|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
23.4.2010 13:25:41   
*sava*
Lidik, g bi ti 100% rekel, če bi bilo kaj narobe. Lažnih upanj oni ne dajejo. Je pa baje nevarna zgolj tista rdeča, sveža krvavitev. Taka rjavkasta je dejansko lahko tudi zgolj vnetje.

Jaz imam pa danes hudo aktivno dopoldne. Sva mela s tavelikim sistematski pregled in orl pregled. Sem zvedla, da slabše sliši (se mi je zdelo, da je to razlog neuboganja, ja), tako da bomo vidli, kaj nas čaka. Mu je spucala ušesa, da bi vidle, kaka svinjarija ven priteče. Zdaj morava spucat nos, da bo sploh lahko pregledala, kaj je notri.

Zdaj pa likat.

(odgovor članu anabel85)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.4.2010 13:32:55   
*dotika*
Ja, lidik, morda je res še prezgodaj, da bi se videl plodek in srček, ampak če je viden rumenjakov mehurček, si lahko po mojih izkušnjah (sem le dala čez že 3 nosečnostiuser posted image ) povsem mirna.

Aja, na seznamu ni datuma mojega 1. pregleda - 3.5.10. Naj to sama urejam ali je katera zadolžena za to?

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *sava*)
Neposredna povezava do sporočila: 802
23.4.2010 13:36:00   
Arwenko
Kolikor sem jaz brala, se pri 6-ih tednih pri več kot polovici še nič ne sliši srčka. Samo če bi bil ta mehurček ful velik že, pa vseeno ne bi bilo slišat, bi bilo kaj narobe. Tako da se drži, pa vse bo vredu. user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.4.2010 13:54:56   
*Star*
lidik a spet se tvoja pikica oglasa, sem ti jaz rekla, da bo to en velik nagajivcek/nagajivka.
Tudi jaz sem prepričana,da če bi bilo kaj hudo narobe, da ti G nebi dajal lažnega upanja.
Lepo čuvaj svojo pikico in vse bo v reduuser posted image

Aja, pa naročili so me na NS, 3.6. , tako da kar pohiti in se tudi ti naroči.

Jaz pa imam nočne slabosti in ne jutranje. Mi je blo ponoči spet tko slabo, in sem spet doma ostala. Pa še želodec me grozno boli. user posted image
Punce kakšen pameten nasvet proti slabostim, neprestano žvečenje prepečenca in čajček mi nič ne pomagatauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 804
23.4.2010 14:07:45   
*sava*
Star, mene je v obeh prejšnjih nosečnostih dajala večerna slabost. Samo, da sem se ulegla, se mi je že slabilo in šlo malo na bruhanje. Ampak to ravno ene 3-4 dni, potem je minilo. Pojma nimam, kaj bi pomagalo, jaz nisem našla nič konkretnega. Pomagalo je le to, da sem si ene 3 pouštre naštimala in bila bolj dvignjena. Upam, da te hitro minejo slabosti. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 805
23.4.2010 14:58:11   
zaljubljena23
Točno leto dni po zadnjem plusku sva tudi midva danes zagledala tole:

user posted image

PDP 21.12., to je moja 2.nosečnost, imamo že enega angelčka, prvi pregled 3.5.

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 806
23.4.2010 15:04:18   
jona klara
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to paa je lepa novička, a po ivfju ali naravno?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 807
23.4.2010 15:10:48   
xoxox
Evo punce od danes sem uradno vaša. Upam tudi, da bo vse vredu z user posted image in da tukaj tudi ostanem. user posted image No še moji podatki: Po mojih izračunih je PDP 25.12., moja 1.user posted image in nimam še nobenega user posted image Moram še kaj napisati?

Me pa še nekaj zanima. Na pregled sem se naročila še predno sem izvedela, da sem user posted image , saj sem želela, da me pregleda, ker nama ni in ni ratalo zanosit. Naročila me je na 19.5. Se vam zdi sedaj to prepozno za 1. pregled? Ali raje pokličem in se prenaročim?

Lep dan vam želim! user posted image

user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

Neposredna povezava do sporočila: 808
23.4.2010 15:15:36   
jona klara
xoxox-00 čestitamsuper, sedaj pa še za mene držte pesti, naslednji petek imam uz, beto sem imela prejšnji ponedeljek 40.upam, da je vs eokej, če v petek slišim srčka sem od takrat dalje vaša....

