|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
21.4.2010 7:43:22   
anabel85
o punce, dobro jutro user posted image
ve tako pridno čvkate...skoraj vas ne utegnem prebrat...

kaj pa kakšne kreme za strije pa to.. kdaj naj bi se zacele mazat?
jaz sem razmišljala, da si grem to nabaviz, pa nevem kaeri artikel kupiti... mate kaj izkušenj, kaj svetujete?

lep sončen dan vsem user posted image ..

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.4.2010 7:59:53   
Frutiq
Dobro jutro!

anabel85,  pomaga tudi če se mažeš z olivnim ali pa mandljevim oljem, je pa treba začeti čim prej, da postane koža elastična. Jaz em se pri prvi user posted image mazala z oljem proti strijam od Eucerine (al kako se že napišeuser posted image ), pa nimam niti ene strije user posted image . Mislim pa, da je vsaka krema OK, samo da se mažeš, ker pomaga tudi masaža.

(odgovor članu anabel85)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.4.2010 8:05:01   
pinkalonca
IZVIRNO SPOROČILO: kar_ena

IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

no meni se dejansko do sedaj še ni nič uprlo ...

Pinkalonca, jaz tudi nimam skoraj nobenih znakov, nič slabosti, nič mi ne smrdi... še prsa me bolijo le na dotik, pa še to malo in ne ves čas, tako da me je kar strah, da ni kaj narobe.
Prav želim si, da bi imela malo več znakov user posted image .
No, me pa vsake toliko fajn špikne v jajčnikih - vsaj to user posted image !

no to pa tudi mene špikne, pa na vsake toliko časa me začne zvijat (rahlo) kot da bi hotla M pridt, pa mi je prjatlca razložila, da se to maternica širi user posted image samo to pride in gre, sem pa danes opazila da me je začel napenjat, pa ne vem a sem kaj takega jedla, al je to zaradi nosečnosti user posted image

sem pa ravno včeraj si rekla, da se bom začela kar mazat proti strijam, ker prsi imam pa že kar konkretne user posted image samo si bom pomojem samo kakšno baby olje kupila, ne vem če bi kupovala vse tiste drage kreme user posted image če bom pa dobila kakšno strijo bo pa to vsaj spomin na nosečnost user posted image

< Sporočilo je popravil pinkalonca -- 21.4.2010 8:07:25 >

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.4.2010 8:13:37   
Frutiq
Jaz pa sem bila včeraj cel dan na nogah in me je zvečer v trebuhu kar dol tiščalo, tako da sem komaj čakala, da se uležem. Drugače pa tudi jaz nimam nobenih drugih nosečniških znakov. Aja, pa še napenjanje sem pozabila user posted image ....

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.4.2010 8:15:17   
lidik
jutro punce, kako ste? *Star* kje se skrivaš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.4.2010 8:18:37   
pinkalonca
super smo user posted image user posted image user posted image user posted image že samo ko pogledamo testek smo super user posted image Pa ti?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.4.2010 8:19:46   
miskula
Dobro jutro tudi od mene čveke. user posted image
Pa res pridno čvekate, kot da bi se poznale že sto let, pral lepo vas je brat. user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.4.2010 8:25:11   
lidik
jaz tudi super, zaenkrat še vedno vse vredu, tako da ja jupi, še vedno uživam. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
21.4.2010 8:26:25   
kar_ena
Dobro jutro, nosečke!

Ste me kar pomirile, ko vidim, da nisem edina brez nekih izrazitih znakov. V bistvu naj bi bile me srečnice, ker ne bruhamo, jaz se pa skos obremenjujem s tem user posted image !

Drugače pa jaz večino časa uporabljam olivno olje + cimet za kožo na telesu, se po tuširanju namažem in potem obrišem z brisačo in imam po tem zelo lepo, mehko kožo, pa še proti celulitu pomaga (vsaj malo bolj kot kake čudežne kreme, ki delujejo v 9 min user posted image ).

Tako, da bom tudi sedaj kar s tem nadaljevala.

Neposredna povezava do sporočila: 684
21.4.2010 8:27:42   
lidik
uau kr_ena, to pa še nisem slišala. Kaj cimet kar v olivno olje zmešaš ali kako?

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.4.2010 8:28:01   
pinkalonca
user posted image user posted image user posted image user posted image jaaaaa uživat je treba in ne razmišljat o slabih stvareh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst osebno komaj čakam da bo petek da se mal spočijem - beri zjutraj dolgo spim user posted image

miskula ja jst rada čvekam in če se le da pridem gor, nimam pa vedno toliko časa zato me tudi kakšen teden ni gor potem pa poskusim nadoknadit vse za nazaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.4.2010 8:30:31   
pinkalonca

Dobro jutro, nosečke!

Ste me kar pomirile, ko vidim, da nisem edina brez nekih izrazitih znakov. V bistvu naj bi bile me srečnice, ker ne bruhamo, jaz se pa skos obremenjujem s tem user posted image !

