|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
13.4.2010 13:24:09   
jana84

user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
13.4.2010 14:38:14   
born*to*be*wild
No da se še jaz malo oglasim. Sem ravno iz pregleda, smo samo srček poslušali in je vse ok. Naslednji pregled imam 18.5.10 in to morfologija. Jaz sem bila pa ravno včeraj v H&M in sem kupila ful lepe kavbojke na korenčka za 19e, so ble znižane iz 50e. Sem imela res srečo, ker sem si jih že ogledovala, pa sem se odločila da jih grem kljub ceni iskat, no potem so jih pa ravno znižali user posted image So pa take nekaj posebnega, ne čisto navadne...imajo ene pravokotnike gor našite...nevem kako bi povedala. V glavnem lepe so. Je moj dragi prav vesel, da me spet vidi v oprijetih hlačah, ker do sedaj sem nosila ene zelo široke in sva se oba že čist navelčiala tistih hlačuser posted image Drugih pa več ne morem nosit zaradi trebuščkauser posted image

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
13.4.2010 15:04:03   
rose85
Super born*to*be*wild za hlače! :)
Kje pa si to kupila? V Lj? Imajo veliko izbire?
Je katera že tako pogumna, da pokaže svoj trebušček? :)

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
13.4.2010 15:57:12   
pikicamala
evo, prihajam iz NS. vse OKuser posted image . razmerje imam 1:2968. sem bila čist srečna, da je tako super razmerje, pa vidim tu gor, da imate vse še boljše razmerje! čestitike!!! pa je vseeno superuser posted image . velik je že 55mm, user posted image bije 167, nasploh je bilo vse fajn! spola pa še ne vem, tak da bo še treba čakatuser posted image . lp vsem, majabar in janaja - uživajta jutri!

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.4.2010 17:02:51   
anju
hej kak siv dan. zjutri polno energije, potem pa ta nizek pritisk. že ob 11h bi komot zaspalauser posted image

3x mami in jana84 PDP me res ne skrbi. pa tud se ne neki sekiram, ker mam poz. občutek. jutri pa zagotovo preverim...
šparglje bom spravla, zamrznila. samo ne verjamem da danes - sem, in mi nepreklicno paše, v horizontaliuser posted image kakega bom pustila za sproti, v hladnem delu hladilnika so dolgo sveži. pri nas so tud bljak, tud tatitu tile divji, ker so malo grenki. več zame.

rose85 js še ne kažem trebuščka. niti še ni tako očiten - v novih hlačah. drugače je v starih z odpetim gumbom.

no, user posted image mogoče me mali pusti pri miru...

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.4.2010 20:11:01   
sasadejan
Meni se pa še čisto nič ne pozna trebušček user posted image . Pa tako rada bi, da bi se.

Upam, da se bo do poroke, da bom skoz vedela, da je najina pikica za nama na poroki, saj drugače sploh ne vem, da sem noseča, k se tok dobr počutim. Kile imam še vedno iste kot sem jih imela predno sem zanosila.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
13.4.2010 20:20:39   
majabar
sasadejan, čisto te razumem. Še dobro, da imam jutri nuhalno, ker sploh nimam občutka, da sem noseča. Zjutraj imam najprej pregled pri svojem ginekologu, tako da bom lažje čakala na nuhalno popoldne. Zanima me, ali mram biti tešča, ker mi bodo jutri vzeli kri? Na 1. pregledu me niso namreč niti stehtali, niti v laboratorij nisem šla, niti materinske knjižice nisem dobila. Jutri!!user posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
13.4.2010 20:25:04   
sasadejan
Jaz nisem bila tešča takrat ko sem morala dati kri. In mi tudi nihče ni rekel, da moram biti.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.4.2010 20:34:34   
2ursae
jaz sem šla na kri dat na tešče. Je pa res, da mi je sestra to izrecno zabičala, tko da najbrž sicer ni treba ...

pregledi: moj G ima navado, da nosečke naroča na 4 tedne, ne dela pa vedno UZ. Je pa koncesionar in čeprav vem, da ima krita le dva UZja, sem jih v nosečnosti deležna kar nekaj več user posted image .
Sem pa tudi sama še brez materinske, mi je prav čudno, glede na to, da sem NS že imela - a vam je na NS vpisala podatke v knjižico?

