|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
21.4.2010 21:37:37   
alex17
čer!
pridne ste ble dons, sem vas komaj prebrala, je blo pa vredno, par koristnih postov (žaži, somic, grahek) user posted image
jaz še nisem kupila kremice za sončenje za tamalga-potem se v lekarni bolj priporoča kot v trgovini oz. drogeriji?

je bil pa dons skoraj poletno vroč dan, tako da mi je mali popoldne na parceli čist zakuhal, sem mu potem vse vrhnje cunje slekla da je bil oblečen tako kot je doma, pol je blo pa OK. res je zoprn ta prehodni cajt, kar ne vem kolk naj ga oblečem user posted image   potem smo šli pa skup z očijem še mal vozičkat, oči naprej laufat, midva pa počasi nazaj, joj je blo luštn ko je tok sonček sijal. user posted image sva oba že malo zagorela, jaz v roke in obraz, mali pa ma tud že rahlo po obrazu, opečen pa k sreči ni, bo treba kar pazit.
je bil Ian dons tako priden, da kar verjet nisem mogla-dopoldne je ful spal čeprav mamice ni blo zraven v postli user posted image (zadnje čase podnevi več spi, sem res vesela da se to izboljšuje), potem mko sem ga okrog vlačila tudi nič sitnaril, zdajle pa že lepo pančka.

poopek, upam da se vam spanje popravi, si dobila fajn nasvet od žaži, ga bom probala tud sama vsaj delno upoštevat, ker jaz tud ponoči vsak prdec slišim in takoj skočim pokonci in ga vzamem k sebi, pa sploh ni nujno da je takrat vedno lačen. bom raje malo počakala, če bo pa res k joku šlo, pa ga vzela.

nočko

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
21.4.2010 21:52:04   
Anonimen
Živjo,

tud od mene hvala Grahek, Žaži, Somic za super nasvete in poste, jih bomo upoštevali. Se pridružujem mnenju Žaži glede nočnega zbujanja na 1h. Jaz na primer sem tak tip človeka, da spim kot top in me nič ne zbudi. Posledično se tudi user posted image  nič ne zbuja oz. samo enkrat na noč ko papava. Sem opazila ene parkrat, da je bil resnično buden (sicer že proti jutru), ko sem čist slučajno vstala in šla na wc, ampak si je nekaj mrmral in kmalu zakomil dalje. Tako da tud če malo zajamrajo, jih ne smemo drmat. Zdi se mi da to celo v polsnu počnejo. No, to dokazuje tudi to, da sem enkrat tamalega prehitro dvignila iz posteljice tzjutraj, ko je nekaj jamral, sem mislila, da je lačen. Pa je v bistvu še na pol spal in se je pol šele začel oreng jokat, ker se me je prestrašil, ker sem ga prehitro dvignila..

Danes sem imela zobarja in me še zdaj nekaj skeli, upam, da mi je v redu naredila, da ne bo treba še enkrat. Injekcije pa zarad dojenja nisem hotla. Pol smo se še mal vsi 3 sprehajal in šli k tašči na kosilo (njam dobro). In zvečer sva šla z pikijem še enkrat na sprehod.
Potem sva se skopala, aja točno Grahek - ne, se ne joka več user posted image  Kaj pa vem, kako je to minilo. Moram priznat, da ga nekaj časa sploh nisem kopala, da se je umiril od tega straha in pol je še zbolel, tako da ga že zarad tega nisem kopala. No in potem pa sva probala spet, pa je bilo ok. Najprej je malo pisano gledal, v vodici pa se je prvič celo majčkeno naspehnil in tako je bilo vsakič bolje. Sedaj zelo uživa, če ima tak dan, so pa tudi dnevi (kot na primer danes), ko mu manj paše, pa se hitro naveliča (čeprav joka pa ne več nikoli). No, po kopanju ga pa hočem nahranit in jok. Ampak ne tisti neutolažljiv, ampak samo tako jokcanje. Nikakor bradavice zagrabit. Joj, sem mislila, da nimam dovolj mleka, hitro mojemu zatežila naj AM pripravi, vmes pa sem ga božala po trebuščju in dvigovala nogice. Je pa imel revež krčke in AM ni bil potreben,ker je masiranje pomagalo in je zakomil. Sedaj panča.

Lepo bodite. Jutri bo baje bolj slabo vreme.

