|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
21.4.2010 20:04:19   
twetka
js tut držim pestke za vse in kr ves čas hodim gledat, če bo katera sporočila da je rozika. user posted image user posted image user posted image Punce, ki lulate v petek, js vam vsem želim, da bi se vam pokazal en velik plusek in da bi bil ta plusek decembra zelo glasen pa vam pil živce. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.4.2010 20:56:43   
nežken
Joj moje drage user posted image - ene že, druge pa še user posted image
Mislim da je tole en začaran mesec - berem vaše simptome pa se mi zdi, da smo vse na istem - mene že tud cel teden špika tam doli, zizke so sicer čez noč omedlele in me nč več ne pečejo, apetit - konstantno jaaaa, utrujena tudi...
Upam in držim pesti za vse petkove polulanke - iz srca vam privoščim orng user posted image . Jaz sem enkrat na tem, da bom delala test to soboto, potem me spet useka, da bom počakala dokler ne pride user posted image oz. do petka naslednji teden in sploh ne morem iz tega, da nebi mislila na to al sem al nisem. Že sama sebe tolk poslušam, da slišim kolk se mi celice delijouser posted image No ja, pa spremljam vsako, ko kaj na novo napiše na forum in komaj čakam kakšne nove rozike.
Pri prvi sem, preden sem zanosla, ene tri mesece čist nora delala teste (enkrat celo pol ure preden je user posted image prišla) in takrat, ko sem dejansko bila, sem delala test peti dan po izostanku (madona sem mogla bit karakter glede na to, da bi pa zdaj najraj kar po user posted image delala test). Pa znaki takrat? Vse mesece prej, ko ni blo nič, sem imela vse po seznamuuser posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.4.2010 21:26:27   
strelka1987
Hei hei bejbe moje,

prihajam z zaenkrat neskončno dobro novico...danes sem 10 dni pred menstruacijo in sem imela na gatkah en krvavi flekec dobre 4x4 cm...po mojih predvidevanjih in googljanjih je bila to ugnezditvena krvavitev... testa vseen ne bom delala do 29, ker sem na pušenjaku prebrala, da do izostanka user posted image ni smiselno...ampak sem pa res 99% prepričana, da je to...user posted image moj, pa bi me itak kar na krvnega že jutri zjutraj peljal...

V sredo vam sporočim kakšo lepo izgledajo moji dve črtici user posted image , petkove bejba ve pa tudi obro lulajte, da se mi vse pridružite.. ste slišale ubogajte teto strelko! user posted image

evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nas!

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu nežken)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.4.2010 22:12:35   
zaljubljena23
Shilou, mogoče pa si vseeno premisli in tečke ne bo...

Arwenko, itak sama najbolje veš....

Witch, kako je pri tebi?

Strelka, držim pesti, da je to touser posted image user posted image user posted image

Še jutri, pol pa je petekuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
22.4.2010 7:23:50   
briljantina
Strelka1987, upajmo, da je to to. user posted image user posted image user posted image  Za kakšne druge znake je še prekmalu...

Držim pesti!

LP, b.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
22.4.2010 7:35:53   
witch
strelka mogoče je pa to res to user posted image držim pesti user posted image user posted image user posted image
MOje user posted image trenutno še ni, in upam, da tako tudi ostane. user posted image user posted image user posted image user posted image bomo pa videli kaj bo prinesel dan in noč.
anonimna user posted image kako pa kaže pri tebi? Danes je najin dan user posted image
Punce jutri pa lulamo user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
22.4.2010 7:36:36   
Anonimen
Zdravo punce,
vas že zelo dolgo berem, trepetam z vami iz meseca v mesec... Tudi midva sva se znašla v tem neskončnem krogu "delanja" in čakanja.
Zdaj pa rabim eno mnenje, ker se mi že čist meša. Ta mesec mi je celo upselo tolk odklopit zadevo, da nisem mela vseh mogočih nosečnišlih znakov...do včeraj. Včeraj naj bi namreč dobila user posted image , že v torek me je malo zvijalo tam spodaj in sem se že sprijaznila, da spet ni nič ratalo. Včeraj pa sem le dopoldan, po tuširanju na wc papirju imela malo rjavkaste sluzi, potem spet cel dan nič, danes zjutraj pa spet čisto malo rozaste (torej bol sveže) sluzi. Običajno je moja user posted image točna, oziroma se kake dva dni prej pojavi rjav izcedek, ta mesec me pa vse heca. user posted image Pa me neki časa špika na levi, pa mal na desni, pa pol spet nič, pa mal napet trebuh, tko kot pred slavnostnim prihodom tečke... Pa pol spet nič. Za znoret, bom še siva ratala ta mesec...
No, zdej pa k bistvu... A je katera že slišala za kak podoben primer, pa se je potem dobro izteklo, beri sta se pokazali user posted image ?
Testa kar ne upam delat, sem - že tolkrat vidla, da že vem kako zgleda... user posted image Mogoče v ponedeljek, če se prej ne vlije...
Držim pesti za vse! Dejmo, decembra je še fuuul prostih mest.

