dadaegon
|
BOLEČINA...... Ja, naš GAŠPER je včerja postal ANGELČEK.....bolečina je neopisna, srce krvavi.....vesela sem, da sem ga lahko še v sredo krstila.....neopisne so bolečine zadnjega tedna njegovega življenja.....je bil, je in bo borec za vse večne čase.....boril se je z nadnaravno močjo ni odnehal, na zadnje je kljub agresivni medicini njegovo telo omagalo ni zmogel....bilo je kruto, bilo je, je in bo nepozabno, boleče, pustilo je posledice.....srce krvavi in ostale bodo globoke rane....Naš Gašperček nas je naučil marsikaj, ni znal govorit, ni znal hodit....pa vendar nam je povedal in nas načul nečesa kar prej nismo znali cenit ali nismo vedeli za to da obstaja....za vedno bodo ostali v mojem spominu njegovi nasmehi na obrazu še posebej pred operacijami, ko je hotel povedat mami vse bo vredu, in njegovo cmokanje, duda ki jo je oboževal - njegova prijateljica, takrat sem vedela da je zadovoljen.......tako malo je zahteval pa vendar..... ZAHVALA: Vsem, ki ste kakorkoli prispevali k temu da ste stali ob meni z Gašperjem pa čeprav je bila samo beseda, napisano ali misel, čutila sem da brez vas ne bi šlo HVALA VAM VSEM HVALA osebju EINT maribor, ki je našega Gašperčka varovala in mu pomagala ter verjela vanj do zadnjega dne!!! Posebna zahvala velja pa sestram, ki so bile izjemne, ki so vedno našle besedo in te potolažile, predvsem pa se borile z njim mu nudile najboljšo nego in najpomembnejše VERJELE vanj do zadnjega dne, čeprav so slutile da nebo šlo. Ne bom se zahvaljevala vsakemo zdravniku posebej, ker ste dihali v eno, ampak se zahvaljujema vsem skupaj ki ste mu kakor koli pomagali. Bom pa izpostavila njegovega zdravnika dr.Pogorevca, vse kar lahko rečem je Hvala in najlepše od vsega se mi zdi to; kljub temu da tisti dan ni bil prisoten je poklical mojega moža, in mu izrekel lepe spodbudne besede...občutek sva imela, da ni bil samo njegov pacient s številko ampak nekaj več....enako je najino mnenje in občutek za sestre..... RUBIN....brez tebe bi bilo prazno, brez tebe bi bilo še težje, brez tebe.....če verjameš ali ne tvoj objem in stisk, ter besede, ki si jih izrekla so mi pomenile nekaj kar me je spodbudilo in mi vlilo moč.....upala in tudi nekako verjela sem, da se bova tisto jutro srečale in neizmerno sem vesela da se je to zgodilo....veliko mi pomeniš HVALA ŠE ENKRAT HVALA VSEM ZA VSE DOBRE MISLI, ŽELJE, DEJANJA.....RADA VAS IMAM, NIKOLI VAS NEBOM POZABILA VEDNO BOSTE V MOJEM SRCU IN BREZ VAS BI BILO TEŽJE!!! BODITE V CVETJU.
|