(odgovor članu alex17)
  Neposredna povezava do sporočila: 3602
21.4.2010 21:55:19   
Anonimen
Še to - sem sigurna kaj je razlog za strah pred vodico in kopanjem. To, da sem ga na začetku vsak dan ene 20x tehtala in se povezoval ta gib s tem pri kopanju, ker na koncu se je že pri tehtanju ful jokal, ker mu je šlo na živce. Tako da - mea culpa!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
21.4.2010 22:00:55   
Anonimen
Joj, ta glavno pa sem pozabila. Danes smo stari točno 3 mesece user posted image user posted image user posted image  in ko je pasel kravice uuujs pa se je prevalil na hrbet. A je to pravi obrat, ker v bistvu se je samo nekako prekucnil? Ampak iz hrbta na bok se pa ne obrne nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
22.4.2010 8:02:38   
Žaži
Jaz blenta sem čisto pozabila na vedro za kopanje. Sem jo včeraj zvečer prvič kopala v njem in ga ni večjega užitka, režala se je od ušesa do ušesa od navdušenja, čofotala in jaz sem imela roke fraj in hrbtenico na počivanju in sva dvakrat dlje kot drugače čofotali. Sem kar dala na tla brisačo, pa vedro gor in sva s tamalim kar sedea zrave nje in smo se skupaj igrali. Fenomenalna zadeva je to!!! Ker iz banjice pa že vse šprica okoli, parket se je kar napihovat začel in cela mi skače po rokah in jo samo lovim namesto umivam. Vodo ima pa ful rada, tako da drug teden gremo na prvo kopanje v termeuser posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
22.4.2010 8:20:47   
Tretjinka
Hej, ŽAŽI, a to imaš v mislih un čebriček? tega si nisem nikoli predstavljala kako gre....a kar nič se ne drži otročka? a sedi po turško al kako???

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
22.4.2010 8:23:31   
Tretjinka
a "TEST" ste dobile na mail?

Neposredna povezava do sporočila: 3607
22.4.2010 8:28:21   
egleria
zdaj sem pa čist zmedena pri teh kremicah za sončenje.. konkretno katera kremica je zdaj najboljša za otroke?

Neposredna povezava do sporočila: 3608
22.4.2010 8:31:23   
sisi77
ojla!
Prosim za nasvet. Naš Anej že od sobote ni kakal. ponavadi 1x na dan ali pa 1x na dva dni. Sedaj pa nič. Ga pa ful matra. Se je danes ponoči zbudil ob 2:30 ko se že kak mesec ni (ponavadi taprvo od 4 do 5). Pa siten je že dva dni kar precej. Sem mu masirala trebušček z oljem, ga mela full razvitega da je brcal, jaz pijem Donat, dala sem mu kuminov sirup kar po žlički pa nič.user posted image user posted image   Ma katera kak nasvet kako mu naj pomagam. Čaja noče nobenega, samo vodo.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

Neposredna povezava do sporočila: 3609
22.4.2010 8:44:52   
Gwendolen
O, sisi77, jaz pojma nimam, kako naj mu pomagaš. Vem samo, da se v lekarni dobi ena reč na osnovi laktoze, ki pomaga. Drugače so pa punce omenjale sladke kamilice, ampak praviš, da čajev ne mara. Meni je patronažna za izhod v sili rekla tudi, da mu s kremo namazano palčko za ušesa potisneš v ritko. Samo to res enkrat in ne ponavljat. Pač včasih so dajali tak nasvet...

Sem vas mislila vprašati, koliko vam vaši bebiji zdržijo v kosu budni, preden ratajo tečkasti in zaspani čez dan. Naša ima dve uri maksimum in je že taka ko zombi. Edino popoldne je včasih dlje budna, ko pač noče zaspati. Seveda je temu primerno sitna in jo je treba nositi, drugače je kričanje.user posted image Kolike... Saj bo minilo.

Žaži, daj razloži, jaz si tudi ne predstavljam tega s čebričkom.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
22.4.2010 8:50:46   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

O, sisi77, jaz pojma nimam, kako naj mu pomagaš. Vem samo, da se v lekarni dobi ena reč na osnovi laktoze, ki pomaga. Drugače so pa punce omenjale sladke kamilice, ampak praviš, da čajev ne mara. Meni je patronažna za izhod v sili rekla tudi, da mu s kremo namazano palčko za ušesa potisneš v ritko. Samo to res enkrat in ne ponavljat. Pač včasih so dajali tak nasvet...

