3x mami
|
jutro! se en dan do pregleda pocutje je v bistvu super. mal se moram pazit, ker me zacne kdaj v trebuhu zategovat, ampak sam cakam, da me tale nesrecna slabost mine, pa bom koncno na zeleni veji. trebuh je pri meni hecen. v postelji zjutraj ga je skupaj malo nic, a cim ustanem, evo ti ga tam, ze prav lep. hecam mojega, da je to sam speh (nisem se se nic zredila od zacetka), ker otrok pa ze ni tako velik, pa mi pravi, da pac ni samo otrok in da je cisto ok tako. vceraj sem sla s tasco pohajkovat v tus planet. sva zabili tam velik del dneva in na koncu sem bila csito hin. nisem jaz za toliko trgovin - sva se pregledali, kaj imajo... in sem bila prav ponosna na moj mali busi, ko sem si pomerjala stvari. ne vem, dober obcutek imam in se mi zdi, da je ze cas, da se ga zacnem v miru veselit in razkazovat naokoli. jutri po pregledu me caka se sestanek s sefom v sluzbi, da se pomenimo, kako in kaj naprej. in verjetno bodo fantje opazili razliko (sem zlo drobna in suha drugace). pester dan bo... ok, po vrsti. tus planet. meni se zdi ogroooomen. sama tus trgovina me je razocarala, pa tudi v zgornjem nadstropju se mi zdi, da imajo veliko premalo restavracij in tega. sploh ce primerjam z ljubljanskim city parkom... pogresam kako trgovino z igracami - so samo v tusu in v baby centru, in pa knjigarno. cunj pa je definitivno prevec. za hlace v bistvu niti nisem gledala dosti, ker teh imam mislim da dovolj iz prejsnje nosecnosti (rodila avgusta). mogoce padejo kake kratke na razprodajah. sem pa brskala za tunikami za poletje za v sluzbo, in tega je res veliko, in to cisto nenosecniskih. na koncu sem vzela dve v zari in eno sicer malo drazjo v punto roma, ki pa tako lepo pade in bo verjetno prav cisto do konca. sparglji. midva jih imava oba rada. najraje v jajcu, so pa dobri tudi v pasti al pa rizoti. sam imajo verjetno premocen okus za malcke. al pa je to spet njihova muha... tescost. ne, ko das kri, ti ni treba bit tesc, ker ne gledajo sladkorja. ce ti pa to izrecno povejo, je pa drugo. jaz sem dala kri na drugem rednem pregledu (12t). takrat sem tudi dobila materinsko. pikab84, bravo za sefa. upam, da ti kaj zrihta, tole bi bilo super. ce ti pa do porodniske zmanjka samo en mesec, lahko prosis ginekologa, da te da na bolnisko. gres zadnji dan, ko si v sluzbi, pa do nastopa porodniske. ki ti pripada kljub temu, da v resnici nisi vec zaposlena. pa tudi tvoj sef nima kaj stroskov s tem. orto2, dobrodosla! jaz sicer ciljam bolj na september (glede na prejsnji izkusnji), ampak sem zacela tukaj, pa mi kar ni, da bi se selila kam drugam. bi kar pogresala tole temo, za dve pa nimam casa...
|