam do 15h in preden pridem domov... Ampak mislim, da je samo za prvič tako, potem itak lahko greš na predavanja ob katerikoli uri.
Pa mislim, da če se naročiš naslednji teden, ne bo nobenih težav, problem je le ura...

< Sporočilo je popravil Kiwa -- 23.4.2010 20:45:48 >

(odgovor članu spelchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
23.4.2010 20:48:23   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
a ste vidle pri poročilih da so našli v gozdu mrtvega novorojenčka?

Grozno,res! Sem najprej brala na Ttx-u,pol pa gledala na poročilih...user posted image user posted image user posted image user posted image  
Naj počiva v miru mali user posted image

Martinčka...Waaw,kakšne stvari se najdejo na tisti strani.Se mi ful dopade,res.Cotke kot se šikajo...user posted image

Glede špargljev...isto je pri nas...
jaz se jih veselim,moj malo manj.Ampak jih poje...
Zadnjič so mi bili ful dobri z jogurtom...kot priloga k testeninam...
Zdaj dežuje,..tako,da bo nov naval špargljev,takoj ko posije sonček,...

Neposredna povezava do sporočila: 3429
23.4.2010 22:09:18   
oton
večer user posted image

mišu jaz bi na tvojem mestu takoj razmišljala o menjavi ginekologa, nikakor si ne sme dovolit da se tako pogovarja s tabo...če je že kaj narobe, je njegova dolžnost da ti zadevo lepo razloži...ne pa da te nadira...uf me to user posted image  user posted image  user posted image

tebi pa pošiljam en kup user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   in vse bo še dobro

šola za starše: midva sva se odločila da ne bova šla, sva bila pred dvema letoma in nama je bilo zelo fanj in zanimivo. Sva pa šla v porodnišnico. Tako da dava zdaj prostor še komu user posted image

No včeraj sem bila na pregledu in naš/a user posted image  je še vedno zelo skrivnosten/ na...čeprav se mi je nekam videlo da pa bo le deklica user posted image  samo da je detece zdravo in bo vse dobro. S kilažo sem na + 7, voda je OK, naročena sem spet čez 4 tedne, no potem pa že bolj pogosto.
Danes sem pa celo hišo spucala in križ me tako boli, da ga  ne čutim skoraj nič več, ko se kam vsedem- vležem rabim kako minuto da se vstanem user posted image  

no bo po porodu bolje user posted image  

želim vam lep vikend in veelikooo sončka

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
23.4.2010 22:15:51   
DanijelaNeli
Preden gremo spat,.pregledamo kaj je kej tukaj,...
Moji ta mali se ne spi,prav nič...Ok je vikend...naj bo.
Ampak danes je navita kot nevem kaj...se ne ustavi migat in govorit niti za 5 minut.Še sem se lotila peglat,sem mislila,da bo nevem koliko pa je blo tik tak rešeno.Ta mala pa je bila v zgornjem štuku pri punci od brata,mojegauser posted image ...
Naši user posted image  pa delajo nočno,...babe pa doma,...od tega dve user posted image .

Nič,gremo zdaj v mižule... brat kakšno knjigico z Neli.Lahko noč... 

Neposredna povezava do sporočila: 3431
23.4.2010 23:27:48   
rozinca33
Mišu - drži se. Tudi tvoj G je samo človek in kot tak je verjetno imel slab dan. To ni opravičilo za njegovo obnašanje, vendar ga lahko vzameš kot olajševalno okoliščino - da si pač ni čisto sam kriv, da je kar se človečnosti tiče en kronan osel - z vsem dolžnim spoštovanjem do živalskih oslov.
Ko je do mene kakšen dohter nesramen, se vedno spomnim ene izjave nekoga iz medicinske stroke, da niso plačani za prijaznost. In če že moram imet kontakt s kakšnim takšnim, pač vzamem od njega izključno suhoparno informacijo (kot da sem na listu papirja prebrala) ter ignoriram odnos.
Nosečnice smo zaradi "razcvetanja" hormonov kakšen dan še posebej občutljive. Dejstvo pa je, da nikoli ni prijetno slišati novice, ki ni ravno dobra.
Pred tednom dni sem govorila s prijateljico, ki ima jutri rok, in ima preeklampsijo. Imela jo je tudi v prvi nosečnosti, pa je rodila popolnoma zdravo in lepo deklico, ki bo letos stara 6 let. Tudi s tem zdravstvenim stanjem se da donositi in roditi zdravega otroka. Tudi ona ima težave s prekomerno težo, kot ti omenjaš za sebe. Zato se osredotoči na to, da bo popolnoma vse v redu tako s tvojo user posted image kot tudi s tabo.
Morda bi morala se delno poslužiti tudi maminega nasveta (ne glede na ton in način s katerim ga je povedala) in res jesti več sadja in zelenjave. Lahko ti samo koristi.