saj bi rada še kaj več napisala in kaj odgovorila, pa imam deco bolno in ne utegnem, zvežer sem pa čisto fertik. Ko bom spet v službi, bo bolje, si tam lahko utrgam malo več časa user posted image - ne sicer takoj prve dni po bolniški, ker me vse čaka, ampak potem, ko pridem na zeleno veja, pa mi bo že uspelo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.4.2010 21:18:02   
orto2
Pozdravljene!
Najprej sem bila pri novembrkah, po današanji nuhalni pa sem postala oktobrka, tako bom še tukaj domovala, če lahko user posted image . Nuhalna je bila ok, riziko 1:18346. Noseča sem 11 ted in 4 dni, rok pa naj bi bil 29. oktober!

toliko zaenkrat, lep večer

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
14.4.2010 5:46:05   
anju
dobro jutro

majabar in janaja srečno na pregledih!

glede teščosti. mislim da ni potrebno. jaz tud kadar bi mogla bit tešča zjutri obvezno spijem kafe. brez kafeta nisem sposobna nikamor prit. ma mislim da ne merijo sladkorja, al se motimuser posted image ma se mi zdi da če posumijo na nos. diabetes, delajo tisti tolerančni glukozni test. ne vemuser posted image jaz nisem bla nikoli, je pa res da mine več kot uro odkar spijem kafe do odvzema krvi.

orto2 dobrodošla! js mam rok 11.10. pa čekiram septemberke in tud novemberkeuser posted image kaj veš, izkušnja od prvič, ko sem po roku skor pozabla, da sem nosečauser posted image samo v november me pa verjetno res ne bojo pustili ituser posted image user posted image škoda, ker sem sama novembrček...

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
14.4.2010 7:23:54   
Pikab84
Dobro jutro!

Glede teščosti...jaz nisem bila tešča ko sem dala kri, saj je bilo to popoldne, tako da mislim, da ni potrebno, da si tešč, edino če ti to izrecno naročijo. Meni so vzeli urin in kri že na prvem pregledu in tudi materinsko knjižico sem dobila. Na NS mi je pa vanjo vpisala podatke in rezultat...ma sej ti dajo izvid, tako da nič bat pomoje.

Včeraj sem pa šefu povedala za mojo user posted image  in mi je čestital ter je bil kar zadovoljen. Jaz imam pogodbo do konec julija oz. začetek avgusta in mi torej zmanjka do porodniške en mesec, imam pa še star in nov dopust za porabit in mi je rekel, da bomo probali kaj naredit...upam, da nam uspeuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
14.4.2010 8:45:44   
3x mami
jutro!

se en dan do pregleda user posted image
pocutje je v bistvu super. mal se moram pazit, ker me zacne kdaj v trebuhu zategovat, ampak sam cakam, da me tale nesrecna slabost mine, pa bom koncno na zeleni veji. trebuh je pri meni hecen. v postelji zjutraj ga je skupaj malo nic, a cim ustanem, evo ti ga tam, ze prav lep. hecam mojega, da je to sam speh (nisem se se nic zredila od zacetka), ker otrok pa ze ni tako velik, pa mi pravi, da pac ni samo otrok in da je cisto ok tako.
vceraj sem sla s tasco pohajkovat v tus planet. sva zabili tam velik del dneva in na koncu sem bila csito hin. nisem jaz za toliko trgovin - sva se pregledali, kaj imajo... in sem bila prav ponosna na moj mali busi, ko sem si pomerjala stvari. ne vem, dober obcutek imam in se mi zdi, da je ze cas, da se ga zacnem v miru veselit in razkazovat naokoli. jutri po pregledu me caka se sestanek s sefom v sluzbi, da se pomenimo, kako in kaj naprej. in verjetno bodo fantje opazili razliko (sem zlo drobna in suha drugace). pester dan bo...
ok, po vrsti.

tus planet. meni se zdi ogroooomen. sama tus trgovina me je razocarala, pa tudi v zgornjem nadstropju se mi zdi, da imajo veliko premalo restavracij in tega. sploh ce primerjam z ljubljanskim city parkom... pogresam kako trgovino z igracami - so samo v tusu in v baby centru, in pa knjigarno. cunj pa je definitivno prevec. za hlace v bistvu niti nisem gledala dosti, ker teh imam mislim da dovolj iz prejsnje nosecnosti (rodila avgusta). mogoce padejo kake kratke na razprodajah. sem pa brskala za tunikami za poletje za v sluzbo, in tega je res veliko, in to cisto nenosecniskih. na koncu sem vzela dve v zari in eno sicer malo drazjo v punto roma, ki pa tako lepo pade in bo verjetno prav cisto do konca.

