|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
23.4.2010 14:26:16   
metuljcek321
balerinkice S. Oliver  so pa takorekoč identične tistim, k sem jih jaz zadnjič ubodla zase - kupila sem jih v Jello - črne s paščkom in ene par krogcev imajo narisanih - bom ob priliki prilepila. Udobne kot copatki, res kul. Za ure in ure.

barve balerink - ej, jaz sem tko staromodna glede tega - kar ne odlepim se od črnih, rjavih in bež. Pa pojma nimam, zakaj. Na drugih puncah mi je všeč živahno, barvno, pisano, sama pa VEDNO pristanem na zgornjih treh. Črnih imam malo morje in mami me skoz heca, da se sploh ne vidi, da imam nove, k so tko podobne prejšnjim. Pa je v bistvu čist res, jauser posted image

Inigo, ofkors bo OK tko. Čist me boste zasule z nalepkicami, ej. Hvala.

glugluglu, grozno, kako si morala letet po Tiana, pa nikogar uspela priklicat - grozljiv občutek, si predstavljam.

špangice, čopki ipd. - meni je to tkooooo fletno, samo naša curly Sue ni za stvar, ker si špangice takoj pobere dol in se začne igrat z njimi. Ji ne zaupam, da bi jo pustila v taki družbi. Ima pa tko hvaležno frizuro za kaj gor naštimat, da je joj prejoj.

3jemi, ja, tale fora z luno je bla tud zame nekaj čisto novega. Le kje je to ujela?user posted image  user posted image  user posted image  Kako na RTV-ju - si vse uštimala in popedenala?

karamela naša draga, živjo, živjo. Fajn, k si se oglasila, upam, da ti uspe pridt na kakšno srečanje, dolgo, predolgo se še nismo videli "live"user posted image

mojček, ti pomaham s celine - če boš fuuul dobr pogledala, me morda ugledašuser posted image  Kolk časa boste dol? Kot sem že nekajkrat napisala, meni so Njivice tko všeč ... najino prvo skupno poletje z mojim sva preživela tudi tam dol ... uf, odlični spomini, odličniuser posted image  user posted image

sončica, boste tudi vi prišli v ZOO? Super bi bilo. Kako pa sicer z Almero načrtujeta septembrski prihod otročk? Na isti dan maybe?user posted image

frizer za malčke - hja, 5 evrov je kar cena za teh nekaj lask, se strinjam, populis - a se vsaj vidi, da je profesionalec sprehodil škarje po laseh? I hope so. Ma, škoda za špangice, da jih noče, pa tko lepe imajo v trgovinah.

dan srečanja - kar povejte, se prilagodimo. 9. 5. zaenkrat zveni OK. Prejšnji večer zažuriramo za prijateljičino 30ko, menda ne bo mucka, hi, hi

Šibam po malčico, potem spakirat, jutri via morje.

Imejte se, se beremo ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 14:26:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
23.4.2010 14:28:48   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jaz sem bla pa v šopinguuuuu...sem si kupila 2 kombenizona, 2 mikici, ene aladinke, kaliki 2 trenerkici, sebi 2 rutki, 1 trenerkico.user posted image user posted image user posted image user posted image

not bad, not bad at all

a shopping spree, I can seeuser posted image  user posted image  user posted image

to sem imela jaz par dni nazaj napad na trgovine - se mi zdi, da me vsake tolk zagrabi in naššopingiram, potem pa za nekaj časa mir - je tud pri tebi tko?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 14:44:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3679
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 14:48:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3680
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 14:50:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3681
23.4.2010 14:57:17   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

dan...

ktera bolezen je to, če se ti čist nič ne da? lenoba mogoče?user posted image

lenoritis user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3682
23.4.2010 15:01:17   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

barve balerink - ej, jaz sem tko staromodna glede tega - kar ne odlepim se od črnih, rjavih in bež. Pa pojma nimam, zakaj. Na drugih puncah mi je všeč živahno, barvno, pisano, sama pa VEDNO pristanem na zgornjih treh. Črnih imam malo morje in mami me skoz heca, da se sploh ne vidi, da imam nove, k so tko podobne prejšnjim. Pa je v bistvu čist res, jauser posted image

