|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
5.4.2010 9:19:11   
corfu
Jutro

Ajvy, spol še ne vem...

Tomaž mi je lepo ime, ampak imamo v ožji žlahti 2 starejša Tomaža, tako, da mi ravno ne sede...meni je bilo všeč Anže, pa mož pravi da imamo vsi pet črk v imenu, prav tako v priimkuuser posted image user posted image user posted image  malo ga vraževerje daje user posted image  Za punčko mi je všeč Tjaša, Janja...za fantka pa...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
5.4.2010 9:24:02   
Ajvy
Corfu...a ha...bom mal premislila...he he .....sigurno bosta našla kaj..če ne pa otročka vprašita...user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
7.4.2010 10:26:45   
kapica
Ajvy, ja seveda za punco imamo ime ze leeta. Na fantka pa sploh ne studiramo, tako da ce bo na koncu fantek, bomo pac v temi.
Corfu, ja, je mal tezje pol, ce zelis imeti samo 5 crk in se po tem usmerjas. Recimo Lejla ima 5 crkuser posted image . Drugace se pa meni za fantka ime Anze tud zeloo dopade, ali pa Matevz, Matjaz. Ampak nimajo 5 crkuser posted image .

Mi smo v redu, otroka pridna, zdrava, navihana, sploh Nias ima zeloo mocno voljo, trmo, vztrajen je, da mi vcasih zmanjka zivcev. Pa znajde se, falot mali, se vidi da more bit bolj borec, proti Dinu.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
7.4.2010 11:11:29   
Ajvy
oi....sem bolančkana...zato sem kar doma.....

KApica...he he ..TIsa je tut borka...pa se mi zdi ,da se je to začelo že v trebuščkuuser posted image
Super ,da ste vsi ok...le tako naprej.....KOlk si pa kej utrujena....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
9.4.2010 10:58:57   
Ajvy
Spet vas nikjer ni...no ja...v službah, pa na sončkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
10.4.2010 7:47:07   
Ajvy
jutro....vreme je zanič....spet dežek....neki mi ni danes....

Upam,da boste lepo preživeli vikend

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
10.4.2010 20:23:43   
kapica
Uh, pri nas se velik dogaja. Skoz smo nekje zunaj, izkoristimo vsak dan. Tako da internet in igraqcke doma so se malo umaknile na stranuser posted image .
Jaz sem se v redu, nic me ne stiska, nic se ne dogaja. Pocasi si pripravljam torbo za P, me pa malo ze skrbi kako bo vse skupaj, pa otrocka in to...Odkar pa ponoci spimo, je tud utrujenost malo boljsa. Sam da svoj spanec dobim, pa je vse okejuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
10.4.2010 21:01:39   
Ajvy
Kapica...sej tako je prav...veliko svežega zraka...mi tut probamo izkoristit vsak lep dan....
A že kar torba v P?
WAW....glej da nas obvestiš....da bomo vedle dihat s teboj in navijatuser posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
11.4.2010 21:01:21   
corfu
Čer, Ajvy si kaj boljše?

No, meni se trenutno dopade ime Domen, Anže je bil moj favorit pa je odpadel ker nima 5 črkuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
11.4.2010 21:13:51   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Čer, Ajvy si kaj boljše?

No, meni se trenutno dopade ime Domen, Anže je bil moj favorit pa je odpadel ker nima 5 črkuser posted image

corfu, pa imejte Anžeja :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
12.4.2010 11:10:38   
kapica
Corfu, ime Domen se mi tud dopade, ampak tud Anzej je lepo, kot je zvesta predlagala.
Ajvy, vse vam bom pravi cas porocala, ce ne jaz, pa prijateljicauser posted image . Men se pa zdi da sem ze malo pozna z to torbo za P, me je za vikend panika zgrabila, kako sem nepripravljena. No, sedaj nisem vecuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
12.4.2010 12:05:21   
bačko
Dan!
No da se še malo tukaj javim.
Kapica bogi Nias!Na kaj vse pa je alergičen?Drugače pa me veseli da ponoči spite!user posted image user posted image user posted image
Madejka bravo za Maja!user posted image user posted image user posted image Čestitam za hiško in upamd a se bost e meli lepo v novi hiški.Pomoje komaj čakaš!
Čestite tudi Tobiji za korake.user posted image user posted image user posted image
Ajvy me veseli da je brat bolje.Ja naša Žana je prava trma.Ko se nekaj zapiči in če ni po njeno je trmasta da lahko samo še znoriš.
Corfu pridna siuser posted image user posted image user posted image !Samo vseeno se čuvaj!
No mi smo tudi veliko vzunaj.Lora se lepo postavlja na nogice in tudi ob opori že kakšen korak naredi.Je pridan samo malo imava težave glede hrane(kosila).Sadje, skute in ostalo je zelo rada ko pa je čas za kosilo pa noče oziroma bolj malo poje.Vam bom še kako slikico pripopala.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
12.4.2010 13:05:14   
bačko
Lora:
user posted image
Žana:
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
12.4.2010 20:40:23   
Ajvy
oi...danes sem bila na odstranjevanju lojnice na lasišču..ni bolelo..zato pa zdej orenk boli..dobila sem tri šive....