(odgovor članu briljantina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
22.4.2010 7:45:32   
xoxox
No da se še jaz pofočkam. user posted image še ni. In imam zelo dober občutek, da je sploh ne bo. Sicer še malo vraževerno zavračam znakce. Bomo počakali do jutri. user posted image

Shilou kako kaže? user posted image user posted image

Vsem ostalim pa user posted image user posted image user posted image in lep dan vam želim. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
22.4.2010 7:51:37   
witch
anonimna a ti si ta anonimna user posted image ? Ne vem kaj naj ti povem o vsem tem... Se meni dogaja iz meseca v mesec isto. user posted image decembra sem imela bolečine spodaj, joške mi je mislilo raznest, bolele so za znoret... Ampak se mi je le user posted image prestavljala za kar 8 dni user posted image Upam, da se pri tebi napoveduje kaj boljšega user posted image user posted image user posted image

xoxox držim pesti, da je res nebo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa res iz minute v minuto bolj boli, tak da mislim da bo prišla user posted image itak vam bom pa poročala...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
22.4.2010 9:11:26   
Arwenko
Hja, tako je s temi znakci, moja temperatura visoka, po malem me špika in zateguje, do izostanka še 6 dni, prsi so itak ful občutljive, občasno me bolita glava in križ, ampak vseskupaj ni preveč hudo. user posted image

Tako da, punce, bodimo vesele in pozitivne in bomo vse dočakale user posted image .

Aja, sem pa šla včeraj po recept za nove tri mesece klomifena, ampak imam pa tak feeling, da jih ne bom rablauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
22.4.2010 9:17:27   
Anonimen
Ne witch, nisem ta anonimna. Recimo da bom anonimna P user posted image L. Se mi pa zdi, da se je zadeva pri meni "uredila"... Izcedka je vedno več. Sicer res samo svetlo rjav, ampak je obarvan. Sr****! GRRR! Jezna!
Držim pa pesti za vse vas user posted image , ki še čakate.
witch ne obupaj, če te samo boli to še čisto nič ne pomeni.

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
22.4.2010 9:20:37   
lidik
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image teta strelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No to te pa moram posebej še pohvatiti, da naju s star tako pridno ubogaš !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
22.4.2010 9:26:43   
lidik
witch, pa ne bo prišla no. To če te boli še nič ne pomeni. Še vedno razmišljaj pozitivno, ker sej veš, da jaz še vedno stiskam pesti za tebe !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
22.4.2010 9:31:10   
witch
ooo lidik user posted image kako sta s pikico? Se trudim pozitivno razmišljati. Saj še vedno upam... če drugega ne, močno verjamem Renati, ki pravi, da bo uspelo user posted image Za zdaj ni še nič novega (hvala bogu) in upam, da do jutri zjutraj nebo in bo potem najlepša novička user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
22.4.2010 9:34:00   
Shilou
jutro drage moje. Kakšno je kaj stanje pri vas?

Jaz sem skozi noč imela tampon in danes zjutraj mala nežna rdeča pikica gor.  Znoriš. Če hoče naj pride user posted image , ne pa da neke nagaja poprek. Zdaj se že zaradi tega sekiram ponovno. user posted image pride za en teden domov in nagajiva user posted image si bo potem zmislila in prišla nagajati. Pa še z dragim imava drugi teden pregled pri urologu zaradi bunkice na modi,... upam, da vsaj tam ne bodo slabe novice. Ker potem res več nevem naprej. Zadnjo leto imava same slabe novice vsepovsod. Sem se mu včeraj pravkar tožla, da ni res, da nava nič ne gre kot bi moralo enim pa vse rata takoj.  Včasih si že mislim, pa saj to ne more biti res,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas moje

