|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
14.4.2010 22:38:30   
Zibka
taipai, men Just super odgovarja (samo to kozmetiko uporabljamo), ampak tut ostala dva ful pohvalijo. Če so glivice ali bakterije, bo tea tree sigurno pomagala.

Gledam slikce od novih frendic na fb...kako si človek ustvari eno sliko v glavi, pol je pa čist drgač user posted image

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
14.4.2010 22:47:42   
terida
Dober večer, punce!

Se javljam po ohoho času... Prej sem vas še nekaj brala, le za pisanje ni ostalo nič časa, potem pa sem prejšnji teden šla na "dopust" k mami, kjer ni interneta, tako da sem z branjem za nazaj obupala in imam ta trenutek malo časa za pisanje. Končno user posted image Torej, žal komentirat ne bom kaj dosti mogla, lahko pa vam povem kako je z nami.

Primož ima že dobre 4 mesece in je moj mali cukrček. Tako lepo se smeji, da se cela stopim, a le če se aktivno ukvarjam z njim. Takoj ko ga pustim za trenutek samega, začne godrnjat. Saj se malo zamoti tudi z igračami, a navadno to ne traja prav dolgo. On bi se samo pri meni crkljal, se po rokah nosil in na joški visel. Zaspi samo na joški, celo noč je pri nama v postelji, svoje še pozna ne več. Saj po eni strani sem čisto vesela, ga rada crkljam in vem, da bo vse to še prehitro minilo, po drugi bi pa dala karkoli, da bi le zagrabil dudo (prva dva meseca jo je imel prav rad, potem pa kar naenkrat ne več) in dal mojim joškom 5 minut pavze. A je še kateri decembrček tak neumorni sesalec?

Drugače je zelo firbčen fant, v vozičku je priden, ko spi, sicer se začne hitro dolgočasit, ker ne vidi dobro ven in bi najraje kaj pokonci sedel. Komaj čakam na prvo otoplitev, da ga prestavim v športni del, upam, da bo tam bolje. V avtu je včasih pridno spal, zdaj se pa še tam pritožuje. Včasih je tudi neskončno užival pri pasenju kravic, zdaj ga niti to ne fascinira več. Danes se je začel sam obračat s hrbta na trebuh (prej je to počel samo na postelji, zdaj pa se zna obrnit tudi na trdi podlagi) in takrat je vesel. Če ga sama obrnem, se pa začne na trebuhu hitro puntat. Skratka, nobena pozicija razen tiste pokončne pri mami, iz katere je svet kot na dlani, mu ni več všeč. Vsaj ne za dolgo časa. Ne vem več kaj z njim, komaj čakam, da bo sam sedel, da se bo lažje zamotil.

Prejšnji teden je bil krasen, ker sva bila non-stop zunaj, ta teden pa sva se že naveličala eden drugega. Še dobro, da napovedujejo izboljšanje vremena. Mimogrede, punce iz Šiške, je katera za skupne sprehode? Meni bi malo odrasle družbe močno pasalo... (lahko odgovorite tu ali pa na ZS - upam, da se bo katera javila user posted image )

Jaz sem pa tako: kg so še vedno v +, a se počasi približujejo ničli. Kaj, ko bom morala it še kakšnega v -, da bom zadovoljna user posted image Najbolj mi je pomagal prejšnji teden, ko sem bila pogosto tudi trikrat na dan zunaj, tako da sem imela bolj malo časa za basanje s čokolado in veliko časa za zdrave aktivnosti user posted image Ta teden sem se HB izognila že četrtemu mastitisu (sem že imela vročino, a sem si uspela zadevo rešit z masiranjem in brez AB), in zdaj sem ok. M še nimam in je verjetno še dolgo ne bo, ker polno dojim in je bilo isto s hčerko (M sem takrat dobila šele 11 mesecev po porodu). No, vsaj upam, da bo tudi tokrat tako.

Z uvajanjem GH se zaenkrat še ne mislim ukvarjat, bom počakala kar do 6. meseca oz. do takrat, ko bo začel kazat kak interes za to.