Sem vas mislila vprašati, koliko vam vaši bebiji zdržijo v kosu budni, preden ratajo tečkasti in zaspani čez dan. Naša ima dve uri maksimum in je že taka ko zombi. Edino popoldne je včasih dlje budna, ko pač noče zaspati. Seveda je temu primerno sitna in jo je treba nositi, drugače je kričanje.user posted image Kolike... Saj bo minilo.

Žaži, daj razloži, jaz si tudi ne predstavljam tega s čebričkom.

Hvala ti
ja meni je mami rekla da so včasi trdo milo ošilili in mu v ritko potsnili. Samo jaz res nebi rada takih stvari prakticirala, kaj pa vem. Bom potem šla v lekarno in mu nekaj kupila vendar nebi rada da se mu črevesje poleni če bi mu dajala neka pomagala v obliki svečk ipd. upam da bo ta laktoza v redu.

Naš Anej ponavadi že po eni uri budnosti prosi za spanec user posted image . Vendar potem zaspančka za dobre pol ure pa se zbudi. Je pa res da je na 2 uri in ni šans da bi dlje potegnil spanec ko mineta dve uri. Bi zamudil hranjenje user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
22.4.2010 9:01:48   
nony
Dobro jutro...no naša noč je bila do polnoči dobra potem so se pa začeli krči...jaz res ne vem več kaj je narobe upam,da se bo to umirilo,ker če ne bom znorela pa ne zaradi nespanja ampak skrbi ker ne vem kaj je narobe...smo pa na flaški in smo pile novalac in sem poskusila tudi proti krčem ampak ni haska....ne vem kaj naj...ali naj zamenja in probam še kako drugo mleko....na katerih mlekih ste pa ve ki jih hranite po flaškah??

Upanje ostaja....

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
22.4.2010 9:23:34   
polho3006
Enkrat ste se pogovarjale o pranju malčkovih cunjic...no pri nas smo prali najine in njegove skupaj. Se mi je zdelo čisto o.k. saj smo družina. Potem ko doma ni bilo več za biti, zaradi maminega nerganja in živimo sedaj na moževem domu, mi je včeraj spet dvignilo pritisk. Da ohranimo vsaj malo zasebnosti dajem naše cunje posebej v koš. In prideva včeraj z malim iz sprehoda in cunje v pranju...naj bo...ampak potem ugotovim da so je skupaj pralo najino spodnje perilo, bele cunjice od malega in kaj mislite od koga še??Od cele preostale familije!!!!!Saj ne vem kaj naj naredim?????

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
22.4.2010 9:31:36   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Enkrat ste se pogovarjale o pranju malčkovih cunjic...no pri nas smo prali najine in njegove skupaj. Se mi je zdelo čisto o.k. saj smo družina. Potem ko doma ni bilo več za biti, zaradi maminega nerganja in živimo sedaj na moževem domu, mi je včeraj spet dvignilo pritisk. Da ohranimo vsaj malo zasebnosti dajem naše cunje posebej v koš. In prideva včeraj z malim iz sprehoda in cunje v pranju...naj bo...ampak potem ugotovim da so je skupaj pralo najino spodnje perilo, bele cunjice od malega in kaj mislite od koga še??Od cele preostale familije!!!!!Saj ne vem kaj naj naredim?????

Oprosti, brez zamere, samo jaz bi rekla samo hvala lepa da mi cunje perete, jih vsaj meni ni treba. Če se živi pod isto streho se pri nas vse skupaj pere, ne vem no, a misliš da bo kaj iz taščinih gat na tvoje skočilo ali kakouser posted image Pri 90 stopinjah ko se perilo uro in pol pere in pride ven čistouser posted image

< Sporočilo je popravil Žaži -- 22.4.2010 9:34:25 >

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
22.4.2010 9:39:49   
Žaži
Ja, čebriček sem mislila, fantastična zadevščina. Otroka daš noter sedeti, vodo ima do ramen, sedaj pri 3m ga več ni treba nič držati, ker nima kam zdrseti, je nekako "ukleščen", sedi pa na ritki tako da so nogice na nasprotni steni naslonjene, ko še malo zraste pa sedi notri po turško. Tudi laske se da lepo oprati notri, čeprav enkrat tedensko pa jo bom še vedno v banjici kopala z milom, tako pošteno kopanjeuser posted image

nony, hipp probiotik imam od začetka, ima noter probiotične kulture za boljšo prebavo.

meni sin enkrat toliko star ni kakal 10 dni. Sem mu dala kamilice in sladkor noter. Se je čez pol ure pokalal ko vidrauser posted image . Mi je P to svetovala. In pomaga tudi da se po popitju tega nadraži ritko, jaz sem to naredila tako da se toplomer namaže s kremico in v ritko porine. Pa nič ne boli, otrok se še zdrzne ne, to je nam neprijetno oni pa še vedo ne kaj je ritka in da se tam nič not ne tiši.
Drugače pa še ta prašek iz lekarne, svečke..........