Jaz sem imela včasih isti problem ... samo da nisem bila omejena na balerinke, pač pa kar na vse čevlje - nikakor nisem znala kupiti kaj drugega kot črnih. No, zdaj počasi lezem ven iz teh okvirjev; imam ene bordo take štrapacne čevlje, zdaj turkizne, sicer pa črne ... bež so mi všeč, ampak težko najdem kaj takega, da bi mi bilo res všeč in da mi paše user posted image

Nalepke - punce, a bo katera zbirala Mercatorjeve nalepke? Zdaj imajo v akciji torbe in sem že videla, da bi jih nekaj vzela ... naše namreč že skoraj razpadajo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3683
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 15:54:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3684
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 15:55:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 15:57:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3686
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 16:05:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3687
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 16:06:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3688
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 16:06:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3689
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 16:08:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3690
23.4.2010 17:06:53   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

metuljcek321, tud jaz imam te balerinke iz yello ki izgledajo kot S.Oliver, le da mene moti, da so tako plastik fantastik in se mi če je toplo noge potijo user posted image . Mogoče bi morala najlon nogavice zamenajti za bombažne...
Glede barv sem se jaz lani opogumila in imam poleg črnih še ene srebrne, pa ene vijola balerinke  user posted image Peta pa kaj je že to? Od 1user posted image naprej samo še flat, po porodniški sem balerinke komaj obula, tako se mi je noga razkomotila user posted image

enako glede potenja (in potem še noge zasmrdijo), če ubujem neki umetnega. Jaz vsak dan tudi 9 -10 ur brez preobuvanja vmes in to mora zdržat.

Glede barv pa sem tudi bolj klasične sorte.

Neposredna povezava do sporočila: 3691
23.4.2010 19:07:10   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Nalepke - punce, a bo katera zbirala Mercatorjeve nalepke? Zdaj imajo v akciji torbe in sem že videla, da bi jih nekaj vzela ... naše namreč že skoraj razpadajo user posted image

bo... jaz imam v planu kupit dve torbi, mož celo tri... no, bomo videli, kaj bo rekla njegova žena... mi bodo pa zagotovo še ostale user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
23.4.2010 19:55:00   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

bo... jaz imam v planu kupit dve torbi, mož celo tri... no, bomo videli, kaj bo rekla njegova žena... mi bodo pa zagotovo še ostale user posted image

user posted image

no, verjetno si bomo sredi akcije že vse sorte nalepk izmenjale med sabo user posted image     če pogledaš ZLOŽENKO , imam v planu zgornje 3 na drugi strani

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 20:45:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3694
23.4.2010 20:50:04   
glugluglu
rebeca, 550-600?

Neposredna povezava do sporočila: 3695
23.4.2010 20:52:12   
glugluglu
pa user posted image vsem za nakupe, je moral biti pa danes res pravi dan za touser posted image , jaz sem se pa očitno slabo odločila, ker sem se odločila, da bom doma in pospravljala, na koncu pa nič naredilauser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
23.4.2010 20:55:17   
nanka
večer moje dame, malo sem v gužvi ampak vam počasi sledim.

Oddala najstarejšo hči soplesalcu, danes je njegova spremljevalka na maturancu, jutri pa nas čaka ta veseli dogodek. Moram rečt da sem kar malo user posted image , ne morem verjeti in šele zdaj počasi dojemam kako odraslo hči imam, res me kar malo stiska. Matic je na pripravah na birmo, jaz pa sem končno po tem norem tednu malo na kavču, gledam hokej in berem knjigo. ( multipraktik)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3697
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 20:59:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3698
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 21:01:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3699
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 21:03:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?