|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
23.4.2010 10:28:47   
agataema
Saj vem, da bo tole mal butasto vprašanje, ampak daj povejte mi kaj je razlika med IUI in IVF?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
23.4.2010 10:32:29   
Arwenko
IUI je insemenacija, ko ti vstavijo prečiščeno spermo...IVF pa je ko v epruvetki združijo jajčece in semenčece...mislim da je tako vsaj...

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
23.4.2010 10:34:05   
Shilou
Zaljubljena23  iskrene čestitke z moje strani. Sem zelo srečna zate. Želim ti lepo, srečno in predvsem mirno nosečnost, pa veliko nežnih toplih trenutkov s partnerjem ter naj te čimbolj razvaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pri meni, izcedek rjavo-rdeče barve- tak da je user posted image . Sem čisto na realnih tleh. Mi je prešnji mesec bilo ful hudo, tak da sem se odločila, da ko bo pravi čas se bo že prijelo.

Witch ne obupaj, morda še zmeraj bilo prehitro za test. Boš videla čez par dni. Sicer pa glavo po koncu in na poti v nov boj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nas

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
23.4.2010 10:34:32   
agataema
Hvala Arwenko. Da vsaj vem o čem se punce kdaj pogovarjajouser posted image  V tisti knjigi Bo fantek, bo punčka sta na IUI šla, na IVF pa ne, pa mi takrat ni bilo jasno v čem je tako velika razlika, da se za IVF nista odločila.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
23.4.2010 10:34:55   
Rakica_80
Pri postopku IUI, zberejo moško seme in ga vstavijo v maternico naj se samo oplodi, ta postopek ponavadi imajo ženske, ko ne najdejo vzroka težav pri zanositvi, pri IVF pa zberejo najboljše moško seme, spunktirajo celice iz jajčnika in pustijo v laboratoriju naj se oplodi samo, za tem pa naredijo transfer, ICSI postopek je enak kot IVF, samo pri tem oplodijo oni, se pravi seme vstavijo v celico. Upam, da razumešuser posted image
Če ne ti pošljem kakšen link, samo da najdemuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
23.4.2010 10:35:43   
agataema
Shilouuser posted image , bo pa v maju več sreče za nas.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
23.4.2010 10:37:38   
agataema
Hvala Bebiii tudi tebi. Saj upam, da mi o tem ne bo nikoli treba zelo veliko vedeti, ampak že za splošno izobrazbo je fajn, da poznaš razlike.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
23.4.2010 10:40:36   
witch
Shilou user posted image in user posted image user posted image za naprej user posted image
Arwenko saj bo hitro mimo ta en teden pa boš lahko lulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe. In če moje user posted image nebo bom v petek s tabo lulala user posted image
KOLIBRI držim pesti da je nebo user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
23.4.2010 10:41:10   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)user posted image
user posted image x.4. Avonija (18. krog)user posted image
user posted image x.4. IsabellaLana (x. krog)
user posted image 1.4. mag3 (x. krog)user posted image
user posted image 1.4. Julles (x.krog)user posted image
user posted image 3.4. jacki (1. krog)user posted image
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)user posted image
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (20.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)user posted image
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)user posted image
5.4. mladika (6.krog)user posted image
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)user posted image  
user posted image 6.4. etna (7. krog)user posted image
user posted image 7.4. doloress (7.krog)user posted image  
user posted image 7.4. lidik (7.krog)user posted image
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)user posted image
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)user posted image
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)user posted image
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)user posted image
user posted image 14.4. pujs666 (6. krog)user posted image
user posted image 15.4. agataema (2.krog)user posted image
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)user posted image
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)user posted image
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)user posted image
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)user posted image
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)user posted image
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 19.4. Shilou (x. krog)user posted image
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 27.4. nežken (x. krog)
user posted image 27.4. didi82 (x. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 28.4. anonimna bm (x. krog)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)
user posted image 29.4. majčii (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 42

user posted image

NOSEČK:__8__

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, didi82

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
23.4.2010 11:29:45   
twetka
No kaj je zdej ostale rozike? Bo kaj??? Js čakam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image zdej grem od doma in ko pridem ma da je kaka nova pobarvana roza, če ne bom huda, zelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
23.4.2010 11:41:00   
witch
twetka jaz bi kar vse z roza pobarvala... upam, da bodo anonimna user posted image , ribica81 in KOLIBRI javile dobre novičke user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
23.4.2010 11:55:00   
KOLIBRI
Joj, saj vem, da sem smotana, ampak jaz po moje pred ponedeljkom ne bom delala testa. Sem trenutno precej pod stresom (službene zadeve) in je čisto možno, da se mi je cikel že spet podaljšal - sem imela kdaj že tudi 40 dni (danes je pa 36.dan). Pa še nobenih znakov ni.

Zato pa močno stiskam pesti za ostale!!!

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
23.4.2010 12:39:14   
miklarom
evo mene so pravkar klicali iz MB-ja v ponedeljek 26.4. gremo po pingota user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
23.4.2010 13:57:13   
*Star*
zaljubljena in xoxox bravoooooo

Miske moje, čim več naj vas bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
23.4.2010 15:10:56   
zaljubljena23
Punce hvala vam.... in še slikica...

user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
23.4.2010 15:12:18   
zaljubljena23
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image za pingota....