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 809
23.4.2010 15:24:35   
zaljubljena23
jona klara, nisem bila v nobenem postopku trenutno...Marca sem imela prvi IUI, bil je neuspešen...Zdaj pa sem ta cikel morala imeti pavzo...Sem pa vseeno jedla klomifen (imam PCO) in je uspelo...Joj, full stiskam pestke zate, da se je hormon lepo povečal...Nisem spremljala tvoje zgodbe, a ti si bila v kakšnem postopku? Sama sem lani imela tudi nenehna merjenja beta hcg-ja ker ni in ni hotel pravilno rasti, je rastel ampak prepočasi, tako da so postavili sum na IMN, ampak na moje srečo, se je potem začelo vse čisti samo, tako da je bila potrebno samo čiščenje maternice, jajcevodi pa so ostali celi...

xoxox,lahko probaš poklicat, ampak mislim, da bo dovolj hitro...Se vsaj ne boš obremenjevala, če bi bila anročena prehitro in še ne bi videli srčka.... Mene je naročila prej zato, ker sem lani imela IMN....

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 810
23.4.2010 15:26:35   
kar_ena
Lep pozdrav, nove nosečke in user posted image !

Jaz imam pa še eno vprašanje za vas punce, ki vse veste ;).

A vi zdaj user posted image s kondomom? Ker nekje sem slišala, da sperma povzroča krčenje maternice, pa ne vem a to lahko vpliva že sedaj ali šele kasneje v nosečnosti...

Ker midva še sploh nisva odkar vema, da sem noseča, ker moj user posted image misli, da sem iz stekla in me lahko zdrobi user posted image . Bo treba to počasi popravit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 811
23.4.2010 15:30:56   
jona klara
zaljubljena 23- jaz sem bila v ivf postopku in je uspelo v prvo, sem full happy, da bo le srček drugi teden, sem tudi jaz imela leto in pol nazaj IMNin me skrbi, čeprav nimam nobenih bolečin, rekli so, da je beta super, celo taka, da bi lahko bila dva, bomo visli samo da bo eden in zdrav in da bije srčece.....vso srečo ti želim

Neposredna povezava do sporočila: 812
23.4.2010 16:09:17   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: kar_ena

Lep pozdrav, nove nosečke in user posted image !

Jaz imam pa še eno vprašanje za vas punce, ki vse veste ;).

A vi zdaj user posted image s kondomom? Ker nekje sem slišala, da sperma povzroča krčenje maternice, pa ne vem a to lahko vpliva že sedaj ali šele kasneje v nosečnosti...

Ker midva še sploh nisva odkar vema, da sem noseča, ker moj user posted image misli, da sem iz stekla in me lahko zdrobi user posted image . Bo treba to počasi popravit user posted image

Mislim, da lahko brez kondoma. Se mi zdi, da je bolj škodljiv kondom zaradi spermicida, pa še če si tako občutljiva kot jaz in sem alergična na spermicid, lahko še kakšno vnetje fašeš. Ne vem zakaj bi sperma škodila. Mislim, da mati narava poskrbi za čimbolj ugoden razvoj in verjetno ni imela v mislih, da bomo ljudje nekoč uporabljali kondome. user posted image Malo heca mora bit. Vidva kar mirno user posted image brez kondoma. 

< Sporočilo je popravil xoxox -- 23.4.2010 16:10:10 >

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 813
23.4.2010 16:30:09   
zaljubljena23
jona klara...Aha...No potem pa itak ne moreš imeti IMN, saj se običajno pri neprehodnih jajcevodih delajo IVF postopke...Tako, da kar brez skrbi...A to si hodila v MB....

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 814
23.4.2010 17:31:26   
kar_ena

ni imela v mislih, da bomo ljudje nekoč uporabljali kondome.

user posted image ha ha ha ja sj res, sem pa res nora! hvala

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 815
23.4.2010 18:09:17   
lidik
evo punce se vam ponovno oglašam - takole je dobila tablete, ta izcedek je povsem izginil. In tudi glede lažnega upanja mislim, da imate čisto prav. Ker je kar lepo konkretno rekel, da zaenkrat je vse vredu, da je še prehitro da bi se kaj videlo in da se vidima 14.5., razen če ne bo prej sveže krvi.

No ena je prej spraševala glede user posted image  Meni je danes G rekel, da ko se izcedek ustavi, lahko brez problema user posted image  ampak obvezno z kondomom, ker nožnica bi naj bila kisla, sperma pa ne, potem pa pride baje zelo rado do vnetij. In glede na to, da že itak imam probleme z izcedki, si naj ne nakapam še novih na glavo.

Hmmmm kaj sem vam kaj pozabila povedati? Mislim da ne, no sej če se pa spomnim vam sporočim.