sparglji. midva jih imava oba rada. najraje v jajcu, so pa dobri tudi v pasti al pa rizoti. sam imajo verjetno premocen okus za malcke. al pa je to spet njihova muha...

tescost. ne, ko das kri, ti ni treba bit tesc, ker ne gledajo sladkorja. ce ti pa to izrecno povejo, je pa drugo. jaz sem dala kri na drugem rednem pregledu (12t). takrat sem tudi dobila materinsko.

pikab84, bravo za sefa. upam, da ti kaj zrihta, tole bi bilo super. ce ti pa do porodniske zmanjka samo en mesec, lahko prosis ginekologa, da te da na bolnisko. gres zadnji dan, ko si v sluzbi, pa do nastopa porodniske. ki ti pripada kljub temu, da v resnici nisi vec zaposlena. pa tudi tvoj sef nima kaj stroskov s tem.

orto2, dobrodosla!
jaz sicer ciljam bolj na september (glede na prejsnji izkusnji), ampak sem zacela tukaj, pa mi kar ni, da bi se selila kam drugam. bi kar pogresala tole temo, za dve pa nimam casa...

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
14.4.2010 8:52:39   
GretaGarbo
Evo pa smo še mi včeraj opravili pregled. Vse bp! user posted image
Dojenček raste. Mi je na hitro naredila UZ, kar mi je tudi v prejšnji nosečnosti na vsakem pregledu. Tako da sem videla obrazek pa srčka user posted image . Za spol pa mi ni mogla povedat. Je tko čudno ležal pa noge skup tiščal. No upam da na naslednjem pregledu morfologiji, ki bo 25.5.
Jaz pa nič ne čekiram sosednjih forumov. Sama sem oktobrka in bi zato rada rodila oktobra. Upam no, ker prvič je bilo itak 5t prezgodaj, tako da bi pol mogla spremljat še avgustovke. Spremljala sem samo marčevke 2010, sploh na koncu, ker bi tudi sama morala bit marčevkauser posted image . Ampak tokrat do okrobra!

Uspešne preglede in lep dan!

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
14.4.2010 9:00:00   
tinaaleks
Pozdravljene!
Ker sem v bisvtu septemberka, bi morala bolj njih spremljat. Samo ker sem začela tukaj bom tukaj tudi končala, pa čeprav vem, da bom rodila kar sredi septembra, vsaj če gledam mojo prvo nosečnost. Kdo bi pa čakal čist do konca?user posted image  10 dni prej pa je.user posted image
Drugače pa pozdravljene nove!

(odgovor članu GretaGarbo)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
14.4.2010 9:36:59   
jana84
hej punce!

No, danes sem čist prerojena, glede na včeraj...Sem bla tako zmozgana celo popoldne da ni za verjet. Najraj bi se ulegla na kavč, vse štiri od sebe...Pa žal ni bilo tako...Takoj po kosilu smo z možem in sinkom seveda šibali v Mercator center, kjer sem si HB kupla končno obleko za na poroko user posted image če je ne bi kupla bi bla prav malo jezna in razočarana...No kupla sem si jo v Clarku, sicer ni nič nosečniška pa nič hudega, kaj ne...No, oblekca je taka zelo preprosta, za vratom za zavezat, pa nekako do kolen dolga, pod prsmi pa je prešita in ima neko maljno pentljico oziroma trakec... Za čez sem si kupla še črn bolero, super paše gor. Še najbolj pa sem vesela ker gre vse skupaj tako fajn na tiste moje čevlje, ki sem si jih že septembra meseca kupla, pa do zdaj nisem še nobene obleke dobila z zraven...so namreč rjavih odtenkov...Meni so ful udobni ,kljub enih 6-7cm peti...Ugotavljam da če imam za kaj več časa bit na nogah da mi ful pače če imam pete, me hrbet(križ) ne boli toliko...OK zdej pa sam upam da čez 10dni ne bo pretirano mrzlo ,ker drugače si bom morala še kaj navlečt čez...user posted image
No, pol ko smo pršli iz trgovine domov, pa sva z mami spet pekle, tokrat mico potico (potratno potico, al ne vem kako rečejo drugje)...Mislim, da je kar fajn uspela...user posted image
Danes pa začuda nimam nič na koledarju napisano - sej nam bo prav dolgčas...Jutri pa šibamo zvečer k sestrični, ker ji že zdej nesemo darilo...V petek pa imamo sestanek s turističnim društvom glede čistilne akcije..Mene sicer ne bo, pa vseeno...Uf, poln koledar da ni za verjet...user posted image

