|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
16.4.2010 18:13:09   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

sem imela pospravljalni dan - bajta se sveti - sm kr zadovoljna sama s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si še v 'filingu', lahko prideš še k meni user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
16.4.2010 19:11:28   
mala
OOO pospravljalni danuser posted image -to mene še čakauser posted image , se moram spravt k temu...pa še trebuh mi skos dol prtiska, upam da bo kmalu boljeuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 227
16.4.2010 19:12:08   
malecka_mateja
evo mene nazaj.
in poročanje:NAREDILA SEMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image sem zeloooo srečna sej nebi vedela da sem naredila, ampk me je profesorica hotla videt po koncu izpita ker sma se sedaj prvič videli in me je kr ustno izprašala in rekla da sem naredila oceno pa mi javi.user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa še samo EN izpit sej ne morem verjet da sem skoraj konec.jupiiiiii
HVALA VSEM KI STE DRŽALE PESTIuser posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 228
16.4.2010 20:20:41   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

sem imela pospravljalni dan - bajta se sveti - sm kr zadovoljna sama s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si še v 'filingu', lahko prideš še k meni user posted image

hehe...bi z veseljem a zdaj vidim le tus in posteljouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala

OOO pospravljalni dan -to mene še čaka , se moram spravt k temu...pa še trebuh mi skos dol prtiska, upam da bo kmalu bolje

boscek, mene vsaka brca tok boli da obup...a ves kaj nama bo pomgal - toplice...heheuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

evo mene nazaj.
in poročanje:NAREDILA SEMMMMMM sem zeloooo srečna sej nebi vedela da sem naredila, ampk me je profesorica hotla videt po koncu izpita ker sma se sedaj prvič videli in me je kr ustno izprašala in rekla da sem naredila oceno pa mi javi.
HVALA VSEM KI STE DRŽALE PESTI

cestitkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 229
16.4.2010 20:39:35   
Janci F
Pozdravljene,

najprej se opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Sem junijka 2009 in imam eno prošnjo, prosila bi vas, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete in uživajte v nosečnosti.
Jaz jo že kar malo pogrešam.user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.4.2010 7:35:36   
tinkatonka
Dobro jutro.

Sinko gleda risanke, jaz imam pa 5 minut časa, da kaj napišem. Včeraj sem bila na obletnici mature. Prišlo nas je zelo zelo malo. 7 + razredničarka. user posted image  Ampak je bilo fajn, škoda pa ker jih ni bilo več, ker kakšnih res nisem vidla že 10. let. Predtem sva bila pa z Anejem še na čistilni akciji v vrtcu. Smo bili starši res pridni, otrokom se pa ni najbolj dalo. Anej je bil po eni uri fajn tečen in sva se raje spokala domov. No danes se mi pa nič ne da, čeprav bo sonček. Sem bolj švoh spala, pa A. je bil pokonci že ob 6h, ko je šel mož v službo. Bi šla k staršem mal na klepet, ma je mami čist prehlajena, tak da ne greva tja, mogoče bova z Anejem zavila na sprehdo v gozd. Ne vem, bomo še vidli.

malecka_mateja....user posted image user posted image  za izpit. A niso za clipperja na voljo enake barve kot za bolderja???

implast bolder 3....midva sva se odločila za tega. Me pa veseli, da je v novih barvah, ker zgledajo res fajn. Itak sem rekla,da bom voziček plačala z letonjim regresom, ki pride v maju z aprilsko plačo.

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 231
17.4.2010 7:51:09   
corfu
Dobro jutro

IMPLAST, ampak ne vem ali cliperja ali bolderja???? Kaj pravte ve + in -?

Tinkatonka kakšno barvo boš vzela?