Evo, inventura opravljena, zdaj grem pa počasi spat. Upam, da se bom v prihodnje javljala kaj pogosteje.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
14.4.2010 23:15:39   
marusi
oj, spet ste full načvekale:) jaz bi tudi FB:), pa sem samo evangelie spoznala - po super slikcah...
mi imamo spet borbe s hrano: danes je pojedel samo 500 mluser posted image user posted image običajno jih čez 900, pa že tako ni ravno pri bajskih (ima 65 cm in 6200).
glede na to, da nima še 4 mesece . ali lahko začnem z gh? kje ste ve dobile recepte? pri patronažni?

menstruacije nimam - mogoče tudi zaradi ščitnice... ker imam premalo hormonov

športni voz - bomo sprobali v naslednjih dneh. danes sem morala maja nositi na srehodu

pa nivea - full fin seznamček!

pozdravček vsem!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
15.4.2010 8:01:06   
d4rj4.84
a je katera že dala delat osebno za vaše malčke? meni je ful čudno da na osebni ni podpisa. kaj je to v redu?

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
15.4.2010 8:44:49   
evangelie
Gledam slikce od novih frendic na fb...kako si človek ustvari eno sliko v glavi, pol je pa čist drgač user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Res je zanimivo, ste pa vse zeeeelo lepe, biserčki so pa itak tako krasni, da česa takega svet še ni videl user posted image Sem pa tudi jaz čisto zmedena s temi imeni, imam v sosednjem zavihku odprt naš seznam in potem po imenih user posted image poskušam nekako povezatuser posted image Edino Tulpiko sem pa takoj prepoznala, ker se njen Arne tako lepo smejčka v profilni slikiuser posted image Ja, pa Shopgirl se mi zdi,da sem prepoznala - je točno takšna, kot sem si jo predstavljalauser posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
15.4.2010 9:03:43   
orhideja75
jst sem pa res čist zmedena zdej na FB-juuser posted image
tko, da bomo kar tukej ostale ane? tam bomo sam slikce gledaleuser posted image
spet smo imel nemirno noč. jedli ob pol petih, pol sedmih, pa prejle je spet jedel in kr takoj nazaj zaspal. čist ima ritem spremenjen. zdej ga bom pa pustila dokler bo spal, potem se greva pa previjat, umivat, ....
jst si grem pa ta čas zajtrk narest

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
15.4.2010 9:21:26   
taipai

IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84

a je katera že dala delat osebno za vaše malčke? meni je ful čudno da na osebni ni podpisa. kaj je to v redu?

Mi smo jo za Anžeta že dal narest in tudi dobil. js sm se mogla sama podpisat tam pri referentki, verjetno zato,ker sem njegova skrbnica user posted image podpisa pa ni, valda kr ni njegov, se še ne zna user posted image user posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
15.4.2010 9:51:02   
KulGirl
Jaz sem tudi na FBuser posted image
Joj, a vaši tudi vriskajo in piskajo in cvilijo? Naša že dva dni tako vriska, da gre skozi ušesauser posted image To ji je sedaj najbolj zabavno. Je hecna no. Se mi zdi da prav preizkuša kako predirljivo lahko zacvili. Kaj si mislijo sosedjeuser posted image

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
15.4.2010 10:21:07   
*nivea
živjo

ja, itak da je zdaj vse drugače. jaz sem si tud čist drugače zamišljala vas.. slikce vaših biserčkov so pa prečudoviteuser posted image user posted image user posted image

se bom s fb in rr kasneje ukvarjala, morave na sprehod, ker mi bo taja kmalu začela po tipkovnici udarjat od jezeuser posted image

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
15.4.2010 10:27:28   
*nivea
ja, Kulgirl, niti ne vprašaj za to cviljenje in piskanjeuser posted image
zdaj tri dni to dela s takim veseljem, da jojuser posted image

najraje si potegne pleničko na glavo in se igra skrivalnice, zraven pa cvili da jojuser posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
15.4.2010 13:45:01   
marusi
ojla, punce!
naš bise spi in to že 2 uri. po tem, ko je veraj pojedel rekordno malo, se je danes pošteno najedel in zaspal.

FB: fino vas je "spoznavati" user posted image

uživajte!

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
15.4.2010 14:06:58   
evangelie
jst sem pa res čist zmedena zdej na FB-juuser posted image
tko, da bomo kar tukej ostale ane? tam bomo sam slikce gledaleuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

user posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
15.4.2010 16:39:51   
araz
Jest sem tud za, da se tukaj pogovarjamo, ker čist nič ne vem več katera je katera. Tam pa gledamo slikce. Jest sem itak bolj mal na FB.

Midve sva bile pa danes dopoldne v moji službi. Sem se šla prijavit za Bohinj za poleti. Upam ,da bom dobila termin. Pa regres smo danes dobili user posted image .