No, kaj sva z mami še ugotovili včeraj - da mi raste tur pod levim joškom...Groza, ravno tam kjer pride modrček in me tako boli da ni za verjet...Zdej pa si z nekim alkoholom mažem, pa ne vem če bo kaj pomagalo...Je rekla mama, da antibiotikov mi pa zdej zaard tega res ne bi rada predpisovala, če le ne bo potrbe...Upam samo da se čimprej poštima, da ne bo slučajno treba kaj rezati al kaj podobnega...Moram drugače poprosit očeta, da mi nabere ranjeno zelje, ker baje da ful pomaga pri turih...Nimaš kaj, recepti tete pehte ponavadi najbolj pomagajo user posted image

Ja, meni se trebuh že kar konkretno pozna, če to dovolim...Če si oblečem kakšne take hlače, pa malo bolj oprijeto majčko čez, je trebušček že kar izrazit...Itak je zdej že tak čas, da bodo že vsi vedeli...Tako da se niti ne sekiram preveč...Pa kaj, saj je lepo da smo noseče kaj ne? Ni nas treba biti sram, če imamo trebušček - HB da mi končno ni treba skrivati trebuha, zdej sem lahko prav ponosna nanj user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
14.4.2010 9:40:19   
jana84

user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
14.4.2010 9:47:52   
jana84

user posted image

user posted image

Pdp, Nick, Starost, Kraj bivanja, Zaporedna user posted image , user posted image doma, Naslednji pregled, Nuhalna svetlina, Srček, Spol

28.9.2010
Smarnca 29 let 2.user posted image 1 user posted image user posted image

30.9.2010
Binabina 25 let Celje 2 user posted image NP 15.4. user posted image
Tinaaleks 27 let Ljubljana 2 user posted image 1 user posted image NP 20.4. user posted image

1.10.2010

2.10.2010
Tinda 28 let 1.user posted image
Inna79 30 let 1.user posted image user posted image
Bička ? user posted image 1 user posted image NP 21.4. AC user posted image

3.10.2010
Arual2006 32 let 2.user posted image 1 user posted image user posted image
GretaGarbo 28 let 4.user posted image 1 user posted image NP 25.5. morfologija user posted image
Filisa 28 let Maribor 1.user posted image NP 15.4. user posted image user posted image
Rose85 24 let 1.user posted image user posted image
Born*to*be*wild 21 let 1.user posted image NP 18.5. morfologija user posted image user posted image Kiara

4.10.2010
3x mami 27 let Obala 3.user posted image 2 user posted image NP 15.4. user posted image
Pikab84 26 let 1.user posted image NP 13.5. user posted image

5.10.2010

6.10.2010
Kolumbo 32 let 3.user posted image 2 user posted image user posted image
Nejaja 23 let Koroška 1.user posted image user posted image
Lencica 2.user posted image NP 26.4. user posted image
Kpmk 26 let Celje 2 user posted image 1 user posted image user posted image

7.10.2010

8.10.2010
Mamica30

9.10.2010

10.10.2010
Bibaleze1
Zinchy 22 let Kranj 1.user posted image NP 19.5. user posted image

11.10.2010
Anju 29 let Primorska 2.user posted image 1 user posted image NP 24.5 morfologija user posted image user posted image
Nejkec user posted image
melami

12.10.2010
Pikica1111 25 let
tinula

13.10.2010
Katra55 3.user posted image 1 user posted image NP 7.5. user posted image
SM10 32 let 5.user posted image 1 user posted image NP 11.5. user posted image user posted image
Snežakinja NP 23.4. user posted image

14.10.2010
Zojika80 Ptuj 2.user posted image 1 user posted image user posted image

15.10.2010
Mojcaya 26 let 1.user posted image NP 29.4. user posted image
Krokar 31 let 2.user posted image 1 user posted image
Rokipoki ? user posted image 1 user posted image

16.10.2010

17.10.2010
Caroline1 user posted image user posted image
Žan07

18.10.2010
Tybysy 36 let NP 22.4. user posted image
S* 33 let 2.user posted image NP 14.5. user posted image

19.10.2010
Ninka21

20.10.2010
Ejla 29 let 2.user posted image 1 user posted image user posted image
bt08 2.user posted image 1 user posted image
nova.mami.81 1.user posted image NP 3.5.

