*sava*
|
Joj, res je dovolj teh slabih novic. Močno upam, da se krvavenje ustavi. Mića, mi je hudo zate, res, ker vem, kaj zdaj preživljaš. Meni je takrat svakinja, ki je tudi to doživela, rekla, da pozabiš nikoli. Se pa sprijazniš. In je imela čisto prav. Meni je nekako najbolj pomagalo to, da sem si rekla, da najbrž je bilo to še najbolj, ker če je šlo naprej, najbrž s plodom nekaj ni bilo ok. In če je že moglo it naprej, hvala nevemkomu, da je šlo takoj. Ker če bi šlo kasneje, bi bilo veliko težje. Se pa rabiš fino zjokat oz. nekako ven iz sebe spravit bolečino. Drugače imam pa tudi jaz pregrado. Mi je pa na nuhalni takrat dr. Reš Muravec razložila, da to pomeni zgolj, da je maternica na tistem delu malo bolj srčasta in ne okrogla. Da je sr* samo, če je ravno na tem delo posteljica. Nekaj takega je govorila, če se spomnim. Aja, pa sem obakrat rodila čez rok, kar velika otroka - pa so me takrat strašili, da se bo prezgodaj rodil, da bo imel zastoj v rasti,... Tako da sem ziher, da bom spet čez rok. Jaz imam pa take super dišeče vetrove, da imam občutek, da mi bo razgnalo trebuh, pa občutek imam, da sem ravnokrat prelizala štango od gola. Grem spit nekaj, da ubijem okus. Hrana mi sicer ne smrdi, bi bilo bolje, da bi mi, drugače bom spet pridelala ene 18 kil plusa... Uživajte.
|