Držim pesti zate. Če si za kakšno kavico (čaj ali sok), da malo pošimfama in pohvalima tiste, ki si zaslužijo, pa sporoči. Jaz sem iz Ljutomera.

Lep vikend vsem

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
24.4.2010 9:23:11   
tix
Dobro jutro, dober dan za tiste bolj zgodnje user posted image

Sem videla, da so v babycentru navadni bodiji in žabice znižani iz 4,99 na 2,99, če katero zanima, jaz jih bom vrjetno šla nekaj kupit ker sem le svojega   naštimala, da se zapeljeva do ljubljane user posted image

Včeraj sem si zrihtala user posted image pas, upam, da mi bo kaj koristil

Pa lep dan!!

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
24.4.2010 9:58:31   
extra
Dobro jutro!
Kako ste kaj spale?
Jaz imam zadnje čase mal probleme, če se ponoči zbudim, zelo težko nazaj zaspim traja tudi do dve ure.
Včerej je pa moja tamala razturala v trebuhu, oz. šele zdej se ji je mal bolj začelo dogajati, tako da fajn čutim.
Sej sem to hotla ;)
Drugače včerej zvečer me je kr mal bolel trebuh, dol je spet tiščalo pa trd trebuh. Sam sej sm tega že vsega navajena.
Mogoče sem tudi malo pretiravala včerej z delom - sortirala sem cunjice, pa to ne gre v leže...pol sem mela pa še obiske in sm
bolj malo počivala včerej.

Tix in kako je zdej ko imaš nosečniški pas?
Želim vam lep dan, mi gremo danes tud mal ven, na en obisk, pa še fajn je lepo vreme.
Papa!!!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
24.4.2010 10:25:26   
nagaja28
dan!

ker vidim, da vas gre veliko v materinsko šolo še ena informacija. v babiški šoli in v porodnišnici v čakalnicah imajo zaloge nosečniških revij, ki so že iz prodaje in si jih lahko vzamete. jaz si vedno kakšno vzamem, pa je fajn potem zvečer malo prebrat.
v babiški šoli imajo tudi razstavljene izdelke iz paketov, ki jih prodajajo tudi na recinkotovi strani in si jih vsak lahko ogleda. poleg tega se lahko naročite tudi na brezplačno dekompresijo (10 obiskov). to izgleda pa nekako tako, da se vsedete na stol in te oblečejo v neko vrečo in iz nje izsesavajo zrak. baje je dobro za noge. samo mislim, da je možno šele po 32. ali 35. tednu(ne vem natančno).

lp

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
24.4.2010 15:30:29   
Martinčka
DanijelaNeli potem ti bo ta stran tudi všeč: http://www.littlewhispers.co.uk
spet sicer malo dražje stvari ampak meni full dobre cotke:)

danes sem pa kupila en maali paketek prvih pleničk:) juhej:)user posted image  se mi je tok dopadlo ko sem jih kupila!

smo imeli danes špargljevo juho s krompirjem in palačinkami za kosilo in je bilo suuper.. sem pojedla dva krožnika juhe (palačink ne smem)...
zdaj pa upam da bova šla zvečer v kakšen kino:)

no sam toliko.. danes sem šla v MANO pogledat če imajo kaj ugodnega takole za po hiši hodit da je kamot za nosčenice... in imajo čisto tanke full široke hlače s 10cm široko nagubano elastiko v viola in črni barvi! za 14eur!!!! jaz jih imam že gor namesto trenirke in so full udobne.. kot da ne bi imela kaj gor... si bom kupila še dvojne ker sem si te prevelike kupila.. no mičkeno so prevelike ker očitno so njihove številke malo večje.. ker sem si vzela 38 št kar je za hlače pri meni čist ok, pa vidim da bom mogla vzet 36:)  No samo toliko če katero zanimauser posted image

no pa še to: zadnjič ko sem šla h kozmetičarki da me je osvobodila mojih dlačic, mi je rekla da naj se zdaj po obrazu kar lepo mažem s kremo proti soncu -oz za sončenje... ker je bojde pogosto da poleti dobijo nosečnice od sonca pigmente madeže, ki pa potem več ne izginejo!
Jaz imam sicer t.i. mediteransko polt ker sem v eni uri že lepo rjava če sem na soncu, tako da nimam kože občutljive... ampak sem si vseeno danes šla kupit kremico s faktorjem 30 da bo ziher vse okuser posted image ...
drugače morem rečt da se na morju skoraj da ne mažem proti soncu (razen po obrazu)...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
24.4.2010 15:43:56   
DanijelaNeli
Sem te zavohala,da si tukaj...Martinčka...

