|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.4.2010 13:07:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image  user posted image ja baje je mehiška hrana to.
Evo recept
http://www.kulinarika.net/recept/ostale_jedi/Patatta_con_pollo-13638.html

Njamiiiiiiii!! Dej javi, kako ti je ratal.

Uffff, ja javi!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 401
22.4.2010 13:34:48   
tasa_m
Moja žabica se je vstala..no, šla sem v spalnico pogledat če še spi, ona pa leži in se z medvedkom igra user posted image

Zdaj pa je..ma je tako dobre volje, da bi jo najaje pojedla user posted image Samo se smeji in dela finte. Sva zdaj juho jedli, govedino pa rižek pa peso pa je zdaj sama.
No pa še 2 slikici, kako je velika punca user posted image
user posted image

ko pa več ne gre z žlico pa so roke tudi OK user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 402
22.4.2010 13:36:39   
tasa_m
V tem času ki sem ga porabila, da sem dala slike na RR je iz krožnika zmanjkala vsa govedina, pesa in iz riža samo grašek. Riž pa je meni pustila.. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 403
22.4.2010 13:39:32   
KOKICA32

V tem času ki sem ga porabila, da sem dala slike na RR je iz krožnika zmanjkala vsa govedina, pesa in iz riža samo grašek. Riž pa je meni pustila.. user posted image user posted image

Pa bravo Lija!!! kak je srčkana!!!!user posted image user posted image user posted image To je pa res prednost vrtca, da že tako lepo samostojno je. user posted image user posted image user posted image Mojemu že tudi dam žličko v roke a ponavadi vse Gioco dobi 8ki je v tem času pri stolčku na tleh). user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 404
22.4.2010 13:42:50   
tasa_m
Ja, Valentin poskrbi za G. saj ve da nena more bit lačn ob mizi
Bravo skokec user posted image

Kokica, kaj pa Lijin body? user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.4.2010 13:43:28 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 405
22.4.2010 13:51:04   
KOKICA32

Ja, Valentin poskrbi za G. saj ve da nena more bit lačn ob mizi
Bravo skokec user posted image

Kokica, kaj pa Lijin body? user posted image

Jaaaaa!!!! Se me spomnila....bom poslala slikico!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 406
22.4.2010 14:27:33   
Najaa

Aja, včeraj bila v Takottu in je bila taaakaaa gužva, da mi je minlo do vsega. user posted image Da številke 38,40 niso imeli pa tak ne rabim pravit a ne?
Na koncu sem si vseeno našla hlače in kilko pa eno majčko tak da za poletje sem skoraj oblečena. Ene kr. hlače še pa druga ne rabim user posted image user posted image Ostalo bom uporabila staro kolekcijo, katera je še v škatli user posted image

Je bila gužva zarad kakega razloga al kar tako?

Jaz tud rabim novo garderobo. Večjo št- user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 407
22.4.2010 16:25:39   
tasa_m

Aja, včeraj bila v Takottu in je bila taaakaaa gužva, da mi je minlo do vsega. user posted image Da številke 38,40 niso imeli pa tak ne rabim pravit a ne?
Na koncu sem si vseeno našla hlače in kilko pa eno majčko tak da za poletje sem skoraj oblečena. Ene kr. hlače še pa druga ne rabim user posted image user posted image Ostalo bom uporabila staro kolekcijo, katera je še v škatli user posted image

Je bila gužva zarad kakega razloga al kar tako?

Jaz tud rabim novo garderobo. Večjo št- user posted image

tudi tu bova skupaj v klubu user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 408
22.4.2010 16:28:39   
tasa_m
Aja pa gužva zato ker so imeli iz kataloga stvari na policah.

Tak, sprehod sva nardili ampak tak piha in L. ima takoj solzne očke, da sva šli gor. Zdaj pa si jaz kofe skuham, Lija pa se na knjigico jezi

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 22.4.2010 16:29:42 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 409
22.4.2010 16:43:15   
Nina00
Tasa Lija je pa že tako velika in lepa punca. user posted image  za samostojno hranjenje.
Brin tudi že večino obroka poje sam user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 410
22.4.2010 17:33:53   
tasa_m
Lija mi je zakuhala in zdaj sem v velikem d*r*e*k*u*, ker če bo imela vročino še jutri nebo mogla v vrtec in jaz ne na razgovor. user posted image

Tašče+tasta ni doma-prideta v soboto, Tomaž mora v službo, ker je sodelavec na bolniški in je sam, moja mami ne more ker jim pridejo oknamerit za menjavo , drugega pa nimam user posted image user posted image AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 411
22.4.2010 17:35:30   
ema tiara
ojla...sem hotela vprašat kje je pupa7?vem da se je veliko javljala potem pa nisem več nikjer zasledila...pa sem zadnjič se spomnila  na njo...user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 412
22.4.2010 17:46:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

ojla...sem hotela vprašat kje je pupa7?vem da se je veliko javljala potem pa nisem več nikjer zasledila...pa sem zadnjič se spomnila  na njo... user posted image
pupa se že dolgo nič ne javlja. Kolikor sem zasledila na FB so prispeli nazaj na CH.