Corfu...Domen je lepo ime..samo mi nekako ne paše zraven---ALjaž, MAnca....zdej bi moral bit kak na črko ki je bolj pri konci Abecede...ja vem...čudna sem...sam mal pomagam...

KApica...v polni pripravljenosti...to me veseli....user posted image user posted image user posted image
KAko ste?

Madejka...oprosti.. mi je selitev pobegnila iz posta....srečno selitev user posted image user posted image user posted image

Bačko...ja trma...hm...to nam bo dalo še vetra....
KAkšni srčiki sta user posted image user posted image

aja...nisem vam povedla...TIsa hodi...tko prav orenk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
13.4.2010 17:54:01   
Freycha
oooo Rožica, kako lepo od tebe :) sicer mi ni nobena posredovala, hvala bogu sem slučajno zajadrala sem in našla tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, res hvala :)

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
14.4.2010 9:53:04   
kapica
Backo, kako sta ze velike pupe. Nias je alergicen na mlecne izdelke, lesnike. Tako da je pestro.
Ajvy, super za Tiso, je tud hitra.

Dino ima drisko, je ostal danes doma, niti ne vem prav kaj naj mu dam za jest. Tako da sta oba otroka tu, jaz
pa takoo utrujena. Se mi zdi da se sploh ne morem napsat, bi kr spala in spala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
14.4.2010 14:30:25   
Ajvy
KApica...baje pr driski ni več diete....tko pa po mojem lahko vse je....tko mi je rekla moja teta...med.sestra upokojena...
Verjamem ,da si utrujena...kle je že vreme tako ,da te potolče, če še nisiuser posted image
Upam,da se ti uspe kaj spočiti

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
15.4.2010 9:27:54   
baja*
hello...

končno spet sonceuser posted image upam, da me bo spravilo malo k sebi... nekak nisem glih najboljše nouser posted image se mi zdi, da odkar ni več omice, je vse tak čudnouser posted image ful jo pogrešam. rene še zdaj včasih vpraša za njo... take čudne ima, npr. reče, če bo spet prišla, ko ne bo več umrlauser posted image pa mu vedno znova razložim, da je ne bo več, da je bila stara in fejst bolana, da je v nebesih... pa zgleda še ne razume prav. eh...
pa ful sn utrujena, ema vedno slabše spi, ponoči spi v kosu največ 2 uri, no vsaj zjutraj potegne do 9-ihuser posted image čez dan pa ponavadi samo 2x po pol ure. men se zdi to absolutno premalouser posted image pa nikol mi ne bo jasno, kak je to možno da spi TOČNO pol ureuser posted image do minute...
po novem ima mala dudo... pri 6,5 mesecu je začela prst vlečtuser posted image in sem ji valda hitro dudo vturila, bo le lažje to odvadit kot pa prst.
rene ma pa novo "foro", da je dojenčekuser posted image mater, mi gre že prav na živce s tem, mami, glej kak dojenček joka, nesi me kot dojenčka, pobožaj dojenčka...user posted image očitno išče pozornost...
v torek so meli v vrtcu nastopuser posted image fuuuul so bli luštniuser posted image kak to človeku srce pogrejeuser posted image na koncu je vsak otrok prinesel darilce za mamico in atija - iz filca uokvirjeno risbico družineuser posted image meni je tak lepo, ko rišejo te glavonožceuser posted image user posted image ful sladko.

k strokovnemu se sploh ne morem spravituser posted image samo prelagam in prelagam, v bistvu bi itak mogla najprej seminarsko naredituser posted image kot da ni blo že na faksu dovolj tega s.ranja

tak, to je blo zdaj jamranje na kubikuser posted image hvala za pozornost in lep pozdrav!user posted image

ajvy bravo Tisi za prve korakeuser posted image user posted image user posted image
bačko prave navihane lepotičke mašuser posted image
kapica kak je Dino? proti driski je prežganka, riž,  banane, pa bobi palčke naj malo gloda...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
15.4.2010 12:30:03   
bačko
Bravo Tisa!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
15.4.2010 19:15:10   
Kristina_1
Živjo!

