Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:10:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka @ saraya... saj jaz ga še tud nebi dala v jasli če bi imela varstvo zanj (domače) ker pa nimam druge izbire... bo mogo it. (to bo šele tuljenje) ma normalno ja...jaz pa sem itak doma,tak da se mi zdi nesmiselno jo dajat v vrtec,če je lahko z mano doma
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:14:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj te imata to za eno igračo Ly in tasa ? Sem se glih zdaj pozanimala na SS BC in je ti barv ni labirint. Je pa leseni.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:15:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ste se že zmenle kaj za kafe... tokrat pridem verjetno tudi jaz (če nebo predaleč- ker naš mulc ne zdrži dolgo v vozičku) Ne še. Se pa večkrat dobimo v Kavaji pri bolnici. Ti je to predaleč.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:20:45
|
|
|
|
elevitka
|
hmmm odvisno kake volje je moj mulc če grem peš je to kolk enih 20 min tja pa 20 min nazaj (kolk sem tam nem štopala) naš mulc zdrži max 30 min v vozu ostalo pa ga lahko nosim ve se kr zmenite kje se pač boste jaz pa bom potem videla kaka bo situacija pri nas doma
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:22:09
|
|
|
|
elevitka
|
gremv miru pojest nekaj dokler je še tišina in mir
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:22:17
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Pokonci smo od pol osme,ko je trebalo enega odpeljat v vrtec,zdaj pa študiram kaj naj:al naj grem ven,al pa čistit.Mali sem dala kos kruha,ki ga imama zdaj deponiranega po celi dnevni grrrrrrrrrrr.... Eh,sonček kliče,saj drobtine ne bojo nikamor šle .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:24:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,sonček kliče,saj drobtine ne bojo nikamor šle . jaz pa še nisem šla ven...je moj peljal A v vrtec,ko je glih doma.....potem pa mu še M spakiram in bosta šla v šetnjo,jaz pa v šolo se mat.učit
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:24:20
|
|
|
|
ly117
|
Jutro sami. Pri nama podobna situacija. Nadrobljeno po tleh ampak midva greva ven na sonček.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:25:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,sonček kliče,saj drobtine ne bojo nikamor šle . jaz pa še nisem šla ven...je moj peljal A v vrtec,ko je glih doma.....potem pa mu še M spakiram in bosta šla v šetnjo,jaz pa v šolo se mat.učit Je še kdo bolj priden od tebe.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:26:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro sami. Pri nama podobna situacija. Nadrobljeno po tleh ampak midva greva ven na sonček. Hm,mislim,da mi rahla čistilna akcija vseeno ne uide:glih jemlje cornflakes iz mleka,pa meče po mizi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:28:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,sonček kliče,saj drobtine ne bojo nikamor šle . jaz pa še nisem šla ven...je moj peljal A v vrtec,ko je glih doma.....potem pa mu še M spakiram in bosta šla v šetnjo,jaz pa v šolo se mat.učit Pridna.Včasih imama kake prebliske,da bi še šla nazaj všolo,samo,ko se spomnim na mat.,me mine .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:32:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro sami. Pri nama podobna situacija. Nadrobljeno po tleh ampak midva greva ven na sonček. Hm,mislim,da mi rahla čistilna akcija vseeno ne uide:glih jemlje cornflakes iz mleka,pa meče po mizi...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:34:54
|
|
|
|
ly117
|
Nič moram nekaj zčet migat.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:48:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,sonček kliče,saj drobtine ne bojo nikamor šle . jaz pa še nisem šla ven...je moj peljal A v vrtec,ko je glih doma.....potem pa mu še M spakiram in bosta šla v šetnjo,jaz pa v šolo se mat.učit Pridna.Včasih imama kake prebliske,da bi še šla nazaj všolo,samo,ko se spomnim na mat.,me mine . razumem ... jaz še imam dva izpita za zgurat in ustni zagovor,pol pa se je rešim
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 9:48:51
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro , kako ste kaj? Končno malo sončka... .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 10:17:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dobro jutro , kako ste kaj? Končno malo sončka... . jutro.... joj........komaj čakam da bo hajcunga zunaj
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 10:17:29
|
|
|
|
arabela*
|
nič...lep in sončen da...grem se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 10:57:08
|
|
|
|
bambi14
|
oj babike, meni se bo , moja mala je s5 doma, kozla in ima temperaturo- jaoooooo. Ko je to imela pred 2 mesecama smo vsi obležali, sem bila tak adijo, da sem komaj previla in prišla po 10 štengah in sedaj se že psihično pripravljam na nov zalogaj kozlanja,....... Mala sedaj čisto mirno in tiho sedi v svojem stolčku in gleda TV, kar ji ni v navadi, zraven imam pripravljene vrečke za morebitno akcijo,.. . V vrtcu je v enem mesecu bla 1 dan in potem čez 2 tedna še 3 dni. A je kera že prosila za oprostitev plačila vrtca???? Kaj morem nardit?, ker bom spet plačala polno- grrrrrr. RADIO CITY- saj veste za najnovejšo nagradno igro? Zbrati 7 punc in če smo žrebane kot skupina, tekmujemo z dečki in če zmagamo imamo vse zagarantiran dopust v Turčiji,........ZANIMA ME ALI JE KERA PRIPRAVLJENA SODELOVAT IN BI NAS BILO POTEM 7, bi se prijavle in mogoče nam uspe. To pa sprašujem, ker nimam 7 kolegic, ki bi imele drug teden v dopoldanskem času čas- to pa je nuja! Prijavit pa se je potrebno do ju3!!! Grem maleno požulit,...bogico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 10:59:28
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro sami. Pri nama podobna situacija. Nadrobljeno po tleh ampak midva greva ven na sonček. Hm,mislim,da mi rahla čistilna akcija vseeno ne uide:glih jemlje cornflakes iz mleka,pa meče po mizi... ...a ste ble v moji kuhinji, mam še kake klobase zatlačene v radiator,...in potem se čudim, ko se mačku meša in praska po radiatorju,...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 20:04:48
|
|
|
|
tasa_m
|
čer.. sami jaz ne. Matcar pa bo ziher za to. Jaz bom prišla samo navijat! za tvojo tamalo.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 15.4.2010 20:05:35 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 20:16:52
|
|
|
|
sami0804
|
Večer dober .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 21:12:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer dober . enako
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 21:16:01
|
|
|
|
tasa_m
|
ja kje pa ste danes vse? kaj moram spat?? Jutri pa greva z Lijo z vlakom v Cele aja pa z Robijem sva se vse pomenla. Me je odjavil, tak da se lahko na borzo vpišem, če pa želim pa lahko pridem delat k njemu, samo dopoldne od pon.-pet., glede plačila pa mi je rekel, da mi nebo žal, da sem že dovolj pretrpela zarad njegove sebičnosti. Tak da... moram prespat pa bom videla. Vsaj dokler ne najdem kaj druga bi mi to pasalo zelo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 21:35:35
|
|
|
|
sami0804
|
Bravo Tasa za dobro poslovno ponudbo . Predvsem delavnik je sanjski .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.4.2010 21:43:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Bravo Tasa za dobro poslovno ponudbo . Predvsem delavnik je sanjski . ja, to pa ja. Itak mi druga ne preostane, kam naj dam Lijo popoldan?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.