LP

Uživaj življenje...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.4.2010 8:17:59   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ne vem še. Zdaj ko so na voljo pa nove barve moram pa itak še enkrat premislit. Modro zelen mi je ful ful duh. Slikce pa žal ne morem povečat in ne vidim, kakšne so ostale barve. user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 233
17.4.2010 8:26:05   
tinkatonka
evo sem si naložila Mozillo in zdaj lahko pogledam slikco. Ja lepe barve ni kaj. Tudi tista rjavo-oranžna kobinacija zna biti zanimiva. Čakam, da jih začnejo čez cca 14 dni prodajat, ker kot rečeno za model sva odločena, samo za barvo se moramo spogajat. Pa ko bodo objavljene fotke posameznih vozičkov s posameznimi barvami, se bom lažje odločila. Bom šla pa še v živo pogledat, ker upam, da so menjali samo barve in ne tudi blaga. user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 234
17.4.2010 8:53:08   
malecka_mateja
jutro!

tinkatonka ne za clipperja niso iste barve kot za bolderje. user posted image user posted image user posted image na žalost.
So pa res hude barve. ta modra kombinacija nova je res huda sam je čist fantovska, meni je vešč tista kaj si ti rekla z oranžno kombinacijo. ampak jaz ita že mam clpperja belo črnegauser posted image

corfu sej v bistvu sta kr enaka, samo clipper se na manjše zloži. drugače je pa teža in vse lastnosti enake. oblika je le drugačna. aja pri bolderju je košara malenkost večja ampka res malenskot. pa lepše barve so.user posted image

moj je šel na moto sejem, tjašo peljejo na fifi in cvetličnike jaz pa bom doma počivala, ker sem ponoči spet imela krče ko sem včeraj več hodla in sedela skupaj dve uri v istem položaju.

Neposredna povezava do sporočila: 235
17.4.2010 9:52:37   
Izabelina
wop user posted image kok ste se razpisale... js sm bla u Gradcu na ustvarjalnih dnevih... mi je blo kr žou, da sm se morala vrnit...

drugač pa čutim brce vedno močneje... zadnjič sm gledala trebuh in kr valovi... kok hecn občutek...

zdejle mam pa pouno sobo enih dojenčkastih zadev, k sm jih od ene sorodnice  dobila in morm mal pogledat kaj mamo... oblekice se že perejo, čeprou so nažalost vse za enoletnike... samo so vseen tooooook lepe... pa majhne... joj komi čakam, da bom prpravljala čis tamičkene oblekice za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 236
17.4.2010 10:09:58   
katrinka
jutrouser posted image
nasa s je odlocila da se zbudi ze ob petih in ni sans da zaspi nazaj, jaz sem ze pospravla, bila v trgovini, naredila puding - malino in karamelo...bi pa sla z veseljem eno kitico se odspatuser posted image user posted image

vozicki - ja dajte jih v zivo jih pogledat, k velikokrat se barve iz katalogov, slik itd zarlikujejo kot je v resniciuser posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 237
17.4.2010 10:11:40   
Božička09

evo mene nazaj.
in poročanje:NAREDILA SEMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image sem zeloooo srečna sej nebi vedela da sem naredila, ampk me je profesorica hotla videt po koncu izpita ker sma se sedaj prvič videli in me je kr ustno izprašala in rekla da sem naredila oceno pa mi javi.user posted image user posted image user posted image
HVALA VSEM KI STE DRŽALE PESTIuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Bravo! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Dobro jutro

IMPLAST, ampak ne vem ali cliperja ali bolderja???? Kaj pravte ve + in -?

Jaz Bolderja. Sem si lastnosti vseh (clipper, 3, 4, SD) sprintala na list in ostal je tisti, ki ima največ - tudi barvnih izbir - SD. Je pa tako, da je SD žal največji, ko se zloži - če se prav spomnim, in nama bo šel le za las v njegov avto. Ampak okej user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

zdejle mam pa pouno sobo enih dojenčkastih zadev, k sm jih od ene sorodnice dobila in morm mal pogledat kaj mamo... oblekice se že perejo, čeprou so nažalost vse za enoletnike... samo so vseen tooooook lepe... pa majhne... joj komi čakam, da bom prpravljala čis tamičkene oblekice za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz tudi komaj čakam, da se zares začne user posted image Še morfologijo počakam, potem pa po voziček in ostalo, pa posteljico bo počasi treba sestaviti, oblekice bojda itak pridejo 'podedovane' - kar se mi zdi za začetek, ko rastejo kot konoplje, super user posted image Pa tiste male male copatke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Sem jo začela reševati, pa potem tudi nehala - otrok še nimam, ugibati pa tudi ne morem kaj in kako potem bo ... Če imaš kako o nosčenosti, z veseljem sodleujem, saj bodo tam pravi in ne prirejeni rezultati. Pa veliko sreče z nalogo želim user posted image