Drugače pa jaz večino časa uporabljam olivno olje + cimet za kožo na telesu, se po tuširanju namažem in potem obrišem z brisačo in imam po tem zelo lepo, mehko kožo, pa še proti celulitu pomaga (vsaj malo bolj kot kake čudežne kreme, ki delujejo v 9 min user posted image ).

Tako, da bom tudi sedaj kar s tem nadaljevala.

super user posted image jst sm tut zdej pomirjena ko vidim da nisem edina user posted image eh ženske nismo z ničemer zadovoljne user posted image

ej fantastična ideja za kožo user posted image bom poskusla po tuširanju, samo po vsej verjetnosti je potem brisača user posted image od cimeta a ne user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 687
21.4.2010 8:41:12   
BabyKitty
Dobro jutro punce user posted image

Jaz sem pa ravnokar vstala, sem se odločla, da danes lenarim... potem sem ugotovila, da nimam nič kruha doma... in zdaj se prepričeujem, da bi šla v pekarno, ki je sicer direkt pred blokom... ampak, bo treba še mal počakat user posted image

Kremco proti strijam sem že kupla... ampak priznam, da se mi toook ne da mazat pa pol sem čist pocasta ipd... sem pa za začetek kupla eno tako cenejšo varianto... mislim, da sem dala 3,5 EUR... Kupila sem jo pa predvsem zaradi prsi... saj so nekam vzhajale... že prej sem imela kar lepo košarico... sedaj pa ne spravim gor nobene srajčke več user posted image in me skrbi kaj še bo... ni pa gršega kot strije po dekolteju... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 688
21.4.2010 8:54:31   
elaaa
Poozdravljene,

sem februar 2010 in prosim za podporo, zraven pa sodeluj v igri za pleničke. Podpreš lahko enkrat na dan. Vsem v naprej hvala.

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8375

Proti strijam je odlično karitejevo maslo. Pa seveda je odvisno od same kože.
Lp.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 689
21.4.2010 9:07:58   
kar_ena

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

uau kr_ena, to pa še nisem slišala. Kaj cimet kar v olivno olje zmešaš ali kako?

Ja, jaz kupim eno olivno olje (kako bolj kakovostno), pol pa dam notri eno ali dve palčki cimetove skorje, lahko pa tudi cimet v prahu, ta se čez čas usede na dno in ga nimaš na koži (ali brisači).

No, jaz se stuširam, na mokro kožo namažem olje, malo počakam in potem dobro zdrgnem z brisačo. Edina slaba stran je, da moraš malo bolj pogosto menjati brisače, ampak ni prehudo :D. Aja, pa malo smešno deluje, da imam v kopalnici 1L olivnega olja :D.
Lp

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.4.2010 9:38:04   
*Star*
Oj miške moje.

Meni je bilo že včeraj grozno slabo in ponoči tudi, tako da sem morala ostati domauser posted image user posted image user posted image
Pa skos jem prepečenec pa nič ne pomagauser posted image
Upam, da se ne bo tako nadaljevalo...

Lep dan vam želim punce, pa čim manj slabostiuser posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 691
21.4.2010 9:49:10   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Ja, jaz kupim eno olivno olje (kako bolj kakovostno), pol pa dam notri eno ali dve palčki cimetove skorje, lahko pa tudi cimet v prahu, ta se čez čas usede na dno in ga nimaš na koži (ali brisači).

No, jaz se stuširam, na mokro kožo namažem olje, malo počakam in potem dobro zdrgnem z brisačo. Edina slaba stran je, da moraš malo bolj pogosto menjati brisače, ampak ni prehudo :D. Aja, pa malo smešno deluje, da imam v kopalnici 1L olivnega olja :D.
Lp

ma sem jaz tudi ena kura....ej a veš da na cimetove palčke še pomislila nisem. No super, tole pa ne vem če ne bom kar danes začela prakticirat. Oz, danes grem v lov za olivnim oljem in cimetovimi palčkami - pa jutri začnem uporabljati. Kaj to se po celem telesu namažeš, ali samo trebuh, prsi,...?

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 692
21.4.2010 9:49:47   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Oj miške moje.

Meni je bilo že včeraj grozno slabo in ponoči tudi, tako da sem morala ostati domauser posted image user posted image user posted image
Pa skos jem prepečenec pa nič ne pomagauser posted image
Upam, da se ne bo tako nadaljevalo...

Lep dan vam želim punce, pa čim manj slabostiuser posted image

*Star* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da bo kmalu boljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 693
21.4.2010 9:54:15   
kar_ena
Kaj to se po celem telesu namažeš, ali samo trebuh, prsi,...?

jaz se ponavadi kar po celem telesu namažem, ker imaš pol res fajn mehko kožo - namest losijona. Če se mi pa ne da, pa le tam kjer je nujno ;).

Upam, da ti bo všeč!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 694
21.4.2010 9:56:54   
lidik

Kaj to se po celem telesu namažeš, ali samo trebuh, prsi,...?

jaz se ponavadi kar po celem telesu namažem, ker imaš pol res fajn mehko kožo - namest losijona. Če se mi pa ne da, pa le tam kjer je nujno ;).

Upam, da ti bo všeč!

