|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
22.4.2010 21:38:24   
anabel85

IZVIRNO SPOROČILO: anabel85

http://tvslo.si/predvajaj/nosecnost-dojencki/ava2.46066816/

punce, nekaj zanimivega za pogledat, poglejte si še ostale oddaje :)user posted image

http://www.rtvslo.si/dobrojutro/zabodocestarse.php
evo tukaj so vse oddaje skupaj, da se boste znajdle...
user posted image

(odgovor članu anabel85)
Neposredna povezava do sporočila: 776
23.4.2010 6:46:05   
lidik
hej punce, vam se še tu javim. No naj vam sporočim, da jaz spet bijem od štirih zjutraj živčno vojno, ker sem spet opazila izcedek. Enkrat je močnejši, drugič ga skoraj ni, joj ne vem kaj je spet to. Komaj čakam da bo ura 8 da moj G začne delat.

(odgovor članu anabel85)
Neposredna povezava do sporočila: 777
23.4.2010 7:32:45   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hej punce, vam se še tu javim. No naj vam sporočim, da jaz spet bijem od štirih zjutraj živčno vojno, ker sem spet opazila izcedek. Enkrat je močnejši, drugič ga skoraj ni, joj ne vem kaj je spet to. Komaj čakam da bo ura 8 da moj G začne delat.

Držim pesti, da je vse OKuser posted image . Moja prijateljica je imela 3 mesece izcedek, pa je zdaj tik pred tem, da rodi, tako, da nikar se ne sekiraj, včasih pač tako pride. Glede tistih dveh ur za zdravnika pa sem se malo pozanimala, pa to ne velja za ves javni sektor in je to baje le naš interni akt, ki to določa. user posted image

< Sporočilo je popravil Frutiq -- 23.4.2010 7:35:33 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 778
23.4.2010 8:02:07   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

Držim pesti, da je vse OKuser posted image . Moja prijateljica je imela 3 mesece izcedek, pa je zdaj tik pred tem, da rodi, tako, da nikar se ne sekiraj, včasih pač tako pride. Glede tistih dveh ur za zdravnika pa sem se malo pozanimala, pa to ne velja za ves javni sektor in je to baje le naš interni akt, ki to določa. user posted image

hvala, upam, da bo pri meni tudi vse ok. Sej še vedno ostajam pozitivna, pa sploh zato, ker tokrat pa ni nič kaj preveč rdečo, ampak je samo tak rjav izcedek, pa še tega je zdaj manj, kot ga je bilo ponoči. Samo glede na to, da gre moj G na dopust hočem vseeno danes priti do njega, da ne bo potem čez praznike kaj narobe. 

Aha glede dveh ur se mi je pa zdelo, da ne bo veljalo za vse ja. Hvala ti vseeno.

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 779
23.4.2010 8:07:39   
lidik
evo pravkar govorila z G, moram priti ob 11.30 tja. Ojej, to bo še dolg dopoldan. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 780
23.4.2010 8:25:36   
*dotika*
lidik, takšni izcedki v zgodnji nosečnosti so zelo pogosti. Jaz sem ga recimo imela prejšnjič, pa se je izkazalo, da sta bili dve gestacijski vrečki, v eni je bil zdrav plodek, v drugi pa nič in se je izločala.

Tako da kar pogumno! Boš pa danes morda že srčka vidla. Držim pesti.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 781
23.4.2010 8:28:53   
kar_ena
Boga Lidik!

To pa imaš enega nagajivega dojenčka, da že sedaj takole straši mamico! user posted image

Držim pesti zate! Ostani pozitivna, kar ti si, in javi, da je vse v najlepšem redu - čimprej!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 782
23.4.2010 8:34:19   
miskula
lidik, tudi jaz držim pesti.

Ti samo s pozitivnimi mislimi naprej in bos videla da bo vse OK.Ali sta včeraj z stvojim mogoče user posted image , ker po tem sem tuji jaz imela naslednji dan malo izcedka. Ti kar glavo pokoci in si dopoveduj da bo vse OK. user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 783
23.4.2010 8:41:50   
jona klara

držim pesti, da bo vse okej.....pozitivno misliuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 784
23.4.2010 8:44:44   
pinkalonca
lidik mislim nate in ti želim, da bo vseeeeeeee OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 785
23.4.2010 8:52:46   
BabyKitty
lidik user posted image user posted image

ampak sem prepričana, da hoče tvoja pikica se spet malo pokazat mamici user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 786
23.4.2010 9:32:26   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

lidik, takšni izcedki v zgodnji nosečnosti so zelo pogosti. Jaz sem ga recimo imela prejšnjič, pa se je izkazalo, da sta bili dve gestacijski vrečki, v eni je bil zdrav plodek, v drugi pa nič in se je izločala.