Pol me je pa moj presenetil in prišel predčasno domov. Sem se že z Tulpiko zmenila (sorry Tulpika), potem je pa moj prdlagal, da gremo na pico. Pol je bla pa Zoja čist žalostna, ker že tolk časa ni Arneja vidla user posted image .

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
15.4.2010 17:09:10   
Puffy
Dan.

Joj kako je toplo danes, mi že ni več všeč ta vročina user posted image Me je na sprehodu kar potilo.

Danes smo za kosilo probali pire, pa ji ni šel glih najbolj po grlu. Dvakrat se ji je zataknil, se je začela dušit..Kar mehke noge so mi ratale obakrat. Pol sem ji raje dala mleko namesto pireja user posted image

Moja ne več vrešči, zdej se je začela pogovarjat u dojenščini z igračkami in s stropom user posted image (ne vem kaj vidi gor, ful jo fascinira). Non stop brblja, sploh se ne ustavi...Prav lepo je poslušat kej takega user posted image

Pa takooo diši...zakaj dojenčki tako dišijo? Tudi če sm ne vem kako jezna na njo, ko jo povoham, se kar stopim user posted image

Tudi jaz sem na FB (pa se mi zdi, da ko bojo naši otroci v šoli, bo FB po možnosti predmet v šoli, glede na to, ko vidim moje bivše profesorje iz srednje gor, pa vsi nekaj naročajo dijakom kar preko FBja user posted image ).

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
15.4.2010 19:54:56   
Lenč.i
Me prav veseli, da na FB le slike gledate, pogovarjate se pa tukajuser posted image .
Me sva spet iskoristili lepo vreme in bili zunaj. Zdaj je user posted image  že skopana in pripravljena za jest in spat. Malo je še zadremala vmes.
Vsa imeli sosedovo punčko na obisku, ki je le en mesec starejša. Je malo večja, ampak naša je pa prava suhica v primerjavi z njo. Pa tudi soseda ni debela. Sta se pa zelo lepo skupaj zaigrali na igralni blazini. Bravo za obe.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
15.4.2010 21:06:18   
Tasmanskivrag
Hoj, hoj. Punce jst sploh ne vem več katerga je katera na FB! Za mene boste itak vse vedle, ker nimam nobene slikce od našega poba gor. Sem rekla, da slik na FB ne bom dajala. Sem pa mogla seveda ostale poklikat, da sem slikce pogledala, firbec jst.

Naš že spi. V ponedeljek zjutraj sem ga našla na počez obrnjenega v posteljici, ko se mi je veselo hihital ven. Zdej sem ga pa v vrečo dala in takoooo lepo spi. Celo noč prespi, zbudi se enkrat okoli 6 ure zjutraj. A mislite, da to preveč v enem kosu spi? Bi ga mogla kaj zbujat vmes? Sicer je zdej že tako velik, da za lakoto definitivno zna povedat.

Po malem mu že dajem banano, čeprav menda ni dobro začet z banano. Tko bom še počakala z vsem ostalim, ker itak še ni star niti 4 mesece.

Sem tko vesela ko je spet tako lepo vreme.

Naš je pa nekaj dni nazaj ful vriskal in piskal, zdej pa sploh noče več. Občasno, če se mu ravno zahoče. Bo že še.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
15.4.2010 21:21:33   
Zibka
Tasmanskivrag, mislim, da ni nič narobe, da prespi celo no- celo pruiporočljivo je user posted image  Nič zbujat, naši otročki so že tko veliki, da bi vsekakor ne bi trpeli lakote.

Naša Klara pa že dva dni protestira v banji. Ne vem zakaj. Še kateri biserček?

Vse pravite kako vaši vriskajo, naša je pa od glasnih tonov aktivna samo v joku. Na glas se tudi ne smeji ravno pogosto. Je pa noro lepo, ko se....

Na fb js tut nič več ne vem. Bomo že počasi..sicer pa rr ostaja glavni za nas.

Prijazno in mirno noč vsem.

(odgovor članu Tasmanskivrag)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
15.4.2010 21:25:40   
Momtobe
IZVIRNO SPOROČILO: marusi
mi imamo spet borbe s hrano: danes je pojedel samo 500 mluser posted image user posted image običajno jih čez 900, pa že tako ni ravno pri bajskih (ima 65 cm in 6200).
glede na to, da nima še 4 mesece . ali lahko začnem z gh? kje ste ve dobile recepte? pri patronažni?