Uživajte v vikednu, jaz delam do 13h, potem pa me pride moj iskat in greva lepo domov na kosilo. Dane sna mojo željo kuha ričet user posted image user posted image

Jutri pa malo v Tamar, pa k mojim staršem ... Pa je spet teden naokoli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 238
17.4.2010 10:13:03   
Božička09

vozicki - ja dajte jih v zivo jih pogledat, k velikokrat se barve iz katalogov, slik itd zarlikujejo kot je v resniciuser posted image

Katrinka, slučajno kaj veš, bodo imeli na razstavnem prostoru v Murglah vse odtenke na vpogled?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
17.4.2010 10:45:16   
NiNiBo
malecka_mateja Cestitammmmmmmmm!!user posted image user posted image user posted image Se enega do konca!!!!!!!! Sedaj pa le pocivat, da se malo umiris in sprostis, trebuscek pa tudi.

No jaz nisem ostala sama doma ta vikend kot planirano, ker so zaprli letalisce in moj ne more letet domov. Tako, da bom
delavna tam do 16:00, potem imamo pa "nizozemski vecer". Imava dva kolega nizozemca in se vcasih dobimo, potem pa imamo nizozemsko hrano, Heineken, etc. kar je vedno prav lustno. No pa punca od enega kolega je tudi noseca, rok ima junija in je super lustna, tako da komaj cakam da bova mal lahko poklepetali.

Vceraj sva bila pa v H&M in je moj najinemu otrocicku kupil body, kjer pise Iuser posted image daddy!
Tko fleten, sem ker ocke solzne dobila.

Drugace pa je moj danes sanjal, da bova dobila fantka. Se dobro, da imam veliko dela in da bo sreda, ko imava pregled in ko naj bi izvedela kaj bo hitro tu.

Eno lepo soboto!!

Neposredna povezava do sporočila: 240
17.4.2010 11:17:08   
bambinca
malecka_m. user posted image user posted image user posted image

katrinka, nadzorni ( jest) je včeraj padel dol in zaspaluser posted image user posted image user posted image ; čiščenja se pa itak ne lotim, dokler ne zaprejo strehe, ker je GROZNOOOO!!!

drugače pa zadeva špona s polno paro; čez noč smo imeli terasouser posted image , zdaj pa že delajo gruštuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bambinca -- 17.4.2010 11:18:19 >

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 241
17.4.2010 11:23:57   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

evo sem si naložila Mozillo in zdaj lahko pogledam slikco. Ja lepe barve ni kaj. Tudi tista rjavo-oranžna kobinacija zna biti zanimiva. Čakam, da jih začnejo čez cca 14 dni prodajat, ker kot rečeno za model sva odločena, samo za barvo se moramo spogajat. Pa ko bodo objavljene fotke posameznih vozičkov s posameznimi barvami, se bom lažje odločila. Bom šla pa še v živo pogledat, ker upam, da so menjali samo barve in ne tudi blaga. user posted image

Evola, kopiram s teme Implast:
IZVIRNO SPOROČILO: vir potens

www.youtube.com --> vpišite implast wozki ( dobite novo kolekcijo eco line)
lp

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Drugace pa je moj danes sanjal, da bova dobila fantka.

Haha, moj je tudi danes deteta sanjal - samo da je bila najina punčka, že velika, v knjižnici. Jo je moral lulat peljati user posted image
Pišuka, ta letališča, ja ... Moja 'nečakinja' je s starši v Kanadi, pa bodo - zgleda - malo podaljšali dopust, nimajo kam ... user posted image

bambinca, čestitke za teraso. Fouš, fouš user posted image lepo, da tako hitro napreduje vse skupaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
17.4.2010 11:28:04   
bambinca
božička sej to ni zares terasa vešuser posted image ; ker je stari del bajte bil lesen, so pustili samo pritličje, zgoraj pa podrli, zato pravim, da je bila terasa. Zdaj se bo dvignilo,pokrilo s streho, uredilo zunaj s fasado, znotraj bomo pa tudi zrihtal. Ampak to je vse stari del, ki je bil potreben adaptacije.