21.10.2010
missD 2.user posted image user posted image user posted image

22.10.2010
Sasadejan 25 let Domžale 1.user posted image NP 11.5., 3.6. morfologija user posted image user posted image Lana

23.10.2010
Janaja 26 let 3.user posted image 2 user posted image NP 15.4. user posted image

24.10.2010
Zana21 4.user posted image

25.10.2010
Anau
Pikicamala 3.user posted image NP 10.5. user posted image
Nika1 2.user posted image 1 user posted image NS 16.4. user posted image
Najki 29 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image NP 21.5. user posted image

26.10.2010
2ursae 32 let Ljubljana 3 user posted image 2 user posted image user posted image
Kodrana 25 let Dolenjska 3.user posted image 1 user posted image NS 16.4. user posted image

27.10.2010
Polmaja 37 let 2.user posted image NS 21.4. user posted image
Bloom1 36 let 8.user posted image 5 user posted image NP 20.4. NS 13.4. user posted image
Anonimna R 28 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image NP 29.4. user posted image
Tina078 31 let Ljubljana 2.user posted image
Alicia84 26 let 1.user posted image NP 19.4. user posted image

28.10.2010
Luna_25 25 let 1.user posted image NP 13.5. NS 21.4. user posted image
čebeli 3.user posted image 1 user posted image
Urshy78 31 let Ljubljana 1.user posted image NS 15.4. user posted image
Mami_1979 30 let 5.user posted image 4 user posted image NP 10.5. NS 16.4. user posted image
Marjetica21 NS 22.4. user posted image

29.10.2010
Jana84 25 let Primorska 4.user posted image 1user posted image NP 20.4. user posted image user posted image
BRinME 26 let Primorska 1.user posted image user posted image
Orto2 user posted image

30.10.2010

31.10.2010
PixieM 26 let 1.user posted image NS 26.4. user posted image

XX.10.2010
Anja83 1.user posted image

1.11.2010
Strippy Ljubljana 1.user posted image

2.11.2010
Majabar Ljubljana 1. user posted image user posted image

user posted image 4 user posted image 1
user posted image 3

user posted image
Od nas so se žal poslovile user posted image user posted image
Anonimna **** user posted image
Ticamica user posted image
Jekica user posted image

Himbauser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
14.4.2010 9:53:10   
pixieM
Pozdravljene punce!

Kako ste danes? Mene prav razganja od dobre volje. Od vseh skrbi zaradi izcedkov, sem včeraj dobila Angelsound in... slišala srčka najine male pikiceuser posted image . Kar 158 utripov na minuto sem naštela! Juhu, zdaj še komaj čakam na NS, ki se mi zdi še takooooo daleč.
Hotela sem samo povedati, da pri odvzemu krvi ne rabiš biti tešč. Meni je rekla eno uro in pol po jedi naj pridem. In sem prvič imela visok sladkor (je sestra rekla da od strahu ali veselja naraste adrenalin in je mogoče to vzrok), pa sem šla čez teden dni še enkrat in je bila kri ok. Tudi urin sem dala takrat. In je bilo vse ok. Sicer pa je odvisno od ginekologa in bolnišnice kako kaj delajo, saj se mi zdi, da imamo vse različne izkušnje.
Meni se trebušček malo pozna... ampak zjutraj ne, po kosilu pa me napihne kot balonček. Ima mogoče katera ''krče''? Meni se zdi, da zelo občutim to ''raztezanje'' maternice, ali pa sem zelo pozorna na to. Slabosti še vedno ni - juhuhu! Sem pa raztrešena kot še nikoli. Pozabljam 100 na uro!
Imam pa eno vprašanje. Kako izgleda nuhalna? Meni se bliža, pa bi rada imela čim več informacij.