Bom pogledala tudi to stran...jaz sem pa malo gledala na http://www.malamasa.si
čeveljčke in copatke za naše user posted image  in malo večje...

user posted image  za šparglje... Jaz morem jih dobit,da naredim eno solatko iz njih...

Danes pa mi ni rablo kuhat,ker sem bila s ta malo na okoli,in smo šli tudi na kosilo....
Pol edino skuham mojemu ko se zbudi,...

Neposredna povezava do sporočila: 3437
24.4.2010 16:07:29   
Martinčka
DanijelaNeli dober vohašuser posted image ... jaz pa jutri ne bom kuhala.. bo verjetno taščauser posted image

zdaj jem mlečne koaleuser posted image  sem ugotovila da morem skos nekaj jest čne mi kar nekaj manjka:) upam da ne fašem kakšne sladkorneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3438
24.4.2010 17:18:45   
mišu
Lep sončen dan user posted image

Ati mi je danes nabavil tablete na madžarskem za znižanje pritiska, stale so samo 6e user posted image . Smešna cena..... Tak da ne bom nič komplicirala glede zdravila in ne bom šla na ZZS, da mi vrnejo ta znesek. Samo se naj moj pritisk normalizira in bom zelo srečna. Aspirin sem tudi začela jemat, saj ma nek vzrok zakaj mi ga je predpisal. Edino ne vem, zakaj mi ni povedal tega vzroka. Vsaka bi rada vedela zakaj jemlje neko zdravilo. Še posebej, če ga rej nisi jemal in ne poznaš zdravila. Očitno je imel res slab dan. Drugače ga pa vsi zelo hvalijo, da je zelo dober G. Se ne obremenjujem več. Samo naj bo vse ok z mojim sončkom.
Cel čas mam občutek kot da bi imela napet trebuh. Ni bolečina. Ve mate tudi to? Kot da me nekaj vleče.....

rozinca33-sem iz okolice Lendave in se res lahko kdaj dobive na kaki pijači in poklepetave user posted image . Bove se zmenile. Drug teden je moj doma-ima dopust :) in se lahko pripeljem. Drugače bi bila brez avta. Delat tak dosti ne smem, ker mi je G rekel, da morem počivat, počivat,....

Neposredna povezava do sporočila: 3439
24.4.2010 17:42:05   
Martinčka
mišu tudi jaz imam na trenutek zelo napet trebuh in me zeeelo vleče... sme ugotovila da je zato kriva naša princeska ki se očitno tako namesti v bušiju... ker res prav vidim kako gre en del trebuha ven in me fajn vleče na tismu koncu... mogoče je pri tebi enako? drugače pa kdaj buši tudi postane trd, ampak takrat se lepo malo umirim pa je bolje, čeprav je hecno da se mi to največkrat dogaja sredi noči ali zjutraj ko bi naj bila najbolj spočita in v mirovanju - ampak je ginek rekla da dokler se to redno ne dogaja čez cel dan da ni nič hudega... ko opazim pač malo počijem in je okuser posted image

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
24.4.2010 18:02:07   
DanijelaNeli
Martinčka...veš,da sem našla nekaj za kar sem te spraševala... http://www.kemoplast.si

Se mi zdijo ful vredu,ker mi je že nekaj folka priporočilo.
Moram pa itak gledat,namen prostora,vzdrževanje in kvaliteta... kar je najbolj pomembno,pa je,da pač gledam na obsteječe okvirje oken,vrat,polkna,... pa svetloba prostorov in sama velikost-kvadratura...Da ne bi slučajno ustrlili mimo.
Ampak imam dober okus za notranje opremljanje tako mislim,da  ne bo problemov.user posted image
Ampak to pride na vrsto proti koncu leta.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3441
24.4.2010 19:32:37   
Kiwa
Martinčka, meni je tudi G rekla, naj se ne sončim letos, ker bom dobila lise po obrazu, ki dolgo ne bodo izginile. Sem tudi temne polti, že pol ure na soncu se mi pozna. Moja G je rekla, da je bila vsa lisasta še nekaj let po porodu, potem pa so ji lise počasi izginile.