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
22.4.2010 9:44:13   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Oprosti, brez zamere, samo jaz bi rekla samo hvala lepa da mi cunje perete, jih vsaj meni ni treba. Če se živi pod isto streho se pri nas vse skupaj pere, ne vem no, a misliš da bo kaj iz taščinih gat na tvoje skočilo ali kakouser posted image Pri 90 stopinjah ko se perilo uro in pol pere in pride ven čistouser posted image

jaz tudiuser posted image ... ma nimam te srečeuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
22.4.2010 9:49:32   
ellie
sisi77 sicer ne vem, kako bi lahko sprožila kakanje...jaz bi rabila kontra nasvetuser posted image  moj Anej kaka vsaj 10_x_ na danuser posted image  to, ko pravijo, da se nekaj v ritko potisne...če hočeš takšno stvar probat, bo že dovolj, če mu boš na zunaj malo ritko zmasirala (anus). Jaz sem opazila, da je moj Anej parkrat začel kakat, ko sem mu malo bolj temeljito umivala ritko. Pa sladke kamlilice. Verjetno bo to pil, če boš fajn sladkala...je čist drugačen okus kot nesladkan čaj.

polho3006 mene bi tudi motilo, če bi se od koga drugega cunje zraven prale. Najine pa perem z Anejevimi.

Je pa res, da sem glede takih stvari občutljiva...cunje pustim oprat moji mami, če res ne morem sama (ko sem npr. bila v bolnici). Pa tud, če bi se kdo ponudil, da mi ščisti stanovanje zastonj...ne bi pustila. To so stvari, ki jih imam rada porihtane tako kot želim sama.

< Sporočilo je popravil ellie -- 22.4.2010 9:51:19 >

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
22.4.2010 9:57:09   
ellie
Glede spanja ponoči jaz tud več ne trznem takoj, kot sem počela na začetku. Ker sem potem videla, da se mali vedno prebudi, ko prideva midva v spalnico...ampak v bistvu ni čisto buden. Ker po kakšnih 2eh minutah sam nazaj zaspi. In potem spi do 6ih zjutraj in tudi takrat ko se zbudi, ne dela panike za hranouser posted image  danes sem ga celo šla najprej previt, ker je bil ful posračkan.

Pa včasih sem vstajala z njim zjutraj ob 7ih. Ker je čisto buden in nasmejan. Ampak zdaj pa že par dni prakticiram, da splim dalje...in tud Anej vedno nazaj zaspi. Ampak potem kar potegne...zdaj še spi, 2dni nazaj mi je spal do pol 1ih popoldne. Čeprav verjetno tud to ni najboljše, ker vem, kako je meni, če spim preveč. Potem popoldne pa skoraj nič več ne spi...mogoče zadrema 2x za par minutk.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
22.4.2010 10:04:07   
anita goitan
Glede user posted image
ja že, pr Zoji sem jo 8 tednov po porodu že dobila, pa do 12m jo dojila..mislm 6m polno, potem tud druga hrana..ma izgleda da nisem tista srečka ki doji pa bi ta user posted image šele po prenehanju dojenja prišlauser posted image ..ok sva pa zato lahko Ulo že kmal naredila, ko je imela Zoja 8muser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
22.4.2010 10:12:05   
alex17

no, mi tud živimo skupaj s tarstarimi od mojega in mamo zmenjen tako, da jaz sama perem od tamalga posebej, ko se dovolj nabere (1-2x na teden), vse drugo, tudi najine cunje, pa pere tašča, pa še vse zlika, tako da sem ji res hvaležna. user posted image

sisi77, glede zaprtosti pa preverjeno pomagajo sladke kamilice-zavreš vodo, vanjo parkrat pomočiš vrečko kamil ičnega čaja (ne smeš pustit dolgo noter ker sicer je učinek ravno nasproten-zapira!), potem zamešaš ene dve žlički cukra in to je to-garantirano ga požene v roku par ur! jaz sem že večkrat to naredila ker je naš tudi sem pa tja zaprt in res hvala bogu za ta recept! user posted image   malo pomaga pa tudi Bebival zeliščni čaj za otroke, ki ga dobiš v lekarni-vsebuje več zelišč, tudi kamilice, in našega po njem kar lepo požene, mu ga dajem vsako jutro po ad3 kapljicah, pa še kdaj vmes.

