|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
17.4.2010 21:01:09   
botrca
Christiana21 tudi za tvojo pikico ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
17.4.2010 21:11:51   
Najaa
Iskreno sožalje družini. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
17.4.2010 21:18:45   
PERSIDA
Iskreno sožalje Dadaegon in njenim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
17.4.2010 21:21:26   
Rubin.
Jočem...
Draga dadaegon, ni hujše bolečine, kot je izguba otroka, ko bi ti je lahko vsaj delček odvzela. Vsaj za malenkost razbremenila tvojo dušo in srce. Te vsak dan dan močno objela in ti povedala, da si čudovita mamica.
Jočem...
Mogoče nekoč pride čas spoznanja, da je moralo biti tako, nikoli pa ne pride čas, ki bi dal odgovor, zakaj je moralo biti tako.
Bolečina je neznosna in včasih imaš občutek, da tega enostavno ne zmoreš. Ampak jaz vem, da boš zmogla, ker imaš Lariso, ona je tvoj vir moči.
Jočem, joči,... izjoči bolečino.
Rada bi ti rekla besedo tolažbe, pa vem da je ni.
Mogoče samo to...
... verjamem, da je sedaj Gašper na boljšem in lepšem kraju, brez bolečin in brez trpljenja, kjer se počuti varno, kjer ga boža toplo sonce, kjer je mavrica.
... verjamem, da se z Zojo igrata, na čudoviti zeleni trati - srečna.
... verjamem, da ko bo prišel čas, bomo ponovno skupaj - družina.

Dadaegon - kadarkoli, tukaj sem.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
17.4.2010 21:25:06   
Rubin.
Vsak večer ob Zojini slikci prižgem svečko, danes gorita dve.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
17.4.2010 21:38:33   
valči
user posted image user posted image žal mi je,da je moralo priti do takega konca,res žal.Veliko sem mislila na vas,na vse borčke tujkaj gor.Ah,borček Gašper,sedaj počivaš,verjamem v to.Besed tolažbe za starše pa nimam,samo solzice in v mislih objem za mamico.
Gašperuser posted image naj te čuvajo.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
17.4.2010 21:40:52   
valči
Gaja,tebi pa želim,da prideš res čimprej ven iz bolnice,v topel dom,da se s sestrico Laro naužijeta krasne pomladi.

Gloria,tebi tudi veliko zdravja,pa pridno papaj.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
17.4.2010 21:47:58   
sali
Gašper počivaj v miru. Družini pa iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
17.4.2010 22:33:28   
Andromeda
dadaegon globoko sem pretresena ob izgubi vašega sončka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tebi in tvoji družini želim, da zberete moč in prebrodite najhujše! Gašper, angelček mali, počivaj v miru...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
17.4.2010 22:38:55   
Anonimen
user posted image

dadaegon,... sožalje user posted image

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
17.4.2010 22:39:39   
eva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
17.4.2010 22:47:52   
Dita7
Draga Dadaegon, iskreno sožalje. Naj vašega Gašperja čuvajo angelčki.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
17.4.2010 22:49:23   
arabela*
user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image .sožalje.....user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
17.4.2010 22:49:47   
tintara
S solzami v očeh strmim v prazen list, ne vem kaj naj napišem.....

Nič, ni besed, ni misli, ni ničesar kar bi pojasnilo zakaj se tako strašne stvari dogajajo.

Izrečem lahko le globoko sožalje družini.

Gašper, odpočij si, nato čuvaj svojo družino, ki te ima tako rada.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
17.4.2010 23:11:47   
K_a_t_j_a
Iskreno sožalje družinici.... Sem brez besed.... user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu janin)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
17.4.2010 23:54:59   
barbchen
Dadaegon, iskreno sožalje ob izgubi vašega Gašperja!
Kot je že Rubin napisala - ni odgovora na ZAKAJ, ker preprosto ne spremeni ničesar - kruto, ampak resnično.
Tebi in tvojim najbližjim želim, da bi vam čas prizanašal z bolečino, da bi si vzeli čas drug za drugega, za Gašperja, za slovo od njega, za žalovanje in da bi sčasoma bila bolečina znosnejša.
Tudi jaz verjamem, da je Gašper odšel na zanj znosnejše mesto, tja gor med zvezdice in da bo čuval vašo družino bolj kot kdajkoli.
V Sarinem angelskem kotičku danes gorita dve svečki in še posebej sem mislila na vas, ko sem prižigala drugo!
Pošiljam ti topel objemuser posted image in nekaj virtualne moči za dneve, ki so pred vami. Mamica angelčka, vem da boš zmogla, ker si najboljša mamica!