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.4.2010 9:38:04   
witch
Shilou nisi edina, ki jo v tem krogu zajebava. Vas je več takih. Moj dan je danes in upam, da je nebo in bomo jutri plusek nalulale. Vem pa kako se počuteiš, ker je meni decembra in januarja pošteno nagajala... tudi jaz navijam za vse nas iz kluba lulamo v petek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.4.2010 9:46:33   
majčii
No da še jst dodam svojo zgodbo tega leta.
Najprej sem se sprla s sosedi zarad škarpe. Sva jo naredla točno tko k so rekl da bi jo mel, pa tam kjer so oni rekl, in k je bla narjena je reku stari da on ni nč dovolu (ni bla 0,5 m od meje) čeprov ga je slišala moja in moževa žlahta, ker smo na roke delal in je blo polno ljudi, ko je tastar reku da lahk nardimo na meji,  bla na operaciji, ki nej bi jo bl površnu naredl, pol mi umre zelo ljubi stari ata, pol nikakor ne zanosim, pol mi rečejo PCO, pol 2X padem zadnji izpit (za vsak rok se učim 1 mesec), pol me ne zaposlijo, pol ugotovijo da nimam pco, pol moj vsake tolk ma čudne izpade, pol ugotovim, da na parceli ne morem nardit normalne hiše (ful omejitve), pol se mi avto začne kvart, in danes sem tok žalostna da bi kar jokalauser posted image user posted image ... user posted image se nisva že 3 dni, ker ma moj štalo v službi in hodi domov ob 24h. in dns zjutri je bil tak siten (ker je res težko user posted image se  zjutri, k itak traja 2,5 minute user posted image ...

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sitna

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.4.2010 9:52:36   
Arwenko
majčii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
22.4.2010 10:00:07   
majčii
arwenko hvala :)
Vsem ki lulate v petek pa želim veliko parov črtic :)

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
22.4.2010 10:00:27   
Shilou
majči tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz si zmeraj v glavi postavim tole: po dežju zmeraj posije sonce in tudi zame bo.

Verjemi, da bo enkrat bolje. Dodatnega obremenjevanja pa res ne potrebujemo. Naredimo več škode kot koristi.

p.s. jaz sem se malo umirila po jutranjem šoku, upam, da bom dan imela dokaj miren user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shilou -- 22.4.2010 10:01:49 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
22.4.2010 10:02:51   
agataema
Majči user posted image ...

vsem nam očitno gre kdaj vse narobe, ampak enkrat pride čas, ko posije sonce. Jaz sem tudi ta teden sama, zdaj je še tamal bolan, glava me boli, danes bi mogla v Lj pa so se mi vsi plani podrl, ker je mali revček zbolel.

Ampak bo boljeuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
22.4.2010 10:06:42   
majčii
IZVIRNO SPOROČILO: Shilou

jaz si zmeraj v glavi postavim tole: po dežju zmeraj posije sonce in tudi zame bo.

Shilou, upam da bo s tvojim  vse ok. Glede dežja pa sončka,... upam da hitr posije da se ne utopim prej v tem f*** dežju.

Najhujš je to da ne morem jokat,... sem šla včeri s psi na sprehod, da bi se zjokala pa nisem mogla, me je sam not tiščal,...

Jst upam da punce kmal posije sonce za vse, ker mi je res žalostno brat te naše zgodbice, sem pa vesela da obstaja ta rr, ker edin tle lahk povem kokr je,... če mojmu kej preveč jamram reče da on ne more nč pomagat... da se trudi po svojih močeh,....
kak depresiven dan je dns user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
22.4.2010 10:08:46   
Shilou
Punce rabim nasvet.

Folna kislina- priporočajo jemanje 3 mesece pred zanositvijo. Kaj pa če jo jemlješ dlje časa?
Krvomočnica čaj- pozna katera, izkušnje?

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.4.2010 10:09:20   
agataema
Shilou, upam da je ne bo. Koliko pa zamuja tečka?

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.4.2010 10:13:28   
agataema
Folno, mislim da ni problem, če jo jemlješ dalj časa. Jaz jo sicer jemljem samo od ovulacije naprej, ker bistveno je, da jo jemlješ tam od 5. tedna naprej, ker pa imajo nekatere neredne cikluse oz. sploh ne vejo, da so noseče in jo potem začnejo jemat npr. šele ko so 7. t noseče, ko pa je že skoraj prepozno, ker ravno takrat se kost hrbtenjače zaraste.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?