3x mami
|
pozdrav se z moje strani! vceraj sem mal mrknila, ker sem imela zlo naporen dan... no, pregled je za mano. bistvo je, da srcek lepo bije in da je otrocek ta cas lepo zrasel. gledala sva srcek in mali se je tudi nekaj premaknil. se vedno je prisoten manjsi zep krvi, kjer je posteljica odstopila, ampak je rekel, da se bo po njegovem stvar se malo zmanjsala. in da ne bo vplivala na delovanje celotne posteljice - torej bo otrocek vseeno dobival vse, kar pac rabi. v splosnem moram pocakat nekje do 24t, ko bo bolj jasno, ce bo se kaka posebnost. moj je sicer se vedno zelo zivcen okoli tega. meni se pa nekako zdi, da ce bi moralo it, bi ze slo. ce pa ne bo novih krvavitev, bomo stvar speljali tako, kot je treba. sicer mirna bom sele potem, ko se bo rodil, ampak bomo vidli... ja, NP je 25.5. (bom v 22t), sem ga pa dvakrat vprasala in mi je rekel, da to se ne bo morfologija. da to on dela po 24t - torej junija enkrat. kot vidim datume pri vas, nekje vodim v tednih, a bom med zadnjimi na morfologiji bosta pa sla mala2 tudi zraven, to sem odlocena. za spol pa sva pozabila vprasat, se je mojemu ginekologu prevec mudilo... slabo mi je se vedno, in res sem ze navelicana tega. 10t je parse ze malo prevec, bi bil ze cas,da se lahko v miru najem in odzejam... ker sem se morala vceraj pri sestri zagovarjat, ker sem imela -1kg od samega zacetka, pa ze tako jih imam bolj malo... bom pa v ponedeljek spet zacela s sluzbo. mi je rekel, naj se pocasi vracam spet v normalno zivljenje, se vedno brez naporov in dvigovanj. tako da grem za 4ure, 4ure pa imam bolniske. bom pa verjetno kak dan vec, kak dan pa manj. al pa bom delala od doma - se boljse. je bil sef kar vesel, da se vracam, ceprav me redno sprasuje, kako sem in kako je mali. strije. fajn je, ce si z necim mazes, ker ko trebuh rase, prav cutis, kako ti kozo zateguje. ce bo popokala ali ne, je pa stvar vase koze. meni je v prvo cisto popokala v zadnjih par tednih, pa sem se mazala celo nosecnost z nekimi kremami proti strijam. v drugo sem daja gor samo eno vlazilno kremo - zvecer pred spanjem. tokrat bo isto. porodniska. en dan pred nastopom porodniske moras biti zaposlena, drugo ni vazno. povprecje pa se potem jemlje od zadnjih 12m prihodkov. jutri dopoldne gremo z otroci v vrtec - v okviru akcije "ocistimo slovenijo". malo druzenja, malo koristnega. gre tudi katera od vas v akcijo?
|