:( jaz imam tut fuul probleme ta teden ... ful ful malo poje. najprej mi je flaško kr ven pluval, pa se upiral z vsemi štirimi. pa sem mu kupila drugo mleko (hipp), pa je sicer malo pojedel, ampak ful malo. potem sem šla kar nazaj na aptamil in mi sicer poje ko je fejst lačen - ampak to je vse skup okoli 500-600 ml na dan (mogu bi pa vsaaaaj ene 900). čaja pa ful spije!
ne vem kaj naj, ker bo šele čez 14 dni 4 mesece star ... sej drugače mu nič ne manjka, je živahen in normalno spi. se mormo ene pol ure s flašo tepst, da zagrabi in spije vsaj ene 70 ml. MULC! user posted image

M - a sem se še včeraj hvalila, da je še nimam? no, je potem prišla user posted image ... jaz sem jo pa kar vesela, ker sem imela pred nosečnostjo ful problemov z njo, tako da upam, da bo sedaj ok.

FB - ne folgam user posted image preveč novih obrazov kar naenkrat ...

kreganje - naš se že ene 14 dni vsak dan kakšno uro ful krega ... kot bi me na ves glas nadiral user posted image - ponavadi, ko ga dam podnevi spat hihi ... sej mi je jasno, da verjetno razlaga, da on še nebi spal, samo je ful zmatran in vem, da bo kriza, če ne zaspi.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
15.4.2010 22:59:25   
ShopGirl
Najprej: čist sm zgubljena od potrjevanja friend requestov na FB user posted image  a ve tut? Predn dojamem katera je katera pa tut traja...user posted image

Mate pa tako lepe otročičke - waw. Sej bom pokomentirala slikce, sam da mal k seb pridmuser posted image

Darja, ja sej jst sm bla pri G na tistem rednem pregledu po porodu in mi je dala Cerazette. Mam še vse tri škatlice lepo pospravljene. Ne vem kdaj bom začela jemat...

Zibka, super da so postavili diagnozo in da kmalu lahko pričakuješ izboljšanje pri Klari! Sm vesela user posted image

taipai, jst na tenko ampak res na tenko namažem z bepanthenom in je super - vse pozdravi.

punce zdj mam na testiranju hoferjeve pleničke in sem zaenkrat super zadovoljna. Drugač mam že skos pamperske, ampak so mi te št.3 tok GRDE, gor so neki liki s sezamove ulice in se vsakič ko morm previt Kajo zgražam kok so scary. No hoferjeve se tut fajn obnesejo, nč ne gre mimo al pa gor po hrbtuuser posted image

evangelie, no ti si me pa presenetla da si si me točno tako predstavljala. anuš je mislila da sm blond, kratki lasje z rdečimi prameniuser posted image  pa neko lady gaga so mi omenjale punce... joj joj user posted image  

mi je pa hecno, ker ste ene čist drugačne kot sm si zamislila - čvekamo že skor 1 leto in v tem času si človek kar ustvari neko sliko v glavi!

Je bil pa danes dan po mojem okusu - že dopoldne je prišla prijateljica s 7t starim fantkom (ki je btw tok velik kot moja Kaja!), in sva pri meni doma pozajtrkovali, previli in podojiliuser posted image  Pol pa ven... in smo bli zuni na sončku 5h! Prevozičkali full full KM, šli na brezkofeinsko kavico...se posladkali z riževo čokoladouser posted image  No pol je blo treba spet mal dojituser posted image  Ampak nč hudga, je full lažje v družbi dojit kot če bi bla sama zunajuser posted image

No, se vidmo na FB-ju in tipkamo na RR ane? Pa lahko noč!

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
15.4.2010 22:59:59   
DiDi*
Spet se jaz malo oglašam.
Nivea kako lep seznamček :)
Puffy jaz se tud skoz sprašujem kako to da dojenčki tok dišijo, jaz mu skoz glavo voham.
Menstruacije tud jaz še nimam, ampak še dojim. Drugače jo mam pa itak bolj poredko, je prou čudež da sem sploh zanosila.
Izpadanje las: zdej je pa tud mene doletelo, groza, men gre tolk las stran, da bom kmal plešasta, če bo šlo tko naprej.
Kolko vas že gh uvaja. Jaz bom raje počakala do naslednjega pregleda, da vidim kaj pravi pediatrinja. No, pa tud ne da se mi še, dojenje je preveč enostavno.
Kilogrami: jaz tud še nisem na nuli, še vedno +5, enga sem celo še pridelala, s tem da vsak dan vozičkam, če je lepo vreme, pa še na telovadbo z dojenčki hodim. Čez kakšen mesec, dva, bom šla pa še na plavanje z dojenčki. A kej razmišljate o tem?
Kaj se to neki selite na fb? kako se najdete? jaz bi tud mal slikce pogledala.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
15.4.2010 23:03:19   
ShopGirl
..no Kaja mi je seveda protestirala na poti domov v vozičku in sm jo kr ven vzela pa nesla do doma. Je bla tiho kot bubica in je bla ko ena profesorica - si je vse ogledala s svojim resnim izrazom na obrazkuuser posted image  da crkneš od smeha user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
15.4.2010 23:17:08   
marusi
momtobe - našega smo pripravili do hrane z gelom za boleče zobke. in ko ga neha bolet, pote zgrabi. poskušam pa čim manj krat to prakticirat, ker ima ta gel analgetik noter.