Tako da kar pogumno! Boš pa danes morda že srčka vidla. Držim pesti.

dotika a veš, da sem tudi jaz na to pomislila. Upam, da res ne bo nič narobe. Samo mi je tako čudno, ker sedaj pa ga v bistvu skoraj nimam nič več - malo se sicer na papirju še vidi, da še ni čisto čist, drugače pa nič več. user posted image user posted image user posted image  Sej ne vem če me ne bo G nekam poslal in mi rekel, da si zmišljujem ko mu ne bom imela nič za pokazat.

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 787
23.4.2010 9:33:21   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: miskula

lidik, tudi jaz držim pesti.

Ti samo s pozitivnimi mislimi naprej in bos videla da bo vse OK.Ali sta včeraj z stvojim mogoče user posted image , ker po tem sem tuji jaz imela naslednji dan malo izcedka. Ti kar glavo pokoci in si dopoveduj da bo vse OK. user posted image

ne nič nisva user posted image  ker zadnjič mi je G rekel, da do naslednjega pregleda torej do 14.5. naj ne user posted image  in midva sva ga pridno ubogala.

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 788
23.4.2010 9:34:41   
lidik
hvala punce za vse pikepoke in vse besede. Ostajam pozitivna, in sem prepričana, da ne more biti nič narobe - čeprav vsake toliko mi pride tudi kakšna črna misel vmes. Ja upam, da je res samo to, da je mala pikica že kmalu začela nagajati in da je to res samo navihanost in da ni nič narobe.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 789
23.4.2010 9:43:35   
mag3
Lidik POZITIVA!!!! Vse bo OK.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 790
23.4.2010 10:04:04   
lidik
mag3 hvala. Ostajam pozitivna ampak me res heca vse skupaj - enkrat je drugič ni, pa spet je, pa spet ni. Tak da ne vem no. Sej še sam urco in pol in bom videla kaj mi bo rekel G.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 791
23.4.2010 10:41:55   
KatyK79
lidik tudi jaz držim pesti in itak vse bo ok, ker tako to mora bit in pika user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 792
23.4.2010 10:59:45   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79

lidik tudi jaz držim pesti in itak vse bo ok, ker tako to mora bit in pika user posted image

ja jaz tudi tako pravim. Evo zdaj se pa počasi odpravljam in vam javim potem kaj sem izvedela.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 793
23.4.2010 12:46:12   
BabyKitty
lidik???? nestrpna sem user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 794
23.4.2010 12:48:47   
Frutiq

IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79

ja jaz tudi tako pravim. Evo zdaj se pa počasi odpravljam in vam javim potem kaj sem izvedela.

Ej, lidik, kje si toliko časa? Zdaj pa postajam tudi jaz že živčna user posted image . Daj čim prej se oglasi z dobro novico!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 795
23.4.2010 12:49:23   
lidik
evo mene iz pregleda. Je rekel, da srček se še ne vidi, da vidi se "rumenjakova lupinica" al kak se že reče. Da takšni izcedki ne predstavljajo nič nevarnega, predpisal mi je dabraston - ki pa se ga ne da dobit in zdaj sem ga komaj zvohala v velenju, tako da šibam po njega. Če bo pa slučajno sveža kri, moram takoj ali v bolnico naslednji teden ko ima on dopust - ali pa potem od 3.5. k njemu. Če bo pa vse vredu, oz. bodo samo takšni izcedki potem pa se vidima 14.5.. Me je ful pomiril.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 796
23.4.2010 12:50:14   
lidik
Hvala vam punce, zaenkrat vse ok. Sicer je rekel, da je to normalno, samo a mislite, da je res normalno da se v 6 tednu še ne vidi ploda? user posted image user posted image  Nč, šibam zdaj po tablete, pa se pol oglasim.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 797
23.4.2010 13:02:20   
pinkalonca
lidik vse bo uredu user posted image sej g že ve kako mora bit, bi najbrž že kaj rekel, če bi vedel, da razvoj ne gre pravilno user posted image ne skrbi, razmišljaj pozitivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.4.2010 13:03:57   
Frutiq
Super, da je vse okuser posted image user posted image user posted image . Po moje, je normalno, da se še ne vidi, zato pa naročijo na 1. pregled ponavadi po 7 tednu.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 799
23.4.2010 13:16:01   
kar_ena
Super, Lidik!!!!
Oooo, lepo je slišati, da je vse vredu user posted image !
G bi ti že povedal, če kaj ne bi bilo vredu, tako, da brez skrbi!

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?