Anonimen
|
Živjo, tud od mene hvala Grahek, Žaži, Somic za super nasvete in poste, jih bomo upoštevali. Se pridružujem mnenju Žaži glede nočnega zbujanja na 1h. Jaz na primer sem tak tip človeka, da spim kot top in me nič ne zbudi. Posledično se tudi nič ne zbuja oz. samo enkrat na noč ko papava. Sem opazila ene parkrat, da je bil resnično buden (sicer že proti jutru), ko sem čist slučajno vstala in šla na wc, ampak si je nekaj mrmral in kmalu zakomil dalje. Tako da tud če malo zajamrajo, jih ne smemo drmat. Zdi se mi da to celo v polsnu počnejo. No, to dokazuje tudi to, da sem enkrat tamalega prehitro dvignila iz posteljice tzjutraj, ko je nekaj jamral, sem mislila, da je lačen. Pa je v bistvu še na pol spal in se je pol šele začel oreng jokat, ker se me je prestrašil, ker sem ga prehitro dvignila.. Danes sem imela zobarja in me še zdaj nekaj skeli, upam, da mi je v redu naredila, da ne bo treba še enkrat. Injekcije pa zarad dojenja nisem hotla. Pol smo se še mal vsi 3 sprehajal in šli k tašči na kosilo (njam dobro). In zvečer sva šla z pikijem še enkrat na sprehod. Potem sva se skopala, aja točno Grahek - ne, se ne joka več Kaj pa vem, kako je to minilo. Moram priznat, da ga nekaj časa sploh nisem kopala, da se je umiril od tega straha in pol je še zbolel, tako da ga že zarad tega nisem kopala. No in potem pa sva probala spet, pa je bilo ok. Najprej je malo pisano gledal, v vodici pa se je prvič celo majčkeno naspehnil in tako je bilo vsakič bolje. Sedaj zelo uživa, če ima tak dan, so pa tudi dnevi (kot na primer danes), ko mu manj paše, pa se hitro naveliča (čeprav joka pa ne več nikoli). No, po kopanju ga pa hočem nahranit in jok. Ampak ne tisti neutolažljiv, ampak samo tako jokcanje. Nikakor bradavice zagrabit. Joj, sem mislila, da nimam dovolj mleka, hitro mojemu zatežila naj AM pripravi, vmes pa sem ga božala po trebuščju in dvigovala nogice. Je pa imel revež krčke in AM ni bil potreben,ker je masiranje pomagalo in je zakomil. Sedaj panča. Lepo bodite. Jutri bo baje bolj slabo vreme.
|