Novim decemberkam xoxox in pa zaljubljena23 še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 816
23.4.2010 18:21:34   
zaljubljena23
lidik, boš videla da bo vse tako kot treba biti...Hvala...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 817
23.4.2010 18:32:34   
barvar
Se moram malo "uštulit" v vašo temo. Bi rada vsem zaželela veeeliiiko sreče, predvsem pa Zaljubljena23 iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image . Po prejšnji neuspeli nosečnosti jaz zdaj finiširam in imam še samo 13dni do PDP. Punce, držite se.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 818
23.4.2010 18:43:55   
KatyK79
zaljubljena23 & xoxox čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barvar tebi pa srečno čez cca 13 dniuser posted image

joj mene se vse tok vleče, kdaj bo že 18.05.user posted image

aja punce, kok se pa na NS, 12 t, že kaj vidi plod, na slikici mislim?

lep petek vsem

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 819
23.4.2010 19:30:57   
jona klara
zaljubljena 23-hodila sem v ljubljano, upam, da je vse okej, sicer je tudi po ivf postopku možna imn, ker zarodek plava in lahko zaplava tudi malomven iz uterusa , sicer je manjša možnost, se je pa že zgodilo....v glavnem upam na najbolje tako tudi zate, jaz imam uz naslednji petek, potem pa 6.5 pri mojmu gineku, pa itak, da mora biti vse okej

Neposredna povezava do sporočila: 820
23.4.2010 20:32:21   
zaljubljena23
oooo glej jo barvar....Ti pa že proti koncu....Naj bo porod hiter in čim manj boleč....HVala ti za lepe želje....

Katy, hvala tudi tebi...

Jona klara, verjamem, da bo tokrat uspešen konec, tako kot pri meniuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 821
24.4.2010 8:56:58   
lidik
jutro punce. Kako ste?

Neposredna povezava do sporočila: 822
24.4.2010 9:16:55   
jona klara
zaljubljena 23-tudi jaz upam na to....v katerem tednu pa se je tebi lani zgodilo? si imela hude bolečine?  zdaj bo vse drugače in pridemo do konca, sedaj me nič ne boli, beta je bila že takoj visoka, tako da mislim, da bo vse okej, le srčeka da slišimo....pol pa bo

Neposredna povezava do sporočila: 823
24.4.2010 9:39:15   
ManUr
Evo mene...
Po dolgem času se spet javljam, končno končala s prakso v bolnišnici in zdaj me čakajo le še 4 izpiti, katere bom rešla do konca junija,diploma in bom dipl.še preden prikuka na svet najina pikica, kar je bila tudi velika želja mene in dragega:).
Zdaj bom mela tudi jaz več časa in bom lahko sodelovala v vašem čvekanju:).

Jaz se počutim super in če me nebi tisti user posted image katerega naredim vsake toliko časa opominjal da sem user posted image , sploh nebi vedela. Razen tega da me vsake toliko časa špikne v jajčnikih in zaboli ampak to le za par sekund. Slabosti še ne čutim izrazito, edino kaj je da se pri vsakem filmu zjocem in da me prsi zelo bolijo sploh v predelu pod pazduho.

Kak pa ste ve? Ste komu že povedale veselo novico?

Iskrene čestitke vsem novim Decemberkam 2010! user posted image user posted image user posted image

Lepo preživite vikend.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 824
24.4.2010 10:11:51   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Meni je danes G rekel, da ko se izcedek ustavi, lahko brez problema user posted image  ampak obvezno z kondomom, ker nožnica bi naj bila kisla, sperma pa ne, potem pa pride baje zelo rado do vnetij. In glede na to, da že itak imam probleme z izcedki, si naj ne nakapam še novih na glavo.

Jaz bi pa prej vnetje fasala s kondomi.  Sem tako občutljiva, da jih sploh ne smem uporabljati, saj imam potem spodaj vse vneto. Vnetje se mi pojavi takoj in to tako peče in boli, da ni za zdržati. Grozno. Vnetja preprečujem/zdravim s svečkami Floragyn, ki so zelo fajn za vzpostavljanje naravne flore.

Kaj pa naj bi bil vzrok za tvoje izcedke lidik?  Oprosti, morda si že povedala pa jaz nisem ujela. Upam, da ne boš imela več izcedkov in boš imela od sedaj naprej prijetno .

IZVIRNO SPOROČILO: lidik
Novim decemberkam xoxox in pa zaljubljena23 še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala. Še ne dojemam ravno. Čeprav se mi telo zelo spreminja in ni dvoma, da sem user posted image . Skoraj ves čas me čudno ščemi ali boli v sp.delu trebuha. Nonstop hodim na wc, s čimer prej nisem imela težav. Sem imela "mehur z odlično kondicijo". user posted image Sem pa tudi nenormalno cmerava. Moj že ne ve več kaj bi z mano. Ne vem sicer ali je normalno, da mi hrana sploh ne paše. Sploh me ne mika nič jesti. Pa ne, da bi mi bilo slabo, ampak sploh nisem lačna. Paše mi samo naprimer... no pa mi še to v bistvu ne paše več.. user posted image A je to slabo?? user posted image

ManUr jaz sem povedala samo mojemu. Za ostale  bom še počakala, da bom videla ali je vse vredu. Malo sem še vedno vraževerna glede tega. Pa da jim pripravim kakšno presenečenje. Bi rada videla njihove face, saj se nobenemu prav nič ne sanja. Pa ti si že povedala komu?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?