MONY25
|
jutro...no, da se še js mal javm skos eno laufanje za tamalim itd. se mi zdi, da bo čedalje manj časa za tole... pucanje noska-manna vrjamm, da je ful težko tole...js mam srečo, da nikol ni blo tok hudo, da neb mogla s fiziološko zrihtat si sploh ne predstavljam, kako bi tole rihtala, če bi blo hujše, k alex sploh ne pusti, da se dotikam noska... me pa veseli, da sta najdla način, da malo manj joka... mini-ja pomojm je mal fouš, k ti letaš okol, on pa dela... sj je včasih tud pr men tko, sam nimaš kej...zdj mamo čas, da se ukvarjamo s tamali in jim razkažemo svet...nismo pa zato na porodniški, da bi skos doma visele in veselo pospravljale in skos v kuhinji visele itd. kako bo pa pol, k bomo tud me na šihtu...ah, bo že... bačko-luštn fotke...lepo, da ste užival... varstvo čez poletje- alexa bosta mirkala tašča in tast, pa še brat in sestra od mojga fanta še živita doma, tko da mu nau dolgčas... v jesen pa v vrtec-upam...sj oni bi ga skos lohka mirkal, sam midva bi pa raj, da gre v vrtec, da gre mal med otroke itd. pa še tako čudno vzgojo majo-se vid, da na vasi živimo! decom pr naši bajti ni treba nč delat, babe jim vse k rit prnesejo... edin moj fant je čist drugačen-kot da neb bil njihov ... js bi pa rada za alexa, da ma tako vzgojo, da ve, da mora včasih tud on posodo pomivat, kdaj posesat itd. da bi bil čimbolj samostojen... k tko k majo dol je pa too much...tašča dela čist popolnoma vse...drva seka, vrt preštiha, ma v glavnem VSE... tast pa lepo leži na kavču in sprašuje, kdaj bo kosilo!mislm haloooo ...mam res pridno taščo...zato mi bo mal bedno, k ona res dela celo poletje vzuni, k je res skos v akciji, pol bo mogla pa še na alexa mirkat...sam je rekla, da ji tud slučajno ni panike!ga ma res fuuul rada! joj, sm se razgovorila...sj 1x sm že pisala o tem... še eno vprašanje-a ve boste dale kej dnarja taščam, k bojo mirkal tamale? midva sva premišljevala, da bi ji dala ene 100€! tko za dobro voljo...sj veste, kako je! da nau kdo v prihodnosti pa kej naprej metu, čeprov ne vrjamm...sam nikol se pa ne ve...