Bonnie_RR
|
Dobro jutro! Super za vse uspešno opravljene preglede in pridne ... Otrdevanje... Meni tud ful otrdeva ni važno, če počivam ali ne. Je pa meni G zadnjič na pregledu razložila, da v drugo (prvič nisem imela nobenih problemov, če ne bi imela trebuha, sploh ne bi rekla, da sem noseča, samo fejst zabuhla čist na koncu... ) vse bolj občuti, je vse bolj občutljivo in posledično več takšnih problemov. No, pri meni bo ta teza kar držala... Tud magnezij mi ne pomaga. naraščaj... Tud js bi bila pozorna na dogajanje in v kolikor se mi kaj ne bi zdelo ok, bi se šla pokazat v P. Bolje enkrat preveč kot pa premalo... Sem pa js imela na začetku tedna tud dilemo, ali poklicati G in se it za vsak slučaj pokazat ali ne, ker sem imela eno dopoldne skoz take bolečine v spodnjem delu trebuha kot pri menstruaciji. No, na srečo so te potem popustile, pa tud me je fajn nabrcala, tako da se mi ni zdelo potrebno delat panike... Glede spanja se mi pa res ful smiliš. Js bi bila že po nekaj nočeh čist povožena, da bi imeli pa tak tempo dlje časa, pa sploh ne bi bila zmožna funkcionirat, po mojem. Itak nimam nobenih pametnih nasvetov, verjetno ste pa do zdaj poskusili tud že vse možno, tako da ti želim samo čim več mirnih noči... Na srečo naš potrebuje kar precej spanja (imamo zadnje čase bolj probleme, ker (če v vrtcu ne spi) popoldne prehitro zaspi in je potem cela štala) in upam, da pri drugem tud ne bo posebnih problemov. "nočni izleti na wc"... Zankrat še kar gre, ker razen tu in tam, večinoma tako spim ko top in me tud poln mehur ne zbudi. Zgleda, da še ni take sile... krofi, buhteljni... Joj, joj babe! Same sladkarije! Moj tamali takšne (s seboj vred, seveda) imenuje sladkosnedki. No, sej tud js kar pašem v to kategorijo - tudi meni kar paše sladko sedaj v , ampak bolj sadne kupe in te zadeve. Ravno prejle (po zajtrku) sem razmišljala, da si bom kasneje pripravila eno Havaii kupo (ananas s sladoledom)...Mmmmm.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.4.2010 9:42:49 >