O super, hvala za odgovor. Ti sporočim jutri ali v petek. Bom za začetek bolj mičkeno stekleničko olivnega olja kupila. Ojej, moj bo spet mislu da se mi je zmešalo, ko bo videl olje v kopalnici. Ubožec kaj si bo spet mislil, da sem zdaj "namudrila". user posted image user posted image user posted image user posted image  Še dobro da je že kar dosti stvari navajen. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.4.2010 11:09:35   
mag3
Ojla punce. 

Vidim, da pridno čvekate. Jaz pa zadnje čase opažam, da se mi ful hitro utrudijo oči, če sem na računalniku, tako, da se mu kar malo izogibam.

Tudi jaz nimam nekih znakov nosečnosti in "nisem verjela" dokler mi v ponedeljek ni G potrdil, ko mi je naredil vaginalni Uz, da sem res noseča. user posted image  Sem si tudi jaz včasih kar želela, da bi bruhala ipd, samo da bi bila bolj ziher da je to to.

Me pa nekaj zanima. Glede hrane. Kako kaj pazite? Česa se izogibate? Meni se zdi, da bi skoz jedla nekaj suhomesnega zdaj ko kao ne bi smela. user posted image

Lepo, da dopolnjujete seznam pač tista, ki ima čas.

Tudi jaz ne vem kdaj naj se bi začela mazat proti strijam??

Včeraj sem se naročila na NS in sicer 24.05.2010 ampak me je tista sestra tam nekaj ful čudno gledala preko telefona user posted image , kot če sem že bila na pregledu in če so res realni tedni, bla, bla, bla..... Me je kar razp.....user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 696
21.4.2010 11:11:52   
mag3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naši pregledi  user posted image
Datum, Nick, pregled:

APRIL
28.04. - Čebelica11

MAJ
03.05. - pinkalonca (1. UZ)
04.05. -
Anabel85
             natasa.jurman
             *NiNa*
             pika555
05.05. - tulipan13
           Mjavmjav (3. pregled)
06.05. - Babykitty (1. UZ - 2. pregled) 
             Miskula
07.05. - Anonimna 
             Aprill
12.05. - Anonimna
13.05. - *srečka* 
14.05. - Lidik
17.05. - Mag3 (2. pregled) 
18.05. - KatyK78
24.05. - *Star* (1. pregled) 
              Mag3 (NS)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.4.2010 11:25:08   
BabyKitty
mag3 če ti noro paše nekaj suhomesnatega pojdi v trgovino in kupi... ne pa jest domačih zadev... na nekaterih pršutih ipd. piše celo, da so pasterizirani... če ti paše...

Sama sem se 2x pregrešila, sem pojedla pasteriziran pršut, ampak res pa samo en kos... Mi je tako noro zapasal, da se nisem mogla upreti...

Glede olivnega olja po telesu pa sama prvo pomislim na tako maščobo, ki je ne spereš s telesa še ohoho časa, pa pomislim na uničene obleke od maščobe, pa na čisčenje kopalnice potem user posted image pa ne mi zamerit... enkrat sem sprobala en noro dober nasvet z masko za lase iz olivnega olja in sem preklinjala še kakšen mesec... saj je bilo olje povsoood! user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.4.2010 11:37:20   
*sava*
Halo,
sava dobi pult, ki ga želi. Ma, jih je pol moj napizdil, ker je videl, da jaz nisem v stanju - sem bilav namreč že tako besna, da mi je šlo že na jok.user posted image

Zdajle pa klicarim ginekologinjo in sem na čakanju... Da popizdiš, včeraj sem cel dan klicarila in je nisem uspela dobit. Bolj enostavno bi bilo it tja in se tam naročit...

Drugače imam pa tudi jaz take znake kot ti, kar_ena in ostale. Praktično nič, mogoče joške občutljive, pa ne skos, če sem ful na nogah, bi rekla, da sem mogoče bolj utrujena kot običajno (ampak to je lahko psiha), edino cmeram pri filmih - samo to sem tudi prej. user posted image  Tako da do prvega pregleda še ne verjamem, da sem čisto noseča.

Mazanje s kremo pa... Ne vem, se mi zdi, da kožop imaš prožno ali ne. Poznam primere, ko so se ženske mazale kot blesave in so fasale ful strij. Jaz npr. sem se v prvo ful mazala, dobila eno strijo, ki jo baje vidm samo jaz. V drugo sem se mazala manj, ker ni bilo časa in energije, pa nič.

Še vedno sem na čakanju... Se še niso uspeli oglasit.user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 699
21.4.2010 11:48:18   
*sava*
Po desetih minutah na čakanju je uspelo: 12.5 pregled. Me je vprašala, če je zaželjena nosečnost? Pa kaj jih to zanima?? Skratka, cela razprava o tem, da naj se izogibam mačjih iztrebkov,... Zgleda je ena nova sestra tam. user posted image  Glede na to, da grem čez to tretjič, najbrž približno vem, zakaj se gre. Ajd, pa sem slišala še enkrat.user posted image

(odgovor članu *sava*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?