Carpe Diem!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
18.4.2010 9:41:26   
dadaegon
BOLEČINA......
Ja, naš GAŠPER je včerja postal ANGELČEK.....bolečina je neopisna, srce krvavi.....vesela sem, da sem ga lahko še v sredo krstila.....neopisne so bolečine zadnjega tedna njegovega življenja.....je bil, je in bo borec za vse večne čase.....boril se je z nadnaravno močjo ni odnehal, na zadnje je kljub agresivni medicini njegovo telo omagalo ni zmogel....bilo je kruto, bilo je, je in bo nepozabno, boleče, pustilo je posledice.....srce krvavi in ostale bodo globoke rane....Naš Gašperček nas je naučil marsikaj, ni znal govorit, ni znal hodit....pa vendar nam je povedal in nas načul nečesa kar prej nismo znali cenit ali nismo vedeli za to da obstaja....za vedno bodo ostali v mojem spominu njegovi nasmehi na obrazu še posebej pred operacijami, ko je hotel povedat mami vse bo vredu, in njegovo cmokanje, duda ki jo je oboževal - njegova prijateljica, takrat sem vedela da je zadovoljen.......tako malo je zahteval pa vendar.....

ZAHVALA:
Vsem, ki ste kakorkoli prispevali k temu da ste stali ob meni z Gašperjem pa čeprav je bila samo beseda, napisano ali misel, čutila sem da brez vas ne bi šlo HVALA VAM VSEM
HVALA osebju EINT maribor, ki je našega Gašperčka varovala in mu pomagala ter verjela vanj do zadnjega dne!!!
Posebna zahvala velja pa sestram, ki so bile izjemne, ki so vedno našle besedo in te potolažile, predvsem pa se borile z njim mu nudile najboljšo nego in najpomembnejše VERJELE vanj do zadnjega dne, čeprav so slutile da nebo šlo.
Ne bom se zahvaljevala vsakemo zdravniku posebej, ker ste dihali v eno, ampak se zahvaljujema vsem skupaj ki ste mu kakor koli pomagali. Bom pa izpostavila njegovega zdravnika dr.Pogorevca, vse kar lahko rečem je Hvala in najlepše od vsega se mi zdi to; kljub temu da tisti dan ni bil prisoten je poklical mojega moža, in mu izrekel lepe spodbudne besede...občutek sva imela, da ni bil samo njegov pacient s številko ampak nekaj več....enako je najino mnenje in občutek za sestre.....
RUBIN....brez tebe bi bilo prazno, brez tebe bi bilo še težje, brez tebe.....če verjameš ali ne tvoj objem in stisk, ter besede, ki si jih izrekla so mi pomenile nekaj kar me je spodbudilo in mi vlilo moč.....upala in tudi nekako verjela sem, da se bova tisto jutro srečale in neizmerno sem vesela da se je to zgodilo....veliko mi pomeniš HVALA

ŠE ENKRAT HVALA VSEM ZA VSE DOBRE MISLI, ŽELJE, DEJANJA.....RADA VAS IMAM, NIKOLI VAS NEBOM POZABILA VEDNO BOSTE V MOJEM SRCU IN BREZ VAS BI BILO TEŽJE!!!

BODITE V CVETJU.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
18.4.2010 9:46:30   
benika
Dadaegon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam, da ostanete močni in prebrodite tole. Jočite, pogovarjajte se, nikar ne zadržujte bolečine v sebi. Če boš potrebovala karkoli, pogovor ali samo nekoga da te posluša...RR-jevke smo tu!

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
18.4.2010 10:09:14   
tasa_m
dadaegon user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
18.4.2010 10:23:50   
Anonimen
ne upam si niti pomisliti na tako bolečino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ISRKENO SOŽALJE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1745
18.4.2010 11:56:15   
oka
Dadaegon,  iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
18.4.2010 12:38:59   
Špelka

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Jočem...
Rada bi ti rekla besedo tolažbe, pa vem da je ni.
Mogoče samo to...
... verjamem, da je sedaj Gašper na boljšem in lepšem kraju, brez bolečin in brez trpljenja, kjer se počuti varno, kjer ga boža toplo sonce, kjer je mavrica.
... verjamem, da se z Zojo igrata, na čudoviti zeleni trati - srečna.
... verjamem, da ko bo prišel čas, bomo ponovno skupaj - družina.

Dadaegon - kadarkoli, tukaj sem.

Jaz ne znam lepše napisati, čeprav mislim enako. Zato si bom dovolila pristaviti moj podpis. Iskreno sožalje dadaegon in njeni družini! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
18.4.2010 15:42:42   
anajmad
Iskreno sožalje....brez besed .....user posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
18.4.2010 18:16:22   
farfala
Žalostno, nerazumljivouser posted image user posted image . Moje sožalje.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
18.4.2010 21:13:17   
majana79
dadaegon, iskreno sožalje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?