Čestitke za opravljene preglede in nuhalne!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
14.4.2010 10:04:13   
jana84
aha, zdej me je pixieM spomnla, da sem hotela prej še o tem napisat, pa sem pozabla...Torej glede tega al je treba bit tešč al ne za odvzem krvi...Bolje je da ja, zaradi mastnosti krvi, se nekateri testi lažje izvedejo in tudi rezultati so bolj zanesljivi...Meni je tako mami rekla. Tako da če se le da grem tešča v laboratorij...Mi pa da G tud vedno čist zjutraj pregled (takoj ob 7h) če imam za it v laboratorij...Zdej sicer ne vem al bom šla spet al kako...ker ko bom imela naslednji pregel (20.4) bom noseča že 12t+4d...Ah bo že...Najbolj mučno mi je če imam za it v laboratorij, pa pol doma zjutraj ne grem lulat, pol pa me cel ačs tišči lulat...Pa prosim sestre če mi lahko napišejo tiste napotnice za laboratorij prej ko grem na pregled, ker pol mi UZ ne more naredit, ziroma nič ne vidi če imam poln mehur...Ja, in kaj je najbolj zanimivo: ko pridem v laboratorij pa ne morem lulatuser posted image ...

Pa ful me boli trebuh danes tako na pritisk...Mogoče ker sem imela včeraj celo dopoldne oblečene ene kavbojke, ki imajo pas tono čez predel kjer imam dojenčka, pa še malo bolj ozek...HM, upam da kmalu mine...Zdej bo treba res počasi kakšne nosečniške hlače kupit, ker imam samo ene z dolgimi hlačnicami, druge so na 3/4...Pa še nič ne kaže, da jih bomo kmalu oblekli!!!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
14.4.2010 10:53:02   
majabar
Živjo dekleta!
pixieM, tudi mene razganja, celo noč nisem spala. Danes sem namreč dopolnila 28letuser posted image . Najlepše darilo sem dobila od svoje pikice, saj sem bila že ob pol devetih na pregledu!!! Velika je 5cm, ima obe rokici in obe nogici, srček sem tudi poslušala. Pa močno se premika. Je bil pa v taki legi, da slikica ni najlepša, nikakor nisva mogla hkrati ujeti rokic in nogic. Nič hudega, ob enih imam še nuhalno! Ginekolog pravi, da je vse OK. Res sem srečna!! Sem takoj dragega v Kolumbijo klicala (je rekel, naj ga pokličem takoj, čeprav je bila tam ura 2 zjutraj) in sem ga razveselila z opisom najinega otročička. PDP mi je ostal 2.11. Naslednji pregled imam 14.5. Kljub temu, da sem očitno novembrka, mi je tudi med vami prijetno in vas bom še naprej brala.
Dobila sem napotnico za odvzem krvi, je rekla sestra, da ni potrebno, da sem tešča. Sem šla to potem kar takoj opravit. Urina mi niso vzeli. Prav tako me ni tehtala, me je samo vprašala o teži in to vpisala v materinsko knjižico.

< Sporočilo je popravil majabar -- 14.4.2010 10:57:27 >

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
14.4.2010 11:03:25   
3x mami
ooo, majabar, user posted image cestitam!!!  user posted image user posted image user posted image naj bo to zate res pestro lepo ciiiimlepse, in naj jim sledi se veliko takih!

(btw, sva pa isti letnik, samo da sem jaz septembrka)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
14.4.2010 11:34:24   
pixieM
majabar - Vse najboljše in najlepše!!!user posted image Upam, da boš čimlepše praznovala! In lepo opravi na nuhalni.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
14.4.2010 12:25:14   
sasadejan
majabar - vse naj, naj, naj, naj, naj,...  user posted image
Poročaj po nuhalni user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
14.4.2010 12:41:32   
nika1
No pa smo po vseh težavah in negotovosti kaj bo ,,prilezli,, do NS.
Občutki so bili prekrasni , ko  je mali moj mahal z rokicami in pridno poziral
za ,, družinski,, album , no bistvo je , da je vse vredu , razmerje je dobro, kostna nos lepo vidna, no ni pa pokazalo kaj bo ...za to je še čas je rekel ginekolog
No mi smo naročili punčko , malo se hecam , glavno , da je zdravo...
Ja danes me je pa res prvič prešinilo, da bom pa kot izgleda res postala mamica še enega sončka in da čez pol leta moja princeska ne bo več uživala status edinke, ki ga je imela dolgih 6 let... komaj čakam, da tudi ona izve, da ima mami v bušiju dojenčka...
ah ja danes sem čisto čustvena, kar na jok mi gre skoz od čustev ja to pa hormoni delajo pa še ribica sem po horoskopu..

Vsem oktobrkam želim vse dobro sploh zdaj ko je počasi za nami teh 13 tednov oz.
prehajamo počasi v 2. tromesečje
Zdaj pa naj pride čimprej sonček , da ga bomo lahko izkoristile za dolge sprehode vnaravi...   user posted image user posted image user posted image      

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......