Mišu, tudi meni "vleče" trebuh. Enako kot je rekla Martinčka, kar ena bula se naredi na eni strani (vedno na desni) in vse tišči.

Jaz imam pa dve striji, tam kjer imam brazgotino od operacije slepiča user posted image A to pomeni, da jih bom imela še ful več, če jih imam že sedaj?? Upam, da ne!

Martinčka in DanijelaNeli, dober okus imata! Samo jaz teh strani raje ne gledam, ker se mi zdi ful drago. Pa toliko oblekic sem dobila od sestre, da bom verjetno našo Gajo trikrat na dan lahko preoblekla user posted image .

Jaz komaj čakam! Ve tudi? Še dva meseca pa bomo tukaj jamrale, kako zelo bi rade že rodile, ker nas bo vse motilo. Malo berem sedaj aprilčice in majčice in mi je prav zanimivo, kako so vse "tečne" na koncu. Popolnoma razumem. Jaz zadnja dva tedna kar težko sedim, ves čas čutim mojo pupiko pod rebri. Saj je vedno ful dober občutek, ko jo čutim, samo sedet je pa težko. In pa sklanjat se. No, ne bom jamrala že sedaj, bom čez en mesec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3442
24.4.2010 20:13:34   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

No, ne bom jamrala že sedaj, bom čez en mesec user posted image

Me je nasmejal user posted image jaz pa že kar sedaj jamram, čeprav mi kaj dost ne pomagauser posted image
Sploh ne vem a se je v dobrem mesecu in pol res toliko spremenilo a je tudi posledica veliko počivanja, no sej že prej nisem imela neki ful kondicije in me recimo danes ko sem malo hodila po trgovinah in sedela - ne ležala -  nenormalno boli hrbet in trebuh moram kar nesti če grem na wc. Saj bo jutri vrjetno boljše user posted image se tolažim da sem že v 29t (ravno dopolnila 28) in mi že dobro kaže :)

Ja oblekice so super, ampak se tud držim malo bolj čip vrjantuser posted image bom malo poslikala ko dobim mobitel iz servisa.

Se mi pa fino zdi, da se res neki dogaja - voziček naročen, previjalna v delu, neki oblekic že imam, MŠ se bo začelauser posted image

Glede spola sem se pa zdej kar "odločila" da bo user posted image , me zanima če sem uganilauser posted image user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
24.4.2010 20:43:21   
DanijelaNeli
Martinčka...a veš za kakšno web stran,al pa če si kje na e-buy-u  videla prevleke-nategovalne za trosed in enosed?
Sva rekla z mojim,da ne menjamo sedežne dokler ne otroci zrastejouser posted image ... bo Natuzzi kavč kar počakal.user posted image

Jaz sem si delala malo inventure po skrinji kaj imam od mesa in kaj,ne...in sem si kar govejo juho kuhat za jutri.

Malo sem premišljevala o sadju in zelenjavi...kako bo poleti,ko bodo naši user posted image  že z nami in bomo dojile...seveda bomo morale pazit pri prehrani.Ampak jaz si ne predstavljam poletja brez solate!user posted image ...Pa svežega sadja!

Vem,takrat za Neli mi je kuhana zelenjava gledala že skozi ušesa...da o kompotih in čajih ne govorim!user posted image

Še nekaj modernih stvari...skandinavskega pridiha...http://www.mika.si

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 24.4.2010 20:45:36 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
24.4.2010 20:55:20   
kammy
user posted image user posted image Tudi jaz sem se odločila da bouser posted image . Ne vem zakaj, kar občutek imam tak že od začetka, čeprav nisem dobila nikakršnega namiga. Vseeno pa ne upam biti prepogumna pri nabavi cunjic za dojenčka in preveč nakazovati na spol. Ugotavljam pa da imamo tiste, ki ne vemo spola zelo zelo skopo izbiro!! Skoradja ni kaj kupiti! Zanekrat nimam še čisto nič, nameravava začet kupovat v maju. Jaz računam na to, da potem še za darilce kakšno cunjico dobim, drugače bo pa možek po rojstvu šel še mal v nabavo. Morda pa vseeno celo po krilce. No, mi je vseeno, v obeh primerih bom enako vesela!
Jaz sem dopolnila polnih 29 tednov. Samo še 10 tednov je pred mano. Komaj komaj čakam. Mislim pa, da bo šel zdaj hitreje čas, saj bomo imele polno dela z nakupovanjem, pripravo, pa materinska šola zdaj v maju... A katera ve kakšen je urnik v Lj-porodnišnici? Kolikokrat na teden so predavanja? Pa teme predavanj?
Midva pa še vedno nimava izbranega imena user posted image user posted image . To je ena najtežjih odločitev, saj ime potem nosiš vse življenje!
Pa še pohvala vsem, ki pridno in redno pišete (ne tako kampanjsko kot jaz). Vas ne dohajam brat, pa velikokrat kakšno koristno informacijo ujamem!
Pridne bodite še naprej user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
24.4.2010 21:10:52   
tix
Sem gledala malo obrazce za porodniško, nevem, nič se ne znajdem, en kup enih obrazcev in prilog. Ko se bo katera kaj bolj posvečala, bi prosila za navodila user posted image

