Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:31:19
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma bomo že nekak...če gledam da še pride zavijanje, čokolada lai nekaj podobnega in še en šopek iz Ferero rosche mislim da bo 25 prav dobra cena. Milomater pa saj to je 6000 starih. Jaz za birmo enega tolarja nisem dobila ampak knjigo: vse o sexu , verižico, 3 torte ipd. tasa... to je več vredno kot karkoli (zato si pa nardila tako lepo punčko)
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:31:31
|
|
|
|
ly117
|
Tasa danes te tebi nič ne spi?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:32:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma bomo že nekak...če gledam da še pride zavijanje, čokolada lai nekaj podobnega in še en šopek iz Ferero rosche mislim da bo 25 prav dobra cena. Milomater pa saj to je 6000 starih. Jaz za birmo enega tolarja nisem dobila ampak knjigo: vse o sexu , verižico, 3 torte ipd. tasa... to je več vredno kot karkoli (zato si pa nardila tako lepo punčko)
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:32:48
|
|
|
|
ly117
|
Nič grem jaz tudi spat. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:33:17
|
|
|
|
elevitka
|
NOČKA PUNCE ... zdaj pa res grem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:36:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma bomo že nekak...če gledam da še pride zavijanje, čokolada lai nekaj podobnega in še en šopek iz Ferero rosche mislim da bo 25 prav dobra cena. Milomater pa saj to je 6000 starih. Jaz za birmo enega tolarja nisem dobila ampak knjigo: vse o sexu , verižico, 3 torte ipd. tasa... to je več vredno kot karkoli (zato si pa nardila tako lepo punčko) opica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:37:22
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud šibam...nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:37:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa danes te tebi nič ne spi? a-a ker pr marčevkah po ne vem kolikšnem času se dogaja Saj grem, ker drugače bom jutri bolj slaba navijačica. Špilajo proti žabarom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 8:45:44
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Sem videla, da ste se o službah pogovarjale...sem v istem sranju. Petega pride plača potem naprej sem pa brez dohodkov. Sredstev za s.p. (za mojega) še tudi ni, tak da je tudi začel iskat službo ker ne moreva več čakat. Je pa fajn bit s Tinejem doma, to pa.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 10:02:13
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 10:03:37
|
|
|
|
arabela*
|
Tak naspali smo se,nazajtrkovali tudi.......zdaj pa se porihtamo in gremo v muller,rabimo nekaj kozmetike za otroke in robčke.....potem pa bomo lenarili in se igrali doma Vreme je tak za
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 11:35:21
|
|
|
|
marta82
|
Mi gremo pa v živalski vrt. Kosilo je bilo bolj zgodaj (je možek pico pripravil ).
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 15:24:24
|
|
|
|
arabela*
|
Marta...uživajte...moj je ravno včeraj omenil,da bi lahko šli zdaj enkrat malo živali pogledat...samo čakam,da bo bolj toplo Najedli smo se...kuhala sem polnozrnat riž pa obilo zelenjave notri,zraven pa za otroke piščančje meso in kislo zelje,za mene pa klobasico Zdaj pa gledam tv...mičkene pa se igrata na veliko
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 20:09:13
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 20:12:10
|
|
|
|
matcar
|
Vidim,da ste me pogrešale,vsaj nekatere. Ja,Maks je bil do včeraj v B,pol pa so ga na vikend domov spustili,tak da grema v ponedeljek zjutraj nazaj.Ima pa neki infekt,ki pa ni nalezljiv,HB,pa se mu že izboljšuje.Po nogicah mi je že fejst šlo nazaj.Prvo pa so sumli klamidijo,to pa ni ne virus ne bakterija,napada pa ravnotako celice,lahko dobiš od pljučnice do vnetja sečil,ledvic...Ampak je bil bris negativni,HB.Sem pa bla skozi v B pri njem al pa sem delala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 20:21:49
|
|
|
|
sami0804
|
Večer...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 20:23:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vidim,da ste me pogrešale,vsaj nekatere. Ja,Maks je bil do včeraj v B,pol pa so ga na vikend domov spustili,tak da grema v ponedeljek zjutraj nazaj.Ima pa neki infekt,ki pa ni nalezljiv,HB,pa se mu že izboljšuje.Po nogicah mi je že fejst šlo nazaj.Prvo pa so sumli klamidijo,to pa ni ne virus ne bakterija,napada pa ravnotako celice,lahko dobiš od pljučnice do vnetja sečil,ledvic...Ampak je bil bris negativni,HB.Sem pa bla skozi v B pri njem al pa sem delala. Bogi revež. za čimprejšnjo okrevanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 20:47:43
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 20:49:58
|
|
|
|
ly117
|
Matcae seveda smo te pogrešali, stara sablja. Pa Za Maksa, da gre na bolje in da je čez vikend doma. Pa še nekaj da bo čimprej stari Maks.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 21:15:35
|
|
|
|
ly117
|
Kam ste se pa zdaj vse poskrile?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 21:34:58
|
|
|
|
marta82
|
za Maksa.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 21:41:18
|
|
|
|
arabela*
|
čerka
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 21:45:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čerka Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 21:48:59
|
|
|
|
arabela*
|
DEd prišel domov,deca zaspala..jaz pša študiram,kak se bom vrgla na sladkarije in sladoled......ne smem čez dan...zato moram sedaj nadoknadit
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 24.4.2010 22:09:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya DEd prišel domov,deca zaspala..jaz pša študiram,kak se bom vrgla na sladkarije in sladoled......ne smem čez dan...zato moram sedaj nadoknadit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.