Punce, nikoli obupat....Za vse bo posijal sonček...Ene čakamo malo dlje, druge malo manj...ampak na koncu bomo vse mamice...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
23.4.2010 15:16:26   
witch
zlajubljena to pa je črtica user posted image user posted image user posted image in srečno do decembra user posted image user posted image   imaš prav... vse bomo enkrat dobile kar si želimo user posted image
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image za pingota user posted image user posted image user posted image naj se uspešno zasidra user posted image user posted image user posted image
star kako si? slabosti je kaj manj.... user posted image
lidik..... kaj so rekli? si videla pikico? user posted image
jaz prej sem opazila med belim tokom eno nitko (res ni bilo večje) sveže krvi... zdaj pa čakam da vidim kaj bo... sem vam pozabila povedati. zadnjič je moj osem letni bratranec prišel k meni in dal ušes na moj trebuh, pa ga vprašam kaj pa delaš in je rekel dojenčka ki je noter poslušam user posted image   in mi je postal prav lepo pri srčku... ko bi le bil dojenčke....

< Sporočilo je popravil witch -- 23.4.2010 15:19:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2017
23.4.2010 15:21:08   
zaljubljena23
witch, ja že kar konkretna...Smo že po minuti vedeli vse...Nama ni bilo treba čakat 5 minuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
23.4.2010 15:26:51   
Shilou
zaljubljena23 kakšna lepa črtica. Jaz bi se verjetno najprej razjokala od sreče. Res sem zelo zelo in še enkrat zelo srečna zate. Po moje so nepopisni občutki, ko vidiš to črtico, ki jo tako dolgo pričakuješ. Še enkrat user posted image user posted image user posted image

Punce tiste, ki pa nismo nalulale user posted image , pa bomo drugi mesecuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nas

jaz pa zdaj sesati hišo, pa gor brisati ipd,... polno dela.

Se tipkamo kasneje. Lep preostanek dneva vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2019
23.4.2010 15:29:05   
Shilou
user posted image

< Sporočilo je popravil Shilou -- 23.4.2010 15:32:03 >

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
23.4.2010 16:25:35   
3.tanci
Tudi pri nas je danes zjutraj pokazalo user posted image .
Vendar pa sem v službi dobila nek rjav izcedek. Vem da to ni nujno nič hudega, ker sem ga imela tudi v 1 nosečnosti. Morala sem počivati, pa je po 2 dneh izginil. Ni pa rečeno.

Jutri test naredim še enkrat da bo črtica bolj jasna.

lp

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
23.4.2010 16:25:56   
witch
Punce to ste brale... http://24ur.com/novice/crna-kronika/nasli-plasticno-vrecko-z-dojenckovim-truplom.html
oh marija... ta ženska bo še 100000x zanosila in otroka stran vrgla.... mah kje je na tem svetu pravica? user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
23.4.2010 16:31:42   
zaljubljena23
Shilou, iz srca ti hvala...Občutki nepopisni, z mojim sva v sedmih nebesih...Res sem vesela, da se je tako obrnilo, kljub napovedim dveh vedeževalk, ki sta dejali, da ne vidita zanositve...

3.tanci, iskrene čestitke in mirno do konca....Pri meni zaenkrat vse štima tako kot mora in upam, da tako tudi ostane...Enostavno mora...

witch, ostala sem brez beseduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
23.4.2010 16:32:47   
twetka
Zalljubljena to pa so močne črtice!!!!!! Bravo še enkrat za bodočo mamico in atija, ker se je njun trud splačal user posted image user posted image user posted image user posted image Witch, sem slišala malo prej po radiu ko sem se domov vozila, mislim groza, sej sem rekla mojemu, nam bi ga dali če so ga umorili oz če niso znali skbet zanj, mi bi ga z veseljem imeli. Sej tako je to takšnim rata ko ne znajo skrbet za malčke nam pa ne ko bi si to res zaslužili. V glavnem grozne stvari se dogajajo in to čist blizu mene, da me kr stisne pri srčku. Js si tolk želim takega malčka met, eni ga pa umorijo oz karkoli se je zgodilo, sej ne vemo ampak dat ga v plastično vrečko in odvrečt to je pa absurd, sej sem rekla mojemu, lahko se karkoli zgodi in otrok po porodu mogoče zboli in umre ampak v takem primeru imaš zdravnike a ne in preiščejo kaj bi mu naj bilo in ga ne odvržeš stran. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
23.4.2010 16:34:50   
Shilou
zaljubljena23   kam si hodila  k vedeževalkama? Jaz sem dve leti nazaj bila, pa se je dosti zgodilo. Vem, da me je tedaj vprašala, če delava na naraščaju. Pa sem rekla da ne, ker je bilo res in nič ni več dalje rekla. Druge stvari pa je res prav napovedala,...

kaj pa se tiče Renate, ko vse pišejo na ringaraja je meni napisala, da bi naj zanosila čez 8 tednov (in sem danes si računala kdaj je naslednja tečka in mi pride na 15.05) in tistih 8 tednov pride 15.05 user posted image user posted image tak, da bomo videli, pa da bi naj bila punčka ter da moram paziti na nosečnost.

hehe, bomo videli. Preveč se ne smeš na te vraže zanašati, ker polj še samo psiha bolj trpi zraven

< Sporočilo je popravil Shilou -- 23.4.2010 16:39:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?