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
24.4.2010 21:11:16   
tinca10
Zdaj v aprilu je MŠ trajala 3 tedne, 3 krat na teden. Teme pa so bile: uvodno predavanje, nega dojenčka I., nega dojenčka II., zobozdravnik in anatomija, fizioterapija, prva porodna doba, druga in tretja porodna doba, poporodna doba, dojenje in prehrana dojenčka.
So trije termini ob 9ih, 16ih in 18ih... če sm zasledila prav je ob 18ih že polno.

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
24.4.2010 22:03:32   
DanijelaNeli
Še dvajset minutk počaka,da precedim juhico in grem spat...Zdaj sem se stuširala in sem kot nova...še s kremico proti strijam sem se namazala...pol se še enkrat,ko se uležem...
Danes bom po dolgem času bom z Angel Soundsom poslušala user posted image ..zdaj verjetno spi,...

Prejle sta Neli in user posted image  zbirala imena za user posted image ...  svega in svašta sem PREslišala od Monike,do "Michell","Enriqe",...
Samo sem rekla,da ne bo nobenih -CH-jev,dvojnih LL-jev,X-ov Y-ov,...user posted image user posted image  

Kammy...za nevtralne barve je še čas,...poletna kolekcija ta glavna še pride,...tako bodo takrat barve tudi za nas!

Nič,bodite pridne...in se beremo kaj jutri...user posted image ...user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
25.4.2010 10:05:41   
Martinčka
DanijelaNeli bom malo pogledala za prevleke.. ampak drugače mislim da so tudi na tej internetni strani od 3suisse.si !? a niso? vem da prevleke za stole so imeli.. pa neckermann jih ima... ostalo ti pogledam... midva sva želela tudi imeti natuzzi že letos, ampak bi ga morala čakat najmanj 6-9 tednov in nama ni prišel v poštev... potem sva vzela v harveyu eno in izprosila en popust tako da je prav fajn.. hihi.. ker sem želela sedžno kotno ki je dovolj široka vsaj na eni strani da se jaz stisnem k možeku:) ali pa da sem jaz in dojenček gor skupajuser posted image ... tako da misija izpolnjena!

jaz sem pa že dobila tri tople kruhke v posteljo in kakav... zdaj sem pojedla še mlečne koale iz mullerja ter spila pol litra smoothija:)
na kosilo pa greva na turistično kmetijo, kjer bomo imeli tudi krst potem enkratuser posted image ... www.herk.si
je lepo vreme in ne želim biti doma!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3449
25.4.2010 14:19:46   
PapuaNG
pozdravljene, se opravičujem, ker vam malce vdiram v temo, a moj dragi se ukvarja s castingom za reklame (kot neke vrste avdicija) in zadeva je sledeča:

tokrat se išče dojenčke, stare od 2 do 10 mesecev za fotografiranje. Dojenček mora imeti plave oči. Reklamo snema Ministrstvo za promet, fotkanje bo potekalo 29.04.2010 (četrtek) v Ljubljani. Plačano je 150 evrov neto, fotke bodo pa na jumbo plakatih.

Išče pa se tudi nosečnice (min. 5-6 mesecev noseča, mora se že videt trebuh), stare do cca 28 let. Plačano je 300 evrov neto, fotke bodo pa na jumbotih in potem bodo iz fotk naredili še tv oglas. Morebitne interesentke naj pišejo na blaz.taljan@gmail.com in priložijo fotke otrok oz. sebe, če gre za nosečnico.

torej, vabljene vse interesentke, vsem ostalim pa prijetno porodniško (moja se žal že izteka)

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.