Da se še jst mal javim.

Mi smo kr ok. rastemo. No najmlajši je zadnje čase skoz bolanček se kr ne more pobrat. Najprej 6 dni driske pa par dni pauze, pol bronhiolitis pa komi en dan mal bojš - še pozdravu se ni do konca pa spet bronhiolitis, komi danes po 10 dneh gre spet mal na bolje.
Prej ni spal zarad zobkov, zdej ko pa bi pa ga morm zbujat za inhalacije. No pa sam da mu gre na bolje, pa upam da spet ne faše, k zdej je en cajt bolj občutljiv.

Kapica prot driski pomaga sledeče -star preverjen recept od prababice:
na suho prežgeš kumino in iz tega skuhaš čaj.
Sam naša dohtarca tud pravi da se driske ne sme ustavlat, da se mora to samo neht, ker se telo na ta način sčisti bakterij.
Sam če je pa to reakcija - alergija pa ne bi vedla, al lahko pol probaš ustavt. Tole je pa šit, kaj pa pol sploh še lahko je, da si zihr da ni alergičen. Pr nas je pr tamali minilo po drugem letu je bla tud na kr neki stvari alergična, ostali so le še orehi in ananas, dobi pa ful hude krče.

Bačko lušne punce mate.

Baja te čist razumem, odkar je moj pradedek umrl je že 11 let pa se še velikrat spomnim nanj in si mislim kolk bi bil vesel ko bi vidu svoje pravnukce, je mel ful rad otroke. Ko mu grem svečko pržgat mi vedno pridejo solzice na okice.

Še moji mulčki

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
15.4.2010 19:16:28   
Kristina_1
Tisa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
15.4.2010 20:52:50   
kapica
Baja, ojej, pri tebi se je pa kr nabralouser posted image . No, na sreco da vsaj soncek sije ja, imas prav. Jaz mislim da je to ta cuden pomladni cas, ko smo vsi mal zmozgani, utrujeni. Ocisno je res to, se moremo najprej navadit na toliko soncka in dolge dneve. Upam, da ti gre kmalu na bolje. Jaz ti se od tu posiljam soncek in rozice, energije pa ne, ker jo sama rabimuser posted image .
Kristina, fajn, da se se ti malo oglasis. Si kr predstavljam, da imate pestro, mene je vedno bolj strah, kako bom sfolgala. Hvala za recept z kumino. Sicer nisem nic kaj ustavljala driske, ampak sem mislila, da mu malo pomagam z prehrano. Sicer pa, danes je ze v redu. Mi tud nekako upamo, da bojo alergije v vecini izginile po drugem letu, ampak vazno je, da imamdiete in predvsem da vemo, na kaj je alergicen. Pri njem se to vedno pokaze na kozi, dobi obupno kozo, izpuscaji, fleki, vse ga srbi. Super slikice, sploh tista na bazenu, da si vse tri ujelauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
16.4.2010 8:20:24   
corfu
Dobro jutro user posted image

Kako ste punce?

Tisa bravo user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že v službi, danes bo zgleda lep dan user posted image  moram v trgovino po kakšne nove teniske za Aljaža ima samo ene in če so zvečer zasrane in smo utrujeni user posted image  je drug dan problem kaj obut na trenirkouser posted image , je imel pa zobarja in je bil noro priden user posted image user posted image user posted image

Manca raste kot konoplja, govori kot mala papiga vse in še kaj zraven user posted image  včasih ostanem brez besed...le kje jih pobira

Mene panika kako bom sfolgala tri še ne grabi, mislim pa da bom tudi jaz tam user posted image user posted image user posted image  ah, kar se mora ni težko user posted image  in vse enkrat mine, samo da bo zdravje in razumevanje pa bo vse OK.

Bodite pridne in lepo izkoristite dan, pa naredite nekaj samo zase user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
16.4.2010 8:24:24   
baja*
jutro...

wow, po dolgem cajtu 4 ure spanja v kosuuser posted image user posted image evo, samo pojamrat sem mogla pa se me je mala usmililauser posted image

kristina lušne fotke oz. osebice na njihuser posted image pa lepo da si se javila!

kapica hvala za sončka in rožiceuser posted image energijo pa le šparaj jauser posted image

eh, gospa kličejouser posted image ji kar šefica pravimouser posted image

grem...

aja, rumbaaaa a ti še kaj pokukaš k nam?? mam eno prošnjo zate: če se prav spomnim, si ti lani spekla torto z nodijem na vrhu. jaz bi jo rada letos reneju pa me zanima, kak (s čim) si nodija gor narisala. prosim, prosimuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
16.4.2010 14:57:20   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?