nap biser bo pa danes prvič spal v svoji sobi user posted image mislim, da je njemu tako ali tako vseeno. jaz se pa sekiram.

no, pa nočko! 

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
16.4.2010 8:23:48   
mala bejba
Ojla mamice.
Dons sm pa jst prva,častim user posted image .
Naša je dons že ob šestih vstala,kar ni v njeni navadi.Sma oba začuden gledala k je začela vriskat.
Vriskanje in vpitje,smejanje je dnevno na sporedu že kakšen mesecuser posted image .Jokat pa ne znamo rajš vpijemouser posted image .
Jst sm td čist zmešana na fb,neki sm ugotovila kere ste,shopgirl pa ne prepoznam oz.ne najdem.Je pa hecn k sm si vas čist drugač predstavljala.
Me je že včer u križu uščipnl,pa je blo proti večeru boljš,dons se pa zbudim pa spet.Nej že hitro spusti.
Smo pa doma kupli akvarij,d bo Sara gledala pisane ribice,je že vse pripravljenomvoda že stoji par dni,tko d komi čakam d v soboto zberemo ribice.
Upam d bo kej lepega vremena dons,kr notr bit ceu dan je za nikamor.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
16.4.2010 9:02:18   
ROmama
Dobro jutro,
kako ste vsi lepppiiiiiiiiiuser posted image , si bom prav seznam spisala, ko pridem do printerja in napisala kdo je kdo. Joj kako ste leepppiii:)
Naša Ema ima v redu kolke, sva bile v sredo na slikanju. Je imela pa včeraj tako noč, kot še nikoli. Od 1 pa do 4 ponoči ni zaspala, oziroma zaspala, ko pa sem jo dala v posteljico pa jok. Tako da sva šle ob štirih v dnevno sobo, kjer mi je sede v naročju zaspala. Sploh ne vem kaj ji je bilo. A je možno, da jo je motilo, ker ni imela več širokega povijanja?
Drugače pa sm vsi pri nas doma kašljeki, tako pravi naš Luka, vsi štirje kašljamo in smrkamo. Kdaj bo konec teh virozuser posted image . Ema ima tudi vnete učke, ji špricam z mlekom, pa kaj dosti ne pomaga. Ven greva vseeno, saj ji v vozičku ne more pihat.
Včeraj sem bila pa pridna, uredila sem vrt, tako da mi zdaj manjkajo samo še bučke, kumare in paradižnik, to bom pa po 1. maju delala.
Pri nas smo tudi zaželi vriskat in se smejat, pa tudi kravice je začela lepo past, zdrži pet minut, kar je uspehuser posted image .
Ja zdaj smo se pa zbudili, lep dan, izkoristite ga.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
16.4.2010 9:30:37   
araz
Dobro jutro,

Spet en prav lep dan nas čaka.

Danes je pa Zoja jedla korenček in jabolko. Ji je blo skor bolj všeč kot banana. Kar pa ni ona pojedla sem pa jest ... njami, njami

Shopgirl imaš Kajo še v košari. Namreč moja Zoja je začela tko protestiran, ker ni nič ven videla. Potem sem panamontirala športni del in je zdej ok. Ampak zdej nič več ne spi v vozičku, ker ima preveč dela z ogledovanjem user posted image . Se boji, da bo kej zamudila.

Punce danes grem pa jest prvič zvečer ven z kolegicami, odkar imam Zojo. Komaj čakam.

Popoldne pa na fotošuting. Mi je sestrična že včeri poslala tolk enih idej kako jo bo slikala. Pa oči bo šel tud zraven ... bo še ena družinska.

Nič grem zdej v trgovino pol pa vozičkat. Pa z Tulpiko na kakšno kavico, če bo imela čas.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.