Neposredna povezava do sporočila: 243
17.4.2010 11:30:55   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

božička sej to ni zares terasa vešuser posted image ; ker je stari del bajte bil lesen, so pustili samo pritličje, zgoraj pa podrli, zato pravim, da je bila terasa. Zdaj se bo dvignilo,pokrilo s streho, uredilo zunaj s fasado, znotraj bomo pa tudi zrihtal. Ampak to je vse stari del, ki je bil potreben adaptacije.

No, tudi to zveni zelo lepo user posted image Pa s emi zdi, da je fino malo preurejat, obnovit, da s emalo energije zamenjajo, da se vse sčisti - sploh tako, pred prihodom novih dušic user posted image Nam boš kako slikico privoščila, ko bo vs eurejeno ...? user posted image

Implast vozički: jaz ne vem več, očitno sme totalno zabita user posted image Če kateri na zgornjem linku resnično odpre linijo Eco line, naj mi - prosim, prosim - kopira direkten link. Hvala user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 244
17.4.2010 11:33:39   
malecka_mateja
hvala punceuser posted image user posted image zdaj pa res še en in diploma splooh ne morem verjet kako mine.

jaz pa danes kuham pizzo user posted image si jo je Tjaša zaželela pa sem rekla ok. počasi pridejo nazaj iz fifi tako da čakam testo da vzhaja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 245
17.4.2010 11:45:37   
malecka_mateja

Implast vozički: jaz ne vem več, očitno sme totalno zabita user posted image Če kateri na zgornjem linku resnično odpre linijo Eco line, naj mi - prosim, prosim - kopira direkten link. Hvala user posted image

sma že dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
17.4.2010 11:54:47   
Božička09

sma že dveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmm, grem tole prilepit na temo o Implastih, mogoče bo proizvajalec lahko pomagal. Mene so pomoje že prav siti, ko vedno nekaj težim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 11:58:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 248
17.4.2010 12:44:44   
katrinka

Katrinka, slučajno kaj veš, bodo imeli na razstavnem prostoru v Murglah vse odtenke na vpogled?

ne zal ne vemuser posted image

Uživajte v vikednu, jaz delam do 13h, potem pa me pride moj iskat in greva lepo domov na kosilo. Dane sna mojo željo kuha ričet

njami, jaz ga obozujem, mi bomo pa danes imeli jetrca v omaki in pireuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

A ima še katera seneni nahod in kako se spopadate z njim? Meni bo nos odpadel, poleg tega sem pa od Bora pobrala neko mini virozo, tako da je situacija popolna. Pa še ta teden smo katastrofalno spali - komaj čakam dopust - prvomajske, bomo frej cel teden.

med drugim ga mam tud jaz, vsa leta na tabletah ker je bilo vcasih zelo hudo - astma, lansko leto ko sem bila noseca pa se je stanje 100& izboljsal, en teden je blo malo slabse pa se to zato k je bil moj malo prehlajen in me je nalezel in mi je odpornost padla, drugace pa tko nicesar ne smemo vzeti v casu nosecnosti, razen eno razprsilo za nos lahko - mi ga je lansko leto dohtarca dala samo nisem rabla ga vzeti, upam da bo letos enako, so vsi govorili, da zna biti bolje zaradi hormonov in vsega in pri meni je res bilo takouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

katrinka, nadzorni ( jest) je včeraj padel dol in zaspal ; čiščenja se pa itak ne lotim, dokler ne zaprejo strehe, ker je GROZNOOOO!!!

drugače pa zadeva špona s polno paro; čez noč smo imeli teraso , zdaj pa že delajo grušt

itak da si ti sef, v to sploh ne dvomim - kopalke gor ali dol...hehe,
no super za napredek - mi je pa jasno kak nered mate samo je vredno a ne

Neposredna povezava do sporočila: 249
17.4.2010 13:46:18   
bambinca
božička seveda vam bom ponosno pokazala naš novi izdelekuser posted image

katrinka a ti tud astma pa to...se pravi, mava to dednouser posted image user posted image user posted image sam meni se med user posted image še ful poslabšauser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?