Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 21:46:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Bravo Tasa za dobro poslovno ponudbo . Predvsem delavnik je sanjski . ja, to pa ja. Itak mi druga ne preostane, kam naj dam Lijo popoldan? Vem,kak to zgleda .Jaz gostinka,možek pa delo na izmene,oma servis pa dostopen bolj za nujne primere.Pa smo lepo doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 21:50:26
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 21:51:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 A je kera že prosila za oprostitev plačila vrtca???? Kaj morem nardit?, ker bom spet plačala jap...mislim pa da je bilo treba dva meseca nazaj oddat nazadnje....za letos ...samo izpolniš polo in neseš na upravo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 21:52:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 RADIO CITY- saj veste za najnovejšo nagradno igro? Zbrati 7 punc in če smo žrebane kot skupina, tekmujemo z dečki in če zmagamo imamo vse zagarantiran dopust v Turčiji,........ZANIMA ME ALI JE KERA PRIPRAVLJENA SODELOVAT IN BI NAS BILO POTEM 7, bi se prijavle in mogoče nam uspe. To pa sprašujem, ker nimam 7 kolegic, ki bi imele drug teden v dopoldanskem času čas- to pa je nuja! z veseljem...ampak nimam časa
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 22:26:01
|
|
|
|
tasa_m
|
lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 22:32:06
|
|
|
|
arabela*
|
nočko tasa...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 7:09:07
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. evo, obe že v nizkem štartu Mlekec se nama greje, da si bova zajtrk nardile, te pa malo skup zmečema pa že šibama proti železniški postaji. Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 8:36:20
|
|
|
|
sami0804
|
Guten morgen Tasa uživajte v Celju!! Vstala ob 7:15,ko je moj starejši otrok pridivjal v spalnico in zatulil:"Alo,zaspanci,a mi bo kdo mleko naliiiiil:"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 8:50:57
|
|
|
|
ly117
|
JUtro! Včeraj zvečer me ni bilo ker, me je kolegica povabla v Fontano in sem iskoristila priložnost. Pol sem pa otroka dala spat, pospravla njegove igračke in še sama šla v svet sanj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 8:51:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Vstala ob 7:15,ko je moj starejši otrok pridivjal v spalnico in zatulil:"Alo,zaspanci,a mi bo kdo mleko naliiiiil:"
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 11:55:48
|
|
|
|
marta82
|
Evo, mineva zadnji dan moje službe.:-( V pon se vrača tista, ki jo nadomeščam. Sem kar malo žalostna, sem se imela prav fajn. Se pa veselim, da zjutraj ne bo treba ob petih vstajat in da bom še več s Tinejem. Ampak finance so pa posledično v krizi. In je lov na službo znova odprt...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 12:06:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Vstala ob 7:15,ko je moj starejši otrok pridivjal v spalnico in zatulil:"Alo,zaspanci,a mi bo kdo mleko naliiiiil:"
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 12:09:29
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem zjutraj vstala,spokale otroke vsako na svoj konec,nato šibala v šolo,potem še klepet ob kavici.....prišla domov,se malo v papirje vrgla,nato sem še šla nekaj položnic plačat...sedaj pa se bašem s sendvičem ...danes bom samo "svinjarijo" jedla....se mi lušta nič sedaj pa še pospravim in se grem malo ućit
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 16:50:28
|
|
|
|
Rubin.
|
Ja ki vas te najdem?????? Na drugi strani!!!!!!!!!!!!!!! Sem že mislila, da so vas brisali . Samo tolko, da vas pozdravim, da vidite, da še migam, šibamo na telovadbo. Ne mami, otrok . Fajn se imejte, vsaj tako, kot do zdaj. Pa en kofe, za vse:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 17:12:30
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve doma v petek imam razgovor za Lidl, so me danes klicali. No, in zdaj ko berem na netu komentarje...saj ne vem kaj si naj mislim?! Ali naj grem ali ne?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 20:08:48
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 20:09:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve doma v petek imam razgovor za Lidl, so me danes klicali. No, in zdaj ko berem na netu komentarje...saj ne vem kaj si naj mislim?! Ali naj grem ali ne?! sta se lepo imeli? kaj si pa brala ki si brala
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 20:10:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...danes bom samo "svinjarijo" jedla....se mi lušta jaz sem tudi jedla to kar ti...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 20:10:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Evo, mineva zadnji dan moje službe.:-( V pon se vrača tista, ki jo nadomeščam. Sem kar malo žalostna, sem se imela prav fajn. Se pa veselim, da zjutraj ne bo treba ob petih vstajat in da bom še več s Tinejem. Ampak finance so pa posledično v krizi. In je lov na službo znova odprt... sem mislila da si dobila redno službo...kako dolgo si pa delala?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 20:11:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 JUtro! Včeraj zvečer me ni bilo ker, me je kolegica povabla v Fontano in sem iskoristila priložnost. pravilno...paše malo sprostitve
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 20:15:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve doma v petek imam razgovor za Lidl, so me danes klicali. No, in zdaj ko berem na netu komentarje...saj ne vem kaj si naj mislim?! Ali naj grem ali ne?! sta se lepo imeli? kaj si pa brala ki si brala Dober večer!To tudi mene zanima...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 20:41:17
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 20:42:16
|
|
|
|
arabela*
|
Končno spokali dečike spat.... sva se šla ma lo vozit naokoli prej,pa v bauhaus sem si šla rožice kupit......
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 20:43:40
|
|
|
|
arabela*
|
Tasa_m....kakšne komentarje,kje? Jaz za Lidl sicer ne vem,vem pa za Hofer....tam sicer dela kolegica...je sicer poslovodja...plače so zelo lepe...dela pa skozi...tak da....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 16.4.2010 20:56:56
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.