Kako si ti novopečena mami??

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 413
22.4.2010 18:07:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer!user posted image

Spps- pozdravljena nazaj! Ja, vsi smo zelo zaposleni!user posted image Kako pa šola?

user posted image user posted image user posted image  Šola laufa, imam še 3 izpite, upam,da še mi ti ratajo :D
Pa vi? Kako se kaj imate?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 414
22.4.2010 18:07:03   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ojla!

Jaz sem pa parkrat gledala na čveku pri dojenčkih, pa mi ni bilo jasno kako to, da nobena večp ne piše -zdaj vem zakja, haha.

Kako ste babnice?

jaz sem kr naprej v gužvi, haha. Sej še malo pa bom imela počitnice, da mal zadiham :)).

In kaj dogaja? Vem , da sem packa, ker se ne jvaljam, vendar enostavno ne gre...

LP!

S.
ne izgovarjaj se, če je čas za FB je čas za RR tuduser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 415
22.4.2010 18:18:43   
Najaa

Lija mi je zakuhala in zdaj sem v velikem d*r*e*k*u*, ker če bo imela vročino še jutri nebo mogla v vrtec in jaz ne na razgovor. user posted image

Tašče+tasta ni doma-prideta v soboto, Tomaž mora v službo, ker je sodelavec na bolniški in je sam, moja mami ne more ker jim pridejo oknamerit za menjavo , drugega pa nimam user posted image user posted image AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

pa ne no, kaj nimaš nobene prijateljice, da ti počuva za tiste pol ure? user posted image Joj da sem zdej v Celju, bi ti jaz prišla malo počuvat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 416
22.4.2010 18:23:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps
kaj hočeš rečt da sem pujsa ali kaj? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 417
22.4.2010 18:24:15   
tasa_m

pa ne no, kaj nimaš nobene prijateljice, da ti počuva za tiste pol ure? user posted image Joj da sem zdej v Celju, bi ti jaz prišla malo počuvat.

pride tašča prej iz vikenda user posted image user posted image user posted image

drugače pa Najaa hvala ti user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 418
22.4.2010 18:31:15   
Najaa

pride tašča prej iz vikenda user posted image user posted image user posted image

drugače pa Najaa hvala ti user posted image

Ni za kaj. Pa super za taščo, res. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 419
22.4.2010 19:08:18   
tasa_m
kak mi je všeč, ko smo že cel dan na prvi strani, ne pa da nas iščem nekje na sredini druge strani user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
22.4.2010 20:22:51   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 421
22.4.2010 21:07:35   
PERSIDA

To si ti rekla!!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 422
22.4.2010 21:46:04   
PERSIDA
Čer.
Danes Tomaž naredil svoje prve tri korake samostojnouser posted image .
Danes sem kosilnico zakurblala ,sem jo pripelala iz servisa in zaenkrat delauser posted image .Trave v enem tednu ,da te kap .Pa ograjo na stopnišče smo namontirali tak,da ne bodo več tak privlačneuser posted image .Niso ,pa sedaj stopnice zanimive ampak ograja.Je reko moj kolega ,čuj ,da me že jutri nebote klicali ,da vam je kaj dol popadalouser posted image .Tu,pa ne morem dat roke v ogenjuser posted image .Da imamo vse predale dol zvezane mislim ,da ne rabim pravituser posted image .
Danes sem po dolgem času ju dala skup v sobo.In istočasno uspavalauser posted image user posted image user posted image .To mi delajuser posted image .Prvič ratalo upam ,da tudi drugič,tretjič,četrtič.....user posted image
Zadnjič ko je blo tak toplo sta zunaj po tlakovcih plazla in hlače na kolenih zgledajo kot v starih časih ko smo si kavbojke razrezali na kolenihuser posted image .Na teniskah ,pa bi jima mogla kovinsko ploščico gor datuser posted image .
Nič mati je crkjena gre spat.user posted image Lahko noč.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 423
23.4.2010 7:41:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

To si ti rekla!!!!!
kaj naj tebe aktiviram? Če maš 2 bauceka doma, hočeš da ti Lija postavi bajto na glavo v tej eni uri al pa dveh. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 424
23.4.2010 7:47:08   
tasa_m
Persida   user posted image user posted image user posted image user posted image za košnjo, za Tomažove prve korake, za ograjo,...za vse v glavnemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.