smo kar lepo spali čeprav se je precej bliskalo ponoči, vstala sva malo čez 7 ker ni bil več zaspan, zdaj pa spet lepo pančka že skoraj eno uro. naš je podnevi buden v kosu različno, tudi po 3 ure, ga pa že dobro poznam kdaj je zaspan in greva takrat papat, potem pa ga ponavadi vsaj za pol urice zmanjka. se nam dnevno spanje malo izboljšuje, sem res vesela! user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
22.4.2010 10:15:08   
Oren
Mi smo tudi že iz posvetovalnice za tri mesece. Zala je velika 59,5 cm in je težka 4800 tako da je podvojila svojo porodno težo, sma bile pohvaljene. Cepljenje je šlo tudi brez problemov.

Glede kakanja....če je bila zaprta sem namazala palčko za ušesa z kremico pa malo podražila ritko, pa sem bila še sama cela pošpricana...v glavnem takoj je delovalo. Aja pa Biogaia kapljice ful uredijo prebavo.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
22.4.2010 10:19:50   
alex17

Ja, čebriček sem mislila, fantastična zadevščina. Otroka daš noter sedeti, vodo ima do ramen, sedaj pri 3m ga več ni treba nič držati, ker nima kam zdrseti, je nekako "ukleščen", sedi pa na ritki tako da so nogice na nasprotni steni naslonjene, ko še malo zraste pa sedi notri po turško. Tudi laske se da lepo oprati notri, čeprav enkrat tedensko pa jo bom še vedno v banjici kopala z milom, tako pošteno kopanjeuser posted image

naša banjica bo tudi vsak čas premajhna in Ian pri kopanju tako brca in rogovili, da voda šprica po celi kopalnici user posted image   zato sem na bolhi nabavila uno plastično podlago za v taveliko banjo v obliki medvedka, da se bosta kopala skup z očijem. čebrička pa nimamo, malo dvomim kako bi ga potem fajn umila ko je noter ves skrčen user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
22.4.2010 10:21:57   
Isabelle
Danes je nekam kislo, piha...upam da ne bo dežja potem.

Ponoči je frajla jedla ob 3 ker je imela zadnji obrok ob 19.Potem je biu mir do 7.Zdej je pa gotova, spi v svoji posteljčki, zgleda je prehitro ustala zjutri. user posted image

Spanje ponoči-naša se tudi napol prebudi ko prideva midva spat, pa je nikoli ne tikam, jo pustim pri miru in lepo sama zaspi nazaj
Pranje cunj-več al manj peremo posebi njene cunje, če se pa ne nabere dovolj za en stroj dam notr še kake najine

Js se spokam zdej počistit kuhinjo in posesat dokler je mir, potem upam da nama uspe it kej vn.

Lp!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
22.4.2010 10:25:36   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

jaz tudiuser posted image ... ma nimam te srečeuser posted image .

Jaz jo pa imam, moja mama nam pere vse, odnese vsak večer od nas umazano perilo in prinese naslednji večer oprano in zlikano nazaj. Luksuzuser posted image . Samo ona resnično rada pere in lika, njej je to kar ena terapija al kaj, pojma nimam, tako da ji sploh ni problem. In mi je res zadnja stvar ki me zanima s kerimi cunjami se je kaj pralo skupaj, pa živita tam še brat in sestra.
Prej, ko sem pa še s taščo in tastom živela skupaj sem pa jaz zelo dolgo prala in likala za celo bajto in ni nikolgar enkrat samkrat zanimalo kere gate gredo skupaj v boben, važno da je čistouser posted image user posted image .
Tako da jaz bi rekla samo lepa hvala, lahko še kdaj, pa grem raje z otrokom za eno uro na sončekuser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
22.4.2010 10:27:42   
Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

naša banjica bo tudi vsak čas premajhna in Ian pri kopanju tako brca in rogovili, da voda šprica po celi kopalnici user posted image   zato sem na bolhi nabavila uno plastično podlago za v taveliko banjo v obliki medvedka, da se bosta kopala skup z očijem. čebrička pa nimamo, malo dvomim kako bi ga potem fajn umila ko je noter ves skrčen user posted image

Do vsega se fajn da zraven priti, vsaj v mojem čebričku, ker imam tistega ki je večji.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?